Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Некачественият материал" на България

Featured Replies

Явно живеем в страната на неограничените възможности. А може би - в страната на чудесата. След като бивш цар стана премиер, а бивш бодигард може би ще е следващият министър-председател. ohmy.gif

Ще бъде...но само в мечтите си :ph34r: ...

П>С бат Бойко ще увехне като зелена мерудия в пустинята Сахара, и ще се върне в дупката откъдето изпълзя...

Редактирано от Diin (преглед на промените)

• Отговори 88
  • Прегледи 6,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Ще бъде...но само в мечтите си :rolleyes: ...

П>С бат Бойко ще увехне като зелена мерудия в пустинята Сахара, и ще се върне в дупката откъдето изпълзя...

:rolleyes: Супер!Хареса ми!

Аз пък си мисля , че може би ако има шанс някой да се опита да се справи с ситуацията това е точно Бойко Борисов. Като гледам има тежка ръка и тежка дума. "Изхвърля се" всеки от партията , който и оронва презтижа. Казва , точно и ясно проблемите и начина по който смята да ги реши.

А със светкавичната реакция на партии и медии относно изявлението се доказа за пореден път какви сме майстори на оплюване,интриги и компромати преди избори...ако трябваше да се разгледа някой закон,щяха да го влачат с години!

Взехте ми думите от устата. biggrin.gif

Вчера сутринта говореха по темата по Хоризонт. Слушах какви ли не доводи на политически лидери, председатели на комисии и др. Водещия включи в ефир един от двамата души които са поканили ББ в Чикаго. Та същия човек каза че ББ не е казал нищо обидно и невярно и нашите медии били взели само части от това което е казал. Човека който го е поканил в Чикаго е българомохамеданин от Родопите, емигрирал отдавна. Изводите всеки да си ги прави.

Е кои сте "вие" по-точно 'дето сами си вършите работите?

;)

Ние сме на принципа " На вълка му е дебел врата защото сам си върши работата, и не чака помощ от никого " :P

Солташаци рядко ни интересуват ;) Е когато много се натискат, може да се смилим и над тях хохухи

П.С Също нищо лично

:huh:

тези са от между градския

оооооооп грешка от международния

дето по избори идват на гости при роднини

по кърджалииско

по разградско

по шуменско

да ма прощават местните БЪЛГАРИ cool.gif

Не съм луд фен на Бойко Борисов, но трябва да му се признае, че е изказването му е точно отражение на действителността в България.

Народе, за какво излъга Борисов ?

Комунисти и турци, или съставките на най-злокачествения тумор за България, тръгнаха безцеремонно да ни проповядват морал, след като кметът на София им подпали затлъстелите от власт задници с истини по адрес на техния електорат

Мине, не мине, народът се развълнува. Заспал, както винаги, сънуващ своите си кошмари във вечния си (не само зимен) сън, пък вземе, та се посъбуди, когато го сръчкат. Така и днес (четвъртък, 5 февруари - б.а.). Гледам и се чудя на първобитните реакции на немалка част от този наш народец във форумите на новинарски, че и спортни сайтове. И все пак за моя радост - далеч по-малка от другата.

Заслушах се какво толкова е казал Бойко Борисов в Чикаго, че една камара депутати от БСП и ДПС се изтъпанчиха пред камери и микрофони, за да заклеймяват и да ни проповядват кое е правилно, кое не. Каква ирония само - да слушаме лекции по морал от хора, представящи двете най-вредни за България политически формации, които са доказано противопоказни и никога не трябва да бъдат в която и да е бъдеща власт. Още по-малко заедно, така както ги търпим повече от три години, така както ще ги търпим до лятото.

Та какво каза Борисов: "Идеята ми да съм тук е да може вашите деца или тези, които искат да се занимават, да се върнат обратно. Щото то няма как. В България да останат, казваш... Еми това е основата на населението в момента - 1 млн. цигани, 700-800 хиляди турци, 2,5 млн. пенсионери. Ей това е срещу ГЕРБ. Пенсионерите с цялата си глупост - носталгията и младостта ги води под строй и си гласуват за Станишев. И вие като избегахте - милион и половина, материалът, който се явява на избори или можем да избираме като кадри никак не е голям".

