Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Чрез сексуално въздържание към духовно извисяване!

Featured Replies

Бааааааааа, гледам, че месоядството и вегетарианството и ролята им за божествеността вече ги пообсъдихме. Мисля, че сега е време да видим как липсата на секс ще ни направи по-духовно издигнати.

Тук ще разчитаме най-вече на нашият форумен гуру U.Ra, който ще ни изведе отвъд дебрите на невежеството и ще ни простветли по въпроса, как като се откажем от секса ще станем по-висши същества. :help::angry:;)

Разчитам и на всички останали да приложат тук маТриали по въпросЪТ, които да са не само от религиозно, но и от научно естество. :)10188c39d3a780c6cb94bc6da46fe78c.gifab66142c201bc407e832b898bcc93a64.gif7f058d7f6a8ac68a2dc471be0727c798.gif

Да видим как липсата на секс влияе върху психиката, особено върху тази на секстанстите и как влияе върху Божествеността.

• Отговори 134
  • Прегледи 18k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Много неприятно... Новата ми любима тема в този форум е перманетно затворена... А бих искал да попиша там, в кошчето... Ама тази почти същата работа върши... Е, стеснявам се, че нахълтвам, понеже,

• Душата е от материя. И е форма. Прима-материя, първоначалната вода. Оживена от Предвечния Дух. Но Макрокосмосът, освен, че е една цялост, е решил и да си има индивидуализацийки - форми. Щото иначе ня

• Да бе, думи... Прима-материята си е от Бог. Това, че ние си имаме наша, вече... Абе... това "Венчо" ми звуи като името на някой изтъкнат дзен-учител, майстор на коани и хайку. Я да пробвам...

Я виж какво има тук...

"... секса да се разглежда и практикува не като полов инстинкт и физиологична потребност, а от една по-извисена в ментално и астрално отношение позиция.. секса като форма на медитация, като естествено продължение на молитвената практика, като част от духовното извисяване и пречистване на съзнанието.. като Тайна вечеря в нейния най-висок мистичен символ... "

"... когато стадните инстинкти отстъпят място на обмисленото и съзнателно отношение към него от страна на стремящите се и интелигенцията. Ще ви напомня обаче, че стадният инстинкт по отношение на секса има за основа или нормалното и естествено животинско инстинктивно желание, или специфични емоционални нагласи, и тази втора категория е много по-лоша и таи в себе си дълбоко скритите семена на бедата. Тя включва целия спектър от възгледи—от свободната любов и всеобщата разпуснатост до ортодоксално тясната и нетолерантна християнска гледна точка, която (макар и широкоразпространена) все пак е твърде далече от възгледите за живота на самия Христос. Тази ограничена гледна точка, подобно на общоприетите представи на англосаксонците от Средните векове, разглежда секса като нещо изключително греховно и винаги нежелателно, като нещо, което трябва да бъде преодоляно, потиснато и държано някъде в дълбините на християнското съзнание като мръсна тайна. Всичко това идва не от учението на Христос."

Място за секс винаги има, но това е низшите нива на съзнанието. ;) Препоръчвам ти Лунният култ "Шива и майа", както и религиите юдаизъм и ислям. Те гравитират енергията около 2-ра, 'сакрална'-чакра.

Мисля, че се повраятм, но щом се иска мнението по едни и същи въпроси?... :)

Във ВЕДА няма табута. Има просто РАЗЛИЧНИ НИВА НА СЪЗНАНИЕ. ;) Множеството сгради- всеки си избира сам къде да влезе, съобразно степента на съзнанието му.

Комунистическо-смешно е да плачеш, че някой не изповядвал твоето съзнание. ;) Говори за инфантилност в НАЙ-ЛОШИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА!

Бааааааааа, гледам, че месоядството и вегетарианството и ролята им за божествеността вече ги пообсъдихме. Мисля, че сега е време да видим как липсата на секс ще ни направи по-духовно издигнати.

