Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за конфигурация

Featured Replies

• Автор

video - ATi 4670, 512MB, Asus EAH4670/DI/512M, 128bit, DDR3, HDMI & DVI - 170.98 лв

дъно - Asrock 4Core1600Twins-P35, P35, S775, DDR2 & DDR3, 2xPCI Express, SB7.1, Lan1000, SerialATA, ATX 150.03 лв

процесор - Dual Core E5200 (2.5GHz, 2MB, 800MHz FSB, s775) BOX 154.29 лв

РАМ - 2GB DDR2 1066MHZ, Kingmax 44.93 лв

HDD - 320GB HITACHI, SATA2, 7200rpm, 16MB 93.26 лв

DVD - LG GH22NS30/GH22NS40 SATA 40.75 лв

но останаха 45 лева за кутия и захранване - кое да сменим ?

паметта и на 800МHZ е на същата цена , коя да взема ?

• Отговори 52
  • Прегледи 4,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Само ашрок НЕ!Вземи АСУС,ГБ или дори МСИ, но не ашрок.Още повече, че е с комбинирана памет ддр2 и ддр3.

П.С.Скоро може да очакваме добри неща от ашрок, понеже доколкото разбрах асус са ги купили наскоро.Целта вероятно е да преборят гигабайт biggrin.gif

Дори това е за предпочитане http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=535583 Поне според мен.Ето такова дъно ти трябва http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=529063

Редактирано от vidimiq (преглед на промените)

АМД понеже не стигат парите

Малко уточнение. С 3650 гддр3 128 бита 512мб мога смело да кажа че ГТА4 ми върви, макар и не на макс тоест карта до 160-170 лева мисля че ще ти върши работа, но ако се поизлакомиш лесно ще сложим по-скъпа, което е ясно до какво води.

Athlon64x2 5200+ Dual Core (2.7GHz, 1MB, 65W, AM2) BOX ~ 120

MSI K9VGM-V, K8M890, AM2, DDR2, VGA+PCI Express, SB7.1, Lan, Serial ATA Raid ~ 100

ATi 4670, 512MB, Asus EAH4670/DI/512M, 128bit, DDR3, HDMI & DVI ~ 170

2x 1GB DDR2 800MHZ, Kingmax, 3г. гаранция ~ 47*

320GB WD Caviar® Blue™, SATA2, 7200rpm, 16MB ~ 96

Кутии и Захранвания FORTRON ATX-400PNR, 400W ~ 60 (От sky.bg)

Дъното е смотано, понеже сметнах цената на видеото,харда,рамта,захранването и останаха малко пари за процесор и дъно. Ако някой намери дъно до 107 лева влизаш в графика на парите :ph34r:

*Общата цена на двете платки е 47 лева :P

Едит: Аз бях се ограничил до 600 лева за 700 сменяме дъното с:

MSI K9A2 NEO-F, AMD 770, AM2+, DDR1066, PCI Express, SB7.1, Lan1000, Serial ATA Raid, ATX ~ 142

MSI K9A2VM-FD, AMD 780V, AM2+, DDR1066, VGA+PCI Express, SB7.1, Lan1000, Serial ATA Raid, ATX ~ 136

Нека колегите кажат кое е по-доброто

Останалите пари можеш да вложиш по различен начин

Редактирано от Xu6THuK (преглед на промените)

АМД понеже не стигат парите

Малко уточнение. С 3650 гддр3 128 бита 512мб мога смело да кажа че ГТА4 ми върви, макар и не на макс тоест карта до 160-170 лева мисля че ще ти върши работа, но ако се поизлакомиш лесно ще сложим по-скъпа, което е ясно до какво води.