Слушах и четях отзиви, слушах и четях. И продължавам да се чудя - толкова ли сме прости или... можем да сме още по-прости? Няма как да приема тезите на по-възрастната част от българите, които очевидно с школуваното от време оно начин на мислене, ни натрапват някакво псевдосамочувствие и въстават в подобни моменти, а през останалото време си го карат на самотек. А още по-малко бих приел брътвежите на изведнъж оказалите се с чувствителни души властимащи.

Откога българският народ е мислещ и възпитан, а оттам държавата да функционира като такава? Откога всички започнахме да получаваме по 1000-2000 евро на месец, та се засегнахме от "материала", за който говори Борисов? Кога изчезна простотията и селяндурския манталитет сред 9/10 от тези, които сме избрали да живеем тук? Кога пък се оформи така прословутото "гражданско общество" и стана нормално всеки да си търси правата, когато на пътя му застане я бюрократщината, я двойният стандарт, я някой повЕрвал си шеф?

Питам - за какво излъга Бойко Борисов? Ако е в нещо, как тогава стоят нещата? Ама той бил политик и не трябвало да говори така. Моля? Тези, които говориха иначе, ги гледаме сега на власт. Тези, които бяха преди тях - също. По-предишните - и те говориха по "европейски". Хайде стига с точно това "европейско" поведение, наложено ни от Близкия Изток - от север на юг...

Всички много добре знаем каква е истината. И тази истина е свързана пряко именно с въпросните групи. Това е проблемът, а не, че Бойко го е казал! Далеч съм от мисълта да слагам всички под един знаменател, най-малкото защото съм имал достатъчно на брой контакти с всякакви хора у нас и по света. И никога не съм ги делял на подобен принцип.

Тук говорим за проблемът на България, за неговият корен. А той произлиза от крадливите, мръсни и мързеливи цигани, които срещу две "лаещи" кебапчета и една прокиснала ракия се бутат от ранни зори, за да гласуват за когото трябва; от безкрупулните турци, конкретно тези от партията на агент Сава и техните овце, които вечно ги преизбират, идвайки на талази от югоизток; от комунистите, лицемерно сложили маските на европейски социалисти и техните поклонници, които очевидно са доволни от управлението им и ги удостояват с безграничното си доверие, отново на стадния принцип.

И всичките тези послушни кученца са вечно недоволни! С какви очи бе, драги? Вие специално най-малкото имате право да скачате срещу мизерията, защото тя присъства благодарение на вас!

Сега разбирам, че в хора на общото негодувание са се включили и от популярната социологическа агенция МБМД. Поне така разбирам думите на социоложката Мира Янова, според които изказването на градоначалника на столицата щяло да се отрази негативно на рейтинга на ГЕРБ. Аз не съм специалист по социология, но ще си позволя да изразя обратно на това мнение - Борисов не само, че затвърди подкрепата на хората, които по принцип са решили да гласуват за партията му, а дори привлече още такива, при това не от въпросния "материал", а от другия, по-младия. От този, от когото зависи дали ще има най-после държава между Калотина и Черно море. От този, който досега не гласуваше!

Аз залагам на него, на младия "материал", защото мисли по-иначе. Той е далеч по-искрен, не толкова лицемерен, камо ли пък да е носител на "червените" разбирания отпреди 20 години. И съм повече от убеден, че ще изреже най-злокачествения тумор, появявал се някога в България. Всъщност рязането вече започна. Доказва го виенето на умряло...

