Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Скапан живот

Featured Replies

Много се проточи тая тема нещо , пък ако е за въпроса колко пари взима тоя и оня от работа майка му 1000 кинта а баща му още не сме разбрали къде е в картинката..... Не вярвам че автора на темата е умирал от глад в момента когато е писал темата.... Човек ти ако имаше поне малко самоуважение нямаше да се срамиш пред съфорумците с тая тема..... Аз ти предлагам да удариш една пръчка сън ,като се наспиш да поговориш с вашите и ти казвам 100% че ще има резултат и той най-вероятно положителен ..... Айде сега стига сме го критикували и темподобни че най-вероятно ще се откаже повече да посещава форума :P ..... Кой знае сигурно неговите "приятелчета" са му набили нещо в главата и той сега "трябват ми пари" .. Той явно ще научи какво е да го водят за носа по трудния начин , като направи някоя глупост да видим тогава какъв апокалипсис ще в дома им ....

Сигурно повечето си мислят,че приказвам от личен опит и са напълно прави само дето когато се случи "глупостта" бях втори клас и отдавна съм загърбил случилото се .....

• Отговори 96
  • Прегледи 18,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Няма цена-с която да платиш това,че си се появил тук Няма цена за майката

Не схващам какво лошо има на 20 или дори на 40 да живееш при майка си. Дето се вика те това жилище за теб са го строили и няма да си го носят в гроба. Друг е въпроса ако на 20 все още не работиш и искаш от мама и тати пари за дискотеки и цигари. По скоро обратното, на 20 вече ти трябва да даваш пари на вашите за да помагаш вкъщи.

Мога да те уверя че твоите родители ще са супер доволни ако и на 40 живееш при тях, а не им се обажда веднъж в месеца по телефона за 2 минути. Да не говорим че снаха /зет и внуци за всеки родител вече са повод за гордост и умиление. Това че живееш в жилището на родителите си не значи че не може да си самостоятелен.

• Автор

Затворете темата, че предизвика голям потребителски интерес.

Не схващам какво лошо има на 20 или дори на 40 да живееш при майка си. Дето се вика те това жилище за теб са го строили и няма да си го носят в гроба. Друг е въпроса ако на 20 все още не работиш и искаш от мама и тати пари за дискотеки и цигари. По скоро обратното, на 20 вече ти трябва да даваш пари на вашите за да помагаш вкъщи.

Мога да те уверя че твоите родители ще са супер доволни ако и на 40 живееш при тях, а не им се обажда веднъж в месеца по телефона за 2 минути. Да не говорим че снаха /зет и внуци за всеки родител вече са повод за гордост и умиление. Това че живееш в жилището на родителите си не значи че не може да си самостоятелен.

Стига бе! Дай малко спокойствие да родителите си! Остави ги хората да си поживеят на спокойствие, без деца наоколо. Все пак и те са хора и те имат нужда да полудуват от време на време. Не стига, че докато са те отглеждали са се ограничавали от към интимни забавления, ами и да продължат да го правят цял живот. Садист! :bedtime2:

• Автор
2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

• Автор
Хайде и аз да се включа в калабалъка малко преди да са затворили темата.

Не знам на колко реално години е тоз хлапешор, но щом казва че 20 лв. са му проблем значи не работи никъде, съответно малък е, от там нататък тръгваме по неговия "проблем".

Майка ти ти искала 20 лв. като ти обещала да ти ги върне, имал си планове за тея 20 кинта, ок аджеба ако са за нещо нормално, земно, човешко, защо не каза на майка ти или баща ти, че ще ти трябват тея 20 лева бре, съмнява ме да ти откажат да ти ги възстановят, въпреки че и тея пари не са твой, но както и да е, чакаш сигурно всяка сутрин мама и тате да ти оставят 5-10 левчета под възглавничката като станеш и тръгнеш на училище да имаш за закусчица, кафенце, и т.н. Проблемите се решават с разговори, май на теб са ти разменили устата с нещо друго и неможеш да говориш сигурно с родителите си, а относно въпроса за връщането и излъганите надежди, замисли се колко пъти и ти си лъгал майка си, и си направи равносметка.

Заглавието на темата пък ти е просто бижу, за едни 20 лв. и живота бил скапан, това че ти си недорасъл и за теб всичко се изчерпва с купуването на вехторийки, цигарки, джойнт и т.н. + ходенето на "детска дискотека" или кафенца, не означава че живота е скапан.