Athlon64x2 5200+ Dual Core (2.7GHz, 1MB, 65W, AM2) BOX ~ 120

MSI K9VGM-V, K8M890, AM2, DDR2, VGA+PCI Express, SB7.1, Lan, Serial ATA Raid ~ 100

ATi 4670, 512MB, Asus EAH4670/DI/512M, 128bit, DDR3, HDMI & DVI ~ 170

2x 1GB DDR2 800MHZ, Kingmax, 3г. гаранция ~ 47*

320GB WD Caviar® Blue™, SATA2, 7200rpm, 16MB ~ 96

Кутии и Захранвания FORTRON ATX-400PNR, 400W ~ 60 (От sky.bg)

Дъното е смотано, понеже сметнах цената на видеото,харда,рамта,захранването и останаха малко пари за процесор и дъно. Ако някой намери дъно до 107 лева влизаш в графика на парите :ph34r:

*Общата цена на двете платки е 47 лева :P

Тва дъно не става с вградено видео е.И защо пренебрегвата баш най-важната част от компотя.

• Автор

Тази ДП - MSI 945GCM478-L, 945GC, S478, DDR2, VGA+PCI Express, SB7.1, Lan, SerialATA, mATX 109.84 лв ?

Тази ДП - MSI 945GCM478-L, 945GC, S478, DDR2, VGA+PCI Express, SB7.1, Lan, SerialATA, mATX 109.84 лв ?

Бе пич не виждаш ли какъв е сокета, дори не поддържа процесорите , а какво става като заговорим за качество.

Само ашрок НЕ!Вземи АСУС,ГБ или дори МСИ, но не ашрок.Още повече, че е с комбинирана памет ддр2 и ддр3.

П.С.Скоро може да очакваме добри неща от ашрок, понеже доколкото разбрах асус са ги купили наскоро.Целта вероятно е да преборят гигабайт biggrin.gif

Дори това е за предпочитане http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=535583 Поне според мен.Ето такова дъно ти трябва http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=529063

За читателите, които се интересуват от всички новости, ще е интересно да знаят, че световно известната компания ASUSTeK Computer създаде дъщерна компания, която произвежда дънни платки от по-ниския ценови диапазон. Те носят названието ASRock ( 'като скала' – буквален превод от английски ) и се произвеждат от китайския филиал на ASUSTeK Computer - Hua Ching. Много е вероятно скоро името Hua Ching да отпадне и да остане само името ASRock. Компанията е основана през април тази година и започна да предлага продуктите си на своите клиенти през октомври. Опитвайки се да се наложи на чувствителния към цени пазар, компанията предлага дънни платки на основата на чипсети от Silicon Integrated Systems (SiS) , VIA и Intel. Първата продуктова линия включва продукти с Intel 845D, SiS 645, SiS 650, VIA KM266 и VIA KT266A. Според предварителни данни, Hua Ching ще произведе около 200 000 дънни платки през първия месец. Пазарната приемственост на тези дънни платки се очаква да е много добра поради факта, че цените им варират около $45-50, което е само с няколко долара по-висока цена от тази на дънните платки на Elitegroup Computer Systems (ECS). Компанията Asustek вярва, че Hua Ching ще изиграе съществена роля на пазара, тъй като продукцията й ще достигне онази част от клиентите, към които усилията на Asustek не са били насочени до момента.

Що е тоASROCK

Asus M3A78, AMD 770, AM2+ (up to 140W), DDR1066, PCIExpress, SB7.1, Lan1000, SerialATA RAID 0,1, ATX 156.41 лв

Athlon64x2 5200+ Dual Core (2.7GHz, 1MB, 65W, AM2) BOX 118.11 лв

2GB DDR2 1066MHZ, Kingmax, 3г. гаранция 44.93 лв

320GB WD Caviar® Blue™, SATA2, 7200rpm, 16MB 96.22 лв

ATi HD4670, 512MB, Sapphire, 128bit, DDR3, PCI Express, HDMI, TV Out 159.60 лв

LG GH22NP20, Black, Ram 12x, +R 22x, -R 22x, +RW 8x, -RW 6x, DVD 16x, 48x40x48x 40.38 лв

по мои сметки 616.10лв Пише че цените са с ДДС остават 80лв би трябвало да стигнат за Кутия + Захранване.

