Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изпълнява ли Слави политически поръчки или "ще гласувате ли"

177 гласували потребители

1. 1. Ще гласувате ли на изборите през 2009 година ?

• да
      60%
      96
    • не
      27%
      44
    • колебая се все още
      11%
      19
  2. 2. Изпълнява ли Слави политечески поръчки ?

• да
      46%
      61
    • не
      29%
      38
    • не ме интересува
      24%
      32

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Е как да се оправим а

:nono:

Всеки се прави на орел и си лети сам

sad.gif

Няма ято-няма народ

• Отговори 78
  • Прегледи 7,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Е как да се оправим а

:)

Всеки се прави на орел и си лети сам

sad.gif

Няма ято-няма народ

Да сте мислили, когат сте гласували!

Да сте мислили, когат сте гласували!

Това с "гласуването" е за баламите....разбрах го някъде 98-99 г...."Вятър и мъгла" е всичко- оправия няма, няма и да има! Аз съм мислещ човек-прагматик...гледай си работата и професията и тва е....пари трябва да се печелят...Бях идеалист- до към 98-а, и като видях какво стана се отвартих тотално! От гласуване - НЯМА СМИСЪЛ...ама ни какъв. Даже вие, коите сега тук пишете, строейки пясъчни идеалистични кули, ако хипотетично ви изберат за депутати, такива "гуши ще направите"...не е истина! Мерси! Този филм съм го гледал! Без мен! Поне съвестта да ми е чиста, че ако крадете, поне няма да е с помощта и на моя глас! :rolleyes:

Винаги съм гласувала и винаги ще гласувам - и съм писала доста дълги постове в този форум с обяснения защо, сега едва ли има смисъл да се повтарям.

Като изключим личните нападки, съм много съгласна с казаните от Л. Дилов-син неща. Как се изменят нещата - времената, нравите, хората (в това число и Слави) ...

Винаги съм гласувала и винаги ще гласувам - и съм писала доста дълги постове в този форум с обяснения защо, сега едва ли има смисъл да се повтарям.

Като изключим личните нападки, съм много съгласна с казаните от Л. Дилов-син неща. Как се изменят нещата - времената, нравите, хората (в това число и Слави) ...

Да гласуваш е демократично право. Но обратното - да не гласуваш е също демократично право на избирателя. Но на пръв поглед призивът към масов отказ да се гласува може би води към анархия, както се опитва да манипулира този сульо Слави. Изключителната арогантност, невероятно грубия цинизъм, даже тъпите "напомняния" и "писма" на безличните и продажни бивши (което е доста съмнително) сценаристи - ченгета и бизнес партньори към Слави са доста смешни. Аз не вярвам Слави да се е разделил с окончателно с приятелите си, с които е работил толкова години рамо до рамо. Например вероятно знаете какво означава бившата фирма "ТриВоДи"? Името идва от първите две-три букви от фамилните имена на трима цървули. Опс, забравих за "Седем-Осми" и още детайли: Слави Трифонов@Wikipedia.

Цитат оттам - направо е убийствен:

На 27 ноември 2000 г. Слави прави първото издание на „Шоуто на Слави Трифонов“ по бТВ. В момента е директор на продуцентска къща „Седем-осми“ АД, където съдружник вече не му е Росен Петров.
:questions:

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Да гласуваш е демократично право.

Така е, засега е само право :clap: Но активната гражданска позиция според мен изисква да се гласува. Ако свестните и поне малко от малко разумни хора на гласуват, оставяме България да се управлява от автобусите с туристи и фанатизираните фенове на определени партии с малко съмнителни крайно десни призиви :lol6:

Добре че повечето свестни и разумни хора не биха се вслушали в призив, отправен от някакъв си шоумен, та било то и по национална телевизия с претенции за най-гледана медия.

