Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? /ЧАСТ 2/

Featured Replies

Мисля си как ще се изкъпя като бял човек-оправиха ни бойлера :hush:

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 94,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Мисля си, че между многото свестни хора тук има и такива сцепени галоши, които ми е чудно как изобщо се задържат в нормално общество.

То всъщност сигурно там изобщо ги няма никакви, затова и седят тук за да се чувстват живи и пълноценни.

С две думи - 3 минути си мислих за вмирисани боклуци.

Я не мисли за глупаци :)

мисли за мене сега, че скоро не сме се "дракали" biggrin.gif

Я не мисли за глупаци :)

мисли за мене сега, че скоро не сме се "дракали" biggrin.gif

Оооооооооооооооооо работничката...

Мислех, че отдавна си под елхата баси.

пп. Всъщност тва е добра идея за следващия коледен подарък на всички моми от форума.

Земете се плеснете по прашки прилегнали под елхата, та да видим кой кога ще ви открие.

Аз още се преструвам, че работя laugh.gif

малко по-късно ще ви пусна едно поздравче и ще се засечем догодина :)

Пък ти не ми давай такива съвети, че под елхата ще ми замръзне д***то, бре :bedtime2: Обаче сега си те представям тебе под елхата, ама не по прашки, а по наполеонки :)

Мисля си, че между многото свестни хора тук има и такива сцепени галоши, които ми е чудно как изобщо се задържат в нормално общество.

То всъщност сигурно там изобщо ги няма никакви, затова и седят тук за да се чувстват живи и пълноценни.

С две думи - 3 минути си мислих за вмирисани боклуци.

таман си мисля дали да не направя един кръг в района с колата или да остана в къщи и попадам на определения за хора. Аз лично , ако тръгна да определям някого първо ще си задам въпроса дали съм постигнал повече от него в личен план ако не изобщо няма да се изказвам. Ама тука се кара по общ знаменател което е най лошото ...

та три минути си мисля от кой ли тип хора съм в тоя форум . честно казано местя го от единия крачол в другия за хорското мнение

Обаче сега си те представям тебе под елхата, ама не по прашки, а по наполеонки :speak:

Ииииииии чакай поне да си обуя чистите бееееееееееееееееееееееее...

таман си мисля дали да не направя един кръг в района с колата или да остана в къщи и попадам на определения за хора. Аз лично , ако тръгна да определям някого първо ще си задам въпроса дали съм постигнал повече от него в личен план ако не изобщо няма да се изказвам. Ама тука се кара по общ знаменател което е най лошото ...

та три минути си мисля от кой ли тип хора съм в тоя форум . честно казано местя го от единия крачол в другия за хорското мнение

Баце, мисля си, че за пореден път се опита да кажеш нещо, ама се получи нищо.

Явно ти е стил и начин на изразяване, ама замисли се да станеш политик. Ше си таман.

Честно казано, ако си целял да ме обидиш - пробвай пак.

Ако си целял да кажеш, че не ти пука от нищо - пробвай пак.

Ако си целял просто да кажеш нещо за да се разпишеш - успя.

Бъди здрав и до нови срещи. И дай да направим едно синхронно местене ако искаш, щот току-що и аз го преместих, ама от кръста кат си го развих, та на масата го положих да прилегне.

pleasantry.gif

За какво са ти чисти, като пак ще ги оцапаш? :speak:

Баце, чудя се кога ще дойдете насам да ти видя аз физиономийката наживо, пък за наполеонки няма да търся, това ще го оставя на други хора biggrin.gif

За какво са ти чисти, като пак ще ги оцапаш? :wub:

Баце, чудя се кога ще дойдете насам да ти видя аз физиономийката наживо, пък за наполеонки няма да търся, това ще го оставя на други хора biggrin.gif

Мисля си, че напоследък пропускаш саществени клюки изписани във форума.

Преди ден-два или три си говорихме с дофтора и му рекох да се организирате там и да кажете няколко дни предварително ден и час, в който да се съберем от тук 2-3 коли народ и да ви се изтръскаме там. Даже ние двамцата можем и с преспиване, ама тва е друга тема.

Ся ще видя де беше диалога, а ти го оправяй онзи с червения кръст на челото, щот той е малко шматка. Май...

mosking.gif

Баце, мисля си, че за пореден път се опита да кажеш нещо, ама се получи нищо.

Явно ти е стил и начин на изразяване, ама замисли се да станеш политик. Ше си таман.

Честно казано, ако си целял да ме обидиш - пробвай пак.

Ако си целял да кажеш, че не ти пука от нищо - пробвай пак.

Ако си целял просто да кажеш нещо за да се разпишеш - успя.

Бъди здрав и до нови срещи. И дай да направим едно синхронно местене ако искаш, щот току-що и аз го преместих, ама от кръста кат си го развих, та на масата го положих да прилегне.

Съжалявам че не си схванал какво съм изкал да кажа , ...... да те обидя , не определено няма за какво да пробвам.

а иначе честно казано има работи за който ми пука но не са във форума. за разписване ами .... не не гоня постове определено. Благодаря за пожеланията . Иначе не мога да се похваля като теб ... от кръста та до полагане на масата , колкото токус стига само за крачолите.

Идеята на поста беше да не определяш хора повечето от който не познаваш и ти се изка обаче да са галоши в обществото защото това предполагам те успокоява . Аз ако определя някой няма да карам под общ знаменател а ще му го кажа директно и ще се аргументирам от коя гледна точка въпросния потребител е галош.

Съжалявам че не си схванал какво съм изкал да кажа , ...... да те обидя , не определено няма за какво да пробвам.

а иначе честно казано има работи за който ми пука но не са във форума. за разписване ами .... не не гоня постове определено. Благодаря за пожеланията . Иначе не мога да се похваля като теб ... от кръста та до полагане на масата , колкото токус стига само за крачолите.