Избираш си и една кутия със поне 400W захранване на място и стискаш палци захранването да е поне горе долу качествено.

p.s ATX 460W, JNC RJA 321, Черна, USB, 120mm fan PSU, JAR Computers 73.28 лв кутията изглежда добре.И влизаш в бюджета от 700лв.

Редактирано от petiostoianov (преглед на промените)

Кажете и за монитора какво да правя , че не съм наясно.Искам приемника на булсат да се включи към него или към компютъра(не знам къде е по - добре).Тунер трябва ли да има монитора или компютъра

за да си включа приемника ?!?! Давайте съвети , че утре всичко трябва да се купи.

За булсатком не съм 100% сигурен, но мисля че приемника си има собствен тунер и реално само трябва да намериш начин да го вържеш към монитора.Можеш да звъннеш един телефон на булсат да ги питаш, защото както вече казах за мен комбинацията монитор + вграден тунер не е добра. В общи линии ти трябва кабел Scart -> DVI/VGA (по-скоро VGA).Пак казвам не съм сигурен дали приемника има тунер!

Булсаткома незнам кви приемници дават,аз съм на ITV приемника е Еспакта нещо си.Не успях да докарам картина и звук на монитора,но и не проявих упорство.

Някъде се бях зачел, че на АМД не е препоръчително да се слага 1066МХЗ рам, а 800, така че бих допълнил 2х1ГБ A-data 800Mhz излизаща на същите пари

Отново в някоя тема четох че видеото на АСУС е по-безшумно, но и малко по скъпо.(20-30левчета)

Иначе другото го подкрепям напълно.

За читателите, които се интересуват от всички новости, ще е интересно да знаят, че световно известната компания ASUSTeK Computer създаде дъщерна компания, която произвежда дънни платки от по-ниския ценови диапазон. Те носят названието ASRock ( 'като скала' – буквален превод от английски ) и се произвеждат от китайския филиал на ASUSTeK Computer - Hua Ching. Много е вероятно скоро името Hua Ching да отпадне и да остане само името ASRock. Компанията е основана през април тази година и започна да предлага продуктите си на своите клиенти през октомври. Опитвайки се да се наложи на чувствителния към цени пазар, компанията предлага дънни платки на основата на чипсети от Silicon Integrated Systems (SiS) , VIA и Intel. Първата продуктова линия включва продукти с Intel 845D, SiS 645, SiS 650, VIA KM266 и VIA KT266A. Според предварителни данни, Hua Ching ще произведе около 200 000 дънни платки през първия месец. Пазарната приемственост на тези дънни платки се очаква да е много добра поради факта, че цените им варират около $45-50, което е само с няколко долара по-висока цена от тази на дънните платки на Elitegroup Computer Systems (ECS). Компанията Asustek вярва, че Hua Ching ще изиграе съществена роля на пазара, тъй като продукцията й ще достигне онази част от клиентите, към които усилията на Asustek не са били насочени до момента.

Що е тоASROCK

Asus M3A78, AMD 770, AM2+ (up to 140W), DDR1066, PCIExpress, SB7.1, Lan1000, SerialATA RAID 0,1, ATX 156.41 лв

Athlon64x2 5200+ Dual Core (2.7GHz, 1MB, 65W, AM2) BOX 118.11 лв

2GB DDR2 1066MHZ, Kingmax, 3г. гаранция 44.93 лв

320GB WD Caviar® Blue™, SATA2, 7200rpm, 16MB 96.22 лв

ATi HD4670, 512MB, Sapphire, 128bit, DDR3, PCI Express, HDMI, TV Out 159.60 лв

LG GH22NP20, Black, Ram 12x, +R 22x, -R 22x, +RW 8x, -RW 6x, DVD 16x, 48x40x48x 40.38 лв

по мои сметки 616.10лв Пише че цените са с ДДС остават 80лв би трябвало да стигнат за Кутия + Захранване.