автор:Павлин НЕНОВСКИ

Инфо: вестник "Писна ни"

И аз смятам че изказването на бат бойко е на място и нямаше нужда да се оправдава и извинява. Той пак доста културно се е изразил. Масите към които е насочено сравнението бих категоризирал като измет, която е срам за българия, а реално такива боклуци купени за по 20 лв избират такива като станишев и доган. Трябва все пак някой да им напомня какви са и да им скастри голямото самочувствие. Хората из южна българия и софия и регион не знаят за какво говоря, но елате да видите тука из варненска и шуменска област за какво става въпрос. Понякога почвам да се чудя да не би все още да сме под турско робство...Не..ама почти. :ph34r:

И аз смятам че изказването на бат бойко е на място и нямаше нужда да се оправдава и извинява. Той пак доста културно се е изразил. Масите към които е насочено сравнението бих категоризирал като измет, която е срам за българия, а реално такива боклуци купени за по 20 лв избират такива като станишев и доган. Трябва все пак някой да им напомня какви са и да им скастри голямото самочувствие. Хората из южна българия и софия и регион не знаят за какво говоря, но елате да видите тука из варненска и шуменска област за какво става въпрос. Понякога почвам да се чудя да не би все още да сме под турско робство...Не..ама почти. :ph34r:

само да не изберем пак това като на аватара cool.gif

:question:

тези са от между градския

оооооооп грешка от международния

дето по избори идват на гости при роднини

по кърджалииско

по разградско

по шуменско

да ма прощават местните БЪЛГАРИ cool.gif

Явно по качествения материал в сравнение с вас двамата БЪЛГАРИ cool.gif Да ме прощават останалите не толкова качествени БЪЛГАРИ laugh.gif

П.С Комично е колко много се превъзнасят някои само защото са еди какъв си етнос ... и тъжно че те претендират да управляват България ...

Явно по качествения материал в сравнение с вас двамата БЪЛГАРИ cool.gif Да ме прощават останалите не толкова качествени БЪЛГАРИ laugh.gif

П.С Комично е колко много се превъзнасят някои само защото са еди какъв си етнос ... и тъжно че те претендират да управляват България ...

излишно ръсиш мозък

виж си представянето си за мен

че ена турски ли на арабски ли

иначе даваш мнения по българските въпроси ohmy.gif

излишно ръсиш мозък

виж си представянето си за мен

че ена турски ли на арабски ли

иначе даваш мнения по българските въпроси ohmy.gif

Защо..... не може ли да давам мнения :question: Или е запазена марка и призвание само за така нарчените от теб БЪЛГАРИ cool.gif

Защо..... не може ли да давам мнения :question: Или е запазена марка и призвания само за така нарченетите от теб БЪЛГАРИ cool.gif

може защо не

преведи си описанието за да можем

да те разберем

ако не знаеш български поне на английски ohmy.gif

може защо не

преведи си описанието за да можем

да те разберем

ако не знаеш български поне на английски ohmy.gif

С какво английския е по-добър от турския че да го превеждам, или българския biggrin.gif В оригинал звучи по-добре.. ако не го разбираш проблема си е твой, аз се справям с чуждите описания преспокойно laugh.gif

А за знаенето, явно на теб българския ти куца доста повече :question:

П.С Много офтопик, ще ни трият :rolleyes:

С какво английския е по-добър от турския че да го превеждам, или българския biggrin.gif В оригинал звучи по-добре.. ако не го разбираш проблема си е твой, аз се справям с чуждите описания преспокойно laugh.gif

А за знаенето, явно на теб българския ти куца доста повече :question:

П.С Много офтопик, ще ни трият :rolleyes:

не е разбираем за нас

а за триенето не ми пука biggrin.gif

Редактирано от iCKATaAaAa (преглед на промените)

не е разбираем за нас

а за триенето не ми пука biggrin.gif

Това че е неразбираем за теб и " ВАС" ,не е мой проблем ......

Аз когато не разбирам нещо, а ме интересува, се опитвам да се науча biggrin.gif , а не рева че трябва да е задължително така както аз само разбирам :question:

П.С А да не говоря че показваш някаквi много странни "качества" заяждайки се за едно описание хахахахаха.. ББ ще е доволен от теб biggrin.gif ... Ти си неговата гордост отсега нататък ...........