Тук ще разчитаме най-вече на нашият форумен гуру U.Ra, който ще ни изведе отвъд дебрите на невежеството и ще ни простветли по въпроса, как като се откажем от секса ще станем по-висши същества. :P:P:)

Разчитам и на всички останали да приложат тук маТриали по въпросЪТ, които да са не само от религиозно, но и от научно естество. :P10188c39d3a780c6cb94bc6da46fe78c.gifab66142c201bc407e832b898bcc93a64.gif7f058d7f6a8ac68a2dc471be0727c798.gif

Да видим как липсата на секс влияе върху психиката, особено върху тази на секстанстите и как влияе върху Божествеността.

• Автор
Място за секс винаги има, но това е низшите нива на съзнанието. ;) Препоръчвам ти Лунният култ "Шива и майа", както и религиите юдаизъм и ислям. Те гравитират енергията около 2-ра, 'сакрална'-чакра.

Мисля, че се повраятм, но щом се иска мнението по едни и същи въпроси?... :whist:

Във ВЕДА няма табута. Има просто РАЗЛИЧНИ НИВА НА СЪЗНАНИЕ. ;) Множеството сгради- всеки си избира сам къде да влезе, съобразно степента на съзнанието му.

Комунистическо-смешно е да плачеш, че някой не изповядвал твоето съзнание. ;) Говори за инфантилност в НАЙ-ЛОШИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА!

Би ли ми обяснил, как по-точно сексуалната енергия се трансформира в по-висша духовност, чрез въздържание? Този въпрос не ми е ясен. Достатъчно условие ли е просто да се откажеш от секса, за да се трансформира тази енергия в по-висша или е необходимо и нещо друго, за да стане това?

Как разбира човек, че тази неизразходвана сексуална енергия се трансформира и води до по-високо ниво на духовност?

Липсата на секс се отразява само в нацистко-комунистическите казарми и затвори и абрахамските манастири.

Липсата на секс се чуства толкова-повече колкото съзнанието е по-примитивно(в ниските чакри на енергийност) :whist:

Примерно, ако влезеш в съблекалните на корабостроителния завод КРЗ може да прочетеш следния надпис, сред многото им драсканици:

"Нередовният секс води до късогледство"

И ти се взираш да прочетеш заболяването, определно от диагностициращите 'доктори по сексуална психология'- корабостроителните работници. ;)

• Автор
Липсата на секс се отразява само в нацистко-комунистическите казарми и затвори и абрахамските манастири.

Липсата на секс се чуства толкова-повече колкото съзнанието е по-примитивно(в ниските чакри на енергийност) ;)

Примерно, ако влезеш в съблекалните на корабостроителния завод КРЗ може да прочетеш следния надпис, сред многото им драсканици:

"Нередовният секс води до късогледство"

И ти се взираш да прочетеш заболяването, определно от диагностициращите 'доктори по сексуална психология'- корабостроителните работници. ;)

Алооооооооооооооо, :whist: пак не отговаряш нищо на въпроса, който ти зададох. Ето ги въпросите ми:

Би ли ми обяснил, как по-точно сексуалната енергия се трансформира в по-висша духовност, чрез въздържание? Този въпрос не ми е ясен. Достатъчно условие ли е просто да се откажеш от секса, за да се трансформира тази енергия в по-висша или е необходимо и нещо друго, за да стане това?

Как разбира човек, че тази неизразходвана сексуална енергия се трансформира и води до по-високо ниво на духовност?

Ееееееееееееееее???

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...p;#entry1255467

Алооооооооооооооо, :whist: пак не отговаряш нищо на въпроса, който ти зададох. Ето ги въпросите ми:

Ееееееееееееееее???

• Автор

Не си способен да ми отговориш, нали?! Ако се замислиш ще видиш, че не можеш да отговориш дори сам на себе си на този въпрос и това ще те доведе до съмнения. Ти това няма да го допуснеш. Ще ти се развалят вярванията и като видиш, че толкова години си се придържал към една илюзия, тогава какво ще остане за теб - самосъжалението!

