Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е за вас "Религията" и на какво учи тя ?

Featured Replies

Това е шедьовър дето си го писала! :angry:

Ако искаш да те уредя в "Умно село" на Доьно Донев?...

Хайде да вярваме в НИЩОТО! :wow: Препоръчвам ти да вярваш във 'ваккума'. Той е НИЩО, Тъмен е и може да се скриеш там, дори от 'религиите'. :)

По-умен от теб няма или умна или знам ли те какво си ТО, а? :)

Ти може и да си от село, но аз не! :P

• Отговори 129
  • Прегледи 10,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

По-умен от теб няма или умна или знам ли те какво си ТО, а? :wow:

Ти може и да си от село, но аз не! :)

няма информация за тебе, но от инфото, което си предоставила считам, че си 'месояден ангел', 585caa8aaa9e5f85635886b6f0d991a3.gif

поправи ме ако греша! :):angry:

963da27f7a65192e3725854737086dc0.gifee99e9d7a8348f6a504afc4a7877f930.gif

Сега научавам,че за кришнарите Иисус и Кришна са едно и също!!???

http://www.gita-society.com/images/krishna-christ.jpg

Туки-няма насилие при Вишнава,само самоизтезания.

те са просто души и го показват с пробивания

на ръце,крака,гръб-болката не ги спира,духът и неговото осъвършенстване им е най-важното .

За какви земни удоволствия говориш ти?

До някъде разбирам,но жертват прекалено много

и естествено крайния резултат много ще ги разочарова,в това съм убедена.

Туки-няма насилие при Вишнава,само самоизтезания.

те са просто души и го показват с пробивания

на ръце,крака,гръб-болката не ги спира,духът и неговото осъвършенстване им е най-важното .

За какви земни удоволствия говориш ти?

До някъде разбирам,но жертват прекалено много

и естествено крайния резултат много ще ги разочарова,в това съм убедена.

А ти прочете ли поста ми, в който споменавам, че Кришна си е имал жена, ама не кришнарите не дава. U.Ra твърди, че това било нормално. Ти как мислиш, нормално ли е да казва на последователите си какво да правят, а самият той да прави обратното?!

Знае ли какво мисля аз, мисля, че оригиналното Кришна-учение няма нищо общо с това, което се проповядва от Кришна-съзнание. Мисля, че това, че кришнарите не трябва да правят секс го е измислил някой хитрец, за да се намали популацията на населението в Индия, тъй като те се размножават с опустошителни размери и някои е трябвало да ги укроти. Та, те са използвали така популярната сред местното население религия, в опит да намалят малко броя на населението в Индия. Наистина го мисля! Не се шегувам! cool.gif

TA-14.jpg

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

А ти прочете ли поста ми, в който споменавам, че Кришна си е имал жена, ама не кришнарите не дава. U.Ra твърди, че това било нормално. Ти как мислиш, нормално ли е да казва на последователите си какво да правят, а самият той да прави обратното?!

TA-14.jpg

Кришна не насилва, кагто чичо халлаХ и уйчо яхУйх.

Кришна позволява жени, но препоръчва да са архетип "Везни". Но трябва да се внимава архетипът Везни да не си помисли, че може без Кришна, защото става кака ми Майа-Телец архетип. :rolleyes:

Кака ми Майа и деди ми Шива са измислили 'Кама-СУтРа'(Сура от КУРана, която се пази за Вечнаата Ерекция, наречена "Джанна".)

tantra.jpg

Съвсем приятелски съвет: Ако наистина ти треве гаРдже за 'кекс с месо', шансът да го намериш сред мюсли-общностите е кратно по-голям отколкото сред вишновките. Ако не друго поне Телец е РЕАЛИСТ. :rolleyes:

harish_johari_tools_for_tantra_big.jpg

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Не мисля,че разсъжденията ти са в правилна посока,Туки.

Кришна е Бога,не е човек,не мисля,че му подръжават

Всъщност те вярват,че след смъртта именно той ще се грижи за тях в техния отвъден живот

Кришна не е пример,той е въжделение..

