Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? /ЧАСТ 2/

Featured Replies

чудя се дали тая вечер ще има някой в нета...

И аз това се чудех в интерес на истината.Току що ми се падна учението(ай,стига бе цял живот ли ще уча).Май ще запиша заветната магистратура през април.Пази се Шумен,идвааааааааааам!

Наздраве на всички,които са във форума!

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 91,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

И аз това се чудех в интерес на истината.Току що ми се падна учението(ай,стига бе цял живот ли ще уча).Май ще запиша заветната магистратура през април.Пази се Шумен,идвааааааааааам!

Наздраве на всички,които са във форума!

На мен не ми се падна образованието,но и аз мисля да запиша една магистратура,живот и здраве..

Ма не в Шумен...той вече е завладян biggrin.gif Наздраве

Наздраве! :cheers: Вдигаме градусите!

26.jpg <---------- ха дано!

22.jpg

Кой като мене - всяка година нова кола... на мъжа ми ще му излезе през носа biggrin.gif

чудя се дали тая вечер ще има някой в нета...

Определено ще има.

Ние поне отказахме всички покани за София, прованса, чужбина и по-близките нам планети.

Колко е гот човек да си почине с хората, които иска и с двата крака върху бюрото...

Ехххх...

Айде, айде...

Не мож си избяга от късмета. koo-koo.gif

То тва беше вече... твоята късметница с година назад изостава biggrin.gif

Бебето ми е на месец само и вече друго ли се задава... biggrin.gif

Редактирано от infinity1305 (преглед на промените)

По-добре късно, отколкото по-късно или никогаш.

А и няма нищо по-добро за децата да си растат заедно с не повече от година разлика. dirol.gif

Щастливка...На другата Коледа с две...

aз отдааааааавна съм се отчела, а и вече не фащам........ваш ред е

biggrin.gif

Определено ще има.

Ние поне отказахме всички покани за София, прованса, чужбина и по-близките нам планети.

Колко е гот човек да си почине с хората, които иска и с двата крака върху бюрото...

Ехххх...

ахаххах, съгласна съм че има очарование в екрана навръх НГ, особено когато имаш "черен овен" в колата... наздраве ;)

Младеж на 20 години е починал при пожар във вила в с. Студена, Пернишко

01 януари 2009 | 10:13 | Агенция "Фокус"

с. Студена. Младеж на 20 години е починал при пожар във вила в село Студена, Пернишко, съобщиха за Агенция „Фокус” от Националния медицински координационен център.

Пострадали са още трима души. 21-годишен младеж е с политравма, 18-годишно момиче е с изгаряния на двете ходила и лицето и 20-годишен младеж е с изгаряне на гърба

Мъж е починал след избухване на ракета

01 януари 2009 | 08:40 | Агенция "Фокус"

София. Мъж на около 45-50 години е починал, след избухване на ракета в новогодишната нощ, съобщиха за Агенция „Фокус” от „Бърза помощ”. При пристигането си медиците са констатирали, че от взрива главата се е отделила от тялото на мъжа. Инцидентът е станал в Горубляне.

11 са случаите на поразени от пиратки, от които екипи на „Бърза помощ” са обслужили 5, а останалите са били закарани веднага към болнични заведения. Всички пострадали са хоспитализирани.

Екип се е отзовал и на сигнал за тежък пътен инцидент. Жена е починала, след като е била прегазена от лек автомобил в Милево ханче.

Четирима младежи са приети в спешния кабинет по токсикология на "Пирогов"

01 януари 2009 | 07:52 | Агенция "Фокус"

София. Четирима младежи - две момичета и две момчета, са приети в спешния кабинет по токсикология през нощта, съобщиха от пресцентъра на „Пирогов”. След промивки и инжекции са освободени.

К. Б. на 18 години се е напушил с канабис, 17-годишно момиче е прекалило с алкохол, 13-годишно момиче е с алкохолно опиянение, В. В на 17 години е също жертва на алкохол.

Ако кажа какво си мисля за тия произволни и първи три намерени информации за изминалата нощ, сигурно ще изям бан не само от тук, а и от интернет като цяло.

Може би най-точния и кратък израз, който приляга в случая е basiemoteqx9.gif.

На тия последните така им се пада! Кат пушат квот не трябва и пият кат малоумни (те са такиве, де cool.gif ) нека сега да стоят в болницата. Тея прекалилите с алкохола и да не оцелеят ми е все едно. Нямаме нужда от още боклуци. За туй си мисля в момента.

Абе, тия нямат ли родители, коит да ги бият редовно?!!!!!!!! И родителите им са за бой.. cool.gif

:)

:) :)

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

На тия последните така им се пада! Кат пушат квот не трябва и пият кат малоумни (те са такиве, де cool.gif ) нека сега да стоят в болницата. Тея прекалилите с алкохола и да не оцелеят ми е все едно. Нямаме нужда от още боклуци. За туй си мисля в момента.

Абе, тия нямат ли родители, коит да ги бият редовно?!!!!!!!! И родителите им са за бой.

За пореден път се убеждавам, че си чистокръвен, съвършен и непоправим идиот!

Нормален човек не може да напише такива изродщини.

Добре те бях турил преди време в игнора, ама се връщаш новогодишно там и то завинаги.

Ето това си мисля и правя сега.

Мисля си,че на снощния празник щях да се почуствам малко по-щастлива ако бяхме прибрали у дома самотната съседка от квартала.Мисля си,че болните са се чуствали зле,бедните и те,ама най-зле са били самотниците...

Най-много се страхувам от самотата!

Мисля си за:

30.jpg

Хм... от баницата беше "Пътуване в чужбина" :)

Мисля си, че много ми липсват приятелите, защото за цялата ваканция излязох само веднъж :)

Мисля си,че на снощния празник щях да се почуствам малко по-щастлива ако бяхме прибрали у дома самотната съседка от квартала.Мисля си,че болните са се чуствали зле,бедните и те,ама най-зле са били самотниците...

Най-много се страхувам от самотата!

Който се страхува от самотата е самотен.

Същото важи и за смъртта.

Нали знаеш, че няма как да приютиш милиони бездомни и болни хора...

Е да, другия път ако ти дойде прибери си съседката и бъди хепи, защото си помогнала поне на един човек.

Не е малко.

А понякога е всичко.

Честно да ви кажа като си помисля за бездомни, самотници и болни хора ми си насълзяват очите...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.