Това с "гласуването" е за баламите....разбрах го някъде 98-99 г...."Вятър и мъгла" е всичко- оправия няма, няма и да има! Аз съм мислещ човек-прагматик...гледай си работата и професията и тва е....пари трябва да се печелят...Бях идеалист- до към 98-а, и като видях какво стана се отвартих тотално! От гласуване - НЯМА СМИСЪЛ...ама ни какъв. Даже вие, коите сега тук пишете, строейки пясъчни идеалистични кули, ако хипотетично ви изберат за депутати, такива "гуши ще направите"...не е истина! Мерси! Този филм съм го гледал! Без мен! Поне съвестта да ми е чиста, че ако крадете, поне няма да е с помощта и на моя глас! :mark:

Здрасти бизнесмене с 20 годишен кредит. Ти не смяташ ли, че ако се промени икономическото положение изведнъж и се срине бизнеса ти излизаш на улицата? Точно човек с успешен бизнес(честен) би трябвало да е стимулиран да гласува, и то доста повече от някой чиновник. Разбира се, ако не държиш да оставиш туристите да го направят вместо теб. :mark:

По въпроса, естествено, че ще гласувам и да разбира се, че слави изпълнява политически поръчки.

Отдавна не го гледам, но съм го гледал достатъчно за да ми направи впечатление, че в неговите цинични определения ВИНАГИ отсъства един изрод а.д. Толкова ли лесно манипулируеми сте всички в тази тема, които сте фенчета на слави? Не можете ли да мислите малко със собствените си глави ами чакате слави да ви каже какво да правите? Не народ, ами ...

Няма да гласувам, но знам, че нищо няма да променя. Знам, че моята съдба отново ще бъде решена от контингента на туристите. Побелелите туристи от Бузлуджа, които продават устоите и принципите си за тарелка кебапчета.Автобусните туристи от Турция, които са фанатизирани овце на Панюрж.И всички онези, които се чувстват туристи в някои райони на България, без да знаят български дори.

Щом не си гласувала и няма да гласуваш, нямаш правото да се оплакваш! Помисли реално ако всички, които имат добри идеи като теб и не гласуват, дали догодина пак няма да са недоволни? Колкото и да са туристите, те не могат и с 1 % да ни мръднат ако гласуваме всички!

Щом не си гласувала и няма да гласуваш, нямаш правото да се оплакваш!

Точно така! Не случайно се наливат толкова пари в пропаганда на негласуването. Колко по малко избиратели, толкова по-евтино купуване на избираеми места в парламента.

Здрасти бизнесмене с 20 годишен кредит. Ти не смяташ ли, че ако се промени икономическото положение изведнъж и се срине бизнеса ти излизаш на улицата? Точно човек с успешен бизнес(честен) би трябвало да е стимулиран да гласува, и то доста повече от някой чиновник. Разбира се, ако не държиш да оставиш туристите да го направят вместо теб. :P

И за кого да гласувам- би ли ме посъветвал, че съм много прост и не ги разбирам нещата? Може би за теб...и след има - няма 6 мес. да те гледкам, или по-точно, да не мога да те "гледкам", щото вече ще си зад тъмните стъкла? Не пич! Мерси! Това филмче го гледаме вече 19 години.... Когато поне 30% от сега действащия политически елит го видя зад решетките, тогава МОЖЕ БЕ, ще се излъжа да отида да гласувам! А дотогава-НИКОГА! Ако въведат задължително гласуване имам два варианта- не гласувам и си плащам си глобата за неявяване на избори, или пускам празен плик. Но задължителното гласуване няма да бъде въведено- страх ги е, защото знаят какво ще се случи: над 60% ще бъдат празни пликове, а това би било жесток шамар от народа!

И за кого да гласувам- би ли ме посъветвал, че съм много прост и не ги разбирам нещата? Може би за теб...и след има - няма 6 мес. да те гледкам, или по-точно, да не мога да те "гледкам", щото вече ще си зад тъмните стъкла? Не пич! Мерси! Това филмче го гледаме вече 19 години.... Когато поне 30% от сега действащия политически елит го видя зад решетките, тогава МОЖЕ БЕ, ще се излъжа да отида да гласувам! А дотогава-НИКОГА! Ако въведат задължително гласуване имам два варианта- не гласувам и си плащам си глобата за неявяване на избори, или пускам празен плик. Но задължителното гласуване няма да бъде въведено- страх ги е, защото знаят какво ще се случи: над 60% ще бъдат празни пликове, а това би било жесток шамар от народа!

