Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

БТК и Вивател са пълни кретени

Featured Replies

Къде ги носиш тия телефони човек?

Особено през лятото като помъкна моя и служебния и хващам къра :rolleyes:

Сега съм пренасочил единия към другия и понякога само с един се движа

• Отговори 78
  • Прегледи 24,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• бтк = бахти тъпата компания бтк = бахти тъкмо се кънектнах

• Добре, че 0800 100 прекъсва на 29-тата минута, иначе щеше да има смешни ситуации! Един колега снима с телефона (телефонът показва колко е чакал за връзка до момента) си 3 ПЪТИ ЗА ЕДИН ДЕН изчакване за

8 телефона нося със себе си, но поне 200 лева на месец ми спестява това...В една чантичка.Тежи, неудобно е, но е забавно да гледаш хорските гримаси.Как ли не съм го смятал-конкретно за моя случай и начин на живот-това е.

Tи си като един мой приятел адвокат.

Има си 3 телефона на 3-те оператора и още 5 служебни от фирмите с които работи ;).

Вика:

"Всяка сутрин си избирам кои 4 телефона да нося с мен. Останалите ги оставям в нас..."

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
8 телефона нося със себе си, но поне 200 лева на месец ми спестява това...В една чантичка.Тежи, неудобно е, но е забавно да гледаш хорските гримаси.Как ли не съм го смятал-конкретно за моя случай и начин на живот-това е.

Човеко , не знаеш как се смея в момента на това с 8-те телефона и чантичката ! biggrin.gif Ти сериозно ли говориш ?

Бившето му гадже носеше в себе си 3 телефона (на всичките оператори по един) , ама това беше защото баща и работи в МВР и там им дават SIM карти с невероятни привилегии , но 8 - просто не мога да си го представя. Страшен си :speak:cool.gif

• 2 седмици по-късно...
Човеко , не знаеш как се смея в момента на това с 8-те телефона и чантичката ! biggrin.gif Ти сериозно ли говориш ?

Бившето му гадже носеше в себе си 3 телефона (на всичките оператори по един) , ама това беше защото баща и работи в МВР и там им дават SIM карти с невероятни привилегии , но 8 - просто не мога да си го представя. Страшен си :offtopic_s:cool.gif

здравейте.да се изкажа и аз по темата.аз съм с 4 телефона които нося постоянно с мен.3 са на мтел(прима,служебен и личен) и един на вивател на тънка тарифа,да звъня към вивател и бтк.така за 5 лева говоря 100 мин. и спестявам бая пари.личният ми на мтел е на тарифа за м-клас служители и е доста изгодна.(не се предлага за частни лица).на глобул почти не звъня и дори турско да стане абонат на тях няма да бъда.от мтел съм предоволен а с вивател нямам проблем засега освен че не си получих фактурата.оказа се че са ми объркали адреса.обещаха да си получа дубликат.

Тези, които са ти объркали адреса не са вивател, а човека който ти е правил картата. В случая оператора не е виновен че са му подали грешни данни

Спазвайте добрия тон и се ограничавайте в темата на дискусията! Постове извън темата ще бъдат изтривани без коментар!

Да се похваля и аз, от вчера ме уредиха със служителска карта с безлимитни видеоразговори, ммс-и и смс-и до цялата мрежа на вива... За Глобул и Мтел не искам и да чуя ,ще ме ограничава до някакви си 5-10 човека, да де;)

вивател минута до цялата мрежа=3 ст

глобул минута до цялата мрежа=10 ст

мтел минута до цялата мрежа =15 ст.

Нормалните хора си правят сметката cool.gif

• 2 седмици по-късно...

Съгласен съм и напълно подкрепям авторът на тази тема - БТК и Вивател са пълни...

Първо предимство на Вивател:

Там където вивател има обхват останалите оператори нямат.

Това е пълен абсурд! Справка - картите на покритие на МТЕЛ, ГЛОБУЛ и ВИВАТЕЛ. От съпоставянето на картинките става ясно, че няма кой знае каква разлика в покритието. Няма оператор със 100% покритие. Но има огромна разлика в качеството на телефонията и поведението на мрежата и тя определено не е в полза на Вивател!

Второ предимство на Вивател:

Само от Vivatel можах да говоря на Нова година !

Аз пък на Нова година говорих от Мтел с Мтел, Глобул и БТК.

Трето предимство на Вивател:

Тарифирането на 30 секунди удря останалите оператори в земята.

Да, предимство е, ако набираш за да кажеш: "Ало, аз съм Иван, набери ме, моля ти се!" и затваряш.

Същият ефект се постига с т.нар. "еврейски смс-и", т.е. набираш и затваряш, а другия да те набере като ти види номера.

За хората, които искат да говорят няма значение дали тарифирането на секунда започва след общото тарифиране на 30-тата или 60-тата секунда.

Просто не искам ако някой вдигне и ми затвори да ме таксуват за цяла минута при положение, че не съм говорил дори и секунда :)

Това не ти е стационарен телефон на БТК, при който за да отхвърлиш разговора вдигаш и затваряш! При gsm апаратите разговорът се отхвърля с "червена слушалка". Ако твоите познати не го знаят, обучи ги! Все пак работиш в магазин за мобилни услуги!

