Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лека нощ на ... !

Featured Replies

Малиии. Ти или си ми сестра или се казваш Валерия! Нема друк вариант :)

Аз още като каза за белега на дупето се усъмних, ама...

• Отговори 2k
  • Прегледи 163,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

:) Какво мислиш, че слушам в момента...

А другият пък, когато си на дежурство, свиркай преди да си сложа пижамата... :ph34r::shy11:

Дадено, то аз съм до два де, не е цяла нощ, и няма да е всеки ден :)

Хъхъхъ! От мене лека нощ на цялото форомно опщество. Аз се потапям в теорията на магнитните полета и приложението и в съвременните пазарни механизми на плажната голото :* :* :* (да не се чудите последната е Капитана)

Хъхъхъ! От мене лека нощ на цялото форомно опщество. Аз се потапям в теорията на магнитните полета и приложението и в съвременните пазарни механизми на плажната голото :* :* :* (да не се чудите последната е Капитана)

Мерси Дарки :D

Не, не спя. Верно. Няма начин, когато децата са навън... Но в такива моменти не съм интересна, защото мислите ми са другаде... Някога идва ли момента, когато родителите мислят децата си за порастнали и започват да мислят и за себе си... мамка му значи... или само аз съм лудо за връзване.

Луда си ами. Ама все още не си за връзване. Ще видиш след известно време като почнат да предпочитат да си спят при кандидат снахите - ей тогава ше трябва и да те връзват :P

Стига веее!!! Иии! Мислех, че тогава ще прехвърля отговорността си на булките им. Баси... Ай стига... Кажи нещо интересно. Говори ми за любов или храна или... знам ли... /То стана като Яж, моли се и обичай/... И стига сме писали тука, че ще ни хвърчат постовете посреднощите изпод чаршафите...

Моля се да ми говориш за хапване, защото звучи като почти любовна история... Ето ти и за молене, и за любоф и за храна... Флуудерин си ти, подстрекателин, събуждачинт!

Лека нощ Merryl the Beryl...

Що са сърдиш ся! Иии!!! Няма да спа, обещавам... Ще стоя до сутринта. Ай...

Не се сърди... Моля те.

Шъ ривъ, да знайш. :D Тогава става лошо. :clown:

Добре де - нямаш идея какъв съм инат, когато се втвърдя... Просто усещам обаче, как ще ядем дървото общо и по братски... :) Само не знам ти как ще издържиш без да обядваш. Ай... Нави ме... Слагам клечките на очите. Само, че да се преместим да пишем в гостната - в спам темата... Не искам... а бе - ясна съм.

Лека

Публикувано изображение

И аз изчезвам друзя, че нещо пак ме стегна черната кутия. Have a nice spam... ( ;

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.