Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Американка роди 8 бебета

Featured Replies

Американка роди 8 бебета

0000064832-article.jpg

Жена в Калифорния роди 8-значета, за които лекарският екип твърди, че са в добро състояние, съобщиха лекари пред тв канала KCAL9.

Бебетата - 6 момчета и 2 момичета, тежат между 800 грама и 1,54 кг и са родени в болница в Белфлауър, на 30 км от Лос Анджелис. Майката иска да запази анонимност.

За момента, макар че бебетата са в стабилно състояние, лекарите са предпазливи да коментират шансовете им да оцелеят.

Според д-р Мейпълс първите 72 часа са много критични, затова трябва да се изчака и да се внимава през следващите дни.

Неин колега от същия екип – д-р Харолд Хенри, заяви, че раждането със секцио е минало без проблеми.

Местният тв канал KCAL9 обяснява, че при раждането са участвали най-малко 18 лекари под ръководството на д-р Харолд Хенри.

Източник:dnes.bg

Да са живи и здрави бебоците!

Такива случаи зачестяват заради поемането на разни лекарства срещу

стерилитет...

Мисля,че е доста рисковано и за майката и за бебетата,

защо хората не осиновяват,

ако не могат да имат деца,а държат да се тъпчат с хормони или да харчат хиляди за ин-витро!?

Браво на женицата, да са й живи и здрави бебетата.

ohmy.gif Осем ?!

Баси историята - та 8х1,54 = 12,320 кг ! ohmy.gif

и аз тъкмо се хванах да го умножавам ohmy.gif

а как се гледат осем бебета - не ми се мисли просто...................

Пише между 800 грама и 1,54 кг , може само едно да е с 1,54.

Да са й живи и здрави. Все ще ги отгледа някак.

На това му се вика майка героиня biggrin.gif

а защо все за американците говорим? а майките-героини от кв."Столипиново" в Пловдив, например? :shake_puter:

а защо все за американците говорим? а майките-героини от кв."Столипиново" в Пловдив, например? :shake_puter:

те не ги раждат наведнъж :angry:

Дано останат живи всичките... laugh.gif

Абе -общо взето браво на таткото ;) Качествен материал е доставил човекът :)

Това не зависи ли от жената? По-специално от яйцеклетката - когато са еднояйчни, да се раздели на еди-колко части, а при разнояйчните - колко различни яйцеклетки е образувала жената? ;)

Това не зависи ли от жената? По-специално от яйцеклетката - когато са еднояйчни, да се раздели на еди-колко части, а при разнояйчните - колко различни яйцеклетки е образувала жената? ;)

Древните гърци вярвали, че за създаването на нов живот майката нямала абсолютно никакъв принос. Тя била като нива, която чакала да бъде осеменена и изтрайвала бремеността. Тези кои били плодотворни са мъжете, а жените били мръсни.

Та, така с приносите. Нищо, че 9 месеца го носиш мъжете все си приписват всички заслуги.

Древните гърци вярвали, че за създаването на нов живот майката нямала абсолютно никакъв принос. Тя била като нива, която чакала да бъде осеменена и изтрайвала бремеността. Тези кои били плодотворни са мъжете, а жените били мръсни.

Та, така с приносите. Нищо, че 9 месеца го носиш мъжете все си приписват всички заслуги.

Абсолютно си права :nono:

малееее как ли е изглеждала майката в последния месец на износването им!!! :rolleyes:

8 бебета - пълна къща!! :nono:

Абе -общо взето браво на таткото :hush: Качествен материал е доставил човекът ;)

Каква въобще е ролята на мъжа тук?! Това, което той е направил всеки мъж го може. Въобще, той какво общо има с износването и раждането на деца?! Мъжете като не могат да раждат гледат да си измислят поредното нещо, с което да си припишат разни заслуги - на себе си и да омаловажат, цялата работа, която е свършена от жената. cool.gif

От гледна точка на психологията - поне на някои психолози мъже, които си признават cool.gif (т. е. преодолели са себе си или по рождение са си преодолели някои характерни за мъжете неща), римляните са си измислили поредното нещо, с което да омаловажат жените и да преодолеят ревността от факта, че те самите не са способни да раждат, за разлика от жените, които могат да дарят нов живот. Както в психологията има "ревност на жените към пениса", така има и "ревност на мъжете към способността на жените да раждат". Може да се поговори и малко по-подробно по този въпрос, ама сега няма да го правя. Който иска - да чете!

А на мен ми е чудно, колко кила е самата майка .... като ги знам хамериканците какви са ( средостатистичните де )

..............

От гледна точка на психологията - поне на някои психолози мъже, които си признават cool.gif (т. е. преодолели са себе си или по рождение са си преодолели някои характерни за мъжете неща), римляните са си измислили поредното нещо, с което да омаловажат жените и да преодолеят ревността от факта, че те самите не са способни да раждат, за разлика от жените, които могат да дарят нов живот. Както в психологията има "ревност на жените към пениса", така има и "ревност на мъжете към способността на жените да раждат". Може да се поговори и малко по-подробно по този въпрос, ама сега няма да го правя. Който иска - да чете!

Глупости, мерси, не искам да бъда на мястото на жените.... поне в това отношение biggrin.gif

А на мен ми е чудно, колко кила е самата майка .... като ги знам хамериканците какви са ( средостатистичните де )

Глупости, мерси, не искам да бъда на мястото на жените.... поне в това отношение biggrin.gif

По-важното е, че е черна. Преди време гледах за една черна дебелана, която е толкова дебела, че даже не забелязяла, че е бременна, докато един ден най-изненадващо за нея и мъжа и ... родила! ohmy.gifbiggrin.gif

• Автор
По-важното е, че е черна. Преди време гледах за една черна дебелана, която е толкова дебела, че даже не забелязяла, че е бременна, докато един ден най-изненадващо за нея и мъжа и ... родила! ohmy.gifbiggrin.gif

Това тък от каде ти дойде на ум ... черна ?!? В новината се казва че майката иска да запази анонимността си ohmy.gif !

Това тък от каде ти дойде на ум ... черна ?!? В новината се казва че майката иска да запази анонимността си ohmy.gif !

Не казаха ли нещо такова по новините по телевизията? Все едно. Мисълта ми беше за дебелата, която била толкова дебела, че даже не разбрала, че е бременна - което е доста странно.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Да са живи и здрави бебоците!

Такива случаи зачестяват заради поемането на разни лекарства срещу

стерилитет...

Мисля,че е доста рисковано и за майката и за бебетата,

защо хората не осиновяват,

ако не могат да имат деца,а държат да се тъпчат с хормони или да харчат хиляди за ин-витро!?

Интересно ако Вие сте на мястото на хората с намален шанс или лишени по някаква медицинска причина от възможността да имат деца дали ще мислите по този начин.

Да са живи и здрави и децата и майка им... и да им е яка гърбината на родителите, че 8 деца не се гледат лесно!

Елементарно Уотсън, децата са черни, поне на снимката cool.gif

Вероятността да са от бяла майка е почти нищожна....

А за дебелината, да,вероятно е доста мощна...

Елементарно Уотсън, децата са черни, поне на снимката cool.gif

ohmy.gif Diin, как така видя, че бебетата са чернокожи - аз ги виждам бели - вярно малко мургавички, ама чак пък черни!!! biggrin.gif

Те всички бебета като се родят са черни, така че снимката на новородените не е сигурно доказателство - трябва ни снимка на майката.

По прпинцип, доколкото знам, при бременност с три момчета може да се причинят сериозни увреждания на вътрешните органи и майката може да умре. Пък тази - 8, 1 от които умряло и е още жива!

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.