Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Tomb Raider:Коментари и мнения

Featured Replies

Моля изкажете вашите очаквания,мнения,впечетления от всички серий на играта като цяло или поотделно.Какво очаквате от Tomb Raider Legend ? laugh.gif

Редактирано от Schnapper (преглед на промените)

• Отговори 135
  • Прегледи 21,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Моето мнение е че Tomb Raider Legend ще бъде добра.Надявам се да не е като 1 или 2.Мен най-много ми допада Tomb Raider 4.

• 2 седмици по-късно...

Като цяло поредицата е уникална и на мен лично много ми харесва.Tomb Raider 4 беше една от най-успешните в сериите,играл съм я с часове,изключително увлекателна игра,както и продълженията й.Колкото до Tomb Raider Legend...http://www.gamespot.com/pc/action/tombraidervii/screenindex.html - просто хвърлете един поглед на screenshot-овете,играта ще бъде може би най-добрата в сериите,аз лично я чакам с нетърпение.

вече разработчика е друг, не CORE, a Crystal Dynamics, така че мисля че ще има доста подобрения, защото предишните след 6 серии вече тъпчеха доста отдавна на едно място. гледах доста скрееншоти на pc.ign.com, а и има доста обширно превю, погледнете го. сигурен съм че ще е много добра.

ето

http://pc.ign.com/articles/661/661093p1.html

За мен Angel of Darkness, беше най-калпавата - нямаше нито един момент, който да те накара да се замислиш какво трябва да се направи, абсолютна тъпотия. Най-добра за мен е The Last Revelation - добър сценариии, музика. Предпочитам кофти графика с интригуващ сценарий и загадки пред един красив, но малоумен джъмп енд рън ...

• 2 месеца по-късно...

Tomb Raider Legend за PS2 е вече на лице.Очаква се за PC и X-BoX :)

Според мен новата (Legend) ще е добра, но от сега се вижда, че има изкопирани някой "нещица" от Принца! A иначе, дано не им посече акъла на американците от "Cristal Dinamics", да я осакатят както "Принца" (говоря за сейфовете на играта...всички знаете, че на Райдърите можеш да си запазваш играта където искаш).

Според мен новата (Legend) ще е добра, но от сега се вижда, че има изкопирани някой "нещица" от Принца! A иначе, дано не им посече акъла на американците от "Cristal Dinamics", да я осакатят както "Принца" (говоря за сейфовете на играта...всички знаете, че на Райдърите можеш да си запазваш играта където искаш).

<{POST_SNAPBACK}>

То игрите са доста свързани.Излезе Матрицата със специфичното забавяне на времето,после излезе Принца със същото нещо,после още други за който сега за съжалени не се сещам,но съм ги играл,а сега дори и в Need For Speed Most Wanted има елемент на забавяне."Beyond good and evil" също е като Принца.Вообще всичко е навързано.И все пак изключително се радвам за новият Tomb Raider - като гледам клипчета на играта страшно се кефя,ще бъде нещо велико.Не ми се вярва екипът от "Cristal Dynamics" да взаймства и начинът на записване от Принца :beer: - все пак старият начин си беше много по-хубав и всичките части на играта са били с него,така че би било логично и новата част да е така.

Между другото за мен най-добрите Tomb Raider-и са "Tomb Raider 3 The Adventures of Lara Croft" , "Tomb Raider 4 The Last Revolucion и не на последно място "Tomb Raider 2" .Tomb Raider 6 Angel of Darkness също изглежда добре,но Лара е много мудна,което много дразни.

Поправка:А някой може ли да ми каже и някакви връзки към картинки на Лара Крофт и на играта като цяло ?

Редактирано от XrS (преглед на промените)

За картинки и скрийншотове има много! Но аз по се радвам, че преди няколко дена успях да подкарах Tomb Raider 1 и Tomb Raider-Unfinished Business, с резолюция 1024х768 и то с всички звуци към тях (с изключение на Gold-a, там е без музиката:).

• 2 седмици по-късно...

Аз започнах да играя Tomb Raider Chronicles и не е много интересна честно казано.