мда

може и аз да греша,г-н Вишна да каже

Мисля, че това, че кришнарите не трябва да правят секс го е измислил някой хитрец, за да се намали популацията на населението в Индия, тъй като те се размножават с опустошителни размери и някои е трябвало да ги укроти. Та, те са използвали така популярната сред местното население религия, в опит да намалят малко броя на населението в Индия. Наистина го мисля! Не се шегувам! cool.gif

Достатъчно е да правят секс веднъж годишно и популацията няма да намалее.Така че-забрави!

Не мисля,че разсъжденията ти са в правилна посока,Туки.

Кришна е Бога,не е човек,не мисля,че му подръжават

Всъщност те вярват,че след смъртта именно той ще се грижи за тях в техния отвъден живот

Кришна не е пример,той е въжделение..

мда

може и аз да греша,г-н Вишна да каже

Тука си АСБОЛЮТНО ТОЧНА в разсъжденията си, според моето виждане, ханъм Али! :nono::rolleyes::rolleyes:

Достатъчно е да правят секс веднъж годишно и популацията няма да намалее.Така че-забрави!

Има един малък проблем: Колкото и да презастраховат популацията с ТОЗИ закон от Орнитологията, толкква повече Евангелизацията сред тях ще расте в експоненциален закон на полуция. ;)

И в един момент количеството по Хегеловия закон на ашкеназито Карл Макрс ще премине към ПО-ВИШЕ КАЧЕСТВО.

;)

Oт Хиндутата ли идва безумието да предпочитат мъжка рожба,

а момиченцата да ги абортират или оставят да умрат след раждането?

ето пример за чудовищно наставление,породено от религията.

Нищо не ги разубеждава индийците:пари,помощи,безплатно училище

само и само да не убиват женските рожби...но продължават

sad.gif

Кришна позволява жени, но препоръчва да са архетип "Везни". Но трябва да се внимава архетипът Везни да не си помисли, че може без Кришна, защото става кака ми Майа-Телец архетип. :rolleyes:

Съвсем приятелски съвет: Ако наистина ти треве гаРдже за 'кекс с месо', шансът да го намериш сред мюсли-общностите е кратно по-голям отколкото сред вишновките. Ако не друго поне Телец е РЕАЛИСТ. :nono:

Значи Кришна все пак не е забранил жените, но е дал ограничения на последователите си, така ли?! Ами, ако случайно някой последовател се влюби в жена, която не е архетип Везни, а в някой по-обикновен или направо ужасен архетип - като например Телец, тогава той трябва да превъзмогне чувствата си, в името на Кришна, така ли? Или жена с архетип Везни или никаква жена, така ли?!

За съвета ти - не, не ща мюсли. Искам бяло, разумно, сексапилно, забавно и добродушно, което да ме слуша. laugh.gif:rolleyes:;)

sad.gif

То не идва от религията това, Али...

От немотията е.

И варвари има навсякъде.

Редактирано от infinity1305 (преглед на промените)

sad.gif

Това що наблюдаваш ДНЕС в Индия ли е Кришна-съзнание?.... :rolleyes:

Скъпа Али, ако вникнеш в публикациите ми в блога, ще разбереш 2 основни неща, като изводЛ

1)Т.нар. Истински Индийци(Арианите) са ДНЕШНИТЕ европейци.

2)Т.нар. 'индийци' ДНЕС са ДРАВИДИТЕ,кито както генетично, така и лигвистично, така и КУЛТОВО са 'дали живот' на т.нар. СЕМИТСКА група, както и на групата 'РОМАНИ'. Това е в следствие на т.нар. Миграция на народите, която има много дълбоки корени в древността

Според тебе това, тези тъмнокожи арабо-подобни дравиди са наследницте на ВЕДАическата култура ли?... ;)

Та те не мога едно жилище да си направят, та камо ли дворци и култура, та камо ли - Бог?... Ти нещо се опитваш да търсиш под вола овен?.. cool.gif

От немотията е.

И варвари има навсякъде.

Така е. В Индия, когато жената се омъжи, нейните родители дължат зестра, а и трябва от време на време да подаряват разни неща на "новото семейство". Ако обаче не могат да си позволят това, то често се случва "булката" да бъде убита. Та именно тази зестра принуждава индийците да убиват новородените момиченца.

От немотията е.

