Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какъв подарък подаряваш?

Какъв подарък подаряваш? 77 гласували потребители

1. 1. Какъв подарък подаряваш?

• Дреха
      13%
      9
    • Бижу
      18%
      13
    • Техника
      5%
      4
    • Скъп парфюм
      8%
      6
    • Друго
      53%
      37

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

На мене пък ми е много трудно да избирам подаръци. Май досега все дрехи и парфюми съм подарявала. Ами не ми ражда главата оригинални идеи. Всъщност най-интересното, което бях измислила, беше за един 8 декемри, когато събрах всички стихотворения, написани от мъжа ми, отидох в една печатница и ги дадох да направят стихосбирка в един екземпляр. Имам познат фотограф, който ми направи снимка отпред за корицата. Всъщност това е снимката от сегашния ми аватар, но е цветна на корицата. Мисля, че това беше най-хубавият подарък, който съм измисляла досега, т.к. беше и изненада, той не подозираше какъв подарък му приготвям. Други блестящи идеи не са ме осенявали скоро.

Страхотен подарък за любим човек :P

Много зависи от гаджето. Най-хубаво е, когато знам какво иска, а не му остава време или финанси да си го купи ииии ако мога, аз да му го купя :) Каквито и подаръци да съм правила, тези винаги са най-точните попадения Публикувано изображение Примерно една бивша половинка се увличаше от оръжия и ми споделяше какъв пистолет иска да има, но за момента не можеше да си го вземе - е, стегнах се малко, изнамерих къде го предлагат и му го взех, макар да ме гледаха странно - жена на токчета в оръжеен магазин да пита кои патрони са най-добри за оръжието и достатъчно силни ли са, ако реши да си прави експерименти Публикувано изображение След този подарък ми светна лампичката, че всички парфюмчета и тем подобни глезотийки може да му служат добре, но не носят такава радост на мъжете, каквато на нас жените. И оттогава подарявам козметика само между другото, а за поводи разузнавам кой какво иска ииии изпълнявам желанията му, стига да мога Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...

Но по-важни са жеста и чувствата.

Какъв подарък подаряваш?

:) Преди всичко каквото подаря винаги е подарено с много любов. С поред мен е важно отношението с което подаряваш подаръка, а не точно какъв ще е той. Публикувано изображение

Гласувах с друго.

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Някъде четох, че хората избират подаръците не по това какво иска другия, а какво искаме или харесваме самите ние. Сякаш правим подарък на самите себе си. Като четох постовете до сега, май точно така се получава в около 70% от случаите... Което е жалко, понеже не става дума за това да угаждаме на себе си и да си направим сами подарък - да се погрижим за самите нас или просто да се поглезим. "Дранкулка или тъп сувенир" - ами... за някои хора пък може това да е нещо, което ги радва... Ето за това е погрешно да съдим за другите по себе си - понеже в почти всички случаи сравнението е неудачно. Аз може например да не харесвам райета, но на някой друг това да е любим мотив. - За всяко нещо си има предназначение и се намира кой да го харесва. Видях и мнение, че подаръка трябва да е скъп, за да е гарантирано, че ще се хареса. Ммм не знам, аз не съм на това мнение... Считам, че има много неща, които са евтини, а някои дори и безплатни, които са безценни и са удачни и страхотни подаръци. Даже мисля, че ако аз имам подобно мнение за приятел или "половинката си" - по-скоро бих го обидила, ако така разсъждавам за него. На вкус и на цвят.. - нали знате... Така че, от изброените не е най-подходящия подарък и бижуто. Не знам защо се счита така. Избора на подаръци е строго индивидуален - някои се прехласват по бижутата, други по дрехите, трети по скъпи парфюми... Похрешно е схващането, според мен, че само защото е трайно и не се изхабява, бижуто е най-добро за подарък. Аз например не нося бижута и колкото и красиви да са по принцип - просто не ме впечатляват. Това значи ли, че на мен не е възможно да ми се направи подарък, който по възможност и да ме зарадва? - Едва ли... Важното е да е по вкуса на този, за когото е предназначен подаръка. Може на другия ден да го няма, но точно в този момент идва реда на "жеста", като факт. Подарък може и да е едно вкусно приготвено ястие, което да е любимо на човека и пак би го зарадвало. Това е същото, както с хартията, в която са опаковани подаръците. Някои хора ги разкъсват, при разопаковането, но все пак не използваме вестник, за да опаковаме подаръка, нали? Сантименталната стойност на подаръка е важна част от него, но не е нито единственото, нито най-важното в случая. И въпреки това, по мое мнение, е от голямо значение, защото човек винаги помни приятните изненади и хубавите подаръци в живота си. По-точно хората помнят самия момент не толкова заради подаръка, колкото заради емоцията, която им е донесъл той. Имаше и мнение, в което се казваше, че нямало повод да се направи подарък на гадже... - Е как да няма?! То това, че всеки ден си с него, е достатъчен повод, за да му правиш редовно подаръци, като израз на това, което е той за теб и начин по който да му показваш, че не го приемаш като даденост. Друго мнение - не трябвало да се подаряват сувенири, а само подаръци, които да влизат в употреба, защото сувенирите щяли да прашасват по шкафовете. - Ем.. според мен ако някой държи сувенирите си в някой шкаф, то те или не му харесват или не ги оценява. Почти всички хора държат в спалнята си поне по една снимка на някого. Снимките, например, също са вид сувенири (сувенир = спомен), които обичаме да гледаме, защото предизвикват някаква емоция у нас и ги свързваме с нещо. За да се направи подарък и за да бъде той харесан, не е необходимо да имаме само усет. Нужно е и да знаем какво харесва човека, на когото правим подарък. Колкото по-добре го познаваме, толкова по-голяма е вероятността да му направим сполучлив подарък, независимо дали проучваме предпочитанията и желанията му или знаем от наблюдения какво обича и харесва, какво би му се искало да има. Често хората дори непринудено споменават това в моменти на откровение. Нужно е само да сме наблюдателни...което става даже неволно, ако този човек е важен за нас - близък,любим и т.н. Като четох, ми направи впечатление, че някои считат себе си за най-подходящия подарък. Това е хубаво, стига да е вярно, но все пак ако например правим подарък на "гаджето" си, то той ни "има" всеки ден и въпреки това по-скоро би искал нещо друго за подарък, защото обективно погледнато, сме част от ежедневието му и колкото и да не е малко това, всеки би се стремил да направи и друг подарък... Как би се изтълкувал подаръка... като намек или дали има скрит смисъл - това вече е част от етикецията при правенето на подаръци... Също както не е прието на напълно непознат да се подарява бельо, което е нещо лично и интимно.. изобщо - неподходящо е като подарък от непознат. Жеста и чувствата пък са неизменна ЧАСТ ОТ подаръка, но не биха могли самите те да са подарък. Да кажеш мила дума на някого е жест, но това не е подарък. Да му се усмихнеш, което е израз на някакви чувства към някого - също не е подарък. Подаръка с книгата мисля, че наистина е било до сега най-хубавия подарък, защото означава нещо наистина важно и голямо за този, който го е получил. (Не говоря по принцип за книгата, като подарък, а за конкретния случай.) Един подарък може да е свързан и с момент, в който сме били щастливи и да остане да ни напомня винаги за него. Би било вечен спомен и прекрасен подарък! По принцип подаръците са начин да изразим какво е за нас другия човек, колко означава той за нас и са един адекватен начин да отразим колко добре го познаваме и да му покажем, че споделяме важните моменти в живота му.

