Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

АРйани ли са днешните индийци? Индустан ли е земята на Ария?

Featured Replies

тези 12 раси свързани ли са с дванадесетте астрални сили, които някои наричат зодии?

а расата ЛИЛА се явява 13 - та, така ли?

• Отговори 102
  • Прегледи 11,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Автор
тези 12 раси свързани ли са с дванадесетте астрални сили, които някои наричат зодии?

а расата ЛИЛА се явява 13 - та, така ли?

Сумарна е ...не знам дали е 13-та?... какво значи сумарно?... :P

Предполагам, че са свързани със зоодиакалните архетипи, числото 12 е астрално, знаеш, ти ме подсещаш да направя аналогия между расите и зоод. архетипи... cool.gif

Сумарна е ...не знам дали е 13-та?... какво значи сумарно?... :P

Предполагам, че са свързани със зоодиакалните архетипи, числото 12 е астрално, знаеш, ти ме подсещаш да направя аналогия между расите и зоод. архетипи... cool.gif

ЛИЛА - нали знаеш, че етерното тяло на трансфигуранта е златно - лилаво? Поне така твърдят тези, които имат етерно зрение.

...съществува 13-та зодия /така я наричам сега за майтап/ - в тази сумарна група са Освободените от самсара, от матрицата, от тази пропаднала реалност.

интересно, при вас така ли се разглежда също?

ЛИЛА - нали знаеш, че етерното тяло на трансфигуранта е златно - лилаво? Поне така твърдят тези, които имат етерно зрение.

...съществува 13-та зодия /така я наричам сега за майтап/ - в тази сумарна група са Освободените от самсара, от матрицата, от тази пропаднала реалност.

И къде са и какво правят тези освободени от Матрицата?

• Автор

да, знам...

Виж според мене моята класация на 12 раси(вкуса) съобразно зоо-диес архетипи. Ти ме подсети, че има съответствие, за което ти благодаря! cool.gif

1)Aries/Овен-raudra (anger), гняв

2)Taurus/Телец-adbhuta (wonder), учудване

3)Gemini/Близнаци-hāsya (comedy), комедия

4)Cancer/Рак-vātsalya(parenthood), родителство

5)Leo/Лъва-vīra (chivalry), галантност

6)Vifro/Дева-dāsya (servitorship), службогонство

7)Libra/Везни-śṛńgāra -(conjugal love), партньорска любов

8)Scorpio/Скорпи-bhayānaka (horror), ужас

9)Sagittarius/Стерлец-bībhatsa (shock), тласък

10)Capricorn/Козирог-śānta (neutrality), безпристрастност

11)Aquarius/Водоем-sakhya (fraternity), братсво

12)Pisces/Балък-dayā (mercy), милосърдие

Твоето Слънце в коя раса е?... :P

Моето е в Братството sakhya(шакия), като Шакия Муни(Сидхарта Гаутама) или Буддха, ... biggrin.gif

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Ние наричаме тези астрални сили ЕОНИ - те са сложни и много интелигентни движители на "живота" в самсара. Те поддържат статуквото и непрекъснато възпроизвеждат матрицата. Но те са и наша рожба - още от малки ние сме дресирани да репродуцираме непрекъснато матрицата и така да си останем в неин плен. Така че еоните са постепенно насложени и доизградени с "труда" на милиони поколения самозаточили се тук същностти. Много жалко...

е, стана време да се прибирам в гората /а там няма нет/, утре пак :P

Ще отговори ли някой въобще? ;):P

Ние наричаме тези астрални сили ЕОНИ - те са сложни и много интелигентни движители на "живота" в самсара. Те поддържат статуквото и непрекъснато възпроизвеждат матрицата. Но те са и наша рожба - още от малки ние сме дресирани да репродуцираме непрекъснато матрицата и така да си останем в неин плен. Така че еоните са постепенно насложени и доизградени с "труда" на милиони поколения самозаточили се тук същностти. Много жалко...

е, стана време да се прибирам в гората /а там няма нет/, утре пак ;)

Как ние хората репродуцираме непрекъснато Матрицата?