Тhe last revelation е много добра,но сам още в първите нива.За Legend мога да кажа само,че ще е най-интересната от всички досега.Добре че се сетиха да сменят производителя. :ph34r:;):huh:

т'ва е обложката на Legend

pochettetr7.jpg

a tova e drugata

tomb_raider_7_legend_xb360_pal.jpg

mоже би ще е интересна,но като гледам скрийншотовете,всичко се върти на едно място

Редактирано от lara_croft (преглед на промените)

Играта излязла ли е вече ?

На официалния сайт пише в началото на 2006-та,но кога точно не пише.

На мен лично The Angel of Darkness не ми допадна изобщо,не знам и аз защо.Изтърпях я точно 1 час и я изтрих.Иначе съм голям фен на поредицата и изобщо на Eidos и на Chrystal Dynamics,особено след Soul Reaver...

Aз не съм играла The angel of darkness,но от мненията,които давате няма и да я играя.Legend излиза на някой си Юли,но не знам точно кой.А относно другите части от поредицата,почти завърших Chronicles,а четвърта започвам :bye:

Aз не съм играла The angel of darkness,но от мненията,които давате няма и да я играя.Legend излиза на някой си Юли,но не знам точно кой.А относно другите части от поредицата,почти завърших Chronicles,а четвърта започвам :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Охо,ти си нова в занаята :baby:

Нова съм,ама съм луда по Тomb Raider и всичко,свързано с него.А относно игрите, по-лесно ми е да свърша с една част и после да почвам друга :):):)

Lara Croft - Tomb Raider: Legend

B0009PO59I.03.LZZZZZZZ.jpg

Eidos Interactive обявиха дата за дългоочакваното продължение. Играта с красивата мадама ще се появи за PC, PS2 и Xbox в Европа на 7 април, а в Северна Америка на 11-ти. Версиите за XBox 360 и PSP ще бъдат пуснати малко по-късно !

Вече можете да закупите/резервирате копие играта официално от www.AmaZon.De (цена 50 евро)!

Ето малко картинки от самата игра:

B0009PO59I.03.PT01.TZZZZZZZ.jpgB0009PO59I.03.PT02.TZZZZZZZ.jpgB0009PO59I.03.PT03.TZZZZZZZ.jpgB0009PO59I.03.PT04.TZZZZZZZ.jpgB0009PO59I.03.PT05.TZZZZZZZ.jpgB0009PO59I.03.PT06.TZZZZZZZ.jpgB0009PO59I.03.PT07.TZZZZZZZ.jpgB0009PO59I.03.PT08.TZZZZZZZ.jpg

Редактирано от XrS (преглед на промените)

<{POST_SNAPBACK}>

какъв Принц, какви пет лева?:angry:

ти знаеш ли от кога се разработва Tomb Raider, и че е основоположник на този жанр изобщо - 3d RPG? така че по скоро принца ти е базиран на ТР, а не обратното. Това даже девелопърите на играта няма да ти го отрекат, така че спри да богохулстваш;)

Long live Lara Croft!:)

Колко ли ще струва Legend?

Със сигурност ще си го намеря от някоя приятелка безплатно.

А за тва дали ТR koпира принца или принца TR:кажете кое е първото яйцето или кокошката :clap:

за яйцето или кокошката гледайте "Господин за един ден" и ще разберете;)

иначе през 1996 Tomb Raider 1 поставя началото на "3rd person RPG"-тата и е основоположник на този жанр, по това няма спор.

Спомням си,когато бях малък.За пръв път като докоснах компютър,на който имаше инсталиран Tomb Raider,и от тогава се зарибих по играта и по филма с Кака Лара :bye:

Редактирано от Стоян (преглед на промените)

Спомням си,когато бях малък.За пръв път като докоснах компютър,на него имаше Tomb Raider,и от тогава се зарибих по играта и по филма с Кака Лара :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

един вид, тя ти е първата любов, така ли? biggrin.gif

не бях малка,когато се зарибих по кака Лара,ама си харесвам игрите и всичко друго свързано с нея :P

един вид, тя ти е първата любов, така ли? biggrin.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Еее..чак толкова не,но ми беше първата "любов" в PC гейминга cool.gif

oт официалния сайт http://www.tombraider.com/ можете да си изтеглите една готина програма:Desktop Lara

представлява една малка Лара,която щъка по Taskbar-а

яко е

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.