Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? /ЧАСТ 2/

Featured Replies

Ама що си криеш снимките, кат си такъв убавец? Дай да те видим, че да изплакнем очи! cool.gif

Дай да те видя, че да има за кого да си мисля преди да заспя. Хи хи хи cool.gif

много се влюбват ти какво искаш да не мога да си изчистя пощата от Л.С. от такива кат тебе май забрави какво ми писа

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 94,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

много се влюбват ти какво искаш да не мога да си изчистя пощата от Л.С. от такива кат тебе май забрави какво ми писа

Но като ти го писах не знаех как изглеждаш. Как може да се влюбя в теб, като не знам как изглеждаш. Или си мислиш, че те харесвам, защото си много остроумен?! :laughing5::)

Жалко! Сега ще трябва да си мисля за някой друг. :):laughing5:

Жалко! Сега ще трябва да си мисля за някой друг. :):)

по добре че ти като си мислиш и шепнеш заклинания.

по добре че ти като си мислиш и шепнеш заклинания.

Аха! Значи, всъщност те е страх да не те омагьосам, а?! СигОрно си мислиш, че като ти взема снимката ще те омагьосам чрез нея?!

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Аха! Значи, всъщност те е страх да не те омагьосавм, а?! СигОрно си мислиш, че като ти взема снимката ще те омагьосам чрез нея?!

мисля си кога ще пишеш в раздел хардуер , или там хората ти от горе са безсилни

и сигурно нищо не си мисля къв ще я дириш с моя снимка , нямам намерение да ти стимулирам маструбациите

мисля си кога ще пишеш в раздел хардуер , или там хората ти от горе са безсилни

и сигурно нищо не си мисля къв ще я дириш с моя снимка , нямам намерение да ти стимулирам маструбациите

Хората ми ОТ ГОРЕ ми казаха да се занимавам с мистериозни работи. Ти да не искаш да оправям всички области на науката, че и тези на изкуството - физика, химия, математика, литература, ядрена физика, инженерство, софтуер, хардуер, домашни потреби,психологичните ти проблеми, география, история, икономика, архитектура, право или психоанализа на твоята личност, с цел откриване на корените на твоите проблеми.

Е виж, последното го мога! Много ме бива в психологията. И знам кАде са корените на твоите проблеми. Ама айде, друг път ще те просветлявам. cool.gif

Хората ми ОТ ГОРЕ ми казаха да се занимавам с мистериозни работи. Ти да не искаш да оправям всички области на науката, че и тези на изкуството - физика, химия, математика, литература, ядрена физика, инженерство, софтуер, хардуер, домашни потреби,психологичните ти проблеми, география, история, икономика, архитектура, право или психоанализа на твоята личност, с цел откриване на корените на твоите проблеми.

Е виж, последното го мога! Много ме бива в психологията. И знам кАде са корените на твоите проблеми. Ама айде, друг път ще те просветлявам. cool.gif

покраи теб ще вляза в бисери , заслужено , и хайде не ме просветяваи моля че оспами темата простотии

покраи теб ще вляза в бисери , заслужено , и хайде не ме просветяваи моля че оспами темата простотии

Аз не спамя! Аз споделям своите мисли. Темата е направена точно за това. :P

Ти ооооооооооооотдавна влизаш в темата с бисерите пре-презаслужено! cool.gif

Аз не спамя! Аз споделям своите мисли. Темата е направена точно за това. :P

Ти ооооооооооооотдавна влизаш в темата с бисерите пре-презаслужено! cool.gif

какви мисли , от теб ли ха ха хайде не ме разсмиваи , иначе си шегаджиика , хм мисли споделяла

ми ти ако се замислиш и ще загубиш равновесие

какви мисли , от теб ли ха ха хайде не ме разсмиваи , иначе си шегаджиика , хм мисли споделяла

ми ти ако се замислиш и ще загубиш равновесие

Вие в Доминиканската република нямате ли точки на клавиатурите на компютрите или само твоя няма?

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Вие в Доминиканската република нямате ли точки на клавиатурите на компютрите или само твоя няма?

какви точки , жената ( бъдещата уж) спи до мен пиша от ееерс900на ако отворя големия compaq 15.4 да пиша нормално ще стане ден в стаята и ще трябва да ти пиша от басеина

Добро утро..

Кво се драчите..тамсъм е неспасяем случай.. :P

какви точки , жената ( бъдещата уж) спи до мен пиша от ееерс900на ако отворя големия compaq 15.4 да пиша нормално ще стане ден в стаята и ще трябва да ти пиша от басеина

Хи хи хи хи Не лъжи! Никоя жена не би се съгласила да се омъжи за теб! Няма никаква жена до теб. cool.gif

Добро утро..

Тъкмо се чудех кой ли е анонимният постребител, който е станал толкова рано и е дошъл да види какво има тук.

Ние не се драчим! Ние комуникираме! Но, това е твърде сложна дума за теб. cool.gif

Добро утро..

Ооо как си днес много рано

Хи хи хи хи Не лъжи! Никоя жена не би се съгласила да се омъжи за теб! Няма никаква жена до теб. cool.gif

Може и никоя да не се омъжи не е голяма загубата но не ме изкарваи лъжец ако обичаш

Може и никоя да не се омъжи не е голяма загубата но не ме изкарваи лъжец ако обичаш

Добре, айде!

cool.gif

Тъкмо се чудех кой ли е анонимният постребител, който е станал толкова рано и е дошъл да види какво има тук.

Ние не се драчим! Ние комуникираме! Но, това е твърде сложна дума за теб. cool.gif

Не се ласкай..станала съм,защото все някой трябва да работи в тази държава и да храни недоразуменията като теб..

Ооо как си днес много рано

Добре,тъкмо си направих кафенце и се разсънвам..та се зачетох в разговора ви..

Добре,тъкмо си направих кафенце и се разсънвам..та се зачетох в разговора ви..

Заразна е тая комуникация , май почнах да прихващам , ако почна да пиша много в раздела за магии ще ходя на преглед поне да е в ранна фаза.

Мисля си колко кретенизъм има по света и колко тона безмислици има тук за триене...

Мисля си ти да не си и ти в бан като мен че май не се мяркаш с другия ник с ония царевичен кочан

мисля след малко да се поглезя с един черен шоколад на Линдт с парченца портокал ;)

Вали дъжд,а аз трябва след малко на работа да ходя ;)

Как някои хора само търсят да се заядът за нещо... ;)

мисля след малко да се поглезя с един черен шоколад на Линдт с парченца портокал :no-no:

мисля си че имах една бомбона в чантата biggrin.gif

Няма начин,сега ще я изям...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.