Присъединявам се категорично!Само дето НЕМА НУЖДА от оптимизъм-нали си давате сметка,че един няма да помирише панделата.Така че да мислим 30%в кафеза-не и тук!!!У наше село никога подобен филм няма да се пусне!Ти не може да ги гледкаш и прекрасно те разбирам,щото аз като мина покрай Парламента дигам кръвно-и то не защото така е лафа ами наистина-дори си направих експеримент с апарат!!!А съм на 33г. и като капак завършил политология!!!

В нашата Родина изначало последните да кажем 15 години си има перманентна криза с легитимността и тя лъсва постоянно!За да бъда по ясен ще го кажа така!Няма съгласие между управлявани и управляващи -нито откъм приоритети,нито откъм цели-изпълними или не!Това е простата истина!Тия путьовци в Народното Събрание са се окопали драги колеги и нямат абсолютно никакво намерение да пускат кокала!Със или без вашия глас-ситуацията няма да се промени и това е!Глупостите на Трифонов с едва ли не протестното НЕ гласуване може да хванат дикиш при малолетните или 18 годишните дето им е любопитно да видят аджеба каква е тая стаичка за гласуване!Моето поколение така красиво го избръснаха,че или ни няма в страната или въобще не ни интересуват тия катили!!Така седят нещата!Нямам никакво намерение да се мъкна по избори,да им слушам кретенщините и абсурдните обещания!

Един щял да маха джамиите,друг обяснява,колко е важна за държавата Турция,трети пее за Нато ,а четвърти за Русия и енергоносители!

ПОЛИТИЦИТЕ в тази страна са в пермаментна война с народа-хора които ги избират!А е всеизвестен факт,че една война се води докато носи пари!Така че.....Изводите си направете сами!

@engineer

Те и в щатите мислеха като тебе. За това сега имат президент негър, а всяко новородено момченце бива обрязвано, освен ако родителите предварително не подадат писмено заявление, че не искат на сина им да бъде правен сюнет.

ДПС си имат твърд електорат. При тях няма "за кого да гласувам", "всички са мошеници" и т.н. Те отиват и гласуват под строй. Ако някой не се яви на изборите, на следващия ден бива уволнен от работа, изолиран социално, в местните магазини отказват да го обслужват и в крайна сметка го принуждават да напусне населеното място. Изселниците пътуват по 2000 км, само и само да дадат един глас повече за Доган. Така че ВСЕКИ БЪЛГАРИН, който не гласува, увеличава процента на парламентарното присъствие на ДПС. Ако ти искаш утре България да бъде управлявана от турци, не ходи да гласуваш. Само че после не се сърди, като те наричат булгаристанец, като слушаш новини на турски по телевизията и като ти вие по пет пъти на ден ходжата от местната джамия. Ако искаш с данъците, които плащаш, да се издържат цигани на по 25 години с по 8 деца, които през целия си живот нямат един работен ден, не са си плащали ток и вода от 15 години и имат по 20 висящи дела за грабежи и изнасилвания, но още са на свобода - ОК, не ходи да гласуваш. Както е казал Волтер: "Всеки народ заслужава правителството, което има".

Редактирано от Spyderco (преглед на промените)

По добре да издържам тях,отколкото маймуните в Народното Събрание,които и морал се опитват да ми четат,че и за хигиена ми дрънкат,а и за красиви пенсии си правят устата!Ако можеше да мине последното, то и турци и комунисти и Геносетата на оня Волен, всички вкупом щяха да гласуват -ЗА!!!!Техната мама !!!!!А кой знае-както е тръгнало май корпорация от сорта на ДПС може и по добре да се справи с управлението на страната пред алтернативата избирателите при следващите избори да са или набор 1925 или пък още по трагикомично Воленовите-дето още не се "барат" и бръснат,ама от политика и държавност разбират!Там пък абсурда ще е направо към резил-особено с болните мераци за "национализация" и прочие!То оня знае че подобно нещо няма да мине ама поне хваща дикиш предизборно!!!Така че.....за да гласуваш трябва да имаш избор-тия изроди и от ляво и отдясно НЕ СА ИЗБОР!!!!!