Не си способен да ми отговориш, нали?! Ако се замислиш ще видиш, че не можеш да отговориш дори сам на себе си на този въпрос и това ще те доведе до съмнения. Ти това няма да го допуснеш. Ще ти се развалят вярванията и като видиш, че толкова години си се придържал към една илюзия, тогава какво ще остане за теб - самосъжалението!

Той вече многократно ти отговори, не само в тази тема. И в отговора му се крие и обяснението за твоето неразбиране.

Редактирано от infinity1305 (преглед на промените)

• Автор
Той вече многократно ти отговори, не само в тази тема. И в отговора му се крие и обяснението за твоето неразбиране.

Нищо не ми е отговорил. Някои случайно да е разбрал как той ми е отговорил? Ще изчакаме да дойде вечерта и да се включат и останалите потребители да видим те какво ще кажат.

Хм какви теми бистрите тези дни само biggrin.gif

и какво заглавие на темата biggrin.gif

Кама Сутра какво беше?Нали от религията от която произлиза и Вишнавизма

идваше?

При това полужение Ю-ра не казва всичко,което знае

или пък не знае; или не приема.

Той каза,че бракът е разрешен на кришнарите,така,че остава забраната за плътски

забавления извън него,

а тези,които искат да се извисят по-бързо и бленуват по-скоро да

бъдат в прегръдките на самия Кришна се отказват доброволно.

схващаш ли Туки ,номера на вишната,?

Подозирам, че нашият кришнар се стреми още след края на този си живот да излезе от Матрицата и да не се преражда повече. cool.gif

Иска,ама не знам Кришна ще приеме ли някой

бълващ толкова ненавист дори към братята си по религия

расизъм,егоизъм..

Каква е тази чиста душа,не мен ми се струва объркана душа:

за такива следва прераждане в по-нисша форма ако не греша

Иска,ама не знам Кришна ще приеме ли някой

бълващ толкова ненавист дори към братята си по религия

расизъм,егоизъм..

Каква е тази чиста душа,не мен ми се струва объркана душа:

за такива следва прераждане в по-нисша форма ако не греша

Предлагам да оставим това да реши Кришна.

А тебе те поздравявам за новия аватар- многоо е стерилен(не е фертилен! cool.gif ), прилича на санитарка в клиника. ;) Коя е "клиниката"?.... :lol6:

Скъпа Али, ти си запозната с 'ненависта' от една зелена книга с разни завъртулки и 8-ъгълник в средата, така, че и 'моята' такава няма да ти се стори в тежест!

У Ра никого не мрази! УРа критикува. А този, който не приеме критиката сам се изгаря в собствената си омраза.

cool.gif

ПС: Има ли с толкова светли очи ханъмки?... cool.gif В зелена книга със завъртуликите и 8моъгълника се говори за 'хорив'- тъмнооки девици)

А? Туки ли ти стана дружка?... :hush: Туки не си пада по мюсли-забратките и забраните, по хаджиби и шалвари, ма като за начало е добре!

У ра е по-голям враг, знаеш защо... ;) защото е по-опасен КУФАР, 'Туксма' е просто-невинна пазарска чанта! :jeer:

На ти един 'раджим' от мене :jumping11:

:wow:

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Не е това начина U.Ra,твоята критиката само ме кара да благодаря на Господ,че

съм мюсюлманка cool.gif

Мисля,че с това си поведение и опитвайки се за обидиш и принизиш

другите поставяш в опасност духовното си извисяване.

Не ми каза за чернокожите вишнави какво мислиш,досещам се май

А твоя аватар е гаден и неприличен,дай нещо синьо,красиво

Не е това начина U.Ra,твоята критиката само ме кара да благодаря на Господ,че

съм мюсюлманка cool.gif

Мисля,че с това си поведение и опитвайки се за обидиш и принизиш

другите поставяш в опасност духовното си извисяване.

