Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е за вас "Религията" и на какво учи тя ?

Featured Replies

Добре,че сега времето е друго :)biggrin.gif.

Ха ха хааааааааааа!!! То сега времето е друго, ама последователите на Кришна-съзнание са си тук. Даже във форума се въдят разни. :wors: Аз естествено нямам нищо против тях, имам против абсурдите, които се проповядват от това движение. kiss.gif

Съвременните последователи на Кришна-съзнание не схващат, че сега времето е друго и си карат постарому, надявайки се да постигнат по-високо ниво на духовност и да се освободят от Матрицата.. :):computer2:

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

• Отговори 129
  • Прегледи 10,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Вишнавите не се ли женят или малките вишнавчета идват ин витро,защото

наче няма извисяване за мама и тате?

(ако да то тогава има вероятност да луднеш заради религията)

Защо Ю-ра не отвориш най-накрая тема за Кришна съзнание?

Кои земни удоволствия са ,,вредни,, за душата и защо?

ахахахах, валки ваишнавчета...вишнавчета, когато цъвтят вишните...

Скъпа Али,

не знам дали ще бъда достатъчно разяснителен, но ваишнавизъм, като култ към Вишну, който е Кришна за матер. свят, все пак, няма НИ

ЩО общо с матер. зачатия и могат и да НЕ СЕ ЖЕНЯТ, та камо ли да имат 'сексуал интъкоурс' cool.gif

Скъпа Али, не знам дали ще бъда достатъчно разяснителен, но "вярата в Бог" при ваишнавите не е свързана с 'вярата в "Лингама и Йони"(Джамията и кааба-черният камък на триъгълникът между краката на женските последователки на КУР_Ана и фенки на МухаMad ):):hush:

Не знам дали тази концепция ти звучи 'далечно', но Бог за ваишнавите не някой анонимко, в името на който, всеки забраден може да сече с ятагана..

:nono:

.....за ваишнавите Бог е ясен виден, открит, с име и форма, които в своята същност са ТРАНСЦЕДЕНТАЛНИ, нематериални.

Името 'Кришна' е ТРАНСЦЕДЕНТАЛНО, за това го повтартят вишновките . :computer2::jeer::wors:

Ако Бог нямаше име то ваишнавите щяха да го нарекат с някое мюсли=термин. Пример "кебаб" или "чебабче" :)

....и ваишнавите нямат проблеми да откриват лицата на 'ваишнавките'(Вишновките), тъй като те не гледат на тях, като ЦИПИ(цепки) или парче плодородна почва за засяждане...

МишМашАллах

:wors:

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

....и ваишнавите нямат проблеми да откриват лицата на 'ваишнавките'(Вишновките), тъй като те не гледат на тях, като ЦИПИ(цепки) или парче плодородна почва за засяждане...

МишМашАллах

Абе, те ваишнавите гледат ли изобщо ваишнавките или гледат на тях само като на "приятелче", с което могат да си говорят за Кришна Мишна и други работи, ама нищо повече от това да си говорят не правят? cool.gif:computer2:

е как така бе U.Ra?

Вишнава нещо като монашески култ ли е?

каква е ролята на жената,нещо има гнило тука..

е как така бе U.Ra?

Вишнава нещо като монашески култ ли е?

каква е ролята на жената,нещо има гнило тука..

....нещо такова, само, че без да се правят на сериозни, а-се РАДВАТ трансцедентално без дрога,алкохол(дори безалкохолно вино! cool.gif ), кеск с месо(или- 'секс') и не обичат да игарят шах при пади-шаха, както и да отварят мюсли-банки, без 'рииба'... ;)cool.gif

"Ролята" на жената е да бъде ДУША и да не се забулва с черно като чучело.. cool.gif

Чела ли си ТОВА?.. cool.gif

ebayhorse.jpg

жени-вишнави няма ли?

на нормален брак не се ли радвате,бреййй

"Ролята" на жената е да бъде ДУША и да не се забулва с черно като чучело.. cool.gif

Душа biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif какво е да си жена-душа?

• Автор

Затвориха другата тема за джамията,а аз имах да казвам нещо на Aliah,така ,че ще го кажа тук.Имаше отговор който гласеше:Е колко хубава е новината за нова джамия,надявам се да има поне библиотека,хол за жени,и лекции.Еми незнам за това ,но със сигорност ще има,място кадето хората да се покланят на Аллах,ще кажа също,че и дори и 5ета джамия да има, би било добре.Защото ако не сте забелязали джамиите винаги са използвани (пълни) за разлика от църквите.Хайде няма да спамя повече ;) !

