Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Серия от терористични атаки в Мумбай

Featured Replies

Знаеш ли ,че за тази лъжа дето си написал,спокойно мога да те осъдя?

Докога ще се опитвате да изместите темата и ще си затваряте очите пред истината?

Вчера по БТВ даваха новини на обяд.Никой ли не ги е гледал?Тоя сладур дето го цитирам ,все го влече нещо възродителния процес,иначе е "българка" и "православна християнка".Тия бълнувания за танковете ,кога ги сънува?

Ти влизал ли си в танк?Знаеш ли за какво се използва?С танкове ходели по горите пияни и дрогирани?И убивали жени и деца?Просто не мога да си представя, как може да има толкова малко здрав разум ?

На знам защо скачаш така,заплашваш и обиждаш

Не всичко се показва по телевизията,както и много

неща от българската история не са архивирани нарочно,

нека не се правим на слепи

Точно за пияните войници,танковете и горите ми е разказвал

баща ми,който е бил млад войник на служба..

Определено страшни неща,не-по малко от тези в Мумбай

срамни за историята ни,но факт.

Това,че не можеш да си ги представиш,не означава,че не са се случили.

• Отговори 144
  • Прегледи 15,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Браво бе, maat, това другия акаунт ли ти е? И какви чудни мюсюлманско звучащи имена само - маат, алия. И какво съвпадение че случайно са плъзнали лекичка дезинформация, как дрогирано-пияни барети на с

Мюсюлманско гробище в Мумбай отказва да погребе терористите

Представител на фондацията заяви пред агенцията, че тези терористи не са били правоверни мюсюлмани. “Хора, извършили това отвратително престъпление, не могат да се наричат мюсюлмани“, каза той.

В момента телата на терористите се намират в градската морга. Съгласно обичайната практика непотърсените тела на мюсюлмани биват погребвани на най-близкото мюсюлманско гробище. В Мумбай има още седем мюсюлмански гробища, но решението на фондацията най-вероятно няма да позволи на техните собственици да погребат терористите. След като е била информирана за отказа да бъдат погребани убитите, полицията решава какво да прави с телата, тъй като едва ли някой ще ги потърси, посочва ЛентаРу. От всички терористи, причастни към терористичните актове в Мумбай, жив остана само един. Той се намира в полицията и вече е признал, че е преминал подготовка в Пакистан в лагерите на групировката “Лашкар и Тайба“. При терористичните актове в Мумбай загинаха 174 души.

Източник: БЛИЦ

Мюсюлманско гробище в Мумбай отказва да погребе терористите

Представител на фондацията заяви пред агенцията, че тези терористи не са били правоверни мюсюлмани. “Хора, извършили това отвратително престъпление, не могат да се наричат мюсюлмани“, каза той.

В момента телата на терористите се намират в градската морга. Съгласно обичайната практика непотърсените тела на мюсюлмани биват погребвани на най-близкото мюсюлманско гробище. В Мумбай има още седем мюсюлмански гробища, но решението на фондацията най-вероятно няма да позволи на техните собственици да погребат терористите. След като е била информирана за отказа да бъдат погребани убитите, полицията решава какво да прави с телата, тъй като едва ли някой ще ги потърси, посочва ЛентаРу. От всички терористи, причастни към терористичните актове в Мумбай, жив остана само един. Той се намира в полицията и вече е признал, че е преминал подготовка в Пакистан в лагерите на групировката “Лашкар и Тайба“. При терористичните актове в Мумбай загинаха 174 души.

Източник: БЛИЦ

Ето това вече е едно достойно за уважение смело решение.

Ти си от малкото възпитани тук, не налиташ да обиждаш, виждам, че търсиш истината, затова ще ти отговоря.

Благодаря, но това не е официален източник. Да не говорим за Бойковото изказване, който се опитва да замаже гафа който направи.

Напротив. Ще покаже истинското лице на ДПС.

Връзката която си дала подкрепя моята теза, тази комисия няма да свърши нищо полезно. Единствената и цел е да вдигне малко шум преди изборите.