И като не гласуваш,няма да ги издържаш ли?Баси логиката дето я вадиш.

Макар че наистина няма особено голям избор,да не кажем никакъв.

Слави Трифонов не изпълнява политически поръчки, според мен. Политически поръчки изпълняват тук, като позволяват темите във форума да се пускат избирателно (според както са удобни). Всеки който е неудобен на властта "изпълнява поръчки".

@engineer

Те и в щатите мислеха като тебе. За това сега имат президент негър, а всяко новородено момченце бива обрязвано, освен ако родителите предварително не подадат писмено заявление, че не искат на сина им да бъде правен сюнет.

ДПС си имат твърд електорат. При тях няма "за кого да гласувам", "всички са мошеници" и т.н. Те отиват и гласуват под строй. Ако някой не се яви на изборите, на следващия ден бива уволнен от работа, изолиран социално, в местните магазини отказват да го обслужват и в крайна сметка го принуждават да напусне населеното място. Изселниците пътуват по 2000 км, само и само да дадат един глас повече за Доган. Така че ВСЕКИ БЪЛГАРИН, който не гласува, увеличава процента на парламентарното присъствие на ДПС. Ако ти искаш утре България да бъде управлявана от турци, не ходи да гласуваш. Само че после не се сърди, като те наричат булгаристанец, като слушаш новини на турски по телевизията и като ти вие по пет пъти на ден ходжата от местната джамия. Ако искаш с данъците, които плащаш, да се издържат цигани на по 25 години с по 8 деца, които през целия си живот нямат един работен ден, не са си плащали ток и вода от 15 години и имат по 20 висящи дела за грабежи и изнасилвания, но още са на свобода - ОК, не ходи да гласуваш. Както е казал Волтер: "Всеки народ заслужава правителството, което има".

Понеже съм доста неграмотен и елементарен човек, би ли ми дал насока за кого да гласувам и веднага....отивам! cool.gif

Понеже съм доста неграмотен и елементарен човек, би ли ми дал насока за кого да гласувам и веднага....отивам! cool.gif

Е как за кого? Има си партия на неграмотните и елементарните, за членство в която двуцифреното IQ е задължително условие biggrin.gif Създадена от мутра и бившо ченге с образование за пожарникар, с основна членска маса дебеловрати бизнесмени и жени над 45, пазещи снимката на неформалния и лидер в последната си кутия от дамски превръзки :angry:

Е как за кого? Има си партия на неграмотните и елементарните, за членство в която двуцифреното IQ е задължително условие biggrin.gif Създадена от мутра и бившо ченге с образование за пожарникар, с основна членска маса дебеловрати бизнесмени и жени над 45, пазещи снимката на неформалния и лидер в последната си кутия от дамски превръзки :P

Ъхъ....не я знайх тая партия...шъ си я запиша в тефтерчиту...Ама що мислиш, чи тая партия най-накрая шъ нъ управи?

Аз определено ще гласувам. Иначе позволявам на друг да решава моето бъдеще а и бъдещето на моите деца а може би и на техните.Гласуването е това което прави демокрация ако не се гласува то тогава няма демокрация а по скоро олигархия в която малка група управлява дали с сила или с икономически похвати, тоест това което ние имаме през последното деситилетие или вече маи станаха две. Аз лично вярвам, че демокрацията не е за всеки и тя почти никаде не работи и не е чудо че почети няма истински демокраций и особено онези които в момета толкова силно се бият в гърдите че са пазители на демокрацията(САЩ) нямат такава.

