Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Tomb Raider:Коментари и мнения

Featured Replies

сега пак вътре във фараона като взема звездата и докато се мъча да изляза излизат някви ножове и ме трепят и не мога да продължа...

• Отговори 135
  • Прегледи 21,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Напълно съм съгласен със теб но мисля ,че все пак неможе да се сравнява със Resident Evil 1-3 , Sillent Hill 1-4 Те са най-добрите във този жанр :baby: Поздрави ,trabant4e

<{POST_SNAPBACK}>

нали разбираш че това са игри от различни стилове и не могат да се сравняват? едното е Quest, а другото не е

тъй както си тръгнал, може утре да кажеш че и Age of Empires 3 е по-добра;)

и освен това тия дето си ги изброил могат само да дишат праха на класики като Monkey Island серията, The longest journey, Grim Fandango, Broken Sword серията, Syberia 1&2 и много много други.

Само им потърси рейтингите по специализираните сайтове и ще се убедиш.

сега пак вътре във фараона като взема звездата и докато се мъча да изляза излизат някви ножове и ме трепят и не мога да продължа...

<{POST_SNAPBACK}>

Нямам време да ти напиша ръководство за цялото ниво

още повече, че съм го играл отдавна и съм позабравил

някои неща затова ако разбираш английски виж тук:

http://www.tombraiders.net/stella/tomb4.html#walk.

Ако не можеш да се справиш поне напиши името на

нивото на английски а аз ще се постарая да ти помогна.

остави да се помъчат малко хората, после удоволствието е по-голямо като се справиш с препятствията, нали точно за това са сложени, а не някой да те държи за ръчичка през цялото време:P

• 2 седмици по-късно...

О'к,като сме тръгнали по сайтове аз ще ви препоръчам този:

http://www.laracroftonline.com/

Ако го разгледате изцяло ще откриете това:

http://www.laracroftonline.com/cgi-bin/goo...d.asp?newsID=27

Официалните допълителни части към Томб Райдър 1,2 и 4.Не знам защо ама "Изгубения Артифакт" го няма в списъка.Интересното е,че "Tomb Raider IV Gold" тръгва на ХР,а Томб Райдър IV не.Вижте,може да ви хареса. :)

Интересното е,че "Tomb Raider IV Gold" тръгва на ХР,а Томб Райдър IV не.

Пробва ли да сложиш XP Patch за "Томб Райдър IV"?

http://66.139.79.232/stuff/trdl/div/euro_trle_tomb4.zip

Би трябвало да тръгне.

Редактирано от bbobby (преглед на промените)

Благодаря все пак,ама не ми се занимава да търся диска за четвърта,да я инсталирам,и т.н.А мога да я играя когато реша,защото приятелката ми я има :whist: !

• 2 седмици по-късно...

за легенд нямали walkthroughs някои линкче и ако можи да е на англииски че само на руски маи има

Някой, който сега играе Tomb Raider Legend ще може ли да ми помогне? На едно ниво съм стигнала, а немога да го мина:-/ Нивото е Казахстан и вече накрая (така мисля, че е края на нивото) оная русата мацка немога да я убия! Някой ще може ли да ми каже как да я мина??:-)

Някой, който сега играе Tomb Raider Legend ще може ли да ми помогне? На едно ниво съм стигнала, а немога да го мина:-/ Нивото е Казахстан и вече накрая (така мисля, че е края на нивото) оная русата мацка немога да я убия! Някой ще може ли да ми каже как да я мина??:-)

<{POST_SNAPBACK}>

Целта ти не е да убиеш ParaIso.Трябва да вземеш артефакта...нали все пак затова е там Лара :P Трябва да дръпнеш четерите ръчки,който се намират на стената и да се качиш в машината.След това трябва да залепиш чудовището на стената да се пържи и в този момент да бутнеш четерите топки на тавана напред,така че да се образува непрекъснато магнитно поле - в този момент скачаш от машината и взимаш с Q & E артефакта,който е точно над нея.Успех :)

П.П. Някой знае ли как се използват паролите - отключих си 2,но не знам как да ги активирам :)

Редактирано от SteFo (преглед на промените)

Е,и англичаните си направиха Walktrough,и то какъв... :angry:

http://www.laracroftonline.com/cgi-bin/walkthroughs/

Видео,за да се изфукат,а-а-а-а?Ето сега който закъса вместо да се пеним и да обясняваме,а те да не разбират,имало лек... cool.gif

Кажете си мненията по тоя въпрос! :angry:

Е,и англичаните си направиха Walktrough,и то какъв... :angry:

http://www.laracroftonline.com/cgi-bin/walkthroughs/

Видео,за да се изфукат,а-а-а-а?Ето сега който закъса вместо да се пеним и да обясняваме,а те да не разбират,имало лек... cool.gif

Кажете си мненията по тоя въпрос! :angry:

<{POST_SNAPBACK}>

Не е хубав :angry:

По-доброто решение biggrin.gif

Това с машината го минах:-) Ама сега съм забила на онова място дето пак се биеш с тая и черния - това вече е почти в края на играта! Нивото се казва Bolivia мисля! Лара се бие с оная Аманда! Незнам как да я убия: с меча я трепя, трепя, ама след като падне ми дава един жълт триъгълник и мерника, ама не става нищо като стрелям пак с меча, нито като хвърлям гранати! Моля ви, помогнете:-/

Това с машината го минах:-) Ама сега съм забила на онова място дето пак се биеш с тая и черния - това вече е почти в края на играта! Нивото се казва Bolivia мисля! Лара се бие с оная Аманда! Незнам как да я убия: с меча я трепя, трепя, ама след като падне ми дава един жълт триъгълник и мерника, ама не става нищо като стрелям пак с меча, нито като хвърлям гранати! Моля ви, помогнете:-/

<{POST_SNAPBACK}>

Когато падне трябва да се доближаваш и да натискаш Е.ParaIso пак ще си се пълни...но след няколко серий се обива.Цаката е здрав бой.

Мм...баси, само това ли беше цялата игра??:-( Предните части май по-дългички бяха! Не си заслужаваше чакането ми се струва:-/

<{POST_SNAPBACK}>

Заслужаваше си.Превърти я на 100 процента и ще се убедиш biggrin.gif

Ми то след като я убия тая - това е! Пише ми че играта е свършилаsad.gif( А ти иначе на къщата й играеш ли?? Аз повечето неща там ги намерих:-)

Ми то след като я убия тая - това е! Пише ми че играта е свършилаsad.gif( А ти иначе на къщата й играеш ли?? Аз повечето неща там ги намерих:-)

<{POST_SNAPBACK}>

Играта може да е свършила,но не е превъртяна на 100 процента.За да я превъртиш на 100 процента трябва да събереш всички реликви ( бронзови,сребърни,златни ) от всички нива + къщата и да минеш всички тайм триали.Това значи играта да е превъртяна както трябва.

Аз от къщата немога да намеря още 2 сребърни реликва, или там както се казва:-( И какво става като ги звемеш всичките??:nono:

Забравих да ти кажа (за къщата), че след като взема златната реликва, вече незнам къде да търсяsad.gif Тя златната се взима след като подредиш книгите и като наместиш статуята с лице към слънцето! До там съм стигнала! Незнам къде още да търся!sad.gif Знаеш ли някой таен тунел или врата??:wors:

Аз от къщата немога да намеря още 2 сребърни реликва, или там както се казва:-( И какво става като ги звемеш всичките??:nono:

Забравих да ти кажа (за къщата), че след като взема златната реликва, вече незнам къде да търсяsad.gif Тя златната се взима след като подредиш книгите и като наместиш статуята с лице към слънцето! До там съм стигнала! Незнам къде още да търся!sad.gif Знаеш ли някой таен тунел или врата??:wors:

<{POST_SNAPBACK}>

Ами има тунел библиотека - спалня и тунел ( вода ) басейн - тренировачна зала.Търси.И нивата прегледай :wors:

Ами аз тея съм ги намерила!:nono: За други незнам! Вече ми писна да търся, защото имам чувството, че нищо не съм забравила, пък ми пише, че още 2 реликви трябва да намеряsad.gif В тренировъчната зала всичките съм ги взела! Както и в библиотеката, басейна...! А в спалнята само зад леглото намерих! А да ми кажеш защо са ми патлаците, като никъде не се налага да стрелям??:wors:

Ами аз тея съм ги намерила!:speak: За други незнам! Вече ми писна да търся, защото имам чувството, че нищо не съм забравила, пък ми пише, че още 2 реликви трябва да намеряsad.gif В тренировъчната зала всичките съм ги взела! Както и в библиотеката, басейна...! А в спалнята само зад леглото намерих! А да ми кажеш защо са ми патлаците, като никъде не се налага да стрелям??:)

<{POST_SNAPBACK}>

За да стреляш просто...за удоволствие и за да чупиш едни дъски в библиотеката :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.