Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

БТК и Вивател са пълни кретени

Featured Replies

антените на трите оператора ги гледам на блока отсреща

и на трите оператора е на макс сигнала но само на вивател неможе да се свържеш :wink12:

БТК ги отрезах когато за месец и 4минути и 23 секунти разговор ми поискаха 75 лева

то с инмарсат е по-евтино да говоря

Е аз мога да се оплача от същият проблем горе долу.На домашният имам сметка за 500 лева!!! Което е абсурдно имала съм била над 2 часа разговори с чужбина което пък направо ме изуми та аз не познавам никой в чужбина??????? От къде тези 2 часа-500 лева сега чакам подробна разпечатка и след това на съд копеленцата Не ги хвалете толкова а се молете да не ви прецакат!!!!!

• 2 месеца по-късно...
  • Отговори 78
  • Прегледи 24,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• бтк = бахти тъпата компания бтк = бахти тъкмо се кънектнах

• Добре, че 0800 100 прекъсва на 29-тата минута, иначе щеше да има смешни ситуации! Един колега снима с телефона (телефонът показва колко е чакал за връзка до момента) си 3 ПЪТИ ЗА ЕДИН ДЕН изчакване за

Чета всичко, което сте писали и трябва да ви кажа, че сте много смели хора за да ползвата БТК и VIVACOM. Ще Ви разкажа накратко история, която няма да повярвате, че е възможна - но тя ми се случи. След смяна на някакви кабели пак имахме стандартния проблем с телефоните - изчезна сигнал, търсят теб дига комшията или дуплекса и т.н. Дотук добре. На моя телефон му изчезна сигнала - обаждахме се на горещи, хладни, за подръжка и всякакви телефони. От там ни отговаряха, че всичко е проверено и всичко е наред. Само, че нямах сигнал, а получавах сметки по 200 лв - целия квартал беше играл на телевизионни игри, беше си поръчвал пица от моя номер и бяха избирани всякакви номера. Имах разпечатка дето беше говорено почти 24 часа за денонощието. Писах жалби, ВЪВЕДОХ КЛАС НА ОГРАНИЧЕНИЕ 3 /за тези които не знаят, след въвеждането на този клас не можете да избирате никакъв номер/. Клас на ограничение 3, ама дръжки - пак получих някаква сметка като роман на Хемингуей. Всички служители говореха - не се притеснявайте, това е грешка ще я оправят. След около месец пак викнах и изчаках да дойде техник - човека пак каза всичко е наред само дето нямате сигнал. Искаше да си разбием апартамента да си извадим кабела на телефона, защото той се бил прекъснал. Питам го аз - как като е прекъснат аз въртя без да имам сигнал хаха. Оказа се, че малоумниците са вързали напълно неграмотно кабелите в таблото, но никой за 45 дена не се е трогнал да си свърши работата. Това отне на тези специалисти и тази компания 2 месеца. Най-после имах сигнал и понеже отказах да платя сметката - тъй като тя не е моя ми закриха поста. За мен това беше време с много жалби, телефонни разговори и сметки като книги. Докато писах жалби и се занимавах с глупости ми закриха телефонния пост. Да ама те и това не можаха да направят като хората - след месец телефона получи сигнал и аз като съвестен гражданин пак им се обадих с молба, ако може да го закрият, защото не искам да получавам сметки и на закрит телефонен пост. Наскоро проверих сметката ми беше 500 и някакъв лев - за период, в който телефона е нямал сигнал и е бил с клас на ограничение 3.

БЯГАЙТЕ ДОКАТО МОЖЕТЕ, ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО ВИ ЧАКА!

бтк = бахти тъпата компания

бтк = бахти тъкмо се кънектнах

:huh:

Не ми стана много ясно как "колегата" по-горе с класовете на ограничение за 45 дни не е разбрал, че има разменени номера и е бил с чужд номер. Защото друг вариант да не ти работи ограничението на изходящите повиквания не виждам. Изключвам вероятноста да е допусната грешка при активирането - т.е. да натиснеш 4 бутона на телефона, освен това има и сигнал за потвърждение. Остава и още един вариант - да ползва апарат с импулсно избиране при условие че от 10-на години това не е допустимо.

Аз пък ползвам стационарен телефонен пост от около 35 г. През тези години съм имал не повече от 3-4 повреди. Чужди сметки смятам, че не съм плащал.

От 2004 г. ползвам АДСЛ. За тези 6 г. съм подавал една заявка за повреда - беше гръмнал модема. На следващия ден ми донесоха нов и всичко до момента е ОК.

От 2005 ползвам мобилен на Виваком. До тогава ползвах Мтел и Глобул. Не съм имал някакви проблеми със сметки или обслужване. Единственият проблем беше през първите няколко месеца когато покритието им беше недостатъчно.

Имайки опит с останалите оператори - аз съм доволен от БТК и засега не смятам да ги сменям.

Като недостаъци мога да отбележа относително високата цена на стационарните телефони и АДСЛ, независимо от използваната технология. Да се надяваме конкуренцията да промени това.

Редактирано от KTT (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.