Не ми каза за чернокожите вишнави какво мислиш,досещам се май

А твоя аватар е гаден и неприличен,дай нещо синьо,красиво

Да, права си, сега ще го сменя, ще потърся друг ...

Чернокожите ваишнва са като белите- ВАШНАВА Е ДУША, тям всички други външни дезигнации са без значение. Нали ти правто онова клипче на Тирита Свами. Ти не каза коя зодия е според, тебе, няма да те кажа на местния имам, че разбираш от Астро, споко! :hush:

Скъпа Али! Има кой да проповядва по правилния начи Кришна-съзнание, аз няма за цел да съм праведния :jumping11::lol6: ваишнава. Нека на свой ред да благодаря, че имам тази възможност след многократни прераждния и илюзорни преходхни стремлния.

Ти сама си знае защо си мюсли. Никога не съм те разубеждавал да зарязваш м'сли и ставаш вишна. Ще му дойде времето. Всичко по реда си.

Тука само коментираме аспектите на ИНТЕЛЕКТУАЛНО ниво. Ти си доста възпитана, за което ти благодаря. Различията винаги ще ги има, важно е да се държим цивилизовано. Ти имаш това по природа, не, че иде от мюсли-религията.

• Автор
Предлагам да оставим това да реши Кришна.

А тебе те поздравявам за новия аватар- многоо е стерилен(не е фертилен!, прилича на санитарка в клиника. :) Коя е "клиниката"?....

Скъпа Али, ти си запозната с 'ненависта' от една зелена книга с разни завъртулки и 8-ъгълник в средата, така, че и 'моята' такава няма да ти се стори в тежест!

У Ра никого не мрази! УРа критикува. А този, който не приеме критиката сам се изгаря в собствената си омраза.

ПС: Има ли с толкова светли очи ханъмки?... cool.gif В зелена книга със завъртуликите и 8моъгълника се говори за 'хорив'- тъмнооки девици)

А? Туки ли ти стана дружка?... ;) Туки не си пада по мюсли-забратките и забраните, по хаджиби и шалвари, ма като за начало е добре!

У ра е по-голям враг, знаеш защо... ;) защото е по-опасен КУФАР, 'Туксма' е просто-невинна пазарска чанта! :angry:

На ти един 'раджим' от мене ;)

:speak:

Алия, ето тук пише какво е характерно за кришнарите. Пише и някои от нещата, за които ти питаш. То това отрицателно отношение и нетърпимост към другите религии си е описано като патологичен случай, типичен за последователите на Кришнна Мишна. Ей тук чети:

http://www.radiovaticana.org/bg/Articolo.asp?c=170684

U.Ra, сега пък за цвят на очите ли ще си говорим. Ако те интересува, аз съм със светли очи! cool.gif

Значи, ти си по-голям враг от мен, така ли? Бреййй!!! Че, ти нали беше добър и невинна душица, олицетворяваща самата доброта? Сега пък стана опасен враг. Тц тц тц :nono:;)

Е, хубаво поне, че от типичен комунист, вече станах невинна пазарска чанта за теб. Само дет не разбрах нито защо съм от комунистте, нито защо съм невинна пазарска чанта.

U.Ra-то, ти имаше интерес към някои неща, за които питаше Алия какво са. Ей тук има още такива неща - съвременни, които се продават за плодородие, доколкото разбрах:

http://www.rainbowvisions.co.uk/Goddess/FertilityGoddess.htm

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

даааа, Али ще прочете и слуша и радио Ватикана(Върти Кинти)! Може би ЕДИНСТВЕНОТО нещо, с което ще се съгласи е, че Кришна-съзнание вредна, тъй като и двете религии са от страна на бариера на Шива- СЕКСКУАЛНИТЕ религии. http://www.youtube.com/watch?v=9DNemoda3nU

Ти имаш светли очи?... ;)

Като на кой?:

5494d0cafc48aaf8089f3273714834a6.gif5494d0cafc48aaf8089f3273714834a6.gif

3f8064203d32d4e98804f99468e2ac74.gif3752e347ff3a659eca6dbc86bae351b2.gif

Али знае за фертилните богини по 'тоалетната чиния', няма нужда от тези клозети, които не са мюсли-произведени! ;)

Алия, ето тук пише какво е характерно за кришнарите. Пише и някои от нещата, за които ти питаш. То това отрицателно отношение и нетърпимост към другите религии си е описано като патологичен случай, типичен за последователите на Кришнна Мишна. Ей тук чети:

http://www.radiovaticana.org/bg/Articolo.asp?c=170684

U.Ra, сега пък за цвят на очите ли ще си говорим. Ако те интересува, аз съм със светли очи! cool.gif

Значи, ти си по-голям враг от мен, така ли? Бреййй!!! Че, ти нали беше добър и невинна душица, олицетворяваща самата доброта? Сега пък стана опасен враг. Тц тц тц :angry:;)

Е, хубаво поне, че от типичен комунист, вече станах невинна пазарска чанта за теб. Само дет не разбрах нито защо съм от комунистте, нито защо съм невинна пазарска чанта.

U.Ra-то, ти имаше интерес към някои неща, за които питаше Алия какво са. Ей тук има още такива неща - съвременни, които се продават за плодородие, доколкото разбрах:

http://www.rainbowvisions.co.uk/Goddess/FertilityGoddess.htm

Полезен линк,мерси Туки

Нещо обаче ме съмнява за Иисус и Кришна..как така?

от гледна точка на вишновките

Ю-ра-мен религията ми влияе полужително,за теб не съм сигурна

Много развито въображение показваш в клипчето laugh.gif

но не се разбира какво е сексуална религия?

И в твоя култ има избор,какво се правиш тогава на перфектен

или за тебе тези,които избират да имат семейства са по-низши

те са Луни,ти си самото Слънце biggrin.gif

ааа:и каква е тая забрадена жена-душа от клипчето на вожда,а?

Чучело ли каза?

Американска вишновка с мюсюлманска забрадка?!!

М?Или ти не я виждаш сред публиката?

Али, раздвам се, че религиите ти влият поло-жително до тозо момент. cool.gif Така беше и по времето на стрия соц. в Бг до 89-та- всички имаха парно и евтина храна. Проблемите изникнава когато започнаха да се срутват илюзиите. Но за мюсли проблемът ще бъде след като индивидът се убеди в илюзорността на Джанна, Мюзли-рая. Тогава ако има все още съзнание може да разбере, че си е профукал живота в илюзия.

Мене странно ми се строи разяснението на един мюсли в писмо до мене как мюслитата с брада на долната челюст се грижели за тези мюслита, които имали ЙОНИ между краката си. Обяснението му било, че жената в мюсли-света се криела в черен чул и ходела, като чучуло, защото била 'скъпоценен камък'(jew-el), която не трябва да събира погледите на похотливите мюслита, защото можело да я изнасилят по улицата, но в къщи притежателят на този jewel можело да я налага по мюсли-правилата за 'праведност'. http://u-ra.blogspot.com/2008/11/kill-micky-for-salaami.html

та се чудя да не би да имаш мазохистични наклонности, че се чувстваш добре в мюсли-водите?... :wors:

За Кришна и Кростос -си е така. Кристос не е 'мюсли-брадър', само защото имал брада и бил 'земляк' на мюслитата.

И Крисна и Кристос значи 'крем', 'каймак', 'пречистено масло'.

......ма мнгоо инфо в нета. Аз ти предлагам това на прима виста:

http://krishna.org/christ-and-krishna-the-name-is-the-same/

http://u-ra.blogspot.com/2008/12/siva-or-k...s-one-u-no.html етомологията

http://etresoi.ch/Denis/krisna.html

Полезен линк,мерси Туки

Нещо обаче ме съмнява за Иисус и Кришна..как така?