И варвари има навсякъде.

...'варвари' иде от БАРБА(брада)- б'Араба.... cool.gif

Origin of the term

The word "barbarian" comes into English from Medieval Latin barbarinus, from Latin barbaria, from Latin barbarus, from the ancient Greek word βάρβαρος (bárbaros). The word is onomatopeic, the bar-bar representing the impression of random hubbub produced by hearing a spoken language that one cannot understand, similar to blah blah, babble or rhubarb in modern English. Related imitative forms are found in other Indo-European languages, such as Sanskrit barbara-, "stammering" or "curly-haired."

Така е. В Индия, когато жената се омъжи, нейните родители дължат зестра, а и трябва от време на време да подаряват разни неща на "новото семейство". Ако обаче не могат да си позволят това, то често се случва "булката" да бъде убита. Та именно тази зестра принуждава индийците да убиват новородените момиченца.

Тези 'индийци', за които споменаваш, са СЪЩАТА ДУХОВНА КАСТА(извънкастови)-ЧАНДАЛА, като семитите, в частност араби и цигани. :rolleyes:

Ти запоната ли си със законите в арабския свят и сред циганските общности са статуса на индивидът от женски пол?.. cool.gif

Да, по подобни причини са били убивани женски деца и в предислямския и ранния ислямски период./отлично знаеш как е било премахнато това и с колко усилия, Али/

А днес все още по света се прилага женско обрязване - не по-малко варварство.

Спора е излишен, Али...

U.Ra, ромите са доста интересни...

Би ли разказал за тях :rolleyes:

Значи Кришна все пак не е забранил жените, но е дал ограничения на последователите си, така ли?! Ами, ако случайно някой последовател се влюби в жена, която не е архетип Везни, а в някой по-обикновен или направо ужасен архетип - като например Телец, тогава той трябва да превъзмогне чувствата си, в името на Кришна, така ли? Или жена с архетип Везни или никаква жена, така ли?!

За съвета ти - не, не ща мюсли. Искам бяло, разумно, сексапилно, забавно и добродушно, което да ме слуша. laugh.gif:rolleyes:;)

U.Ra, ще те помоля да ми отговориш на тези въпроси!

По въпроса за убийството на момиченца. В Китай по селата ги убиват. Когато преди да роди се разбере, че ще имат момиче, често китайките правят аборт ... и така, докато се падне момче. Причината е, че в Китай нямат пенсионно оигуряване и пенсии. Старите родители могат да разчитат само на своя син, за да ги издържа, когато те вече не могат да работят. На дъщеря си не разчитат, защото когато тя се омъжи ще отиде да живее в друго семейство и ще се грижи за другото семейство, защото е длъжна.

...'варвари' иде от БАРБА(брада)- б'Араба.... cool.gif

Origin of the term

The word "barbarian" comes into English from Medieval Latin barbarinus, from Latin barbaria, from Latin barbarus, from the ancient Greek word βάρβαρος (bбrbaros). The word is onomatopeic, the bar-bar representing the impression of random hubbub produced by hearing a spoken language that one cannot understand, similar to blah blah, babble or rhubarb in modern English. Related imitative forms are found in other Indo-European languages, such as Sanskrit barbara-, "stammering" or "curly-haired."

Да, но не била критерии за мъдрост biggrin.gif

;):rolleyes:

Да, по подобни причини са били убивани женски деца и в предислямския и ранния ислямски период./отлично знаеш как е било премахнато това и с колко усилия, Али/

А днес все още по света се прилага женско обрязване - не по-малко варварство.

Спора е излишен, Али...

U.Ra, ромите са доста интересни...

Би ли разказал за тях ;)

С Удо, Инфи! cool.gif

Преди да кажа няколко думи слагам два линка(за после, за десерт, за накрая за референция): 1 и 2.

Но ТОВА ,според тебе, което виждаш има ли връзка с думите на нашите рейнджъри в Ирак: "Ей мангал"?...)за произхода на думата 'мангал' направи справка от втория линк(публикация в блога ми)

Сещам се, че освен имат подобна обидна дума за нециганин(гаджо, гайо), както евр.дума(гой) и арабската(гяур, гьотверен) за хора от различен етнос се сещам как при бай Тош' подарените панелни жилища на братята се превръщаха в конюшни и курници, както и принс Чарлс посети в Бълхария евр. синангога и циганското гето(двете гета). Има и думата 'вендета' -за реваш между клановете на тема "чест НА КЛАНА", както това е застпено в абрахамските религии.