А за Слави какво да кажа много се е казало и изписало. Не мисля че изпълнява поръчка но това което той и неговите сценаристи предлагат не е правивният подход в ситуацията.

Аз определено ще гласувам....

Би ли ме светнал за кого? може пък да ме прикоткош и аз да пусна същата бюлетина.... cool.gif

Слави уважаеми е в бизнес отношения в сферата на недвижимите имоти с важни хора от ДПС.

Точка. Най-малкото защото съм присъствал на поне една от сделките му без естествено лично той да е бил там!

Така че, каквото и да пишете за мен е ясно - Слави е ибрикчия! И то не от днес, а вече повече от 10 години.

пействам си едно мнение от септември'07

7 причини да се гласува

1. Ако ти не гласуваш някой друг ще - много често се използва мотива, че като негласуваш наказваш политическата класа, е как я наказваш? след като не броя гласуващи, а процентното разпределение е важно, всъщност не само не я наказваш, а я запазваш такава каквато е, след като твърдите ядра се оказват решаващи, а тези обсебени откачалници гласуват редовно - червени бабички, крайно-десни урунгели, борещи се с агенти, ДС, досиета..., малоумни цигани и турци, и лесно податливите на популизма, при които вярата в златната пръчка я на Симеон, я на Бойко Борисов или на следващия "месия" е водещият мотив да гласуват.

2. Купуването на гласовете - колкото по-малко гласуват толкова по-евтино излиза да си купиш някой процент в повече, при толкова много бедни роми. А купуването на гласове едва ли е продиктувано от високи морални ценности, и някаква загриженост за хората които искаш да управляваш.

3. ДПС - според конституцията

Чл. 11.

(4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт.

е каква друга освен етническа партия е тази за която гласуват САМО турци и роми, плюс малцината българи които извличат някаква изгода от партията??? Не те ли дразнят тези с анадолските автобуси, пристигащи тук за да определят нашата съдба, давайки толкова голям властови ресурс на Догановата партия, чийто успехи в управлението не са ми много ясни, докато обръча от фирми дори представлява гордост за Ахмед

4. Липсата на идеи и нови лица - всъщност предизборната борба, представлява една размяна на личностни нападки, компромати, повечето партии се олицетворяват от лидерите си и толкова - ГЕРБ - Бойко Борисов, ДСБ - Иван Костов, ДПС - Ахмед Доган, НДСВ - Симеон..., всъщност тези хора като че ли умишлено не допускат други в предните редици, партиите човек са еднодневки, след като всичко зависи от рейтинга на един човек, текучеството е задължително, не може едни и същи тъпи мутри постоянно да ни занимават

5. Да неутрализираш гласа на някое тъпо парче, гласувало за твой дразнител

6. За да може да се оплакваш - естествено нищо не ти пречи и като не гласуваш да го правиш, но прилича на това да лежиш под крушата и да се оплакваш що не пада

7. За да не се чувстват абонирани за властта веднъж стъпилите там

--------

^ Добри препоръки, но... никоя от управляващите партии не етолкоз глупава, за да отреже клона, на който стои.

А този клон се нарича "Избирателен закон". Ако този клон не бъде "поокастрен", такива политически уроди като БСП, ДПС, НДСВ и СДС

още дълго ще се държат за него! Вече дори и ГЕРБ се хвана за него и няма полза да го промени!

Комай единствено АТАКА говори за такава промяна, но кой ли е буден да види!

Няма да гласувам, защото нямам годините. А иначе Слави и много тъпо парче, никога не казвам за човек, че е не струва, но той просто не знае какво прави-първо той въобще не става за водач, за оратор или за такъв, че да поведе народа(поне доколкото гледам изцепките му, натам бие), второ-за водещ вижда, че нестава, и заради това гледа да закрепи имиджа, трето-певец от него няма да излезе, ако ще да е направил 16 албума. Просто този човек го мразя много. Лично мнение...

• 2 седмици по-късно...

Та - изпълнява ли Слави политически поръчки ?

Птиците хвърчат ли?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.