Избираш си и една кутия със поне 400W захранване на място и стискаш палци захранването да е поне горе долу качествено.

p.s ATX 460W, JNC RJA 321, Черна, USB, 120mm fan PSU, JAR Computers 73.28 лв кутията изглежда добре.И влизаш в бюджета от 700лв.

Всичко е добре, ама захранването е менте. Лично мнение вземи най-евтината кутия и сложи това захранване http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=936 или това http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=535254

Някъде се бях зачел, че на АМД не е препоръчително да се слага 1066МХЗ рам, а 800, така че бих допълнил 2х1ГБ A-data 800Mhz излизаща на същите пари

Отново в някоя тема четох че видеото на АСУС е по-безшумно, но и малко по скъпо.(20-30левчета)

Иначе другото го подкрепям напълно.

Due to AMD CPU limitation, DDR2 1066 is supported by AM2+ CPU for one DIMM per channel only. Мързи ме да превеждам,рама наистина е по добре да е на 800..Колкото до видеото каквото имат в наличност.Но понеже гледах да се вместя в бюджета писах ATi HD4670, 512MB, Sapphire DDR3.

Due to AMD CPU limitation, DDR2 1066 is supported by AM2+ CPU for one DIMM per channel only. Мързи ме да превеждам,рама наистина е по добре да е на 800..Колкото до видеото каквото имат в наличност.Но понеже гледах да се вместя в бюджета писах ATi HD4670, 512MB, Sapphire DDR3.

Значи, че поддържа 1066мгхз на един слот.Тоест нищо не му пречи паметта да е 1066.Нз откъде са дошли тия митове, но нямат нищо общо с реалността.

Относно захранването, щом няма да има клок и ако няма да има серизони консуматори, що пък да не е то.

Човека е казал парите ако успее да отдели за марково захранване - няма лошо, ами ако не успее не мисля, че ще се набута. Всичко си има гаранция. Може да кара 1-2 години и после да смени захранването ;)

Ами първо, купува още един хард. Второ, трябва някой да му го направи( RAID-a). Трето, не знам някой, при когото RAID 0 да е издържал повече от няколко месеца ( включително и при мен, колкото и да не вярвах. Впоследствие загубих всички данни( два харда по 250 GB) за няколко секунди по-бърза работа на харда. Добре, че експериментирайки, имах трети хард със всичко по-важно). Да, хубаво е да зареждаш игрите с 5 секунди по-бързо и да прехвърляш данни с добра скорост, но къде остава сигурността? Разбирам, човека да няма RAM и да разчита на бързината на хардовете при игри, но сега RAM паметта е толкова евтина! А и така като гледам, господина няма сериозни намерения да експериментира с новата си конфигурация. Дори и да се появят тия намерения, RAID масивът ще е последното нещо, с което ще експериментира.

Айде да видим сега, какво трябва да се направи, ако искаме да направим RAID 0 масив. Първо, трябва да притежаваш два, абсолютно еднакви хард диска. Второ, ако има данни на тях, трябва да бъдат загубени или в най-добрия случай да се запишат на друг хард. Трето, трябва ти един ферман обяснения за това, как да си инсталираш RAID 0 драйвери. Това предполага и втори компютър, който има връзка с интернет или познат, който да ти направи всичко това. И накрая след три месеца загубваме изведнъж данните при някакъв скапан рестарт! Я ми кажи сега, защо за 5 секунди да купуваме два харда и да рискуваме данните на хард дисковете си? Или искаш да кажеш, че човека ще направи RAID 1 или повече? И за какво му е на тоя етап?

Не мислиш ли, че филмите и игрите обезсмислят това?