Но си абсолюно права, че мизерия води до опошлеяване, не защото съм сребролюбец, но живейки като бохем, човек не може САМ да дискриминира какво иска и какво не иска, а това, което фортуната му подари. Аз ако имам пари няма да ги давам за гурме-деликатеси, като "ТукСъм", а ще си купувам ЕКОЛОГИЧНА храна. Защото е факт, че от икономическата криза американците ЩЕ НАПЪЛНЕЯТ, biggrin.gif тъй като в маркетите им има само некачествена и генетично-модифицирана храна, същата, която се дава за 'хуманитарна помощ' на страните от 3-тия свят, към които са и Арабския свят и Африканските страни и Индия и Китай и Лат. Америка и ....България.... cool.gif

От статията:

"Българската армия е на път да забрани или ограничи използването на мобилни телефони по време на мисии. Военните стигнали до този извод, след като в интернет бе показан видеоклип, направен през 2004 г. и записан с GSM. В него бойците ни в Ирак наричат "цигани" и "цигани" местни малчугани. "

Видя ли първия коментар под-статията?..

Според мен, трябва да им забранят ползването на огнестрелно оръжие, защото вдига шум и плаши местните джентълмени.

Още в правилата би трябвало да се запише, че като видят мангал, трябва да го целунат по челото, да го нахранят и напоят, и да се обръщат към него само със "сър" или в краен случай "ефенди".Ако видят шейкх, да падат по очи, за да засвидетелстват своето уважение.Ако случайно туземец стреля по тях, да му отговорят с прашки или с фунийки, и после да му прочетат беседа от типа на :Не е хубаво да се прави така!

Ако оживеят разбира се!

:lol6::P

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Но си абсолюно права, че мизерия води до опошлеяване, не защото съм сребролюбец, но живейки като бохем, човек не може САМ да дискриминира какво иска и какво не иска, а това, което фортуната му подари. Аз ако имам пари няма да ги давам за гурме-деликатеси, като "ТукСъм", а ще си купувам ЕКОЛОГИЧНА храна.

О даааааааааа!!! Определено! Аз и сега от време на време давам част от парите си за разни гурме-деликатеси, предимно сладки неща, ама по-така... неща!

Даже сега си хапвам едни вкусни шоколадови бонбони с коняк вътре в тях. Ти ядеш ли сладки неща? Забранена ли ви е захарта?

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D1%83%D1%80%D0%BC%D0%B5

А ти с екологичната храна прочете ли внимателно тази статия. Тя е много важна:

http://www.lekar.bg/news-45/info-2035/%D0%...B2%D0%B0%D1%82/

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

"Човекът ти се струва 'реално', а Бог-имагинерно?"

Мога да ти предрека доста разочарования в 'реалния живот'(битовия живот), за което ще отказваш упорито да разбереш причината.

Разочарования има там, където градиш илюзии... Реалистите нямат.

Това, което не се променя е истинско, това, което се променя е илюзията.

Мислиш ли, че никой друг, освен теб, не знае това...

Чувал съм доста хора да споделят при въпроса "Има ли Бог" така: "Ми, не знам, някой казват, че е яхова, някой казват-аллах, други счиат Съдбата, други-себе си за Бог"

Според мене, тези хора вечно ще бъдат заблудени, тъй като НЕ МОГАТ ДА ДИСКРИМИНИРАТ КОНЦЕПЦИИ.

да 'дискриминираш концепции, не значи, че трябва да се бие, като Джиина. Но да считаш всичко за еднакво е признак на невежество. Човек, който който се занимава с интелектулна дейност и е невежа се дължи на факта, че не иска да търси Бога.

Единствено събитята в живота му подсказват, че е в заблуда, тъй като той не иска да си отвори ушите за Реалността. Той нарича илюзията 'реалнкст' и обратно.

Аз, пък, съм чувала, че слънцето изгрява еднакво за всички. Или съм в илюзия и по този въпрос...