Браво бе, maat, това другия акаунт ли ти е? И какви чудни мюсюлманско звучащи имена само - маат, алия. И какво съвпадение че случайно са плъзнали лекичка дезинформация, как дрогирано-пияни барети на стероиди, качени на танкове разкъсват с голи ръце дечица и жени в тъмни доби и крещат зверски, биейки се в гърдите: "Булгааар, Булгаар!"

Направо си представям как един ден докато кротко учиш християнски псалми, баща ти се разхълцва на масата и избухва в ридания, след което признава че лично е изял 8 дечица и 5 жени и ги е прокарал със скъп френски коняк, на цена 500 долара за бутилка.

И всичко това, само защото властта няма никакви други начини да им смени имената, като например най-обикновен затвор или глоби. Същата власт която 86 година най-мирно и кротко отвори границите, за всеки който иска да отиде в Турция и леко притесни съседна Турция, която изобщо не беше подготвена да поеме наведнъж толкова много хора. Че то дори българите не можеха да ходят току-така в чужбина по-това време.

Може би на властимащите по това време им е свършил коняка, а без коняк барета на танк не се качва, защото както знаем алкохола невероятно подобрява способността да управляваш 30 тонна машина.

Един истински българин никога нама да напише подобна простотия, маат. Можеш да пишеш колкото си искаш че си православна българка, обаче това само затвърждава усещането че си по-фалшива от 14 левова банкнота.

Не мисля че си православна българка и не мисля и че си жена. Не знам каква ти е целта с тия измишльотини тука, но определено не са за благородна кауза.

Браво бе, maat, това другия акаунт ли ти е? И какви чудни мюсюлманско звучащи имена само - маат, алия. И какво съвпадение че случайно са плъзнали лекичка дезинформация, как дрогирано-пияни барети на стероиди, качени на танкове разкъсват с голи ръце дечица и жени в тъмни доби и крещат зверски, биейки се в гърдите: "Булгааар, Булгаар!"

Направо си представям как един ден докато кротко учиш християнски псалми, баща ти се разхълцва на масата и избухва в ридания, след което признава че лично е изял 8 дечица и 5 жени и ги е прокарал със скъп френски коняк, на цена 500 долара за бутилка.

И всичко това, само защото властта няма никакви други начини да им смени имената, като например най-обикновен затвор или глоби. Същата власт която 86 година най-мирно и кротко отвори границите, за всеки който иска да отиде в Турция и леко притесни съседна Турция, която изобщо не беше подготвена да поеме наведнъж толкова много хора. Че то дори българите не можеха да ходят току-така в чужбина по-това време.

Може би на властимащите по това време им е свършил коняка, а без коняк барета на танк не се качва, защото както знаем алкохола невероятно подобрява способността да управляваш 30 тонна машина.

Един истински българин никога нама да напише подобна простотия, маат. Можеш да пишеш колкото си искаш че си православна българка, обаче това само затвърждава усещането че си по-фалшива от 14 левова банкнота.

Не мисля че си православна българка и не мисля и че си жена. Не знам каква ти е целта с тия измишльотини тука, но определено не са за благородна кауза.

Не изпитвам нужда да доказвам никому каква съм. Но от толкова много "мъже" тук започнах и аз да обърквам пола си. Маат не е ислямско име, иди се образовай. Това дете Aliah няма нищо общо с мен, не го познавам, но се вижда, че е чисто, не го нападай и не ми приписвай думи на мен, които не съм казала, че търпението ми сериозно е на изчерпване.

А ти по-добре ще сториш, ако отидеш да си лекуваш елпараноята.

Благодаря, но това не е официален източник. Да не говорим за Бойковото изказване, който се опитва да замаже гафа който направи.

Връзката която си дала подкрепя моята теза, тази комисия няма да свърши нищо полезно. Единствената и цел е да вдигне малко шум преди изборите.

Може и така да е, както казваш. Ще видим. А ти наистина ли вярваш на официалните статистики по татово време? Не ме разсмивай, моля, виждаш ми се интелигентен човек.

ohmy.gif освен,че имаш по-богато от необходимото въображение

и параноя май те гони elpresidente!

Аз не съм maat и нямаме общо,изненадах се от предположенията ти,по-леко ако обичаш!

към какво си толкова скептичен-даже имаше документални филми по Канал България преди

с живи свидетели на геноцида..глупаво е да отричаме фактите,макар и неприятни.