Идеята на поста беше да не определяш хора повечето от който не познаваш и ти се изка обаче да са галоши в обществото защото това предполагам те успокоява . Аз ако определя някой няма да карам под общ знаменател а ще му го кажа директно и ще се аргументирам от коя гледна точка въпросния потребител е галош.

Ок.

Спирам спама тук и се връщам на пожеланието да си здрав.

Другите неща ако искаш да продължим да диспутираме - казвай и го прайм в друга тема - примерно в някой от баровете.

drinks.gif

Мисля си, че напоследък пропускаш саществени клюки изписани във форума.

Преди ден-два или три си говорихме с дофтора и му рекох да се организирате там и да кажете няколко дни предварително ден и час, в който да се съберем от тук 2-3 коли народ и да ви се изтръскаме там. Даже ние двамцата можем и с преспиване, ама тва е друга тема.

Ся ще видя де беше диалога, а ти го оправяй онзи с червения кръст на челото, щот той е малко шматка. Май...

mosking.gif

чекс сега

онзи диалог за гостуването го видях тогава, даже се бях записала, ама ти явно не помниш ;)

как да е, това нещо трябва да се случи догодина явно :) доколкото ми е известно, вие сте по-свободни Съботите и Неделите, а за съжаление с нас е именно обратното (от опит знам, че освен мене и дофтърът е недостъпен през почивните дни). Та, ако може да се изтърсите тука през седмицата, ще е супер, само да докопам онова клепоухото и да се разберем с подбробности :P

и кво кайш ся- с чисти наполеонки ли си? :wub:

и кво кайш ся- с чисти наполеонки ли си? :wub:

Ако ти си елхата и шъ лижъ под нея по прашки или с бонапартки - сметам знаеш, че са на не повече от 27 дена. Тоест чисти са.

mega_shok.gif

пп. Ся като видех тва "лижъ" нема казвам за кво се сетих, ама нема го редактирам да си седи автентичностно.

И да не забравим същественото basiemoteqx9.gif. (да е жив и здрав Рефреша)

пп. Петък броим ли го за "през седмицата"...

Редактирано от Censored (преглед на промените)

да, и Петък го броим за през седмицата ;)

стига да сме почивка или някаква по-късна смяна, че знайш ли...

това ще се урежда по-нататъка

ох, заболя ме стомахчето с тебе :wub:

ти си лижИ под Илхата, пък аз ще те душа с чистите бонапартки

да кайш на жИната да не ги пере още 23 дена, точно 23 казвам, щото така пък

после те хващат едно такова като коричка (много е фешън, мен ша слушаш, аз така чух от младежта biggrin.gif ) пък после вече, ако не слушаш, направо ща та бие с тях laugh.gif а по-нататък, като се видим, може да доразвием историята, хих

да, и Петък го броим за през седмицата ;)

стига да сме почивка или някаква по-късна смяна, че знайш ли...

това ще се урежда по-нататъка

ох, заболя ме стомахчето с тебе :lol6:

ти си лижИ под Илхата, пък аз ще те душа с чистите бонапартки

да кайш на жИната да не ги пере още 23 дена, точно 23 казвам, щото така пък

после те хващат едно такова като коричка (много е фешън, мен ша слушаш, аз така чух от младежта biggrin.gif ) пък после вече, ако не слушаш, направо ща та бие с тях laugh.gif а по-нататък, като се видим, може да доразвием историята, хих

Кефи мъ, че изказвъш нищата, дет аз риших от благоприличие да премълча - туй за жълтуту отпредека и кафеното изотзадека. dirol.gif

Усещъм, че си готова да стартирваш, затва нема продължавам тематичната вечеринка сейчас, а некой път secret.gif .

Евакуираха гости на хотел заради пожар

30 декември 2008 / News.dir.bg

Поради опасност от пожар бяха евакуирани гостите на хотел "Премиер" в центъра на Велико Търново, съобщиха от полицията във Велико Търново.

Инцидентът е станал около 17.30 ч.,когато гъст дим обхванал последните етажи на 5-етажния хотел, в който всички стаи са заети с гости за новогодишните празници, предаде БТА. Три екипа на противопожарната служба във Велико Търново участваха в гасеното на огнището.

Пожарът е вече овладян. Не е имало пламачно горене, а само тлееене и пушене. Няма пострадали, съобщи началникът на Районната служба по пожарна и аварийна безопасност във Велико Търново Станимир Радков. Гостите на хотела са се прибрали по стаите си. Не е имало масова евакуация на хора, те са излезли сами, уточни Радков. По последни данни запалили са се 2 кв. м площ от комина на котелното отделение в хотела. Причината вероятно е запалена скара и огънят от нея е обхванал и комина.

basiemoteqx9.gif , тук спахме като се събирахме преди няколко месеца в Търново.

мисля си как ще се напия утре ;)

И аз като Сашо (предполагам) гледам новините.

Това което си мисля е за едно от желанията ми. Искам да празнувам нова година в Ню Йорк, ако не следващата - то някоя, някога.

Мисля си, дали гостите от София носят на алкохол ;)

Ще ги тествам утре вечер biggrin.gif

Егати му и работата.....колко бързо мина тази година ;)

Егати му и работата.....колко бързо мина тази година ;)

Съгласна съм..мина,някак си..поредната година..взела нещо от нас и дала ни много други неща..

Съгласна съм..мина,някак си..поредната година..взела нещо от нас и дала ни много други неща..

А нямаш ли чувството,че колкото повече остаряваме,толкова по-бързо лети времето?

А нямаш ли чувството,че колкото повече остаряваме,толкова по-бързо лети времето?

Мм..има май нещо такова...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.