Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Sophos - въпроси, мнения, обсъждане

Featured Replies

Ето на каква новина попаднах днес: От компанията Sophos съобщават за стара уязвимост в Sophos Antivirus

• 1 месец по-късно...

Имам AVG ,след катосложих Sophos ми откри 5 троянеца неактивни чакащи ,но много ми бави компа ,

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Правила за ползване на форумите

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

До скоро бях със SOPHOS и общо взето съм доволен ,доста време ме опази ! Но тя си е корпоративна програма затова и лови повечето кейгени ,кракове и подобни. Започне ли да се ъпдеитва обаче става страшно с нета :blink:

• 4 седмици по-късно...

Sophos Conficker Removal Tool

Фирмата Пусна и тя безплатно почистваш инстрyмент на вече популярния Червей!

http://www.sophos.com/support/knowledgebas...icle/54457.html

Малко инфо за Червея от Microsoft

http://www.microsoft.com/protect/computer/.../conficker.mspx

Симптоми за зараза:

-Windows Update е недостъпен!

-Security Center e дезактивиран!

-Windows Defender е извън сервиз!

-Error Reporting не е Активен и т.н.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

McAfee AVERT Stinger Conficker 10.0.1.51

http://vil.nai.com/vil/conficker_stinger/S.T.I.N.G.E.R.exe

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

Aз бях останал много доволен от защитата на софос, открива и ликвидира доста карантии, не съм забелязал да е мудна, но аз като че ли не усещам никой антивирусен пакет да прави компота муден Публикувано изображение Но е досадно, че лови всички кракове кийгъни и така нататък, понеже по първо начални настройки ги изтриваше без да те пита. Разбира се мгат да се настроят да ги пропуска, но си е досадно. Обновленията на програмата също не ми допадат много, но инъче като защита е желязна, аз не забелязах да пуска фалшиви тревоги, но и не съм такъв, че да тествам всяка една възможност/невъзможност на дадена антивирусна. Като мой извод, ако искаш да имаш корава защита, въпреки, че уж е леко тромава(аз такова нещо не усетих) и че ъпдейтите не са замислени много добре не е лоша, но програмата си е направена за големи фирми и корпорации и като, че ли е най-подходяща именно за тях, а за обикновените юзъри, мисля че не е перфектният избор.

• 2 седмици по-късно...

Хмм тази Антивирусна съм я чувал.

• 4 седмици по-късно...

Инсталирах поредния нов безплатен антивирус и го пуснах да сканира - след около половин час приключи и нищо не откри. Обаче се самонастрои на някакъв език дето ми прилича на клингонски. И ако бе намерил нещо- откъде да си търси човек преводач!? Иначе е седмата версия на антивируса. Деинсталирах го без затруднения. Поздрави

Това е пълна глупост. За тези, които не могат да разберат за какво става въпрос: Sophos са пуснали вариант на своята антивирусна на клингонски език (Езикът идва от Star Trek). Вярно е, че има много фенове на Star Trek, но езика не е реален, биха могли да си преведат езика на множество езици, включително и нашия, но не.....

Klingon Anti-Virus се оказва обогатен с прибавки и уязвимости.Avira не ги лови. Само на пръв поглед деинсталацията протича нормално. Част от файловете остават и трябва ръчно да се отстраняват. KIS 8.0.0.506 намира две уязвимости в тях, но явно има още - защото не е възстановена цялостно функционалността на компютъра. Търсещи непознати кодове могат да инсталират това чудо, което е пореден кандидат за приз "Топшпионин". Тези кандидати стават все повече. На тази инфектирана ОС ми е интересно Twister дали още нещо ще намери, но най-много пак да я блокира. Ще пробвам. Поздрави

• 5 месеца по-късно...
  • 3 години по-късно...

Здравейте.Може ли да дадете мнения за тази антивирусна програма.Няма много информация за нея в форума.Предимства и недостатъци.

Това го видях.Няма мнения на потребители за тази програма,някой който я използва.

Последната версия не струва много пропуски,като чист антивирус най-добър е Ikarus и Касапа

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.