Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кога и защо започнахте да се занимавате с религия/мистика?

Featured Replies

Е? ;)

cool.gif

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Да се интересуваш. И защо!

Интересува ме защото религиите са запазили доста исторически факти или тяхното тълкуване и оттам можем да въстановим историята си!Щото много са ни горили ,крали и унищожавали нашите източници!Имаме мого малко запазени и те не са в България!

Като бях по малък и имах много свободно време и нямах сериозни проблеми на главата, обърщах много голямо внимание на тия работи, религия, извънземни и т.н. Но вече нямам много време да мисля за такива неща, но пак ми е интересно.

• Автор
Като бях по малък и имах много свободно време и нямах сериозни проблеми на главата, обърщах много голямо внимание на тия работи, религия, извънземни и т.н. Но вече нямам много време да мисля за такива неща, но пак ми е интересно.

Ако те интересува ела в раздел Религия и мистика.

Тази тема още си е там и може да се пише в нея. Не знам защо някой я е местил ту тук, ту там. Първо от тям са я преместили тук, а после пак там, обаче сега е на двете места едновременно и няма проблем да се пише по двете еднакви теми и тук и там.

Не знам защо някой я е местил ту тук, ту там.

Сигурно защото тук и е мястото :)

обаче сега е на двете места едновременно и няма проблем да се пише по двете еднакви теми и тук и там.

Малко ще ти е трудно да пишеш и в двете.

това ми напомня за част от едно интервю с мен:

"Кога и защо започнахте да се занимавате с БДСМ"

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

И ако обясниш какво е това "БДСМ", няма да има втора :question:

А сега сериозно. Мистичното (духовното) ме заинтересува още през 1985 г. на една лекция на Кубрат Томов. След нея разбрах, че през

цялото ми съществуване преди това съм търсел точно този негов разказ. Просто с душата ми се оказахме на точното място, в точното време,

с точния човек. От тогава та до сега.

А сега сериозно. Мистичното (духовното) ме заинтересува още през 1985 г. на една лекция на Кубрат Томов. След нея разбрах, че през

цялото ми съществуване преди това съм търсел точно този негов разказ. Просто с душата ми се оказахме на точното място, в точното време,

с точния човек. От тогава та до сега.

...а преди това - си се интересувал само от ракия/мастика?... cool.gif

Аз от 3 клас се занимавам .. но колкото по голям ставам и уча история... ми става ясно , вярвайте си в Господ дано ви помага в най-трудните за вас моменти... ако това което казвам не е така то , няма значение.Колкото по-голям ставам Религията ми бяга а с нея много неща...

Нито един, който пише в този форум, не е случайно тук.

Поздрави на всички!

Благодаря за музиката,наистина идеално се съчетава с дъжда!Само ще добавя,че всички които писаха и спряха,не случайно го направиха.

Човек сам по себе си е секта. :P

Абсолютно! Но Ма'ата твърди, че тя е несектантски сектант. ;)

Т.е. когато иска ще е 'беден индиец' когато и скиме -ще 'богата катарка'. laugh.gif

Образно казано: Тя мигрира от секта в секта , но не признава, че е 'сектант'. Процесът на сектантска миграция и доставя духовно удоволствие. biggrin.gif

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Абсолютно! Но Ма'ата твърди, че тя е несектантски сектант. :P

Т.е. когато иска ще е 'беден индиец' когато и скиме -ще 'богата катарка'. laugh.gif

Образно казано: Тя мигрира от секта в секта , но не признава, че е 'сектант'. Процесът на сектантска миграция и доставя духовно удоволствие. biggrin.gif

Ми... нека. Щом и харесва, нека...

Имаме ли напредък, признавайки нещо, пред другите...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.