Ти не знам дали разбра, но аз май успях - освободените от Матрицата пишат в "духовни форуми" и после отиват в гората или Братството, без значение - все е Джу-расик Парк висша Раса - на Ари-мани, които пият айряни. biggrin.gif

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

• Автор
Ще отговори ли някой въобще? ;):P

...твойта раса е расата на Учудването ;) (и вечните въпроси).......... ;)

There's a sign on the wall but she wants to be sure

'Cause you know sometimes words have two meanings

In a tree by the brook, there's a songbird who sings

Sometimes all of our thoughts are misgiven

Ooh, it makes me wonder

Ooh, it makes me wonder....... ohmy.gif

...твойта раса е расата на Учудването ;) (и вечните въпроси).......... ;)

There's a sign on the wall but she wants to be sure

'Cause you know sometimes words have two meanings

In a tree by the brook, there's a songbird who sings

Sometimes all of our thoughts are misgiven

Ooh, it makes me wonder

Ooh, it makes me wonder....... ohmy.gif

Мисля, че е вярно това за тази раса! :P;)laugh.gif

И все пак, аз зададох въпроси. Ще отговори ли някой? ;):P

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Мисля, че е вярно това за тази раса! :P;)laugh.gif

И все пак, аз зададох въпроси. Ще отговори ли някой? :angry::)

Нали ти отговорих. biggrin.gif

Освободените от Матер-ицата, като се освободят, отивали в Патер-ицата.

cool.gif

• Автор
Нали ти отговорих. biggrin.gif

Освободените от Матер-ицата, като се освободят, отивали в Патер-ицата.

cool.gif

Напротив- тези, които не са свободни от материка ходят при Клео-Патра на патерици. :)

Напротив- тези, които не са свободни от материка ходят при Клео-Патра на патерици. :)

А аз от цялото ви експозе разбрах, че тези които искат да се освободят и да не пият от Матер-ното си мляко, обичали да пият Патер-ен айрян.

:):angry:

• Автор
А аз от цялото ви експозе разбрах, че тези които искат да се освободят и да не пият от Матер-ното си мляко, обичали да пият Патер-ен айрян.

Свободните радикали се образуват в неосветеното мляко или в млякото от свободната светлина. cool.gif

Ще ме принудите да си слагам Слънчевите очила "UV-absorbability".

"VishnU" cool.gif

:blink::P

Прегръщат Кришна за винаги и изпитват духовна наслада,каквото и да означава това.

Завинаги.

няма тяло,само дух и край на прераждането и неволите на земния живот

Прегръщат Кришна за винаги и изпитват духовна наслада,каквото и да означава това.

Завинаги.

Брях, чи чудооооо! И кво става тогава?

• Автор

Завинаги.

Има "Духовно тяло", т.е Духът е СПЕЦИФИЧЕН. Именно затова казваме, че има Свети Дух и паднали духове.

Светият Дух(Патрам-Атма) си има ТРАНСЦЕДЕНТАЛНО ИМЕ, трансцедентална вибрация, която при слизане в материята се произнася по определен начин, така както ако видиш Алия ще и кажеш: "Здравей Алия!", така и ако разпознаеш Светия Дух ще нарече с конкретното му име: "Кришна".

Не случайно арабите са копирали това в приказките си: "Сезам, Отвори се!", само, че те, както винаги- искат матер. неща, не -духовни! cool.gif

Бог не е "сумарно количество от всичко", тъй като продукта не е еквивалентен на Създателят и Контрольорът си.

Аха,У-рата,значи духа ще се материализира по един ...хм .. начин.

Много неща се си кажеш ти!

А след излизане от матрицата само Кришна ли ще срещнеш,другите аватари къде са?

поне това да попитам,че за аЙряните му изгубих края...

Пък аз да питам какво още е нужно, за да излезеш от Матрицата и да постигнеш трансцедентност, освен вече известните ни - без месо, без неразумни сексуални контакти... Какво е основното, освен тези неща, които ги знаем вече? Щото то много хора са вегетарианци и не правят излишен секс, ама не всички постигат трансцедентност, нали тъй?!

• Автор
Аха,У-рата,значи духа ще се материализира по един ...хм .. начин.

Много неща се си кажеш ти!

А след излизане от матрицата само Кришна ли ще срещнеш,другите аватари къде са?

поне това да попитам,че за аЙряните му изгубих края...

Не знам доколко вярваш на землякът мюсли-брадър Иса?.. Той казва, че душите в небесно царство нямат родствена връзка, няма и 'близки прятели'(които в мюсли-обществото са пак на родтсвена връзка, около Исмаил- сина на Ибрахим). такива шуробаджанащини извън матрицата-НЯМА. :speak:

Ако ти се стои в материцата-Кришна да не мислиш, че ти се натиска да те грабва?... самата матрица е създадени з атакива, на които им се стои в нея. Е? Вярно, че се разрушава и трансформира, но такъв и е законът, но тя пак се създава наново за желаещите я.