Замисли се от къде идват тези пари, които си дал на майка си, дали ако ти намалят парите, които ти дават за закуски, кафенца, излизания с приятели и т.н. ще ти е хубаво, защото пак зависи от родителите ти това нещо, май ще е по-добре така, за да не ти иска майка ти пари да ти отрежат парите за месеца на половина, така няма да ти иска пари и ще си доволен, защото няма да те лъже, че ще ти ги връща, просто няма да ти иска.

Още нещо ти каза, че изкарвала 1000 лв. и не и стигали, ами като има такива неблагодарни деца като теб, и както сам казваш "мързеливия" ти брат, как да и стигат, като и двамата само знаете думичката ДАЙ и ВЪРНИ МИ ПАРИТЕ. Майка ти си ги изкарва с труд тези пари, следователно, ако иска може да си ги похарчи изцяло за нея и да не ви даде и стотинка от тях. Нямаш право да и държиш сметка къде ги харчи и за какво. Като почнеш ти да и даваш тези 1000 лв. от честно изкараната си с труд твоя заплата тогава и търси сметка. А и се замисли от тея 1000 лв. колко идват при теб и брат ти.

Ей какво поколение се извъди напоследък, не са навлезли в работоспособна възраст и само критикуват родителите си, нека ги критикуват, ама ако имат покритие, разбирам това да го беше написал момък, на 18+ години, работещ на нормална работа, живеещ отделно от родителите си и тогава майка му да го е завлякла с 200 лв. пък да се оплаква, а това хлапе тук тръгнало за 20 лв. да крещи на майка си и да се прави на голямата работа.

На такива деца аз казвам, че им липсва мъж на място за баща, защото ако баща му беше свестен да му е "стоплил" врата още на тропането със стола.

Айде махам се от тая тема, че ще взема и аз покрай хлапето да изпростея.

Братче ти първо кво ми викаш, че тия пари не са мой. Второ не ми казвай кво правиме аз и брат ми, щото само той знае думата ДАЙ и не ми пръви предсказания кое на кого е.

Момченце разлигавено, преди да продължиш да ревеш и да се оплакваш се замисли, че си малолетен и като такъв нямаш никакво право на собственост. Майка ти може да ти дава толкова пари, колкото намери за добре, или въобще да не ти дава и ти копче не можеш да и кажеш. Ако иска, може да те хване за вратлето, да те изхвърли като мръсно коте на улицата и да се откаже официално от тебе, при което ти отиваш в интернат, където ще притежаваш единствено дрехите на гърба си и ще живееш в обща стая с 20 миризливи циганчета, които ще те бият и ще те опрашват всяка вечер. Всичко, което майка ти е направила и продължава да прави за тебе, е жест на добра воля и обич от нейна страна. Ти си човека, който и дължи десетки хиляди лева, отишли за отглеждането ти откакто си се родил. И най-малкото, което можеш да направиш, е да и бъдеш благодарен за положените от нея усилия, да се засрамиш и да и се извиниш. А не да ми се тръшкаш по форумите колко бил гаден живота ти и колко е несправедливо всичко.

КАЗАХ ДА ЗАТВОРИТЕ ТЕМАТА

Казва се "Ще можели да затворите темата".

Кофти ситуация,а?Платил си интернета който ти не ползваш?Така ли?Майка ти те е прекарала?Запиши си тая страница на диск и си го пусни след десетина години.Ако тогава не ти се прииска да се нариташ сам,си неспасяем случай.

Баси .....Дете идиотче на майка героиня.....това последното е от един виц и не се отнася само за теб.

Е-ей, я, по-полека, говориш на дете все пак ohmy.gif Ти, май на всички си тръгнал да говориш като гамен, ще останеш без мутра някъде, приятелски съвет!Я си прочети правилата, че е забранено да се обижда член на форума!Заставам безусловно зад малкия, и смятам да ви обясна защо.Човекът търси съчувствие, а вие го плюете...

Някога един щъркел прелитал над морето, носейки 3 малки, но усетил, че трябва да пусне някое от тях в морето, инак загиват и четиримата.Попитал всяко едно от тях, дали то ще гледа баща си на стари години.Две от тях извикали утвърдително, и той ги хвърлил в морето.Третото обяснило, че онова, което прави баща му за него, то не му дължи нищо, защото такъв е законът на природата, и то ще се издължи за това, че е било гледано, на своите деца.Бащата се засмял, казал, че малкото казва истината, и го пренесъл успешно над океана.

