Премини към съдържанието

Aryan Gnostic Child

Потребител
 • Публикации

  26
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от Aryan Gnostic Child

 1. Колко лесно и удобно, а? Плюс тва неангажиращо и безотговорно! Просто започни да прощаваш, на себе си и на другите! Няма нужда да преосмисляш и анализираш грешките, които правиш, дай си прошка, за да не изпитваш вина за глупостите, които вършиш! Същото трябва да е отношението ти и към другите, независимо колко зле се държат с теб! Прощавай на изродите, които изнасилят дъщеря ти, пребият сина ти, измъчват и умъртвят родителите ти, за да им вземат пенсията - не трябва да изпитваш гняв към тях, нито да ги мразиш, а да ги обичаш! Това е правилният ъгъл, от който трябва да гледаш на нещата, според Браян Уайс, който не ми изглежда много мъдър (Wise)! Опрощението премахва вината (от собствените ти грешки и глупости) и гнева (към другите, когато те мачкат физически и ментално)! Дай прошка, това е акт на любов! Същото овчедушие проповядват и религиозните манипулатори от ,,християнската" религия, които с подобни банални, високопарни фрази превръщат хората в послушно, покорно, ,,любящо", малоумно блеещо стадо!
 2. Да, всичко е енергия, но има както положителна, така и отрицателна енергия! И любовта не обхваща всички енергии, а само положителните - следователно ... не всичко е любов! Пак се впуснах във философски размисли!
 3. ,,Човек без самочувствие е като аероплан, който се мисли за муха" ... бих отговорил на господина с интересната и така често срещана българска фамилия Подвързачов!
 4. Що ми говориш за будизъм? Аз не съм будист! Който се впечатлява от шимпанзета (пък било то и намигащи), със сигурност не е умен!
 5. Абе уж добре звучи, ама не съвсем! Защо трябва след ,,мразиш" да има добавка - (без мярка, без ограничения)! Излиза, че да мразиш с мярка и с ограничения не е проблем ... за Кърт!
 6. Нямам претенции, че говоря бисери! Видях, че ме е цитирала и отвърнах! Като гледам ти си по бисерите ( ,,Те ма правят на идиопат, а аз съм един обикновен идиот")
 7. Ако това, което съм написал предизвиква смях у теб, значи си достойна за съжаление! Трябва да ревеш всъщност, не да се смееш! Но може и да се посмееш ако искаш ... на невежеството, в което се намираш - лошо няма!
 8. Безсмислено е да ти обяснявам, няма да схванеш за какво говоря! Прекалено задръстен ти е мозъкът с лъжи, измами, заблуди научени в училище (евентуално университет), за да видиш истината! Такива като тебе се държат като наркомани, които са дрогирани с лъжи! Когато някой им казва истината, те го възприемат все едно, че се опитва да им отнеме дрогата, стават неадекватни, объркани, даже агресивни ... и се успокояват чак когато си получат обратно лъжите (наркотика)! Не виждам смисъл да си губя времето с такива! Между другото, хубав аватар имаш!
 9. По-точно на йезуитите! Но да, прав си, защото те са част от Ватикана, всъщност управляват Ватикана задкулисно, а папата е тяхна кукла на конци! Глобалната измама на йезуитите, започната от тях преди около 5 века, освен Big Bang включва и хелиоцентричната теория, еволюционната теория, гравитацията и др. Като йезуитите стоят винаги в сянка, скрити зад кулисите, а на преден план поставят техни марионетки като Коперник, Галилей, Кеплер, Нютон, Дарвин, Айнщайн и др. да придвижват напред плана им за обездухотворяване на човечеството, внушавайки на хората (чрез своите марионетки), че са космическа случайност, еволюирали примати и слаби, бездуховни същества, от които нищо не зависи!
 10. Затвор означава липса на свобода! Точно в същия смисъл я употребявам и аз! Вселената, поне такава каквато се опитват да я обяснят псевдо-учените и мошениците от НАСА, не съществува!
 11. Това е нормално мислене за неосъзнатите хора! Така разсъждават затворниците, които не са осъзнали, че са в затвор! Защото са индоктринирани от деца да възприемат своето робство като ,,свобода"! Къде е затвора ли? Тук на Земята! Опитай се да я напуснеш и ще видиш, че е невъзможно! Няма измъкване от тук, даже и след смъртта ... за неосъзнатите!
 12. Първо трябва да осъзнаеш, че си в затвор ... и се нуждаеш от спасение! Ако не го разбереш това никога няма да потърсиш спасител, който да ти покаже пътя към свободата, защото винаги ще възприемаш затвора, в който се намираш за най-прекрасното място за живеене!
 13. Дали е кумир Христос ли? Тва няма голямо значение, по-важното е, че е Спасител - в най-дълбокия и пълен смисъл на думата! От там нататък, мога и кумир да си го направя, аз решавам и никой не може да ми го забрани!
 14. Не само, че може, ами ЩЕ бъде построен! Вече действат, и то от доста време, по въпроса в Йерушалаим!
 15. Ти къде видя в коментарите ми заемки от библията? Ако имаш психични отклонения ходи на психиятър! Не е нормално и коректно да градиш дългите си безсмислени коментари на измислени от теб лъжи, и да ме ,,опровергаваш" в нещо, което не съм казал!
 16. Стига си дрънкал глупости! Не ми се влиза в диалог с празни хора! Въртиш едно и също като развален грамофон! Нали ти казах веднъж, че ако според твоята болна ,,логика" съм дете, то ти си тогава зародиш! Истината е, че в ментален смисъл точно ти се държиш като шимпанзе, съдейки по импотентните напъни на закърнелия ти мозък да мисли логично! Да не говорим в духовен план, там си даже не шимпанзе, а амеба! Оня Чолаков поне си признава, че е еволюирало шимпанзе, ти обаче упорстваш и се самозалъгваш, че можеш да го прикриеш тоя факт! Не става, за да се случи тва трябва да спреш да говориш! Иначе всяка дума изречена от теб те издава!
 17. Ти ако се мислиш за еволюирало шимпанзе си е твое право! Може и да се гордееш с тва, ако искаш! Само не съди за другите по себе си!
 18. С цел да се види истинското лице на юдаизма! Питай равина като отидеш да се молиш в синагогата! Той ще ти обясни дали е истина! И понеже съм сигурен, че ще потвърди всичко, което пише в Талмуда - му кажи, че ,,хич и не мисли", ако ти стиска де!
 19. Това не са гафове! Тая марионетка (папата) знае много добре какво казва, и защо го казва! Всичко е съгласувано с кукловодите, които му дърпат конците! Гафовете във Ватикана (от гледна точка на кукловодите) се наказват със смърт, обикновено чрез отравяне! Колко удобно, а? Когато нещо на някого не му изнася, просто казва, че източниците не са надеждни, не можело да им се има доверие! Кои са надеждните източници? Тези, които пасват на вашата гледна точка, предполагам! Ти наистина ли вярваш в тия смехотворни лъжи, които разпространяват църковните измамници?!
 20. Информацията е важна, а не толкова източникът! Ако си мислиш, че вярната информация се получава само от мейнстрийм медиите, то винаги ще бъдеш дезинформирана!
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...