Не мога да разбера какъв ти е проблема? Хем искаш матрицата , хем Кришна ли?... Или просто се оКУражаваш, че нищо не губиш, като стоиш в матрицата, а ще изгубиш всичко, ако с еоткажеш от нея ли?... Пак не мога да стопля логиката ти, Али?... ;)

Кришна е създал ЗА ВСЕКИ ПО НЕЩО, но казва, къде нищо не печелиш, но и нищо н е губиш, тъй като вече се освобождаваш от 'чувството за собственост'... В материалния свят това е невъзможно. Дори да нямаш имот, пари или жена-ти имаш грубо.матер тяло и финоматер. тяло. Те са ти дадени пак по твое желание, но както виждаш не може да ги задържиш за вечността.

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Трябва ли да се тренира йога, за да се постигне тарнсценденстност? Нали нещо такова се споменава в свещените писания? Или нещо не разбирам?! ohmy.gif

• Автор
Трябва ли да се тренира йога, за да се постигне тарнсценденстност? Нали нещо такова се споменава в свещените писания? Или нещо не разбирам?! ohmy.gif

Нищо не трябва да се прави под строй, а ако имаш ВЪТРЕШНА НЕОБХОДИМОСТ.

Ако имаш вътрешна необходимост да преминеш отвъд матрицата, ти сам(а)ще търсиш начини, без да задаваш въпроси със скорост 120 знака в мин. biggrin.gif Но ти искаш хем да си отвъд матрицата, хем да си в нея?... как да стане това?.. :) С единият крак в автобуса с другия-на спирката?... laugh.gif

Трансцедентът е константен градиентен вектор, матрицата е спираловидна цикличност....

Нищо не трябва да се прави под строй, а ако имаш ВЪТРЕШНА НЕОБХОДИМОСТ.

Ако имаш вътрешна необходимост да преминеш отвъд матрицата, ти сам(а)ще търсиш начини, без да задаваш въпроси със скорост 120 знака в мин. biggrin.gif Но ти искаш хем да си отвъд матрицата, хем да си в нея?... как да стане това?.. :) С единият крак в автобуса с другия-на спирката?... laugh.gif

Трансцедентът е константен градиентен вектор, матрицата е спираловидна цикличност....

Хе хе Напълно вярно! :P

Ами, аз от известно време си мисля, че трябва пак да започна да се занимавам с йога. Преди като дете тренирах и не знам дали от самовнушение или не, но ми се струва, че имаше промяна в мен от тези занимания. Е, не само от тези занимания, а и от подходяща умствена настройка. Все едно.

Но, само занимания с йога не са достатъчни. Кажи по-нататък какво следва, какво трябва да се прави, трябва ли да се пробужда Кундалини, което между другото е много опасно за неразбиращите ги тези работи?!

Само не мога да разбера, защо постоянно се говори за някакви "ариани", "арйани" и за откровени "айряни", като всеприетата транскрибция в българския език е "арийци" .

Да и аз го питах да не се объркал ,ама на мене не ми каза нищо,хехе

Защото това е думата в глосара на български език на Бхагавад Гита- "Арйан".

Ако искш ползвай и 'Ариец', но веднага излиза асоциацията с НАЛОЖЕАТА концепция за нацистите.

Умишлено ползвам тази от глосара за да се види дори и грубо разграничение, тъй като концептуалното е на лице.

ето това му казах аз преди

.........Та по темата ти искам да кажа ,че индийците не са арийци,не казвай арйани,щото това е ново понятие ,което трябва да измести Арийци(което го компрометира хитлер)и сега се търси Ново !

примерно "ТРАКИ"

тъй ,че остави некъпаните индийци ,и давай да видим как ИКСОН-те тълкуват новите постановки!

С теорията на Гайд се запознахме , да видим кво са измислили "дванадесетте"

Пък той ХУ.ра-то каза:

ПОстингът ти е типичен пример за промит от илюминати-комунистите, мозък. cool.gif

Ако имах твоето примитивно мислене бих сравнил Исус Христос и клошар.....

.....но ти си типично социалистическо модулиран, а социалистите с рефрена на олигофренДа "What is see is what you get".

..ма ко да обяснявам на "Христос-коммунистос"?... cool.gif

Което е два различни отговора на един и същ въпрос,което идва да покаже ,че У.ра-то не си взима редовно предписаните "тратамиентоси" хехехе

Значи ,името е "Арийци" и това е съвсем друга история !

мдаа

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.