Човекът какво е?... Кое е 'реалното' у човека и кое -илюзорното? На практика ти считаш за 'реалносто' това, което е преходното у него-грубоматер. му тяло и ума.

Клетките на гр.мат тяло у човека за 7 години се сменят НАПЪЛНО, и след 7 години гти виждаш с грубо-мат си очи НАПЪЛНО НОВ ЧОВЕК.

Намери на кого да го казваш.

Човекът не е само материя, но защо непременно трябва да се делят материалното от духовното. Човекът е съвкупност и от двете. Той е мостът между двата двята и силите, които те правят така, че да прекъснеш връзката мужду тези светове, са сили, които прекъсват живота в човека. Животът е река, която има два бряга. Река с един бряг няма.

А материя не е мръсна дума. Идва от майка. Тази дума е свещена.

Относно ума- Той може да си го сменни на секунди-"I changed my mind".

Съзнание се променя, но ум - не може да се налее.

Всеки преценява сам за себе си, кое Божество му пасва.

Да, то сега голямо разнообразие от божества - кеф ти Йехова, кеф ти Исус, кеф ти Кришна, кеф ти Дънов, кеф ти Мун и Ошо, имаше някаква Анастасия, още един и той бил Христос - Висарион някакъв си... и още безброй все висши божества. А наместниците им на земята 10х толкова и отгоре. То човек да се чуди по кой най-правилен и най-висш път да хване, те щото всички са най-най-най - избор голям.

....бе, ще се научиш ти, ма трябва повечеко бой...дали да не взема да цаня Ма'ата?... :);) разбрах, че била добра не само във Венерианските но И в бойните ИЗКУСТВА(Маршал, МарСал Артс) http://en.wikipedia.org/wiki/Martial_Art

Охо! Я виж ти - колко си приличали всички висши учения... по юмручените раздавания...

...бе, ти няма как да разбереш за венерианските ми умения, там има един единствен, който да ги оценя, но дори и мисъл само да ти мине и шега да си правиш с това, може и да разбереш за бойните ми. :Pbiggrin.gif Капиши? cool.gif

Забелязвам тенденция, Ма'ата, като носител на архетипа Везни, да се ориентира към архетипа на Телец. В архетипния свят нещата се преливат и зависи от ВРЕМЕННОТО желание на душата. В това тяло има таква планетна комбинация и то в часа на раждането. Но ако душата не вярва в Безсмъртието на Трансцеденталното 'битие' на Кришна, то същият Той ще му даде друга матер. обвивка, друго съзнание и друга планетна комбинация, съобразно новите му желания от опитностите.

Така, че: тебе те виждам или РЕАЛНО ТЕЛЕ, а нея -може би жена , но зодия Телец следващата инкарнация.... Това е моята визия за нещата към настоящия момент.

Че какво й е на жената Телец, това са жени един път, няма да ми е лошо. И на туксъм няма да му е зле като крава в Индия. Само дано не се преродя в мъж Водолей, следващ Кришна, че тогава идва лошото. :blink:biggrin.gif

Според мен, трябва да им забранят ползването на огнестрелно оръжие, защото вдига шум и плаши местните джентълмени.

Още в правилата би трябвало да се запише, че като видят мангал, трябва да го целунат по челото, да го нахранят и напоят, и да се обръщат към него само със "сър" или в краен случай "ефенди".Ако видят шейкх, да падат по очи, за да засвидетелстват своето уважение.Ако случайно туземец стреля по тях, да му отговорят с прашки или с фунийки, и после да му прочетат беседа от типа на :Не е хубаво да се прави така!

Ако оживеят разбира се!

:lol6:;)

Това е интересно. U.Ra, какво ще ни кажеш за това?

Редактирано от Maat (преглед на промените)

Човекът не е само материя, но защо непременно трябва да се делят материалното от духовното. Човекът е съвкупност и от двете. Той е мостът между двата двята и силите, които те правят така, че да прекъснеш връзката мужду тези светове, са сили, които прекъсват живота в човека. Животът е река, която има два бряга. Река с един бряг няма.

Кажи мууууууу!!! Муууууууууууууу!!! small_tele.jpg

Важи в голяма степен за сектантите!