Няма нужда от идеализъм, достатъчно е човек да погледне "цикличността" и системата с която ни манипулират. Досега ни управляват (вече 20 години) едни и същи червени бандити - а името на "партията" им е ДС.

В това число влизат половината дупетати от парламента (вкл. Доган, Първанов, Костов и т.н.) Поне два пъти изборите бяха "спечелвани" с подправени гласове, защо да няма и трети път? Това е всичко друго но не и демокрация.

Относно гласуващите - много пенсионери гласуваха за А-така (а не само за БСП както твърди г-н Неновски), докато много млади, "наясно" с родната политика НЕ гласуваха изобщо. Ако имаме вина ние българите от младото поколение, това е че на много изобщо не им пукаше по изборите... angry.gif

П.П. Diin, ако имахме класация на флеймърите във форума - ти щеше да си на първо място със сигурност... :P

Редактирано от Q-tech (преглед на промените)

Не е излъгал много,но щом е публична личност трябва та си подбира и мери приказките,а не да дрънка простотии.

Електората не е материал освен посочените, в държавата има и млади мислещи хора и личности!

ДА, но те не гласуват, а гласуват точно изброените като "лош човешки материал". И в това отношение Бойко е прав. Турците гласуват за ДПС, огромна част от носталгично настроените пенсионери (включително и моите родители) - за БСП, а циганите - за който даде повече. А ние, които издържаме държавата с данъците и на които ни е писнало от крадливи политици, май в огромната си част отиваме за гъби в деня на изборите. ЗАтова парламент се избира само от тези, които не участват в издръжката на държавата, а напротив - само ползват от ресурсите. И всъщност като се замисля баш лигавата тройна коалиция отделя наречения от БОрисов "лош човешки материал" от другите, като все за техните права говори. Те са най-обгрижвани от държавата, а на практика - най-недоволни. Какво пречи например пенсионерите с пенсия над минималната работна заплата да плащат данък здраве (в крайна сметка много хора живеят със същата тази минимална работна заплата и си плащат като попове всички данъци)? Или циганите да не получават во веки веков социални помощи? Или пък да бъдат адекватно съдени за престъпленията, които вършат, а не да се измъкват по терлици. ДА не споменавам как в ДЕлиормана се назначават полуграмотни турци за сметка на високо образовани люде от друг етнос. Ей за това иде реч, а не за някакъв малоумен расизъм, който бълнуват бесепаро-депесарската мъгла. НЕ харесвам Бойко, прекалено се изхвърля, но пък тия не ги дишам съвсем.

Няма нужда от идеализъм, достатъчно е човек да погледне "цикличността" и системата с която ни манипулират. Досега ни управляват (вече 20 години) едни и същи червени бандити - а името на "партията" им е ДС.

В това число влизат половината дупетати от парламента (вкл. Доган, Първанов, Костов и т.н.) Поне два пъти изборите бяха "спечелвани" с подправени гласове, защо да няма и трети път? Това е всичко друго но не и демокрация.

Относно гласуващите - много пенсионери гласуваха за А-така (а не само за БСП както твърди г-н Неновски), докато много млади, "наясно" с родната политика НЕ гласуваха изобщо. Ако имаме вина ние българите от младото поколение, това е че на много изобщо не им пукаше по изборите... angry.gif

П.П. Diin, ако имахме класация на флеймърите във форума - ти щеше да си на първо място със сигурност... :P

Като гледам темата, сякаш е по-добре да съм флеймър отколкото недоучен и незнаещ начинаещ ламер който ръси малкото си мозък и спами в темите воден от манталитета "на всяка манджа аз да съм мерудия" независимо дали разбирам от това или не......

Но те поздравявам за упоритоста да наваксаш с уроците към по незапознатите политически потребители.......... cool.gif Успех в идеите ... моето мнение по темата го казах .... дали някой го е разбрал или не, е друг въпрос...

