Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв подарък подаряваш?

Какъв подарък подаряваш? 77 гласували потребители

1. 1. Какъв подарък подаряваш?

• Дреха
      13%
      9
    • Бижу
      18%
      13
    • Техника
      5%
      4
    • Скъп парфюм
      8%
      6
    • Друго
      53%
      37

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Какъв подарък би избрал за гаджето си?

Ако може всичките наведнъж ще е най-добре :) Да не се лишаваме :)

Гласувах за дреха, въпреки, че на сегашната си приятелка съм подарявал само бижута, но смятам, че дреха е мноу по-яко. Аз бих много повече се накефил на някаква яка тениска, отколкото на гривна или ланец. Ама всеки си има вкус и мнение.

Всяко нещо което виждам в очите и ,че желае и за нея е ценно. :)

Каквото и да е само да е скъпо,че да го хареса иначе. :)

Определено подаракът трябва да е нещо стойностно, а щом е за любимия човек и трайно. От горепосочените се спирам на бижу, защото винаги ще си остане непокътнато. Парфюма свършва, а дрехата се износва. Но определено трябва да се водим по вкуса на любимия човек, а не по собствената си интуиция.

"Make love not war !" Публикувано изображение

Много любов и внимание :yanim:

<{POST_SNAPBACK}>

Ако добавиш и някоя розичка ще бъдеш незаменим. :kiss2:

Аз лично не бих избрала нищо от изброените,защото обичам подаръците,които правя да имат сантиментална стойност,а дрехите,техниката и т.н. не ми звучат романтично Публикувано изображение ,а понеже не обичам да нося бижута и не подарявам такива.Предпочитам нещо дребничко,но с много любов.:speak:

Ако добавиш и някоя розичка ще бъдеш незаменим. :kiss2:

<{POST_SNAPBACK}>

Написах основното... иначе винаги ще има и още нещо, според това какво ще зарадва любимия човек :yanim:

Винаги подарявам нещо с висока сантиментална стойност.Лично аз го смятам за много по ценно от това да подаря някой парцал,дрънкулка това са неща които се изхабяват бързо и не мисля че може да отправиш послане с такова нещо(освен ако не е пръстен де,но това е вече друго).Разбира се че винаги е придружено с цвете за люмимото цвете Публикувано изображение

Редактирано от airfen (преглед на промените)

на гадже подаръци не съм правила...само веднъж...просто е нямало повод

Много любов и внимание.

И нещо мъничко, което да има "сантиментална стойност", ако той няма против играчките бил му подарила едно мъничко плюшено кученце. Аз други подаръци не признавам. Не съм материалист.

Аз други подаръци не признавам. Не съм материалист.

<{POST_SNAPBACK}>

Ммм, аз пък много бих се зарадвала да ми подарят едно чисто ново Порше Карера. Много обичам подаръците и съм си малко материалистче, но не виждам нищо лошо в това, мъжете са за това, за да ни глезят и угаждат :) А най-много обичам да ми подарява бельо и след това да изпробваме ефекта от него :hush:

Ммм, аз пък много бих се зарадвала да ми подарят едно чисто ново Порше Карера.

<{POST_SNAPBACK}>

Подарявам ти го веднага мила,стига да ми върнеш жеста и да ми подариш Saleen S7 :) И аз не съм материалист,но просто колкото повече се пр8иближавам до тази количка толкова повече ме избива на нежни чувства та за това Публикувано изображение

Какъв подарък би избрал за гаджето си?

<{POST_SNAPBACK}>

Днес едно, утре друго... не мога всеки ден да подарявам само дрехи или само бижута... На моето съкровище съм й подарявал и дрехи, и бижута, и плюшени играчки, и други неща...

на когото и да правя подаръци гледам да са функционални и да влязат в употреба. А не например някой сувенир, който ще си стои в някой тъмен шкаф :wors:

• 4 месеца по-късно...

Публикувано изображение ами мисля , че най-хубавия подарък съм аз :wors: !

според мен подаръка зависи от случая(рожден ден, имен ден и т.н) определено се стремя да е нещо по-така, оригинално ,различно ! според мен е много по трудно да избереш подарък за мъж отколкото за жена ! най- важното е да имаме усет и да оцелим това което ще се хареса на нашия любим :)

много зависи от това кому се прави подарък, ако е за член от семейството може да е всичко от което има нужда или на което би се зарадвал, но не си представям, че ще подаря дезедорант на чужд човек, би могло да се изтълкува като намек Публикувано изображение

Ами дрехите имат широка употреба при подаръците. Но по-важни са жеста и чувствата.

Ами дрехите имат широка употреба при подаръците. Но по-важни са жеста и чувствата.

<{POST_SNAPBACK}>

оцели в десятката,не е важно какво подаряваш,а дали го подаряваш от сърце!

• 2 седмици по-късно...

Гласувах за бижу,въпреки че бих и подарил и скъп парфюм,но всеки ден и подарявам любов Публикувано изображение

• 6 месеца по-късно...

зависи за кого, но винаги се стремя да е нещо практично, нещо което ще го ползва не тъпа дрънкулка или нещо тип сувенир

Ще се опаковам като подарък и ще се подаря :) А за другите подаръци - те ще почакат Публикувано изображение

На мене пък ми е много трудно да избирам подаръци. Май досега все дрехи и парфюми съм подарявала. Ами не ми ражда главата оригинални идеи. Всъщност най-интересното, което бях измислила, беше за един 8 декемри, когато събрах всички стихотворения, написани от мъжа ми, отидох в една печатница и ги дадох да направят стихосбирка в един екземпляр. Имам познат фотограф, който ми направи снимка отпред за корицата. Всъщност това е снимката от сегашния ми аватар, но е цветна на корицата. Мисля, че това беше най-хубавият подарък, който съм измисляла досега, т.к. беше и изненада, той не подозираше какъв подарък му приготвям. Други блестящи идеи не са ме осенявали скоро.

Редактирано от GABRIELA (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.