Живот с живот не си приличат, както мач с мач не си приличат.Моята официална заплата е 900 лв (чисти), наистина не са много пари, и майка ми постоянно ми прави скъпи подаръци, от спестени с кървав труд пари.Не ми дава да откажа.Ей това е майка!Вместо да се карате на малкия, някой да вземе да сложи неговата майка на мястото й, задето е заделял от залъка си, а тя буквално го е ограбила.Кой, според вас, е в по-неравностойно положение?Какъв пример дава тя на това дете, че и го лъже в очите, плюс това?Болен здрав носи :rolleyes: Всеки един родител е длъжен и в огъня да влезе за детето си, камо ли за 20 лв, и в Библията даже е упоменато!На Запад ги гледат като писани яйца, и стават успели хора, а ние си стоим на тоя хал...Я, на вас, образно казано, никой да не се сърди, дето много приказвате, да ви тегля по един хубав Muay Thai и да ви взема паричките до шушка, спестени трудно, и да видим няма ли да се оплаквате...Защото тя му е взела парите насила за мен, какво да й каже-"Сечено, нема ти ги дам" ли?! Детска дискотека, кафе, мацки, или не, животът на хлапето си е негов, и не е нито роб, нито затворник, хайде и това да му вземем, а?Такава майка, като гореописаната, не заслужава и плюнката да си хвърлиш отгоре й, дано тия думи да ги прочете!Хлапак, давам ти официалното си разрешение да й ги покажеш.И наистина го направи.Мен мама ме е научила да се боря за своето, и да споря, и да не отстъпвам и пред цяла армия, даже, ако се считам за прав.Веднъж победих с аргументи, тя се усмихна и каза, че, докато едно бебе не заплаче, майка му няма да му даде да яде.И веднага получих онова, за което спорехме, пак материално.Сега, на 26г, аз съм Четирикратен световен шампион, което е друга тема.Вчера говорих с едно момиченце, което носи Армани, почти като моето, на 15г, вече два ланеца от по 80 грама злато губи, и, макар да й забраниха да носи злато, са се отнесли с разбиране към нея, защото целта е човекът да се възпита и да излезе от неприятните ситуации.Като идеш на качествен доктор, всичко прави, за да те върне към нормалния начин на съществуване...А тая майка...Е, майка като моята, като на гореспоменатото момиченце, такива наистина заслужават всяка капка уважение, каквото много потребители пред мен ти описаха добре, хлапе (не ти знам името).

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Е-ей, я, по-полека, говориш на дете все пак....

А ти ще има ли ситуация, в която няма да все да заставаш на "правилната" страна, и да не влизаш непрекъснато в диспути. Кажи си мнението, другият си има и той мнение, за това е форум за всички, да се чуе всеобщото мнение, а непрекъснато едни и същи хора да спорят...

А ти ще има ли ситуация, в която няма да все да заставаш на "правилната" страна, и да не влизаш непрекъснато в диспути. Кажи си мнението, другият си има и той мнение, за това е форум за всички, да се чуе всеобщото мнение, а непрекъснато едни и същи хора да спорят...

Ти само кал хвърляш, не виждам да си полезен на темата.Написаното от мен е на изключително високо, за младеж ниво, и силно се съмнявам, че ти умееш да пишеш така, и да комбинираш толкова много символика, кратко, ясно и изчерпателно.Виж, има си тема ИЗПОВЕДИ, и това е форум.Ако не ти харесва-пътя...

КАЗАХ ДА ЗАТВОРИТЕ ТЕМАТА

Няма причина за затваряне, никаква!!!

Трябва да се научиш да слушаш, а явно и никой не ти обръща нужното внимание, а парите само развалят хората!-децата!

И аман от безотговорни родители.

Благодаря, за допълнението колега!

Затворете темата, че предизвика голям потребителски интерес.

Да, то затова се отварят теми, за да пишат хората-в случая ти си я отворил тази темичка, сега ще се наложи малко уроци да ти дадат каките и батковците!!!Хайде, не се сърди! Пък и ние не сме мама и тати, мислим ти доброто опитай се да разбереш и да помисилш малко! То е явно, че родителитите ти не ти обръщат внимание и са ти дали безумно много пари! Така, не се става човек!!! Кажи им какво ти тежи!

Ти само кал хвърляш, не виждам да си полезен на темата.Написаното от мен е на изключително високо, за младеж ниво, и силно се съмнявам, че ти умееш да пишеш така, и да комбинираш толкова много символика, кратко, ясно и изчерпателно.Виж, има си тема ИЗПОВЕДИ, и това е форум.Ако не ти харесва-пътя...