Един истински българин скрива грешките и признава само нещата,от които не се срамува,така ли :yanim:

Ако всички сме такива-то тогава бихме били доста лицемерна нацийка,на мислиш ли?

Ти си от малкото възпитани тук, не налиташ да обиждаш, виждам, че търсиш истината, затова ще ти отговоря.

Чети тук.

Бате Бойко и той открехва малко завесета. На интервю пред в. Класа казва:

Той съобщи, че е участвал през 1985 г. във възродителния процес в община Дулово, Силистренско, и че е станал свидетел на насилие и от двете страни – на държавата и на съпротивата. „Тогава се разминахме с едно Косово. А е можело да се случи в България“, каза още Борисов.

Напротив. Ще покаже истинското лице на ДПС. Виж тук.

Децата наистина не са били виновни. Както казах, изпълнявали са заповеди. Също като дрогираните убийци по време на атентатите в Мумбай. Почеркът на насилието е един и същ навсякъде. Той няма общо с никоя религия. Има общо с човешката злоба.

Охо, заплахи... Не ме е страх от нищо. Като искаш - съди ме.

Не съм писала никъде, че са ходели по горите с танкове, а че хората от някои села в засегнатите области са се крили в горите. Да, с танкове са ходели. Не съм казала, че са били дрогирани, никъде не пиша това, на теб ти се привижда. Да, някои са били пияни. Ехехее, аз също съм минавала на курс по НВО - Начално Военно Обучение, трябва да ти кажа, че биех и момчетата по всички точки и най-вече за точна стрелба.

Да, българка съм. Да, християнка съм. Това ме задължава много. Най-вече да търся истината.

Хайде, пиши нещо по темата ти, да прочета и да се образовам, че ми омръзнаха демонстрациите на "мъжка" сила.

Боже Господи!Не мога да повярвам ,че е възможно да е истина!!!Явно в тоя форум това е нормално,след като не виждам да има реакции на тоя пост.Много добре ти е ясно ,че бидейки фантом си безнаказан и продължаваш да изливаш гнусни лъжи,нямащи нищо общо с темата.

Сравняваш зомбирани наемници убиващи цивилни граждани в чужда държава с войници изпълняващи заповеди в собствената си държава,сравняваш неоспорим факт с гнусна лъжа.

Аз не съм maat и нямаме общо,изненадах се от предположенията ти,по-леко ако обичаш!

към какво си толкова скептичен-даже имаше документални филми по Канал България преди

Един истински българин скрива грешките и признава само нещата,от които не се срамува,така ли :P

Ако всички сме такива-то тогава бихме били доста лицемерна нацийка,на мислиш ли?

Къде са тия факти?Дай да ги видим.Няма и доказателства ,че не сте един и същ човек.

Един истински българин скрива грешките и признава само нещата,от които не се срамува,така ли :P

За какъв геноцид става въпрос ?

Кого съм обиждал и заплашвал?Поразгледах ви профилите.В постовете има поразителни сходства,а в профилите доста разлики.Доколкото разбрах си мюсулманка,а баща ти е участвал в възродителния процес като млад войник?Явно наистина някои смятат, че като лъжеш в форумите ,никой не може да те хване.

Обяснявайте се на ЛС или се срещнете на живо за да се разберете кой кой е, и за какво се бори !

Темата тук е за терористичните атаки в Бомбай, а не каква е Маат или Алая.

Следващи офтопици ще бъдат трити, а нарушителите -санкционирани !

Отнася се до всички.

А ти наистина ли вярваш на официалните статистики по татово време?

Твоя въпрос не е отговор коя е вярната статистика.

Обвиненията срещу Пакистан добиват по-конкретни очертания. Ако това твърдениe на телевизия Си Ен Ен Ай Би Ен се окаже вярно, войната много трудно може да бъде избегната.

256x160.jpg

Редактирано от m75 (преглед на промените)

Обяснявайте се на ЛС или се срещнете на живо за да се разберете кой кой е, и за какво се бори !

Темата тук е за терористичните атаки в Бомбай, а не каква е Маат или Алая.

Следващи офтопици ще бъдат трити, а нарушителите -санкционирани !

Отнася се до всички.

