Премини към съдържанието

васил козарев

Потребител
 • Публикации

  838
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от васил козарев

 1. Облечи се като Хитлер. О, чакай, трябва да се облечеш като някой друг... Свинявам се.
 2. Каза големия разбирач от всичко, пишещ най-големите простотии в този форум. Промит мозък от комунизма дава наклон на друг, че е "промит мозък". Боже, дето те няма, прибери си вересиите!
 3. "Моделен агностик" бил. Значи няма мнение за нищо. Четете такива мастити мислители и ще ви се напълнят главите с "мъдрости".
 4. До пролетта на 1918 не е много ясно дали няма пък Германия да спечели. Оттеглянето на Руската империя от войната, освобождава ресурси от Източния фронт за Западния, където и без това е батак за Антантата. И, ако не е било влизането на САЩ във войната, е било съвсем реалистично да се седне на масата за преговори. Така че, това превързване към губещите, е факт, когато гледаме в ретроспектива. Реалностите, когато са се взимали решенията са били доста по-сложни, от схващането днес.
 5. Eй сега ще пусна една квантова пръдня, че да съм в модата със спрягането на "квантово" с каквото ни падне. Квантово съзнание, квантова психология, утря някой ще измисли и квантова сексология за третата възраст. И ще хване дикиш
 6. Димитър Талев, Солженицин и Йосиф Бродски - доказани престъпници. Господи Боже, прибери си вересиите.
 7. Хе-хе, хайде. Слави винаги е бил политически ангажиран. Още с ПП Куку, което е забранено. Сам казва, че с движение Гергьовден е по-добре, че не са успели. Беше близък приятел с ББ и му градеше имидж, чрез телевизионното си влияние. После обърна палачинката. Росен Петров отговаря на някои догадки.
 8. Ти, четеш ли хубаво какво написах. Преразказах едни думи на Росен Петров, казани в Нова Тв преди години. https://www.zajenata.bg/росен-петров-разказа-за-слави-и-бойко-борисов-пред-диков-news16056.html Ето го и видеото https://www.vbox7.com/play:627e687624
 9. Ашкоусун. Слави не го представяше като супергерой, нали. Забравяме, че имаше и едно предаване на Шоуто, в което водещ бе, изненада - Бойко Методиев Борисов.
 10. 😄 Кой не е с мен, е с ББ. 😄 Отваряш профила ми и правиш какво и що съм писал в тази тема. Включителноо за Герб. 😄 Ама това да ръсиш от парламента лафчета като "джипко бибитков", да ревнеш за Асен Василев, че е присвоявал интелектуална собственост, а след това да издигнеш за премиер и министър на МВР плагиат, с адски нагло и безочливо поведение, е ОК. Доообре. 😄 Росен Петров го обясни преди години. Слави и екипа му, вкарват мухата в главата на ББ, да прави партия. И когато ББ пита какво ще иска Слави, за да го подкрепи, Слави поисква да определи 50% от министрите. Дали е истина или не, историята мълчи. Но е факт, че до създаването на кабинета Борисов 1, Слави чрез шоуто си героизира и създаде образа на ББ. След това започна да го плюе.
 11. Партията, на която е симпатизант е скачаща. Нека да четем внимателно и с разбиране.
 12. Какво да кажем за ИТН, ИБНИ и БСП, какви са ги събрали.
 13. Мхм. Ама явно приятелят на Илия Павлов и Георги и Васил Илиеви, Слави Т., е достатъчно добър, че да му браним селската чест. По същия начин, по който си обяснявам симпатизант на партия, скачаща на управляващите, да работи в местната администрация, която е от същата управляваща партия
 14. Ма как ще е вярно. То СТ е една девица неопетнена.
 15. На тоя, който е спечелил местните избори. Значи, хем ще чегъртаме, заради самото чегъртане, ама чегъртаните не трябва да уволняват от общините наши симпатизанти. Съвсем друг въпрос е, дали е изгонена заради това, че е симпатизант на ИТН. А от друга страна, СТ изхвърли от ИТН една госпожа областен координатор, защото пи кафе с ББ, при решаването на един местен проблем.
 16. Щото германците са назадничеви, затова и Опел е по-стара от бълг. държава, композирали са класическа музика, когато тук се е взимал кръвен данък, а по времето, когато са имали големи университети, привличащи учащи от цяла Европа, тук е имало килийни училища. В науката не може да има морал, защото науката се занимава с обесняването на обективно съществуващото. Моралът и етиката нито са обективни, нито обесняват, каквото и да е. Моралът ти казва, че да убиеш е лошо, а да помогнеш - добро. А като произход, моралът е с религиозен хр-р. Доброто и злото. Наука и религия са несъвместими неща. В науката, обаче, може да има етика. Даже е задължително да присъства етиката. Защото етиката изключва определено поведение, като неподходящо. Като предписването на хомеопатия, като даването на фалшиви надежди чрез шарлатанщини, клиничните изследвания над хора, преди да са минали тези върху мишки и т.н.
 17. Щом става дума, в СССР представителите и привържениците на монархията, а и всички, които не споделят възгледите на маркс-ленинизма, са в позицията на негрите в САЩ. Дори в по-лошо положение. Освен, че са напълно лустрирани, "бивши хора", влизат и в лагерите от системата Гулаг. А голодоморите са едни от най-отвратителните неща, които една система може да причини на собственото си население.