от гледна точка на вишновките

Ю-ра-мен религията ми влияе полужително,за теб не съм сигурна

Много развито въображение показваш в клипчето laugh.gif

но не се разбира какво е сексуална религия?

И в твоя култ има избор,какво се правиш тогава на перфектен

или за тебе тези,които избират да имат семейства са по-низши

те са Луни,ти си самото Слънце biggrin.gif

ааа:и каква е тая забрадена жена-душа от клипчето на вожда,а?

Чучело ли каза?

Американска вишновка с мюсюлманска забрадка?!!

М?Или ти не я виждаш сред публиката?

Тука само коментираме аспектите на ИНТЕЛЕКТУАЛНО ниво. Ти си доста възпитана, за което ти благодаря. Различията винаги ще ги има, важно е да се държим цивилизовано. Ти имаш това по природа, не, че иде от мюсли-религията.

Хехе ,твоите аспекти тъй ли им викат ,в "сЪзнанието"

Според мене са:

Неосъзнат соц.неогностицизъм от типа на В.Мутафчиева,абе още по точно :

-Примитивно Уъотсън!!! cool.gif

Не ми каза за чернокожите вишнави

Ама Той е!

Така бил изобразяван преди ,сега са Го пообелили малко ,нещо като Майкъл Дж. :wors: хехехехе

охохо това с Крайст и Кришна е трика за набиране на членове

на сектата:кришнарите си остават християни,продължават да

изповядват и двете.

хитро

точно търговси нюх е проявен.Един удобен култ без Рай и Ад.

В най-лошия случай:прераждане и пак земен живот.

за забулените вишни пропусна Ю-ра,но както искаш

досущ на мюсюлманки приличат,копирате нещо и от Исляма,освен заемката на Божия Син

camarero-какво намекваш!? biggrin.gif

охохо това с Крайст и Кришна е трика за набиране на членове

на сектата:кришнарите си остават християни,продължават да

изповядват и двете.

хитро

точно търговси нюх е проявен.Един удобен култ без Рай и Ад.

В най-лошия случай:прераждане и пак земен живот.

за забулените вишни пропусна Ю-ра,но както искаш

досущ на мюсюлманки приличат,копирате нещо и от Исляма,освен заемката на Божия Син

camarero-какво намекваш!? biggrin.gif

Али, 'трикът' за "Кристос-Крисна" не би сработил сред по-образовани хора. :huh:

Трикът при примитивните орица, наречено 'доСатурнианци' за "ВЕЧНИЯ РАЙ С КОН-СУМАЦИЯ на храна и секс" винаги ще сработва в положение на интелектуална, материална и най-вече ДУХОВНА нищета. cool.gif

"Рай" и "Ад" има в материалнаия космос, Али. Не си ли спомняш анализа ми ОТКЪДЕ МухаМад е копирал рая си илюзорен.

Нека да си поприпмним заедно, че и аз забравих: http://www.youtube.com/watch?v=NSUC-XX9kYw...re=channel_page

Виж и МухаМед как се е пръкнал от древните... http://www.youtube.com/watch?v=zt13LlQS7lA...re=channel_page

Обърна ли внимание на клипчето за "Биене на жените" от чернокожия мюсли-имам, че от трите категории жени, дето трябва да се бият, първата е тази, която не иска да яде?...

....така, че ако искаш да бъдеш вегетарианКА, а мъжут ти я де месо-СОРРИ МАЙКЪЛ! cool.gif Only the rod will help! :)

Кажи де! Аз ще чакам. Брат ти май не следва Кришна Мишна - та, ако съдя по думите ти за него.

А ти ще кажеш ли какви са причините така да го преследваш У,ра?И щом ти пропускаш да отговаряш на въпросите дето не ти изнасят,не изисквай да отговарят и на твоите. cool.gif

:rolleyes:

Не е за мен това въздържание, а си мисля, че и на жената никак не би й харесало. Все пак на него се крепи 90% от нашата връзка, останалите 10% са любов и духовитост :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.