Да, то сега голямо разнообразие от божества - кеф ти Йехова, кеф ти Исус, кеф ти Кришна, кеф ти Дънов, кеф ти Мун и Ошо, имаше някаква Анастасия, още един и той бил Христос - Висарион някакъв си... и още безброй все висши божества. А наместниците им на земята 10х толкова и отгоре. То човек да се чуди по кой най-правилен и най-висш път да хване, те щото всички са най-най-най - избор голям.

Аха! cool.gif

Охо! Я виж ти - колко си приличали всички висши учения... по юмручените раздавания...

Днес разбрах, че и от Кришна Мишна налитат на бой, за да те вкарат в правия път. Досущ като дъновистите.

Че какво й е на жената Телец, това са жени един път, няма да ми е лошо. И на туксъм няма да му е зле като крава в Индия. Само дано не се преродя в мъж Водолей, следващ Кришна, че тогава идва лошото. :grimace:biggrin.gif

"Искам да съм крава, крава в Индия" Не ща негърче в Алабама, нито на мястото на Обама.

:P Тук определено ще се съглася с теб! biggrin.gif

ААА, Маата, и мене ме тУшира този коментар! biggrin.gif Явно авторът му е доста изтънчен в преценката и майстор на перото!

Но контекстуално той не подкрепя тезата, че "Слънцето трябвало да се консумира еднакво от всички"?. Особено цикличното Слънце(Сатурн, под което материалистите се греят) cool.gif

Духовното Слънце-всеки може да се протегне, но колко хора се дърпат и казват "ааааа, за мене материята е свещена!".

Моето мнение е, че барон Мюнхаузен не може сам да се издърпа от блатото(матер. свят). и оттука иде ГОЛЯМОТО ТЪРСЕНЕ. ;)

Вярно е, че първо намираш себе си, но да поставиш нещата на бохемско-комунистическа основа за Духовността е все едно да прочетеш превод на Любо Левчев на "Бхагавад Гита". :hush:

"Да е свещена материята" за Духовникът е да не я използва по свои прищявки , а -по БОЖИИТЕ ЗАКОНИ.

Кришна-съзнание не са йоги-факири, които спят на пирони, но не са и епиКУРейци по цял дена да лежат в ислямската райска градина, с гол КУРан в ръката, и да консумират от мама матер. :P

'Свещено' иде от Свят, което иде от Светлина.

Абрахамските закони не са божии, ясно, ма излиза, че май ти криеш някакви херметично-непознати "Божии закони" и ги вадиш, като КОЗ само ако трявба да цакаш с тях?... :grimace::jeer:

Я ги сложи на масата тези закони да ги видим?.. Може и да се окажат по-несектатски от сектата на Вишната?... biggrin.gif

хехехехе...

ПС: Ницше има един фрагмент в "Човешко, Твърде Човешко: "На разочарованите от философията", където споменава, че разочарованите от философията са тези, които не виждат философа, като цикличен, а очакват от него Вечната Истина.

Естествено, че елинската философия, от която Ницше черпи сили е циклична, тя описва мъдрецът Сатурн, с бяла козя брадица, и детето трябва да го 'стига', докато Ведическата философия гледа на детето, като вече изчистеил се старец, но ако следва пак старците ще остарее, логично....

'Старец' е този, който търси Времето и материята...

Разочарования има там, където градиш илюзии... Реалистите нямат.

Мислиш ли, че никой друг, освен теб, не знае това...

Аз, пък, съм чувала, че слънцето изгрява еднакво за всички. Или съм в илюзия и по този въпрос...

Намери на кого да го казваш.

...бе, ти няма как да разбереш за венерианските ми умения, там има един единствен, който да ги оценя, но дори и мисъл само да ти мине и шега да си правиш с това, може и да разбереш за бойните ми. Капиши?

Че какво й е на жената Телец, това са жени един път, няма да ми е лошо. И на туксъм няма да му е зле като крава в Индия. Само дано не се преродя в мъж Водолей, следващ Кришна, че тогава идва лошото.

Ако оживеят разбира се!

Много неща,..

примерно ТОВА!

biggrin.gif:P

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.