Ами, дали се изразявам добре, попитай някой друг, явно не си чел мои постове, а по повдигнатият от теб въпрос, не аз получавам предупреждения от модератори за нарушаване на някой точки от правилника.

А за да те питам, относно написаният на висок стил коментар по темата, дали малкият щеше да може да заделя от залъка си, ако майка му не му даваше никакви, спечелени от нея с тежка работа (предполагам), пари . Помисли си, дали и неговата постъпка е правилна, да се ядосва за глупости, вместо да сподели, че парите му трябват и би искал тя да му ги върне. Споразуменията се постигат с разговори - не с война! Това е от мен, цитирай ме, ако смяташ за нужно, без да обиждаш способностите ми да пиша, или да ми подвхрърляш други нападки!

Edit: прочети цялата тема и виж становището на мнозинството!

Редактирано от frason (преглед на промените)

В предния си пост написах, че няма да пиша повече по темата, но като гледам най-големата мерудия в целия форум се появи 4-ри кратният световен шампион, който пак говори измислици, защото нито е виждал семействата "на запад" както той твърди, за да казва как отрупват децата си с каквото им се прииска. Аз имам достатъчно много приятели в САЩ, Германия, Англия и Испания, повярвайте повечето от тях са започнали да работят на 16 още и да си изкарват джобните пари сами, а доколко родителите им ги отрупват с подаръци е трудно да се каже, родителите им си гледат собствените интереси, егоизма в западните страни е още по-голям отколкото в България.

Относно коментара на marto008, пич не си ми на годините, на акъла да не говорим, а относно това че аз си изкарвам и сам парите като ходя да помагам на въпросните строежи, които толкова хора ти препоръчаха, за да си възстановиш парите, през останалото време се грижа хлапета като теб като се развикат "Нямам интернет елате и ми го оправете" да се "разходя" до утях да видя дали е проблем от мрежата или е проблем на задклавиатурното устройство, а лятно време се ходи на студентски бригади, тая година ми е последна, така че няма как да ходя, трябва стаж във осигурително дружество да изкарвам. Отделен въпрос е и че на 12 години, за да надвия на родителите си, които се заинатиха, че виждаш ли на мен интернет не ми трябва, работих цяло лято, за да спестя пари и да имам интернет вкъщи, тогава само за самото прекарване на кабела искаха 50 лв., а ти тук си се разпищял за 20 лв., които не си изкарал по никакъв начин сам или поне никъде не каза, че си работил за тях. Вместо да упрекваш майка си, че те лъже, се хвани на работа след училище или преди училище, не те знам коя смяна си, и си заработи въпросните 20 лв. за 4 дни максимум се изкарват на половин работен ден.

В нашата държава напоследък много се извъдихте отворковците, като гледам и братовчед си, който е на 13 как отговаря на родителите си и се прави и той на голям мъж, а всъщност няма и 1 стотинка своя, но какво от това, нали има кой да му готви, да го пере, да му дава пари за кафенца, да му плаща интернета и т.н.

При теб според мен цялата работа е там, че ревнуваш от брат си, защото на него му правят повече подаръци родителите ти, повече му обръщат внимание, не му искат на него 20 лв., за да платят твоя интернет. Винаги е така като сте двама винаги единия ще е с привилегии пред другия. Вместо да седнеш да говориш сериозно и спокойно с родителите си по въпроса ти си тръгнал по форумите да се жалваш, няма да намериш съчувствие тук баце, колкото и да ти се иска, защото не си направил нищо вкъщи, за да изясниш ситуацията.

Хайде да не кажеш, че отново само те нападам да ти дам съвет от личен опит: Няма начин майка ти да не те кара да вършиш нещо вкъщи, еми следващия път като те накара, казваш че няма да го свършиш, като и споменаваш как те е излъгала, че ще ти върне парите. Винаги има такива неща, дали ще бъде да идеш да и купиш нещо от магазина, дали ще е нещо друго ти си знаеш най-добре, не познавам лично нито теб нито родителите ти, но този метод винаги работи.

Хайде този път без лоши чувства и следващия път като пишеш във форумите, давай повече информация за конкретната случка, за да може повече хора евентуално да ти влязат в положение, защото по начина по който си описал настоящия проблем се изкарваш в голяма степен себе си виновен.

И за финал както казват "Хамериканците":

Good luck and have fun.

Помисли си, дали и неговата постъпка е правилна, да се ядосва за глупости, вместо да сподели, че парите му трябват и би искал тя да му ги върне. Споразуменията се постигат с разговори - не с война! Това е от мен, цитирай ме, ако смяташ за нужно, без да обиждаш способностите ми да пиша, или да ми подвхрърляш други нападки!