жени-вишнави няма ли?

Ами доколкото съм гледал за Индия, ролята на жената -Душа е да коси трева за мъжа си Кришку biggrin.gif , да върви безропотно след него, мъкнейки всичкото циг-ан багаж и чавета на гърба и главата си, а Кишуто да върви и си пее мантрите laugh.gif

А като се устроят, мъжът само си седи на д-то, а тя прави всичко за да му напълни стомаха, измие тялото, почисти ноктите, измиват им дори д-тата след акане, щото мъжът Курешкореец е извисен и в Матрицата от пиене на много сома..biggrin.gif

П.С И това по Нешънъла ...

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Ами доколкото съм гледал за Индия, ролята на жената -Душа е да коси трева за мъжа си Кришку biggrin.gif , да върви безропотно след него, мъкнейки всичкото циг-ан багаж и чавета на гърба и главата си, а Кишуто да върви и си пее мантрите laugh.gif

;) .....пак те съветвам да прочетеш ХУБАВО и ВНИКНЕШ в подписа ми във фуутноут по-долу и ако имаш въпроси по някой термини и концепции- do NOT hesitate to contact me, И МОЯ СЪВЕТ Е ДА ГЛЕДАШ ПО-МАЛКО ФИЛМИ...знам, че си имаш афинитет към филми за "Вендета", но те са също асоциирани с ПОДПИСА ми към фуутнота. :P

Термините: евр. дума ГОЙ, турско-арабската ГОИ и циганската ГАДЖО(ГОЙО) са с един произход-САНСКР. дума ГО- крава(говедо), само, че при тези 3 деривата тя се употребява презрително и вулгарно, следва да обозначи НЕПРИНАДЛЕЖНОСТ към своята етническо-верска група. ;)

Ако се затрудняваш в началото-"всяко начало е трудно"- прегледай термина от ВИКИто.

http://en.wikipedia.org/wiki/Chandala

П.С И това по Нешънъла ...

оле,хората ме питат защо се смея biggrin.gif

как мъжете-вишни проверяват дали жените-души са им верни:

нагряват олио от мустард и топят ръцете на любимите във врящата смес:

ако излязат мехури:изгонват ги,ако не:до ,,проверката,, следващата година.

вярно,че и има опасни религиозни течения ;)

Half_Blood_Prince-прав си,хамдуля

а ти прегледай пак темата Ислям,продължаваш да ръсиш глупусти U.Ra

......

Термините: евр. дума ГОЙ, турско-арабската ГОИ и циганската ГАДЖО(ГОЙО) са с един произход-САНСКР. дума ГО- крава(говедо), само, че при тези 3 деривата тя се употребява презрително и вулгарно, следва да обозначи НЕПРИНАДЛЕЖНОСТ към своята етническо-верска група. :P

..........

А аз се чудех защо в Индия се обожествява кравата ;) , сега разбирам че е заради общия произход на кишутата с нея laugh.gif

Сега разбирам и тревопаството им, кравата само това яде biggrin.gif

Един въпрос Кишку - ГО, затова ли си толкова надъхан, защото в Индия с вас се отнасят презрително ли, викат ви ГОИ biggrin.gif

вярно,че и има опасни религиозни течения ;)

.....мисля, че ще се повторя, но във ваишнава-култа("вишните") фокусиране на енергията НЕ е върху сексуалността на човека, а -връщане при Богът Кришна на всички(и от двата пола) КАТО ИНДИВИДУАЛНИ НЕМАТЕРИАЛНИ ДУШИ... Това знам, че трудно да се разбре, при условие, че изповядваш една ОТ СЕКС-религиите. -"Мюсли на гранули с парченца от месо"

Справка: http://www.youtube.com/watch?v=9DNemoda3nU

cool.gif

Благодаря ти Алия! Знаеш ли откога се опитвам да го накарам да каже дали все пак в неговата секта правят секс или не?! Той отказваше да ми отговори. Само ти успя да го накараш да каже. Чудя се защо ли на мен не желае нищо да казва?!

Сега видях, че и в youtube, в коментарите към последния си клип пак си казва, че не се интересува от секс. Чудя се защо ли на мен не ми го каза в прав текст?! :wors: Жалко за хубавия мъж, нали?! Жалко и за жените, които няма да успеят да се възползват от тялото му. ;):P;)sad.gif

....нещо такова, само, че без да се правят на сериозни, а-се РАДВАТ трансцедентално без дрога,алкохол(дори безалкохолно вино! cool.gif ), кеск с месо(или- 'секс') и не обичат да игарят шах при пади-шаха, както и да отварят мюсли-банки, без 'рииба'... :)cool.gif

• Автор

Ще ми кажеш ли,какво те кара да мислиш,че съм мюсюлманин ?? Това,че не съм като повечето тук да не зачитам религията на мюсюлманите и да съм против тях, да ги наричам,цигани,турци да се подигравам на техните храмове ? Ами представи си,че на теб някой мюсюлманин те нарече Геурка.И някой друг който изповядва ислма,да те защити?Това какво значи,че той е християнин ли ?