Четвърто предимство на Вивател:

Бизнес плановете на вивател са със 100-ци пъти по-добри от предложенията на мтел и глобул

Вивател в момента предлагат най-доброто на пазара... просто Мтел много здраво си държат клиентите....

Предпочитам да плащам малко повече, но винаги:

1-во - да имам връзка;

2-ро - връзката да е качествена;

3-то - да ме обслужват бързо, компетентно и любезно!;

4-то - да си сменям плана, когато си поискам, преди изтичането на договора ми;

5-то - с едно обаждане на оператора да получа роуминг за цял свят;

6-то - сам да определя кредитния си лимит;

7-мо - да имам стабилно 3G покритие поне в големите градове.

Е, кое от тези 7 неща Вивател има, че да твърдиш, че "предлага най-доброто на пазара"?!

В телефона си имам записани 289 номера, половината от които чувам поне веднаж месечно, а другата половина по 2-3 пъти месечно. Всичките ми познати са на Мтел с изключение на 5-ма, които са на Глобул и 2-ма на Вивател. Обикновенно тези на Вивател ми кликат аз да ги набирам, защото не им било изгодно да говорят с Мтел. Хахахаха. На мен пък ми е изгодно да говоря с всички и ги набирам, за което си и плащам. За повече яснота съм на Мтел Комфорт 100 - 4,90лв месечна такса, 0,32лв/мин. към всички мрежи.

Напълно съм съгласен, с две ръце за Мтел.Вивата са за хора, които не говорят много с всички и имат скромни възможности.За бизнес-Мтел разкатава всички, нали нашата фирма е сред най-големите клиенти на Мтел, да видите какво е обслужване само...Загубих си служебната карта, М-класа, и отивам в офис на Мтел, неква млада, явно нова, каза " Аз знам, че само на еди-кои си мога да я дам".Как ще притесниш шефовете за тая дреболия...Вдигнах телефона, обадих се на контактното лице, той си беше вкъщи, след 2 изречения точно той се накара на онази, и тя даде.Гледаха ме като последния измекярин, а после всичко се промени, като контактното лице й каза "Тая фирма е много голяма, а момчето е..." Изсмях се демонстративно и си тръгнах.Да не говорим М-Класа какви цени на GSM апарати получават...Абе, Глобул са много по-зле от Вивател.Там за най-малкото нещо трябва да им коленичиш, за да ти свършат работата, и велика бюрокрация.Още не съм видял план като Mtel Time Plus (kickaSS).

Здравейте,

Малко късно се включвам в темата но да си кажа и аз мнението.

Ползвам телефон от 8 9 години и съм бил на 3-те мобилни оператора на сметка, в Момента съм на мтел и вивател.

Нямал съм никакви сериозни проблеми с операторите.

Като обслужване мога да похвала МТЕЛ , работят доста бързо и с доста по малко дукоменти даже и по телефона може да си направиш всичко.

На голбул бях 1 2 години като цяло бях доволен но като излезна вивате несе замислих и си махнах картата.

Вивател проблема им е в облужването с клиенти. като се обадя на 123 чакам доста време зада ме свържат.

Както казахте за call centrovete има само 2 в България.

1.Плевен

2.Бургас

От към обхват моето наблюдение е че вече вивател има доста добро покритие е от части се губи когато пътувам и говоря но може да се преглътне като за 6лв имам 300 минути към всички от вивател.

Колегата от туби добре го каза че за всеки човек си има различен както план така и оператор в зависимост с кой най много говориш.

Не че имам нещо да кажа, но от БТК "съкращават" центъра в Бургас. Въпросът е как!?! Ами не ги съкращават. Просто са им казали от следващия месец, който иска да работи при тях да се премести в Плевен.... Останалите просто напускат!

Вдигнах телефона, обадих се на контактното лице, той си беше вкъщи

Ей това, ме кара да не ти вярвам много.

Това контактно лице няма ли мобилен телефон ?

Ей това, ме кара да не ти вярвам много.

Това контактно лице няма ли мобилен телефон ?

ти май не си му свикнал още

в задачата се питаа с кой от трите gsm-а му е зъннал

а) от iphona 3G

б) от сателитния

в) подали са му слушалката на служебния от офиса на мтел

• Автор
лице й каза "Тая фирма е много голяма, а момчето е..."

Не си довърши изречението. Много ще ми е интересно да видя продължението.

Не си довърши изречението. Много ще ми е интересно да видя продължението.

баш шефа а ония другите са поставени

игри за пред данъчните нали чаткаш

• Автор
6-то - сам да определя кредитния си лимит;

7-мо - да имам стабилно 3G покритие поне в големите градове.

Относно самоопределянето на кредитния лимит-мисля,че малко трудно ще стане.Все пак операторите ти го определят/предлагат някакъв.Разбира се,ако си фирма,можеш да преговаряш,но само тогава.