Явните лъжи ,нямащи нищо общо с темата са причината за въпросите ми.Не се интересувам лично от никого ,та да му пращам лични съобщения.

Терористичните атаки си бяха ясни още от самото начало кой и защо ги е извършил.Срещу 1200 долара на калпак и с някакви претенции за освобождаване на "древни ислямски земи". Във вчерашния "Телеграф" си пише черно на бяло ,че ислямската групировка извършила атентатите има претенции и към България.

Какво логично развитие на темата?! Стане ли въпрос за ислям всички стругаро-фрезисти са на линия. Разбира се водени от баш карабинера от Тоскана, чийто рафинирани думи за ибн, ебн, ал и прочие брадати последователи на педя човек - лакът брада ми прозвучаха като ремикс на 1001 нощ. Даже ценно инфо сдобих. Малката кибрито-продавачка с неопреновия костюм има ново партизанско име?!

"Arsenчо" каза не това, Г-н Profruitчо, ала няма кой да го чете. Той посочи кратко и точно проблема - "Осъждането на акта от тези терористи е разбираемо,осъждам ги и аз...такива организации се подържат с пари и обслужват определени интереси... Въпроса е кой печели от обтегнатите отнощения между двете държави? "

По мое мнение поста ти с многото приказки и тънки лични атакички отговаря на този въпрос. За твое сведение фередже нито съм носила, нито някога ще нося - рождената ми религия е православието, но пък бих го носела със същата гордост, с която нося и кръста на гърдите си, ако бях се родила мюсюлманка. Аз, дали сега, ей така, за забавление само, да не подхвърля, че евреите предадоха за 30 сребърника и разпънаха моя бог, следователно всички евреи са измет. Нали се сещаш, че това не е издържано някак си и ще звучи най-малкото демоде вече и не минава... така че и твоите приказки, сочещи като доводи числеността на мюсюлманите в света не минават пред мен. Интересно какво общо има това - броя и размножаването, с темата... нещо ти бърка сметките или те настъпва по мазола.. Всъщност, само като ти видя отношението към една жена и ми става ясно всичко... Апропо, като стана дума за числа дали да не вметна и какъв е процента на евреите в американския Сенат, щото не е важна числеността на масите, по-важно е числото на управляващите.

Добро утро!

За какъв ти трябваше да ме вкарваш в митичен триъгълник - твоя бог- евреите, които го продали и разпънали?! Забрави ли, че гръмнах Кенеди, ама с тези 42г си малка? Най-малко с какви гирлянди си кичиш гърдите ми е точно там, отделно на ръка, че отговори към мен в 3 сутринта са еднозначи - изтрещяла си за мъж. Говори ми за Индия, за факири, за слончета мои приятели, за бабаитите дето раниха, измъчваха и убиха бременна жена в 5 -я месец, пък била тя и съпруга на иноверец-равин. Да си сигурна за в бъдеще като превеждаш. Мигнюс, Исрус, Курсор, Захав, Зман, Нюсру, Салат са рускоезични - израелски сайтове.

Maat виждам,че гледаш да размиеш нещата.Ние си казахме мнението.Според мен за подобни зверства е виновна религията ислям с неговите учения която насажда вражда и мъст към друговерците.Това е мое мнение за тая трагедия.

Сега остави празните приказки а обясни какви са според теб причините за тия безсмислени и лишени от всичко човешко убийства на невинни хора.Кажи най-накрая какви са според теб причините за трагедията в Мумбай.Или пак ще ми приказваш за отвлечени неща които нямат нищо общо с това. :P

Заб.Да добавя ,че почти 8г съм работил в няколко ислямски държави и не съм безхаберен какви са обноските там.

Моята рода работеше през 80 -те в Кувейт. Посториха оранжерии за краставици и домати и научиха арабите как да ги култучат. Чичо ми се върна с мерцедес купе 320 сел и комунягите му го взеха за жълти стотинки и право да си купи лада 1500S. Не вярвам да си брал боровинки в ислямските държави, но е достатъчно да видиш картата на света през цвета на исляма.