Виж сега,повече от година съм със райд и нямам абсолютно никакви проблеми.Затова ми стана интересно изказването ти.Сега ми стана ясно какво си имал предвид.Само да поясня и спирам коментарите.Както казах,изобщо нямам за цел да се заяждам с когото и да било,в това число и с теб.За господина сигурно си прав,при всички положения-той си знае.Много ясно,че ще ти трябват поне два диска за райд.Ако искаш сигурност и повече.Ако така си си замислил конфигурацията,както при мен,го няма проблема с загуба на данни и т.н.За създаването на райд масив ти трябват пет минути четене на упътването за дъното,форматирана дискета и флопи.Всичките тези приказки за фермани с инструкции,втори компютър и помощен персонал дълбоко ме озадачават.По въпроса какво мисля-ами мисля,че познанията ти са недостатъчни,че не си подбрал правилните дискове и райд контролер,интересите ти са насочени към игри и филми,затова си абсолютно прав да не мислиш райд масивите за полезни.Приемам твоята гледна точка,но ти пък приеми,че не е единствената.

Редактирано от мики маус (преглед на промените)

Виж сега,повече от година съм със райд и нямам абсолютно никакви проблеми.Затова ми стана интересно изказването ти.Сега ми стана ясно какво си имал предвид.Само да поясня и спирам коментарите.Както казах,изобщо нямам за цел да се заяждам с когото и да било,в това число и с теб.За господина сигурно си прав,при всички положения-той си знае.Много ясно,че ще ти трябват поне два диска за райд.Ако искаш сигурност и повече.Ако така си си замислил конфигурацията,както при мен,го няма проблема с загуба на данни и т.н.За създаването на райд масив ти трябват пет минути четене на упътването за дъното,форматирана дискета и флопи.Всичките тези приказки за фермани с инструкции,втори компютър и помощен персонал дълбоко ме озадачават.По въпроса какво мисля-ами мисля,че познанията ти са недостатъчни,че не си подбрал правилните дискове и интересите ти са насочени към игри и филми,затова си абсолютно прав да не мислиш райд масивите за полезни.Приемам твоята гледна точка,но ти пък приеми,че не е единствената.

Браво за райда. Всъщност, достатъчен е един токов удар в неподходящ момент ( доколкото си спомням, при мен имаше нещо такова). Има много фактори, които могат да повлияят. Да, има хора, дето и две години са издържали с RAID 0( говоря за RAID 0, а не за 1, 5 и така нататък). Не си заслужава риска. После скубеното на косите е голямо. И аз като теб се надявах, че тия, които приказват за скапването на RAID 0, не са прави и аз ще бъда изключение. Но все пак, ако ще се прави RAID 0 за бързина, по-добре е да имаме още един хард, на който да записваме най-важната информация, като документи и снимки. Разбира се, това може и да са DVD, но и риска от загуба на данни при тях е голям. Е, яд ме е, че снимките, които съм правил от ноември 2007 до февруари 2008 изчезнаха, заедно с видеоклипчетата и RAID-a. Така и не намерих време да ги прехвърля на другия хард или DVD диск.Но ти си прав. Прав си, докато не се скапе всичко в един момент.

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

• Автор

Благодаря на всички отзовали се !!! ;)

Компютъра е купен вече. :););)

Asus M2N-SLI, nForce 560 SLI, AM2, DDR2, 2xPCIExpress, SB7.1, Lan1000, SerialATA Raid, 2x1394, ATX

Athlon64x2 5200+ Dual Core (2.7GHz, 1MB, 65W, AM2) BOX

2 х 1GB DDR2 800MHZ, Kingmax

ATi HD4650 512MB PowerColor DDR2, 128bit PCI Express, 2xDVI, TV Out

320GB Samsung, SATA2, 7200rpm, 16MB

Realtek 10/100 Mbs, PCI

Logitech Deluxe 250 Black, PS/2, OEM

Logitech S96, Optical, черна, PS/2

LG GH22NS30/GH22NS40 SATA, Black, Ram 12x, +R 22x, -R 22x, +RW 8x, -RW 6x, DVD 16x, CDRWR 48x32x48x

ATX 460W, JNC RJA 52, Черно/Сребриста, USB, 120mm fan PSU

705 лева по цени от вчера

+ TV Philips 19PFL3403 - 480 лева

Ех....