П.S Тук съм още единствено заради високопарните претенции на някои да са " качествен " материал , а реално показват ужасно късогледо мислене...biggrin.gif ..и никаква запознатост с политическата реалност.... това е смешното ...

П.С Сесиил, като гледаш да ти приличам на полуграмотен .. Запази изказването си за полуграмотни турци, и високограмотни българи за себе си моля.. Виждал съм и все още виждам тези " високограмотни " българи на държавни постове каkво правят.... няма нужда .... Само със злоба не става :P Има за дялкане и от двете страни.... но явно предпочитаме да дялкаме само турците защото са заели поста на някой който е мислел че е абониран за него по право....

Което ме подсеща за една бивша директорка на училище от Лозенец- българка, сегашната е туркиня( също многогодишна учителка в това училище ) .. та бившата газ пикае и насмита кого ли не че тя само била достойна да заема това място, а другите особено сегашната били страшно некадърни... Което обаче не отговаря на реалността ...И в злобата си става една ултра любителка на Болечно Сидеров....А селището е главно с турско население ;) ( учителския състав е фифти фифти )

Това е типичен пример за доста от злобата на така наречените от теб "грамотни " българи.. ( а доколко е така е под съмнение, едно време политиката беше такава, да не говоря за шуробаджанащината - все още процъфтяваща навсякъде и даваща предимство на " високограмотни " българи ...........)

П.П.С А дъщерята на същата тази газ пикаеща учителка е иначе толкова симпатично и умно момиче, но родителския пример дава отражение в мисленето и....... И този елементарен битов пример показва какво е реално положението на голяма част от случаите за плюене и злоба към нас турците...

П.С Сесиил, като гледаш да ти приличам на полуграмотен .. Запази изказването си за полуграмотни турци, и високограмотни българи за себе си моля.. Виждал съм и все още виждам тези " високограмотни " българи на държавни постове каkво правят.... няма нужда .... Само със злоба не става :ph34r: Има за дялкане и от двете страни.... но явно предпочитаме да дялкаме само турците защото са заели поста на някой който е мислел че е абониран за него по право....

Нищо против нямам турците като като цяло, а само против ПОЛУГРАМОТНИТЕ такива назначавани на неадекватни места по партиен принцип (разбирай принадлежност към ДПС). Това се случва, по дяволите, и то доста по-често отколкото с полуграмотните българи, арменци, евреи... Защото в смесените райони (особено в селата), ДПС коли и беси. И именно това е фрапиращото и дразни. МОга да давам конкретни примери с конкретни имена, но не това е идеята тук. А иначе - работя в частна фирма, в която половината са турци и с тях се разбирам прекрасно. НО в държавната администрация е ужас - там назначенията са точно такива, каквито ги описах. А всичко опира до простичкото - всяка жаба да си знае гьола. Другояче казано, кой каквото може, това да работи. А не да се набира като коте по ламарина за нещо, което нито го знае, нито го умее.

Всъщност ти защо се засегна - нали не си полуграмотен? И като сте толкова високограмотни, защо гласувате под строй за тая престъпна депесарска клика, дето НЕ Й ПУКА за вас?

Нищо против нямам турците като като цяло, а само против ПОЛУГРАМОТНИТЕ такива назначавани на неадекватни места по партиен принцип (разбирай принадлежност към ДПС). Това се случва, по дяволите, и то доста по-често отколкото с полуграмотните българи, арменци, евреи... Защото в смесените райони (особено в селата), ДПС коли и беси. И именно това е фрапиращото и дразни. МОга да давам конкретни примери с конкретни имена, но не това е идеята тук. А иначе - работя в частна фирма, в която половината са турци и с тях се разбирам прекрасно. НО в държавната администрация е ужас - там назначенията са точно такива, каквито ги описах. А всичко опира до простичкото - всяка жаба да си знае гьола. Другояче казано, кой каквото може, това да работи. А не да се набира като коте по ламарина за нещо, което нито го знае, нито го умее.