Точно така е!!!

Ако Frason e на 15 години е доста умен!!! Не мислиш ли? :mark:

Едва ли форум е мястото,където да търси съчуствие ...Съмнявам се, че няма нито един приятел да си излее душата на него , въпреки всичко донякъде му съчуствам,само че ако вместо да пуска темата можеше да поговори 1 час с родителите си и всичко да се оправи... Сега вярно всеки реагира по различен начин на нещата... За пример аз като ми потрябва нещо без значение какво отивам за 20 -30 минути всичко е решено макар че в доста от ситуациите не излизат с положителен за мен резултат .. Признавам си не съм добър оратор , не мога да убеждавам хората особено добре ... Всеки с минусите и плюсовете си :whist: ...

"В нашата държава напоследък много се извъдихте отворковците, като гледам и братовчед си, който е на 13 как отговаря на родителите си и се прави и той на голям мъж, а всъщност няма и 1 стотинка своя, но какво от това, нали има кой да му готви, да го пере, да му дава пари за кафенца, да му плаща интернета и т.н."

човек за съжаление е така и аз имам братовчед ама щото малко време прекарва покрай мене , и майка му не му удря шамари един път като ми са разпищя искам това и онова ( тук успях да го изтрая ) после му викам си изхвърли опкаовките от яденето .... Че ми вика няма един шамар - бърза дисциплина и веднага затича до коша ... То си е чисто безобразие на има няма 6-7 години е ще ми казва какво да правя ..... Аз нямам никакви спомени като съм бил малък някой да ми е хвърлял боклука от масата или пък да съм карал някого да ходи до магазина .... Сега доста от вас си мислят кой ти е купувал това и онова... Ами майка ми ми купуваше ама когато тя ходеше до магазина ( когато е нямало си траех) ,нали понякога малко съм получавал ама чак не съм бил "на въже държан" и никога не съм оставал гладен ..... Стават ей такива "отворковцки" ,защото от малки много ги глезят и не ги "дисциплинират" (вярвам всички разбират какво имам предвид,защото аз колко шамари съм отнесъл едва ли ги помня всичките ) ....

Редактирано от loc_dogy (преглед на промените)

Стадото ли да гледам?Да не сме при арабите, децата да се считат за собственост?!Не са, и го пише отново в Библията.Това, че на мнозинството му куцат способностите откъм психология, далеч не е мой проблем.На чудж гръб и сто тояги са малко.Отново повтарям, един хубав бой, и да ви взема всичко, което сте имали, защото малкият явно няма други пари.Angelsing, отново ме разсмива.20 лв безумно много пари?20 лв вече и пари за кафе не са.Дадох пример с майката на момиченцето и златата, и моята майка.Това, че явно майката на хлапето е некадърна, да си нахрани детето, хич не го прави него виновно.Кой от нас не е кътал от парите за закуска?А тая майка, да ви питам, като е била на 12, как е било?И, отворковци, като сте големи баровци, ако малкият бе пред вас, щяхте ли да извадите 20 лв, да му ги дадете, мъжкарската? Тя му ги била дала...Ами, айде татенцето да дойде, и да ми изтръгне мъжеството, защото той ми го бил дал?Абе, малоумни ли сте?!

В предния си пост написах, че няма да пиша повече по темата, но като гледам най-големата мерудия в целия форум се появи 4-ри кратният световен шампион, който пак говори измислици, защото нито е виждал семействата "на запад" както той твърди, за да казва как отрупват децата си с каквото им се прииска. Аз имам достатъчно много приятели в САЩ, Германия, Англия и Испания, повярвайте повечето от тях са започнали да работят на 16 още и да си изкарват джобните пари сами, а доколко родителите им ги отрупват с подаръци е трудно да се каже, родителите им си гледат собствените интереси, егоизма в западните страни е още по-голям отколкото в България.

Good luck and have fun.