Като видях харда какъв е sad.gif Нямам нищо против марката, но при едно проучване от твоя страна ще разбереш, че хората плачат от тях.

Като сложиш 20-30 лева взимаш WD

Струва ми се, че за парите на дъното може да се вземе по-добро.

Видеото е DDR2.

Нямам нищо против теб, но прочете ли някое от мненията, като пускаш тема, поне да има защо.

Но здраве да е. Нека да ти е честит компа и да нямаш проблеми с него.

Благодаря на всички отзовали се !!! ;)

Компютъра е купен вече. :sobbing::);)

Asus M2N-SLI, nForce 560 SLI, AM2, DDR2, 2xPCIExpress, SB7.1, Lan1000, SerialATA Raid, 2x1394, ATX

Athlon64x2 5200+ Dual Core (2.7GHz, 1MB, 65W, AM2) BOX

2 х 1GB DDR2 800MHZ, Kingmax

ATi HD4650 512MB PowerColor DDR2, 128bit PCI Express, 2xDVI, TV Out

320GB Samsung, SATA2, 7200rpm, 16MB

Realtek 10/100 Mbs, PCI

Logitech Deluxe 250 Black, PS/2, OEM

Logitech S96, Optical, черна, PS/2

LG GH22NS30/GH22NS40 SATA, Black, Ram 12x, +R 22x, -R 22x, +RW 8x, -RW 6x, DVD 16x, CDRWR 48x32x48x

ATX 460W, JNC RJA 52, Черно/Сребриста, USB, 120mm fan PSU

705 лева по цени от вчера

+ TV Philips 19PFL3403 - 480 лева

Е как можа захранване JNC.Защо за 30 лева сте такива самоубийци?

Ех....

Като видях харда какъв е sad.gif Нямам нищо против марката, но при едно проучване от твоя страна ще разбереш, че хората плачат от тях.

Струва ми се, че за парите на дъното може да се вземе по-добро.

Видеото е DDR2.

Нямам нищо против теб, но прочете ли някое от мненията, като пускаш тема, поне да има защо.

Но здраве да е. Нека да ти е честит компа и да нямаш проблеми с него.

За пореден път се убеждавам че няма смисъл да се дават съвети за конфигурации,само пълним форума.

ceckomilev нищо лично не се сърди компютъра които си взел не е лош но определено можеше и повече да се вземе за тези пари.

Да ти е честит и да си го ползваш дълго и без проблеми.

Самсунг не правят хубави дискове казвам го от личен опит,изключение може би правят новите им дискове от F1 серията.

А защо си взел видеокарта с ДДР2 като за тези пари можеше да вземеш със по бързата ДДР3 памет незнам.

За дъното за какво ти е това SLI??? В темата ти бяха препоръчани много по добри дъна.Аиде със здраве.

• Автор
Е как можа захранване JNC.Защо за 30 лева сте такива самоубийци?

...и при следващият подобен коментар какво става ?!?!То , ако ставаше така щях да карам S-КЛАСА , а не голф....

Видеото можеше и по-добро да е , но взех каквото имаше в наличност.

Аз за себе си съм доволен !!! :sobbing:

ПОЗДРАВИ.

Прилича на тези готовите конфигурации, които се продават насам натам. Не мога да разбера, хем искате да ви се каже кое е хубаво, хем пак взимате кьопавото. После като се почнат темите с проблемите лично аз не бих ти помогнал ceckomilev.

Не искам да развалям радостта на човека, но най-неуместното в целия сандък (не е обидно, просто настолните компове аз така си ги наричам biggrin.gif ) е наистина това JNC. Хардът, макар да не е от Ф1 серията, може и да се случи бройка, все пак един приятел е с 250 гб такъв от близо година и няма проблеми. Но при JNC-тата добра бройка няма.. sad.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.