Какво виждаш? Половин Африка, Близък изток, Малайзия и Индонезия са в потури и гледат месечината вечер. Обаче има две недарозумения на тази карта. Това са Израел и Индия. Двете държави са демократични в пълния смисъл на това понятие. Тези земи в определен период са били ислямски. Днес 2-ма на 7 човека в Израел са араби, докато в Индия е 15% от населението. Израел е износител #4 в света на оръжие и #1 на Индийския пазар. Това прави връзките между двете държави повече от тесни. Израел има натрупана практика с терора, докато Индия я хванаха по бели гащи и те нанесоха удар по Бейт Хабад и Тадж. Защо не отидоха да разстрелват в някой мюсюлмански район на Индия? Казах вече - ислямът с технологии и армии не може да победи, само с нож в гърба. Имат точно 25 години. Нефтът свършва и те отново ще се върнат в 1001 нощ.

Джинджи в превод е рижав/оранжъв. Един такъв арабин с рижава брада и коса редовно изнася шоу пет пъти на ден. Спира 40 тонния камион. Вади някакъв картон от опаковка на хладилник, събува лодкообразните си калеври и се отдава на ритуал. Прилича ми на лицеви опори с колики.

1225431468_s.JPG

В света на нано-технологиите, клонирането, четири-ядрените процесори, хапчето за вечна младост, Дъстин не е единствен, той е в ръцете на аллаха.

1253965179_s.JPG

По границата сложиха системи на Фантом - "рое - йоре" (виждам - стрелям). Това са тежко калибрени картечници водени от датчици за движение. Това направи арабите миньори и те копаят под бетонна стена. Един такъв проникнал с коланчето и червеното копче в земите на Цион и всичко бе вдигнато на крак. Пътищата бяха блокирани от всевъзможна полиция. В подобен сценарии такива туристи ги причаква снайпер, защото след 2 часа блокада разрешиха движение, от което аз загубих пропуснати работни часове. Свиква се и оправдава месечния налог-безопасност. Снимките са от телефонче, а колата е на градска безопасност. Обхождат спирките и оглеждат за мургави типове.

1344827570_s.JPG

Какво логично развитие на темата?! Стане ли въпрос за ислям всички стругаро-фрезисти са на линия. Разбира се водени от баш карабинера от Тоскана, чийто рафинирани думи за ибн, ебн, ал и прочие брадати последователи на педя човек - лакът брада ми прозвучаха като ремикс на 1001 нощ. Даже ценно инфо сдобих. Малката кибрито-продавачка с неопреновия костюм има ново партизанско име?!

Когато започнем да губим представа за реалността какво ли не ни прозвучава.Благодаря отново за споделените чувства от твоя страна,не е хубаво човек дълго да е сдържан.Виждаме до какви крайности стига.

За какъв ти трябваше да ме вкарваш в митичен триъгълник - твоя бог- евреите, които го продали и разпънали?! Забрави ли, че гръмнах Кенеди, ама с тези 42г си малка? Най-малко с какви гирлянди си кичиш гърдите ми е точно там, отделно на ръка, че отговори към мен в 3 сутринта са еднозначи - изтрещяла си за мъж. Говори ми за Индия, за факири, за слончета мои приятели, за бабаитите дето раниха, измъчваха и убиха бременна жена в 5 -я месец, пък била тя и съпруга на иноверец-равин. Да си сигурна за в бъдеще като превеждаш. Мигнюс, Исрус, Курсор, Захав, Зман, Нюсру, Салат са рускоезични - израелски сайтове.

Без лоши чувства към теб,но тези хаотични мисли,целенасочени обиди на стрес ли се дължат или на нещо по сериозно?

Моята рода работеше през 80 -те в Кувейт. Посториха оранжерии за краставици и домати и научиха арабите как да ги култучат. Чичо ми се върна с мерцедес купе 320 сел и комунягите му го взеха за жълти стотинки и право да си купи лада 1500S. Не вярвам да си брал боровинки в ислямските държави, но е достатъчно да видиш картата на света през цвета на исляма.

