Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Чрез сексуално въздържание към духовно извисяване!

Featured Replies

....казваш- може и в локвата да се въргаляме, в калта- и пак да се 'възвисим духовно'...? :speak:

Защо пък не ?

Нали трябва първо да сме се изцапали -за да можем след това да се изчистим.Ако сме поначало чисти - няма да разбираме смисъла на понятията " чистота " и "мръсотия" .

• Отговори 134
  • Прегледи 18,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Много неприятно... Новата ми любима тема в този форум е перманетно затворена... А бих искал да попиша там, в кошчето... Ама тази почти същата работа върши... Е, стеснявам се, че нахълтвам, понеже,

• Душата е от материя. И е форма. Прима-материя, първоначалната вода. Оживена от Предвечния Дух. Но Макрокосмосът, освен, че е една цялост, е решил и да си има индивидуализацийки - форми. Щото иначе ня

• Да бе, думи... Прима-материята си е от Бог. Това, че ние си имаме наша, вече... Абе... това "Венчо" ми звуи като името на някой изтъкнат дзен-учител, майстор на коани и хайку. Я да пробвам...

....казваш- може и в локвата да се въргаляме, в калта- и пак да се 'възвисим духовно'...? :speak:

Абсолютно...

Следя темата от самото й създаване и мога да кажа, че ми е изключително забавна.

Едно нещо само не разбрах.

Каква е целта на това пусто извисяване и ква е далаверката, шото аз лично не виждам смисъла?

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Следя темата от самото й създаване и мога да кажа, че ми е изключително забавна.

Едно нещо само не разбрах.

Каква е целта на това пусто извисяване и ква е далаверката, шото аз лично не виждам смисъла?

Ами най-елементарното обяснение е ,че въздържането от дадено удоволствие може да е по-голямо удоволствие.Не си ли чела за екстаза на света Тереза?Има и такава скулптура на Бернини,много е еротична.... cool.gif

Ами най-елементарното обяснение е ,че въздържането от дадено удоволствие може да е по-голямо удоволствие.Не си ли чела за екстаза на света Тереза?Има и такава скулптура на Бернини,много е еротична.... cool.gif

Чичко Чифут Фройд има съшия принцип - "принцип на удоволствието" в неговата психоаналНиза.. cool.gif

Чичо Фройд е като "туксъм"- има Слънце в Телец и Асендент -Скорпи :yanim:

Чичко Чифут Фройд има съшия принцип - "принцип на удоволствието" в неговата психоаналНиза.. cool.gif

Не подценявай разликата в основата,мъжете и жените имат понякога доста противоположни качества ,въпреки астралното сходство.Вярвай ми ,провел съм доста полеви тестове! cool.gif

• Автор

Не ме сравнявай с Фройд. Аз харесвам Юнг, но Фройд - не.

Освен това, моят асцендент не е Скорпион, а Везни.

• Автор

U.Ra, как стои въпроса със самозадоволяването - пречи ли на духовното израстване? Що рече Кришна?

U.Ra, как стои въпроса със самозадоволяването - пречи ли на духовното израстване? Що рече Кришна?

На теб не ти пречи,така че действай смело в духовното си израстване!Кришна не е против твоите експерименти!

cool.gif

• Автор
На теб не ти пречи,така че действай смело в духовното си израстване!Кришна не е против твоите експерименти!

cool.gif

А ти от кои си - от аскетите, от самозадоволяващите се или от грешниците? cool.gif

А ти от кои си - от аскетите, от самозадоволяващите се или от грешниците? cool.gif

Ти как мислиш ,от кои съм? cool.gif

Че откога самозодоволяването не е грях ?

Или така ти се иска :)

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Чрез сексуално въздържание към духовно извисяване!

Ако това беше вярно,до сега хиляда пъти да съм станал просветлен biggrin.gif

Ама тцъ... Продължавам да си бъда сексуално и духовно неизвисен ;)

Ако това беше вярно,до сега хиляда пъти да съм станал просветлен biggrin.gif

Ама тцъ... Продължавам да си бъда сексуално и духовно неизвисен ;)

Може би трябва пробваш да си обуеш гащите наобратно?.. :rolleyes: ... пробвай първо да се снижиш сексуално, не се опитвай да се 'извисиш сексуално'. "Сесксуално-извисените" са нависочко, тях само звездите ги стигат! :rolleyes:

dobrarabota.giflo6arabota.gif

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Ами само толкоз успях да се извися...Все е нещо... biggrin.gif

popeyh5.jpg

Ами само толкоз успях да се извися...Все е нещо... biggrin.gif

popeyh5.jpg

..аааа, "Pope smokes dope",- той има друг начин за извисяване. cool.gif

DP0067.jpg

DP0060.jpg

DP0066.jpg

DP0029.jpg

DP0042.jpg

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

• Автор
Може би трябва пробваш да си обуеш гащите наобратно?.. :rolleyes: ... пробвай първо да се снижиш сексуално, не се опитвай да се 'извисиш сексуално'. "Сесксуално-извисените" са нависочко, тях само звездите ги стигат! ;)

dobrarabota.giflo6arabota.gif

Щом е така трябва да послушаш собствения си съвет и да се снижиш сексуално. Или от толкоз мъки и въздържания вече не можеш?! :speak:

Щом е така трябва да послушаш собствения си съвет и да се снижиш сексуално. Или от толкоз мъки и въздържания вече не можеш?! :rolleyes:

DP0021.jpg

DP0022.jpg

ST2082Grass.jpg

• Автор
Говорим за материален космос, свят на проявената светлина. Космосът се проявява след "Големия взрив". Всяка една еякулация възпроизвежда на микро ниво този акт.

ohmy.gif:idea: :idea:

Би ли ми дал да чета материали, в които се обяснява, че сексуалното въздържание помага за постигане на трансцедентност? Наистина искам да прочета такива материали. Вече почвам да ги търся, ама искам ти да ми дадеш тези, които според теб са най-важни. cool.gif:rolleyes:

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

• Автор

U.Ra-та, а тантрическия секс не върши ли работа за излизането от Матрицата?

Ей тук пише за тантрическия секс:

http://bg-ayp.dir.bg/T2.htm

Между другото вмятат и че:

"Случайният секс не е голяма заплаха за просветлението."

ohmy.gif

А в Wikipedia, ако правилно разбрах написаното, тантрическия секс можел да доведе до навлизавне в самадхи!!! ohmy.gif

Звучи невероятно!

http://en.wikipedia.org/wiki/Tantra#Sexual_rites

Е, ще свърши ли работа за излизане от Матрицата или не???

• Автор

Кои практики позволяват да не се губи енергия по време на секс? Знаем, че след секс се губи енергия. Казват, че мъжете губели повече енергия от жените. Други пък казват, че мъжете губели енергия, а жените получавали, по-точно, този, който е активен отдава енергия на другия. Обаче, има някои практики, които позволяват енергията да не се губи по време на секс. Дори тази енергия може да се използва за духовно израстване. Кои са тези практики?

Иииииии, как се наричаха онези упражнения, които при продължително практикуване позволяват на мъжете да вършат разни работи... има един изпит, при който те доказват, че са усвоили маТРиала и при него те с оная си работа всмукват вино от една чаша, а после го връщат обратно в чашата? Забравих как се наричаше. :blink:

Само по себе си сексуалното вздържание не може да доведе до излизане от матрицата

и какво му е лошото да се губи енергия Туки?!

няма лошо,енергията идва за да се изразходва

важен е начина,в случая начина на изразходване е напълно естествен

и природосъобразен biggrin.gif

• Автор

Не разбрах, искаш да кажеш, че трябва въобще да правим секс, че трябва да го правим само с един партньор и/или че не трябва да прекаляваме с него?

Не разбрах, искаш да кажеш, че трябва въобще да правим секс, че трябва да го правим само с един партньор и/или че не трябва да прекаляваме с него?

Мисля, че времето да ти отговарям за 'сексуални въпроси'-ИЗТЕЧЕ!

Ще запомниш ли няколко думи от мене?(ако не можеш друго ): "Сексът са оковите, които Бог поставя, на тези, които не искат ДОБРОВОЛНО да Го слушат".

• Автор
Мисля, че времето да ти отговарям за 'сексуални въпроси'-ИЗТЕЧЕ!

Ще запомниш ли няколко думи от мене?(ако не можеш друго ): "Сексът са оковите, които Бог поставя, на тези, които не искат ДОБРОВОЛНО да Го слушат".

Мисля, че времето да ти вярваме - ИЗТЕЧЕ!

Самият ти правиш секс, а съветваш другите да не правят и проповядваш, че секса бил вреден! Или и ти действаш на принципа на Кришна - аз ще си имам жени, ама вие спазвайте препоръките в светите писания.

cool.gif:clap:98abbcca27d11a12e9e0906ff8f75967.gif98abbcca27d11a12e9e0906ff8f75967.gif98abbcca27d11a12e9e0906ff8f75967.gif98abbcca27d11a12e9e0906ff8f75967.gif98abbcca27d11a12e9e0906ff8f75967.gif98abbcca27d11a12e9e0906ff8f75967.gif98abbcca27d11a12e9e0906ff8f75967.gif98abbcca27d11a12e9e0906ff8f75967.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.