Всъщност ти защо се засегна - нали не си полуграмотен? И като сте толкова високограмотни, защо гласувате под строй за тая престъпна депесарска клика, дето НЕ Й ПУКА за вас?

Сесил, това назначаване по партийна принадлежност започна още в зората на демокрацията.. мисля че го знаеш..

Тука опираме до манталитета на хората, и шуробаджанащината.. която я има още от преди демокрацията дори.. но особено изпъкна напоследък....

А в селата за които говориш в моя край, там населенето е главно, да не кажа в някои чисто - турско... И там те си избират кмета, те си избират всичко.. това го има и в българските села в цяла БГ...

Относно държавната администрация и силовите ведомства.. там всички партии независимо какви са действат на този принцип.... няма СДС, няма БСП, няма ДПС, няма АТАКА само, всички са в кюпа.. виждал съм го, знам го...

И да, аз съм грамотен, но не гласувам под строй, аз гласувам по убеждения и съвест.... И никой неможе да ме накара да гласувам за нещо, ако не смятам че тоа ще е по-доброто решение...

Мислиш че само турците гласуват под строй- грешиш.... Може би не осъзнаваш, но те виждат че ДПС им помага и им е помогнала повече от която и да е партия в БГ, че защитава техните интереси които никоя друга партия не защитаваше... и отделно че при нас това което е написано сградата на парламента важи в пълна сила....

" Обединението прави силата " .. Това за хора които са си патили само заради това че сме турци е много.... И пак има хора които гласуват за други партии...

А за циганите, аз съм ги виждал под строй да глсуват за СДС, за БСП, за ГЕРБ, за Новото Време... те вече са истинската напаст която се ПРОДАВА... не ДПС и ние турците..

И последно, не знам дали си запозната с партиите добре, но мога от първа ръка да ти кажа че кадровата политика на ДПС се развива постояно, и търси добри кадри.... Но и тя не може да се пребори с манталитета и шуробаджанащината, така както не могат да го направят и другите партии.... Затова навсякъде където има подобноо нещо, не се назначава кадърен , независимо от кой етнос, а се назначава тоя с връзки.. това е проблема.. кадърни има във всеки етнос, но и некадърни връзкари много.... И ако погледнем като цяло облика на страната, се оказва че поради това че българите сте мнозинство, имате много повече некадърни управляващи на държавни постове все още, много повече отколкото ДПС по която всеки гледа да плюе... И тези некадърни назначават свои хора навсякъде.... водени и от некадърност донякъде ,но главно от ИНТЕРЕС...

" Интереса клати феса" нали си чувала....

П.С А ББ е поредния популист, който иска да грабне просто баницата и властта.. нищо друго.. АТАКА нали и тя обещаваше да е принципна.. какво стана.. защо почна Боленчо започна да назначава сина си, жена си, и своите си хора във държавните позиции.. нима това е кадровата безпристрастна политика която обещаваше, и която противопоставяше на уж разложените и некадърни БСП и ДПС... Всичко е фалш и лъжа, един театър в който ние участваме... на думи гръмки, но реалноста показва какви са .. лошото е че повечето хора вярват на медийни кампании, и промивката на мозъци която се прави.... независимо от кой...

Царската партия беше същата.. СДС същите... просто се сменяха за да вземат своя пай от баницата.. и да служат на чужди интереси не на България...

П.С А аз се засягам когато глупостта на хората почва да става еталон за подражание и интелект.... :P както и късогледството им.. .. А в поста си ти показа подобно нещо.... без да се обиждаш...

П.П.С Надявам се и умното Q-техно да е доволен сега от Флеймъра biggrin.gif:ph34r:...и да не слага произволно прозвища без да познава значението им, както и да познава хората :lol6:

Големият скандал...Просто Борисов каза неща,които всеки нормален човек знае и мисли,но никой политик не се осмелява да изрече,защото не са "демократични"...

Въпреки че не съм му фен,в случая е напълно прав ;)

A, така! Ха така! Ю бре!

Чшшш, леко бе.. да не се намираш със стадото овце на паша случайно biggrin.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.