Какво виждаш? Половин Африка, Близък изток, Малайзия и Индонезия са в потури и гледат месечината вечер. Обаче има две недарозумения на тази карта. Това са Израел и Индия. Двете държави са демократични в пълния смисъл на това понятие. Тези земи в определен период са били ислямски. Днес 2-ма на 7 човека в Израел са араби, докато в Индия е 15% от населението. Израел е износител #4 в света на оръжие и #1 на Индийския пазар. Това прави връзките между двете държави повече от тесни. Израел има натрупана практика с терора, докато Индия я хванаха по бели гащи и те нанесоха удар по Бейт Хабад и Тадж. Защо не отидоха да разстрелват в някой мюсюлмански район на Индия? Казах вече - ислямът с технологии и армии не може да победи, само с нож в гърба. Имат точно 25 години. Нефтът свършва и те отново ще се върнат в 1001 нощ.

Вярно е,че Израел има практика с терора,редовно тренират в Палестина.Индия сигурно е чела за терора от твоя израелски вестник?Защо ли има книги по история,като няма кой да ги чете.Похвално е мястото за износа на оръжие в световен мащаб за една толкова малка държава.Дано Израел не посъветва Индия да направи същата грешка,както я направи Грузия със съвета да нападне Южна Осетия.Войнствените съвъти не водят до нищо добро.

Как очакваш да направят атентат в някой район с преобладаващо ислямско население и след това да хвърлят вината върху исляма?Някои хора не мислят с главите си.

Джинджи в превод е рижав/оранжъв. Един такъв арабин с рижава брада и коса редовно изнася шоу пет пъти на ден. Спира 40 тонния камион. Вади някакъв картон от опаковка на хладилник, събува лодкообразните си калеври и се отдава на ритуал. Прилича ми на лицеви опори с колики.

1225431468_s.JPG

В света на нано-технологиите, клонирането, четири-ядрените процесори, хапчето за вечна младост, Дъстин не е единствен, той е в ръцете на аллаха.

1253965179_s.JPG

По границата сложиха системи на Фантом - "рое - йоре" (виждам - стрелям). Това са тежко калибрени картечници водени от датчици за движение. Това направи арабите миньори и те копаят под бетонна стена. Един такъв проникнал с коланчето и червеното копче в земите на Цион и всичко бе вдигнато на крак. Пътищата бяха блокирани от всевъзможна полиция. В подобен сценарии такива туристи ги причаква снайпер, защото след 2 часа блокада разрешиха движение, от което аз загубих пропуснати работни часове. Свиква се и оправдава месечния налог-безопасност. Снимките са от телефонче, а колата е на градска безопасност. Обхождат спирките и оглеждат за мургави типове.

1344827570_s.JPG

Плащай си местния налог за безопастност,както аз си плащам моя против ония крещящи за глобалния антисемитизъм.

Вместо да обсъдим нещата като разумни хора,да открием групите целящи омраза между хората заради собствените си печалби,единствено се допринася за тяхното благоденствие.Омразата поражда омраза,ако не можеш с по-добър тон,безсмислено е да общуваме,но не си мисли,че си открил село без кучета.

Редактирано от Arsen (преглед на промените)

... Израел и Индия. Двете държави са демократични в пълния смисъл на това понятие. Тези земи в определен период са били ислямски. Казах вече - ислямът с технологии и армии не може да победи, само с нож в гърба.

По границата сложиха системи на Фантом - "рое - йоре" (виждам - стрелям). Това са тежко калибрени картечници водени от датчици за движение. Това направи арабите миньори и те копаят под бетонна стена. Един такъв проникнал с коланчето и червеното копче в земите на Цион и всичко бе вдигнато на крак. Пътищата бяха блокирани от всевъзможна полиция. В подобен сценарии такива туристи ги причаква снайпер...

Понеже съм стругаро-фрезист и тези подчертаните думички не ми станаха ,мого ясни!

И гледам си напрегнат !

-разтовари си "дисагите" пий един чай и обясни пак за ДЕМО-КРАЦИЯТА в "земите на цион"

1225431468_s.JPG

1253965179_s.JPG

1344827570_s.JPG

Ехеееее, бравос! Пък аз си тюхкам главата кой печели от целия този ад, който става в Азия. С нож в гърба, викаш. Как не се сетих по-рано!!! Заета бях да мисля на теб къде ти е и се разсеях, пфу! Разбирам мъката ти по мерцедеса, пропуснатите работни часове - това са пари, все пак, не е като да са индийски бели гащи, а и още една, но съм дама, няма да я споменавам, само ще ти кажа, че точно в 3 през нощта бях на нощно дежурство, когато ти отговарях.