 18. Моето мнение, без да навлизам в излишни размисли, е че Врагът е необходим, както Приятеля. Врагът те мобилизира, държи те на фокус, с изострени сетива и психическа енергия. Една нация се сплотява щом е застрашена от външен враг - пример руснаците застанаха твърдо зад Путин, американците се сплотиха след 11.09, българите бяха обединени след Берлинския конгрес, приемайки Балканската война с ентусиазъм, защото ще освобождават свои сънародници. Врагът в лицето на Турция сплотява българите през социализма и т.н. Врагът/враговете, малко или много, са необходими.
 19. В ИМДБ профилът на Кирил Илинчев има 7 филма, последния, от които от далечната '72ра. От 80-те нищо. Все пак, забележете, става въпрос за телевизионна продукция.
 20. Такъв човек няма да разпитва във форум за реплика. А, ако нямаш съответното положение, е безсмислено да хвърляш 20-на хил. лв. за аксесоар. Това са парите за гарсониера в малък град. Или приличен автомобил. Има един куп други неща, с които да оползотвориш подобна сума по-смислено. Имитацията на статус е най-безсмисленото начинание, което в дългосрочен план е вредна стратегия. За пред кого? - Пред мацка? Пред някакъв кръг, към който се стремиш? Ако е второто, може да има някакъв смисъл, защото социализирането там впоследствие ще носи позитиви. Но, ако не успееш да се присламчиш, ще се разориш. Имитирането на статус, чрез облекло, аксесоари, стил на живот, в някакви ограничени случаи може да доведе до успех. Но, при хора имащи ясни цели, формулирани стратегии за постигането на тези цели. И най-често това са измамници, опитващи да се впишат някъде, за да отмъкнат парите на набелязаните жертви. Иначе плебеите да емитират поведението на висшите кръгове, нито е интелигентно решение за проблемите, нито успешно поведение като цяло в живота. Трябва да знаеш къде се намираш, какво можеш да си позволиш и да няма драми от това. За няколко стотин лева можеш да си закупиш съвсем приличен и качествен часовник, който и като аксесоар ще прави добро впечатление. Няма да ролекс, патек филип и т.н., но тези марки на ръката, могат да се познаят, че не са оригинални по редица други неща. Човек, можещ да си ги позволи, ще е със свръхлуксозен автомобил, последен модел, няма да е със стари обувки, дрехи и прочее. Тоест, имитацията на нещо, което не си, винаги се познава.
 21. Ср. заплата е средна стойнот, не това, което се получава най-често. Показва, че дадени неща, в даден период, са се случили. Може да е повишение на МРЗ, може да е съкращение на нискоквалифициран персонал. Показва динамика в икономиката.
 22. Това да предложиш Николай Василев е абсолютен кретенизъм. Апропо, и Слави, и ДБ в даден момент ще реставрират Герб /без Бойко за премиер/ . Помнете ми думата. Тия са страхотни телетъбиси.
 23. Занаятчийство занаят, воня, зная, возя, чийто Комитопули
 24. Тъпотията човешка граници няма. Голтак ще хвърлиш 18 хил. лв. за реплика, за да имитира статус. Хората, които действително демонстрират висок статус чрез аксесоарите, са освободени от условностите на паричните нужди... Жилището им има повече спални и бани, отколкото са им необходими, колите - повече коне и прочее... Но, ако си нива далеч под тяхното, най-глупавото нещо е да дадеш близо 20 бона за часовник, при положение, че тези пари са ти доста необходими ... Но, най-справедливото наказание за глупостта, е бедността. Винаги е било така, така и ще бъде, докато има хора, движени от суета.
 25. Средната заплата няма общо с реалните доходи на населението. Не ѝ е и целта това. Тя е статистически инструмент, който да даде някаква представа за динамиката на доходите. С пенсиите темата е дълга... И съотношението работещи-пенсионери е важно, и пирамидата НОИ, в която потъват вноските. На теория вноските на един човек трябва да се натрупват по дадена сметка, на практика се получава, че се ползват по настоящи плащания... И че удръжките на сега заетите, изплащат пенсиите на настоящите пенсионери... Виновни - всички, които не промениха и реформираха тази система. И българите, които нехаят, обхванати от апатия, мислещи си, че това не ги засяга, са част от проблема и причините довели пенсионерите до мизерия... В крайна сметка, тези, които сега сме млади и нехаем, след години и ние ще сме виновни за дереджето си. За да има някаква качествена промяна, трябва да има и някой да изисква едни неща да се случат. Без дейното участие на народа, нещата няма да се случат. Много от служителите, не само са съгласни на това, но и така са се договорили с работодателя си. Широка тема. И отново пример, как сами сме си виновни за нещастията след години. И управляващите изобщо не са стока, но някой ги отгледа и възпита. Нито един управник не е паднал от Марс.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване