Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво означава упоритият поглед?

Featured Replies

Разбираме те, то у вашио край сите са такива.

Тука си в грешка...навсякъде има такива хора.

Наистина ли? Как се чувстваш? Имам предвид като хм... "хванеш очи". Някакъв дискомфорт ли усещаш, какво?

Предпочитам да не разказвам сигурно някой ще ме помисли за луда...

Повечето хора не вярват на такива неща - докато не им се случи.

Може да прочетеш тук:

Тема: Да хванеш очи!

Вярвате ли на бабини диветини???

и тук

Е да, но у Пернишко преобладават :)

От къде знаеш да не би и ти да си "хващал очи" biggrin.gif

Предпочитам да не разказвам сигурно някой ще ме помисли за луда...

Повечето хора не вярват на такива неща - докато не им се случи.

Може да прочетеш тук:

Тема: Да хванеш очи!

Вярвате ли на бабини диветини???

и тук

абе я обяснете на неграмотните как става тоз номер с очите? :)

Уроки, бе, уроки biggrin.gif

то ясно, че уроки biggrin.gif ама как ги хващате тез уроки biggrin.gif

то ясно, че уроки biggrin.gif ама как ги хващате тез уроки biggrin.gif

Към светлата определеност на урочасващия поглед са "змийските" очи - "змийски поглед", "зъмско око", "поглед на зъм". Народът смята тези очи за изключително опасни, лоши и много силни. Погледът им е стъклен, изцъклен, впиващ се, страшен. "Лошото" око е равнозначно на огненото - то излъчва вредоносен огън, който причинява болест и зло. Силно урочасващи са сините, сивите, чакърестите (шарени, пъстри, на точки, на петънца), зелените, жълтите, с "две пуполи" очи. Светлите очи най-общо са конкретен белег за разпознаване на урочасващия.

Ваня Колева, Естетика и ритуал

Познавам човек (добър човек),които знае че има лоши очи...и където отиде все си предупреждаваше biggrin.gif

Не мога да си го обясня,значи има хора с лоши очи,които не искат да правят нищо лошо,но го правят. ;)

Много е странно всичко.

нещо не ми действат тия неща cool.gif

Хмм, Какво толкова е станало, че някой те гледа? Че да гледа, бре- в свободна държава живеем. Знаеш ли как ги обичам ткива, особено ако гледат нагло, аз също гледам така laugh.gif Друг е въпросът дали подмята и реплики- ей тия вече аз не ги харесвам и не ги удостоявам с вниманието си :P

• Автор
Точно..

Да, имам развито въображение, но ти не си пуснала нито една увлекателна и гореща тема като моите. Аз съм писател и артист, за теб не знам.

С това съм съгласна, така е....

Да, и аз съм в шок- прочетох цялата тема и ми е странно, как всеки тълкува нещата различно...Хаха! laugh.gif

И аз като прочетох темата, точно това си помислих просто да му каже, че не и е приятно! Това ми се вижда, най-разумно! Освен, ако не е някой олигофрен и нарочно да дразни всички, нямам си ни най-малка представа!!!

Да, разбрах, че бил нещастник и интригант, гледал да разваля хорските връзки, защото не може да запази своите. Освен това е със "стъклени " очи. Не са сини, нито зелени, нито пъстри. Просто са стъклени.

Неее просто имам приятели перничани, та ги познавам що за стока са. Особено като всяка приказка им започва с "веднъж бехме на кръчма та се степахме с едни...". Иначе само веднъж съм ходил в Перник за едно бързо кафе и сервитьорката имаше едни голеееми очи и си личеше, че са твърди....еехх мечтиии....

Т'ва е защото не вярваш в тях. И аз не вярвам, ама са ми казвали, че ако повярвам ще започнат да ми действат.

Да, имам развито въображение, но ти не си пуснала нито една увлекателна и гореща тема като моите. Аз съм писател и артист, за теб не знам.

Да, разбрах, че бил нещастник и интригант, гледал да разваля хорските връзки, защото не може да запази своите. Освен това е със "стъклени " очи. Не са сини, нито зелени, нито пъстри. Просто са стъклени.

Алоо, писателката на горещи теми, я по-кротко. :ill:Madonna просто си изказа мнението. Ще ме прощаваш, но това, че си пуснала една тема, в която са писали 10 човека, не те прави нито писател, нито артист. ;)Лично мнение.

Не искам да се заяждам, но в твоята тема нищо увлекателно не намирам - по-скоро виждам липса на занимания.

Аз пък още нито една "гореща" тема не съм пускала и мисля утре да го направя - "Един пич ме ощипа по задника, как да го тълкувам?!" :P

Е, аз като мина покрай некоя мацка винаги я зяпам в очите. Ко му е толкова лошото? Вместо да се радваш, ти ревеш тука из форума biggrin.gif

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Неее просто имам приятели перничани, та ги познавам що за стока са. Особено като всяка приказка им започва с "веднъж бехме на кръчма та се степахме с едни...". Иначе само веднъж съм ходил в Перник за едно бързо кафе и сервитьорката имаше едни голеееми очи и си личеше, че са твърди....еехх мечтиии....

Това за там е нормално biggrin.gif няма сега да си обсъждам града...хубав си ми е :)

Тогава единствения ти шанс, е да не му обръщаш никакво внимание, така ще го дразниш и победилата ще си!(Правиш се на луда-ударена и това е...все едно нищо не се е случило...) Защото той надали ще се откаже, докато не постигне целта си! А от там нататък зависи какво искаш ти, да му позволиш да ти скапе връзката или да му покажеш, че той греши и не може да има всяка! Реално всичко зависи от теб, а не от оня който те провокира!

Защото не си със сини очи-светли? :P

Да ти имам увлекателно-горещите теми.. angry.gif Аз ако взема да пускам тема за всеки път когато мъж ме погледне ....всъщност,квото и да напиша ще прозвучи нескромно...

А явно представите ни за писател и артист са коренно различни....всъщност..да..може би си комедиен артист...забавляваш с "горещите" си теми.. cool.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.