Колко много думи! И колко много от чичко Фройд има тук. Абе, вие с моя любимец Буш-менчо да не сте братчеди случайно? Буш-Муш в гърба, а?

ЦИТАТ(Arsen @ 5.12.2008г. в 12:31ч.) *

Когато започнем да губим представа за реалността какво ли не ни прозвучава.Благодаря отново за споделените чувства от твоя страна,не е хубаво човек дълго да е сдържан.Виждаме до какви крайности стига.

Без лоши чувства към теб,но тези хаотични мисли,целенасочени обиди на стрес ли се дължат или на нещо по сериозно?

Вярно е,че Израел има практика с терора,редовно тренират в Палестина.Индия сигурно е чела за терора от твоя израелски вестник?Защо ли има книги по история,като няма кой да ги чете.Похвално е мястото за износа на оръжие в световен мащаб за една толкова малка държава.Дано Израел не посъветва Индия да направи същата грешка,както я направи Грузия със съвета да нападне Южна Осетия.Войнствените съвъти не водят до нищо добро.

Как очакваш да направят атентат в някой район с преобладаващо ислямско население и след това да хвърлят вината върху исляма?Някои хора не мислят с главите си.

Плащай си местния налог за безопастност,както аз си плащам моя против ония крещящи за глобалния антисемитизъм.

Вместо да обсъдим нещата като разумни хора,да открием групите целящи омраза между хората заради собствените си печалби,единствено се допринася за тяхното благоденствие.Омразата поражда омраза,ако не можеш с по-добър тон,безсмислено е да общуваме,но не си мисли,че си открил село без кучета.

ЦИТАТ(camarero @ 5.12.2008г. в 12:33ч.) *

Понеже съм стругаро-фрезист и тези подчертаните думички не ми станаха ,мого ясни!

И гледам си напрегнат !

-разтовари си "дисагите" пий един чай и обясни пак за ДЕМО-КРАЦИЯТА в "земите на цион"

ЦИТАТ(Maat @ 5.12.2008г. в 14:05ч.) *

Ехеееее, бравос! Пък аз си тюхкам главата кой печели от целия този ад, който става в Азия. С нож в гърба, викаш. Как не се сетих по-рано!!! Заета бях да мисля на теб къде ти е и се разсеях, пфу! Разбирам мъката ти по мерцедеса, пропуснатите работни часове - това са пари, все пак, не е като да са индийски бели гащи, а и още една, но съм дама, няма да я споменавам, само ще ти кажа, че точно в 3 през нощта бях на нощно дежурство, когато ти отговарях.

Колко много думи! И колко много от чичко Фройд има тук. Абе, вие с моя любимец Буш-менчо да не сте братчеди случайно? Буш-Муш в гърба, а?

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

От тия постове излиза,че Израел и Буш са поръчали атентатите в Мумбай.А Фройд е част от пъкления план.Не виждам обаче някакви сериозни доказателства,освен голите Офтопици на авторите.

• Автор

Още 20 "колеги" на терористите от Мумбай се разхождат някъде

10-те нападатели, осъществили атаките в индийския град Мумбай, са само част от организираната група самоубийци. Няма основание да се смята, че останалите 20 са в Индия, но и тази възможност не бива да се изключва. Информацията е получена от единствения оцелял участник в терористичното нападение - Мохамед Касаб. И 30-те нападатели са получили високоспециализирано обучение.

След избирането на Касаб и останалите от лидерите на Лашкар-е-Тайба за атаката срещу Мумбай, те са отделени от останалите, обучавани по двойки и на различните двойки е забранено да споделят информация за различните цели, които са им поставени. Те никога повече не са видели останалите 20 обучавани.

Открит е и пети заподозрян, който може да е помагал на нападателите от Мумбай, предстои той да бъде разпитан за връзки с ислямистки групировки. Всеки от 10-те терористи е носил със себе си АК-47 със 100-150 патрона, над десет гранати, резервен пистолет. Те са се наричали „фидаински екипи“, което е названието за атентаторите самоубийци, съобщи индийската полиция.

Източник: dnes.bg

• 1 година по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.