не намираш правилния подход Туки :dancing18:

мен ми е интересно да знам за вишните

трудно се разбират такива философии обаче

значи Ю-ра земните страсти са нещо лошо,мръсно

също като месоядството така ли?

ако се ,,изпуснеш,,какво става?Идва Кришна с ятагана или няма инкарнация?

Half_Blood_Prince-не знам какъв си,казах Слава Богу,че джамиите са пълни.

Тук преди пишеше един истински християнин,който търпеше подигравки

защото наистина разбираше от християнство,явно ако не си като тълпата не си удобен на

другите.

А аз се чудех защо в Индия се обожествява кравата :dancing18: , сега разбирам че е заради общия произход на кишутата с нея laugh.gif

Сега разбирам и тревопаството им, кравата само това яде biggrin.gif

Един въпрос Кишку - ГО, затова ли си толкова надъхан, защото в Индия с вас се отнасят презрително ли, викат ви ГОИ biggrin.gif

Аз никога не съм се чудел защо м'сли не коли прасе. Знам, че това е "SACRED ANIMA"! ;)

За 'Кишу'-то си НАЛУЧКАЛ.! :line dance:laugh.gif

Kusha(BOWL)The Arthi is followed by the distribution of Prasad, which is made from flour, sugar, butter and water. Parshad is given to each devotee who has come to hear the Ramayana. The food is taken from one bowl only and is a symbol of unity. Kara Parshad is a sweet flour based oily vegetarian food which is offered to all visitors.

Devotees may NOT enter the Ashram if they are carrying alcohol, drugs, or meat.

Религията на Маха-мада(Мохамед) е пророкувана пред повече от 5 хиляди години от Вйаса-Дева е "Бхавиша-пурана", като перверсия на ШАЙВИ лута, който е ЛУНЕН. http://www.youtube.com/watch?v=qaDJIhN4qKc...re=channel_page

И последователите се наричат на името на МУСАЛА(хаванче)-"МУСУЛ-мани", докато арайните ползват ритуал с "КУША"(купа).Понеже знам, че поназнайваш русский яз. ще ти поприпомня и етимологията на думата ям на русски- КУШАТЬ. ;)

Визитирай и тва за по-елаборатно разяснение: cool.gif

http://u-ra.blogspot.com/2009/01/welcome-t...chological.html

Скъпа Али,

трябва ли да съм ексцентричния художник Дали или певицата ДалиДа(дали не?) или Дилайла, за да ти поприпомня, че има цялаЛ тема(хАлал да ти е-не харам! ) за месоядството- от време на време я преглждай да си поприпомняш basics...

;) с бана НОВ шейк, маймунска храна , не храна на тамилски дравидски тигър

не намираш правилния подход Туки

мен ми е интересно да знам за вишните

трудно се разбират такива философии обаче

значи Ю-ра земните страсти са нещо лошо,мръсно

също като месоядството така ли?

ако се ,,изпуснеш,,какво става?Идва Кришна с ятагана или няма инкарнация?

Half_Blood_Prince-не знам какъв си,казах Слава Богу,че джамиите са пълни.

Тук преди пишеше един истински християнин,който търпеше подигравки

защото наистина разбираше от християнство,явно ако не си като тълпата не си удобен на

другите.

Кишкуреецо, разбирам злобата ти тогава biggrin.gif

Но за думата ЯМ не си познал изобщо.. на руски е "ЕСТЬ" :line dance:

Та по въпроса за яденето се разбрахме, тревичката си расте, не и трябва копане и работа по отглеждането, общо взето мързела е фулл. Жената Душа носи цялата тежест на бита на един Курешкоядски мъж, а на това отгоре и секс не получава в замяна biggrin.gif

А как тогава се пръкват Ци-ганските ви чавета да попитам, споменаха нещо ин-витро тука , но това е много модерно за вас.. в миналото го е нямало, явно други са ви вършели мъжките задължения biggrin.gif Предполагам некишкурейци ядящи месо хихи

П.С А да, сетих се още нещо, след като твърдиш че не употребявате алкохолни и уж упойващи вещества, как пиете тогава сома и дъвчете бетел за да стигнете до Матрицата ;) Може би предварително правите Алхимически опити за да махнете наркотиците от тях ли :dancing18:

...да, прав си, има и синоним на КУШАТЬ, -"есьт", ИДЕ от 'имам'(ма не в смисъл 'мюсли гУРу', а като- 'усвоявам'- дигестирам digestion).

