Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? /ЧАСТ 2/

Featured Replies

Мисля си, че остават 1 ден и две нощи... доооо училище... юхуууууууууу!!!!!!!

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 91,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

мисля си, че на работа нищо не се е променило..... Трима-четирима умрели, няколко откъснати пръста, един намушкан, 10-11 пострадали при катастрофи, на всяко дежурство е имало по десетина човека бити-пребити, пияни, еб...ни , бабички-разбойнички висят като сополи по цял ден и нощ....

Абе - няма никаква промяна.

Строшили едно стъкло на портала, крановете в тоалетната се изпарили, открадната и една закачалка, както и механизмът на едното казанче в тоалетната....тъпо.....

За това, че стария рок не е толкова задръстен, колкото го мислих...

Абе, Док, ти какъв лекар си, специалност имам впредвид?

мисля си, че на работа нищо не се е променило..... Трима-четирима умрели, няколко откъснати пръста, един намушкан, 10-11 пострадали при катастрофи, на всяко дежурство е имало по десетина човека бити-пребити, пияни, еб...ни , бабички-разбойнички висят като сополи по цял ден и нощ....

Абе - няма никаква промяна.

Строшили едно стъкло на портала, крановете в тоалетната се изпарили, открадната и една закачалка, както и механизмът на едното казанче в тоалетната....тъпо.....

Някой е имал зор с намирането на ново казанче а?! biggrin.gif

Сериозно, егати прародията е във вашта болница.

Мисля, че съм гладен.

Редактирано от frason (преглед на промените)

Някой е имал зор с намирането на ново казанче а?! biggrin.gif

Сериозно, егати прародията е във вашта болница.

Мисля, че съм гладен.

Ти да не мислиш че персоналът краде ? ohmy.gif пациенти братче, пациенти - благодари хорица....

Почти всяка седмица залавяме някого - я с кранче в джоба, един беше взел и капака на казанчето......За какво ли ни трябваше да слагаме моноблок sad.gif

Даже по едно време бях заповядал една санитарка да проверява след всеки влязъл в тоалетната дали всичко си е на мястото.....После заключвахме ама такива като се оплакаха, че им се отнемало правото за свободен достъп до тоалетна.....

Мисля си ,че тридневното ядене и пиене ме е направило муден не само в корема, ами и в главата.....Лошо е това да не ставаш от масата.

Тъжно и получително.....

Добре де, а тва означава ли, че аз за сефте от миналата година като съм си сипал лечебно пиене, не мога и не трябва да ти кажа наздраве?

biggrin.gif Можеш да ми кажеш не само наздраве, ами и Честита Нова година на теб и на семейството ти, censored, и нека тази да е по-добра, по-щастлива и по-плодовита от миналата :speak:

За много неща.Как искам утре да излезна...искам...много...искам да живея бе!!!!!

biggrin.gif Можеш да ми кажеш не само наздраве, ами и Честита Нова година на теб и на семейството ти, censored, и нека тази да е по-добра, по-щастлива и по-плодовита от миналата :rolleyes:

Ето това е вече приказка.

Наздраве Докторе! Всичко, което ми пожела да ти се връща тъпкано + много добре функционираща здравна система ти желая и подобаваща оценка на докторския труд и като пари и като уважение и признание!

drunk.gif

пп. Нема да ти казвам как ми се отразява тая домашна ракия с чесън, лук и сирене на стомашно-чревния тракт, ама требе да се парира задаващата се настинка баси.

Като огнедишащ змей съм и се очертава тая нощ да ме изритат да спя на балкона, ама добре, че вали сняг и не е супер студено.

Пак баси!

Пфф..не искам да трупа сняг..
Пфф... и аз не искам. То когато ни трябваше - никакъв го нямаше снега, за кога и за кого ще се трупа тепърва??!!

мисля си....за пица и бира... :eek:

Чудя се да премина ли в състояние гейминг или не..

мисля си, че моите лаленца вече се показаха biggrin.gif

Мисля си колко ли труд и време отнема да отговориш на някой как си, какво правиш и къде си...

Мисля си как хората преобръщат идеалите и собствените си думи на 180 градуса...и ближат там,където са плюли..грозна картинка

Че ми е спокойно и след малко ще си лягам :bedtime2:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.