Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво означава упоритият поглед?

Featured Replies

Вече няколко месеца един човек от противоположния пол ме наблюдава в очите, а не съм чувала да изпитва интерес към мен.Никакъв интерес. Просто като ме срещне обръща поглед към мен и ме гледа упорито в очите. Вече започвам да се дразня.Какво ли си мисли, по дяволите? И как да се отърва от този психически тормоз?

Бръкни му в окото biggrin.gif

Нека си те гледа..., какво толкова? Това е неудобството като си толкова красива ... всички те зяпат!

Има и друго може когато най-малко очаква да му намигнеш!

Мисля, че в случая най-ефикасният начин да разбереш причината за тези погледи е да попиташ този човек защо те гледа така?

При всеки един вариант на отговор поне няма да се чудиш повече, защо те гледа и съответно няма да се дразниш...

П.С. Ако този човек беше от твоя пол, щеше ли да се интересуваш така живо от причината за тези погледи? Просто любопитно ми е...

Винаги съм се смял на темите ти FIGI_78 , къде очакваш да те гледа един образован човек , в деколтето ли ? Или мове би да се прави ,че не те вижда и погледа му да блуждае наоколо ...

Иска точно това, да те притесни. Когато мине покрай теб и те погледне ти не го гледай в очите, бъди безразлична

и ще разбереш истината.

Това е енергиен вампир-бягай далеко от него и избягвай погледа му

biggrin.gif

Вече няколко месеца един човек от противоположния пол ме наблюдава в очите, а не съм чувала да изпитва интерес към мен.Никакъв интерес. Просто като ме срещне обръща поглед към мен и ме гледа упорито в очите. Вече започвам да се дразня.Какво ли си мисли, по дяволите? И как да се отърва от този психически тормоз?

Интересно - кверулантна и параноидна н. Сензитивната е ясна от самото начало.

Я кажи - ревнив/а ли си , ревнуват ли те ?

• Автор
Интересно - кверулантна и параноидна н. Сензитивната е ясна от самото начало.

Я кажи - ревнив/а ли си , ревнуват ли те ?

Не съм ревнива! Но тоя е нагъл и знае ,че съм обвързана.

Не съм ревнива! Но тоя е нагъл и знае ,че съм обвързана.

И в какво се изразява наглостта му - в това че те гледа ли?! Мога да ти кажа, че не си видяла нагли хора!

Какво ли си мисли, по дяволите?

Mисли си как ако му пуснеш, ще те побърка от чукане.

И как да се отърва от този психически тормоз?

Пусни му.

Означава, че имаш развито въображение.

Точно..

Обикновено най-добрата защита е нападението - като те зазяпа задълбочено, отвърни му по същия начин. Това вероятно ще го смути и ще отмести погледа си - ако повториш няколко пъти "упражнението", може и да спре да те зяпа.

Аз от такива хора хващам очи - напълно съм сериозна,които иска да вярва.Без значение дали е мъж или жена.До ден днешен не мога да си обясня,защо се получава така :rolleyes:

Сега не от всички хващам ,обикновенно са хора които имат така наречените "лоши очи" - ако ме разбирате.

Хм,ми аз пък си мисля,че му действаш успокояващо на този тип,има хора които и аз така ги гледам и се успокоявам,много смешно е ама е така.Пък и може да е някакъв "агент"и да те пробва,знаеш ли.........'це-ре-у" и 'ка-ге-бе' са навсякъдеbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

Ееее, какво толкова като те гледа. Това, че си обвързана няма нищо общо. Съвсем отделен въпрос е, че на теб всъщност, ти е приятно - иначе нямаше така живо да се интересуваш от причината, поради която той така упорито те гледа.

Аз ти предлагам следващия път като те зазяпа отново, да му намигнеш и да оближеш устни, пък току-виж се смутил и престанал. biggrin.gif Естествено, има и друг вариант - да те награби. biggrin.gif

Аз от такива хора хващам очи - напълно съм сериозна,които иска да вярва.Без значение дали е мъж или жена.До ден днешен не мога да си обясня,защо се получава така ;)

Сега не от всички хващам ,обикновенно са хора които имат така наречените "лоши очи" - ако ме разбирате.

Наистина ли? Как се чувстваш? Имам предвид като хм... "хванеш очи". Някакъв дискомфорт ли усещаш, какво?

Или не му обръщай внимание ,или го помоли най-учтиво да спре да те гледа втренчено ,защото не ти е приятно.

Ееее, какво толкова като те гледа. Това, че си обвързана няма нищо общо. Съвсем отделен въпрос е, че на теб всъщност, ти е приятно - иначе нямаше така живо да се интересуваш от причината, поради която той така упорито те гледа.

С това съм съгласна, така е....

ohmy.gif Изумявате ме...

Да, и аз съм в шок- прочетох цялата тема и ми е странно, как всеки тълкува нещата различно...Хаха! laugh.gif

Или не му обръщай внимание ,или го помоли най-учтиво да спре да те гледа втренчено ,защото не ти е приятно.

И аз като прочетох темата, точно това си помислих просто да му каже, че не и е приятно! Това ми се вижда, най-разумно! Освен, ако не е някой олигофрен и нарочно да дразни всички, нямам си ни най-малка представа!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.