На Русский яз. има лааф-моабет "Человек есть что есть", cool.gif

МЯСО кушает У-СУРийски и йугУРский тигр ....

....малко напомня, но е антонимно на "Есть кафира-есть проблема, нет кафира нет проблема" на Йосуф Jewish son... чували ли Сте ?....

...А Вьи бьили на фронте в Чечне?... :dancing18:

Та по въпроса за яденето се разбрахме, тревичката си расте, не и трябва копане и работа по отглеждането, общо взето мързела е фулл. Жената Душа носи цялата тежест на бита на един Курешкоядски мъж, а на това отгоре и секс не получава в замяна biggrin.gif

А как тогава се пръкват Ци-ганските ви чавета да попитам, споменаха нещо ин-витро тука , но това е много модерно за вас.. в миналото го е нямало, явно други са ви вършели мъжките задължения biggrin.gif Предполагам некишкурейци ядящи месо хихи

П.С А да, сетих се още нещо, след като твърдиш че не употребявате алкохолни и уж упойващи вещества, как пиете тогава сома и дъвчете бетел за да стигнете до Матрицата ;) Може би предварително правите Алхимически опити за да махнете наркотиците от тях ли :dancing18:

Грешиш! КУШАТЬ си означава ям.

Това как са се раждали децата им, след като не са си изпълнявали мъжките задължения и на мен ми е интересно да разбера. cool.gif

вярно,че и има опасни религиозни течения :dancing18:

а ти прегледай пак темата Ислям,продължаваш да ръсиш глупусти U.Ra

Още не си показала снимките от градините на Семирамида,а си почнала други бисери да снасяш.Какво е това олио,от хрян олио? cool.gif Дай линк към видео или текст ,иначе ще приема че си смучеш пръстите.

Грешиш! КУШАТЬ си означава ям.

Това как са се раждали децата им, след като не са си изпълнявали мъжките задължения и на мен ми е интересно да разбера. cool.gif

Хм, дам , вярно.. и Кушать е Ям, както и Есть

Та за децата чакаме Кишку, да ни открехнеш и за положението на жената , за какво друго ви служи освен за робиня която ви осигурява логистично biggrin.gif

Голяма Душа трябва да носи горката жена при вас, направо да я съжалиш .... laugh.gif

ПС И за сомата и бетела чакам отговор :dancing18:

жени-вишнави няма ли?

Първоначална дефининация на "ДУША"(for dummies, muslies, judasic parkers, etc):

Душа е тази част от живото същество, което няма ДУПА, Цепка(проЦеп, Ципа) или Шлангче. biggrin.gif

Има и други части(томове) за проблематиката: но те са за "Advanced Users".

:dancing18:

Още не си показала снимките от градините на Семирамида,а си почнала други бисери да снасяш.Какво е това олио,от хрян олио? cool.gif Дай линк към видео или текст ,иначе ще приема че си смучеш пръстите.

Не знам дали Алия лъже, ама сега проверих и видях, че има олио от хрян:

http://en.wikipedia.org/wiki/Horseradish

Цитат от Wikipedia:

"The horseradish root itself has hardly any aroma. When cut or grated, however, enzymes from the damaged plant cells break down sinigrin (a glucosinolate) to produce allyl isothiocyanate (mustard oil), which irritates the sinuses and eyes."

KTC-Mustard-Oil-Big.gif

d_1879-01.jpg

Първоначална дефининация на "ДУША"(for dummies, muslies, judasic parkers, etc):

Душа е тази част от живото същество, което няма ДУПА, Цепка(проЦеп, Ципа) или Шлангче. biggrin.gif

Има и други части(томове) за проблематиката: но те са за "Advanced Users".

:line dance:

laugh.gif Хехех, на обиди ли минаваме КУрешко-ГОИ ;)

Питаме те за елементарни неща, жената , положението и в твойта секта, разбрахме че се води под термина Душа, но какво реално и е мястото, и статуса :dancing18: , освен за да услугва и робува на мъжа си Кишкуреец...

За секса разбрахме, не правите, ами Ци-ганчетата как се пръкват, тоест кой опрашва Душите Ви biggrin.gif , и допринася за новата душа на този свят след 9 месеца .. А за сомата и бетела, нали не пиете уж , и не пОтребявате халюциогени ...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.