От лично наблюдение мисля,че относно стабилност на 3G/мобилен интернет,най-добри в градовете са Глобул.Ние ползваме интернет и от Globul,и от Мтел.Скоростта,която Мtel предлага е поне 2 пъти по-добра от тази на Globul, Mtel имат и EDGE(разлика от само GPRS на Globul).Но понякога забелязвам,че когато е натоварена мрежата им на Мтел,скоростта и качеството драстично пада(може би пада на по-долна скорост EDGE).Освен това,в София качеството на мобилния интернет и на двата оператора е много по-лошо от това в някой съседен на София град.Аз го отдавам на натовареността на мрежата.Например,когато съм в София скоростта,която достигам с 3G е много по-малка,от колкото когато съм в нашия град.

vivatel имат малко/слабо 3G покритие,излезеш ли с малко от даден град,където имат 3G,си дотук.Те отново превличат с много евтината цена и добре,че поне имат EDGE.

Редактирано от vivatel_btc_hater (преглед на промените)

Правилно, за кредитния лимит, обаждам се на Мтел с клиентска парола, и го вдигат до 150-200 лв.Обаждам се на Гладбул, оная остро се изрепчи, да отида при аллаха да му се кланям 5 пъти дневно.Сменете аллаха с офис на Глобул, и ще ме разберете, наистина си е тъй.

Като познаваш и говориш предимно с хора от Мтел си ползвай Мтел.

Не искам да карам никой да харесва Вивател.

Не забравяйте че веригата, в която работя предлага и услугите на Глобул, Мобиком и МаксТелеком, които също се водят оператори.

Примерите не ги давам от лични преживявания, така че не съдете за мен като човек, на когото му пука на кого звъни и колко дълъг ще е разговора.

Темата яко се омаза и тва е

• 1 месец по-късно...

Пиша по повод на начина, по който е изградена мрежата на БТК АДСЛ. В интернет пространството, едно от най-важните неща за хората имащи сайтове и желаещи коректност е да могат да оперират и администрират сайтовете си по възможно най-добрия начин. Чрез динамичната структура на ИП-адресите, които предоставя доставчика БТК се пречи по безобразен начин на всички собственици на сайтове, които желаят да ограничат достъпа на некоректни потребители.

Неуредицата е толкова гигантска, че помага на хора с нечисти намерения да правят каквото си искат и където си искат в интернет пространството.

Цялата тая простотия предполага същия резултат, както с предплатените карти на мобилните оператори, които все още остават анонимни. Тормозът върху нормалните хора няма да спре докато тези два проблема стоят на дневен ред.

Ако някой, участващ в управлението на нашата държава прочете някога моят пост нека да се опита да направи нещо смислено по въпроса, защото проблемите са огромни за доста хора.

Ако искаш да участваш в интернет пространството активно и нямаш нечисти намерения, не виждам защо трябва да си анонимен напълно.

След като пишеш срещу анонимността какво е това "pipo_iv" я се представи с трите имена и адреса :) .Помисли пак върху глупостите си.Да не работиш във вътрешното министерство или Майкрософт а?

Редактирано от macsim29 (преглед на промените)

Обикновенно тези на Вивател ми кликат аз да ги набирам, защото не им било изгодно да говорят с Мтел.

E, нали някой трябва да се хвали колко минути е натрупал на вивателската си карта!

Да не говорим М-Класа какви цени на GSM апарати получават...

Говори, говори, не впечатляват особено.

Редактирано от m75 (преглед на промените)

Не, виждам защо си губите времето с глупави сравнения между този и онзи.. истината е че се лигавят и сме прецакани но си мълчим. Само в Австрия за 5евро имаш ~250 мин. на предплатена карта...няма към приятели и други подобни дивотии...към всички :huh: Ако си на абонамент който е 20 евро ..просто си говориш към 1000 минути или неограничено. Пишете още ...но истината е че се оставяме да ни правят на глупави...

Те това е правилният пост в темата, респект :speak:

Аз пък съм ползвал до сега десетина карти и на трите оператора и не искам да чуя за м-тел. глобул горе долу стават, но и те малко ме дразнят. Сега съм с бизнес абонамент на вивател и съм супер доволен. Дори на всяка карта дават определена сума за закупуване на телефон.Примерно при последното преподписване на договора всеки абонат се сдоби с нов телефон на стойност 60 лв.

А тарифирането на 30 секунди е най-доброто за вивател. Какви са тези глупости, че за 30 секунди не можеш да проведеш нормален разговор. Преди малко водех важен разговор с бизнес партньор и се разбрахме за сумати неща точно за 40 секунди. А един път за 25 секунди успях да обясня на шефа всички промени по мрежата във фирмата. Когато човек води бизнес разговори няма време за разточения. А ако сте фенове на разговорите от типа: знаеш ли мичка от 5 етаж с какво бмв се носи в последно време" или " виждал ли си новоти му гадже колко е хубаво" и т.н. тарифиране и на 5 минути нямаше да ви бърка.

Те това е правилният пост в темата, респект :blink:

Споменахте ли колко GSM оператора имат в австрия, и че австрийците не живеят в Замунда или Булгаристан /абсурдистан/, където за предумишлено убийство Стависки получи 3 години условна а други за парче желязо са в затвора по 5 години?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.