Слушай, момченце, когато си станеш Четирикратен шампион, тогаз ще ме съдиш!Нито съм те упълномощил да говориш от мое име, нито знаеш кой съм, и кого познавам, трето, не знаеш какво съм учил, и какви квалификации имам.Хайде да не се боиш за мен, и да си живееш жалкия живот, какво ще кажеш?Не само ти си бачкал като малък.Бачкал съм и аз, по своя воля.Малкият пикльо ще ми цъка в интернет, а братчето му ще му плаща...Има си баща за тая работа, ало-о-о-оу!Коскоджа ми ти и възрастни хора, двама в семейството, ще ми искат от на хлапето спестяванията, некадърниците недни...Живеем в капитализма, хора.Това е тъжната истина.За някои от нас не е тъжна.На мен ми даваха парички за касичката, имах си фонд, и, ако не стигаше после за нещо, което нашите преценят, че е добър избор, ми добавяха, с малки условия.Не всеки е длъжен да е оратор, и да говори, за да получи от собствената си кръв (майка) онова, което му се полага.Това се окачествява само с една дума-предателство.Всички сте наясно с израза-да крадеш бонбонче от бебе.Ами, ситуацията не е много по-различна, та малкият й е в къщата, и е беззащитен, от една страна.Не можете да искате от хлапе на 12г да е завършен възрастен човек, каквито сте вие.Даже най-начинаещият психолог би ви се изсмял на разсъжденията, ако ги видеше.Аз прекрасно умея да си защитавам позицията, и всички, които не умеят-върху мен, на камара, едва ли не...Ето, оня сам каза-виж мнозинството, виж беченцата, едни такива, с бяла вълна, блеещи...(Пояснявам в скоби-образно казано е.)

Хахахаха тъкмо си помислих, че темата ще стане скучна и дойде "въздесъщия" LOL laugh.gif

Слушай, момченце, когато си станеш Четирикратен шампион, тогаз ще ме съдиш!Нито съм те упълномощил да говориш от мое име, нито знаеш кой съм, и кого познавам, трето, не знаеш какво съм учил, и какви квалификации имам.Хайде да не се боиш за мен, и да си живееш жалкия живот, какво ще кажеш?Не само ти си бачкал като малък.Бачкал съм и аз, по своя воля.Малкият пикльо ще ми цъка в интернет, а братчето му ще му плаща...Има си баща за тая работа, ало-о-о-оу!Коскоджа ми ти и възрастни хора, двама в семейството, ще ми искат от на хлапето спестяванията, некадърниците недни...Живеем в капитализма, хора.Това е тъжната истина.За някои от нас не е тъжна.На мен ми даваха парички за касичката, имах си фонд, и, ако не стигаше после за нещо, което нашите преценят, че е добър избор, ми добавяха, с малки условия.Не всеки е длъжен да е оратор, и да говори, за да получи от собствената си кръв (майка) онова, което му се полага.Това се окачествява само с една дума-предателство.Всички сте наясно с израза-да крадеш бонбонче от бебе.Ами, ситуацията не е много по-различна, та малкият й е в къщата, и е беззащитен, от една страна.Не можете да искате от хлапе на 12г да е завършен възрастен човек, каквито сте вие.Даже най-начинаещият психолог би ви се изсмял на разсъжденията, ако ги видеше.Аз прекрасно умея да си защитавам позицията, и всички, които не умеят-върху мен, на камара, едва ли не...Ето, оня сам каза-виж мнозинството, виж беченцата, едни такива, с бяла вълна, блеещи...(Пояснявам в скоби-образно казано е.)

Алоу,четиркратния!През лятото имам път към Варна и ще дойда да ми смениш физиономията,че старата ми писна вече.Пиши ми ако искаш къде да те търся.

По акъл си горе долу като него,но освен това си и въздух под налягане,смешник с една дума.А към хлапето бях прекалено внимателен, вярвай ми.Но ти виждам че си пълнолетен и нямаш извинения за пълната липса на мозък която демонстрираш.

Добре си ми дошъл! Вездесъщ не знам дали съм, но знам, че присмехулниците не помагат на хлапето.Когато ви стигне мозъкът, говорете и вие на такова ниво, и готово.Много експерти станахте, да съдите ей-така...Хайде, повтарям, за батко си не се тревожете, ама, нека да помогнем на хлапето и да се придържаме към темата, какво ще кажете?Тръгнал ми да раздава ред, а не се научил на правопис и пунктуация...Че и за акъл говори...Не се излагай, че, това е форум, и, ако случайно не знаеш-"България цяла сега..."

Айде айде сега, не си налагай елементарната логика на останалите. Освен голи думи, в този форум никой нищо неможе да покаже точно по темата живот (най-малко някой самохвалко). Наистина се отдалечиме от темата. Ем сигурно и момчето като порасне ще си се смее на темата, но това е засега. Ако пък тръгнеш да го поддържаш, за мен помагаш за създаването на поредното тарикатче, което мисли, че целия свят му е длъжен!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.