• 1 година по-късно...

Какъв подарък би избрал за гаджето си?

Виртуален подарък от www.izonebg.net

Гласувах друго, защото винаги в последният момент решавам какво ще бъде.. До сега съм подарявала всичко от изброените в зависимост от това какво съм харесвала, както и други неща... Тайната е такава, когато си говорим слушам много внимателно, и така зная винаги от какво има нужда, какъв цвят харесва, каква марка парфюм ползва, каква техника предпочита и какво бижу би носил....и никога нямам проблеми!

Зависи дали съм разбрала ,че има нужда от нещо и му го купувам,ако не-се чудя дълго време преди да купя нещо.

Бих падарила подарък,който да зарадва наистина човека,за когото е!

• 10 месеца по-късно...

Винаги подарявам подаръци, които да имат по-скоро емоционална стойност, а не толкова практични подаръци. Ето тук можете да разгледате какво има предвид -> http://podarac.com/?page_id=136 И много други такива идеи може да ви дойдат от тук :eek:Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

• 2 седмици по-късно...

Всичко зависи от човека на който подравяш и от чувствата, които изпитваш към него. Каквото и да дадеш, важното е да е с любов, а ако ближният не може да го оцени, то жалко за нея/него.

Винаги подарявам подаръци,които биха накарали човека да се замисли защо му подарявам точно това..влагам доста замисъл в подаръците си!Никога не подарявам типичните неща..... :)

... такъв , че да не го приеме само от учтивост :rolleyes:

• 1 година по-късно...

Ето нещо което много обичам да подарявам на мои приятели :rolleyes:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Просто съм манияк на подобни неща, а и приятелите ми винаги ги харесват, не познавам мъж който да не харесва коли.post-276210-098825300 1280089782_thumb.j

post-276210-056674100 1280089767_thumb.j

• 7 месеца по-късно...

на приятелите си подарявам един уникален подарък,на който всеки се е радвал досега!

хубав е защото е правен специално за получателя си и човек се чувства специален!

vipnumber.net

• 2 години по-късно...

Защо няма "Вибратор" като опция  :D ..?? Напоследък стана много модерно да се подаряват такива играчки.. и чехли! :laughing5: Нали знаете, ако не ви харесат чехлите..  ;)  ;)  Даже сега за свети валентин получих по пощата код за отстъпка от един секс сайт ..Ако някой желае , може да го ползва  :shy11:  Кода е valentin9 . С него получавате 10 % намаление в www.sexshop.bg  :wink12:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.