Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Tomb Raider:Коментари и мнения

Featured Replies

А да, верно:speak: Бях забравила за тях:) Е незнам...немога да ги намеря останалите 2 артиф. sad.gif Благодаря за помощта все пак:)

• Отговори 135
  • Прегледи 21,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

как да убия чудовището в англия стрелам по камбаните и то се обрьща по звука и после трябва да дрьпна лоста ?и така 4 пьти?!като падна вьв водата немога да избягам а няма друг пьт сякаш трябва и по водата дасе мине ? маи

Редактирано от diablo (преглед на промените)

как да убия чудовището в англия стрелам по камбаните и то се обрьща по звука и после трябва да дрьпна лоста ?и така 4 пьти?!като падна вьв водата немога да избягам а няма друг пьт сякаш трябва и по водата дасе мине ? маи

Точно - 4 пъти - 4 камбани - 4 капана - и умира.След като умре скачаш във водата и се насочваш към трупа му и по него се изкатерваш към следващите изненади :wors:

Според мен чакането си заслужаваше, защото играта е изпипана до последния детайл, но леко ме разочарова това, че са я направили толкова кратка sad.gif Като съм свикнал от предните части да е толкова дълга и сега... малко ми е мъчно

Съжалявам, че трябва да го кажа, но това не е Райдъра, който аз очаквах с толкова голямо нетърпение. Това не е Райдъра, който трябваше да бъде! Не носи духа на старите части от поредицата! Това е някакво подобие на Prince Of Persia и по дух и по атмосвера и по управление (последното обаче е по-добре направено от на Принца). Това даже на моменти ми приличаше на някакво копие на първия игрален филм направен по поредицата. Наблегнато е на екшъна, а не на пъзелите (и това е голяма грешка).

Пъзелите са елементарни (и на този сайт: http://www.trle.net/ едва ли биха им дали и 5 от 10). Скоковете са с предварително зададена дължина и не се налага да се прилага никакъв майсторлък...срамота! Като цяло управлението е добро (като му свикнеш де) като изключим плуването под вода...там е ужас...всеки път когато трябваше да преодолея водно препятствие изпадах в амок :) .

Графиката...да графиката е перфектна..(почти), но както всички знаем, не графиката прави една игра хубава и жалко е, че от Cristal Dinamics май са забравили това.

В заключение ще хвърля още една "бомба"...Angel Of Darkness го играх с по-голямо удоволствие :P .

П.П. За вас не знам, но аз сега се потапям в Lara At The Movies, защото там са уловили това, което трябва да бъде....и като пъзели и като дух и като управление на играта :bye: .

• 1 месец по-късно...

Здравейте пак.Идвам да кажа ПОМОООООООЩЩЩ!!!! На такова тъпо място зациклих че ме е срам да кажа.Ниво KAZAKHSTAN - Project Carbonek в лабораторията дето се разби влака има вентилация.Влизам аз вътре парзалям се и нещеш ли ток тече по жици.Как ли не ги скаччах какво ли не правих,немога да мина и немога. Какво се прави там незнам вие кажете.

Здравейте.Аз не съм играл другите части на ''Lara Croft Tomb Raider'' .Играя за сега само: Lara Croft Tomb Raider:Legend но и тя си ми харесва- достатъчно за да ме държи по цели нощи пред компютъра. Та не разбирам защо толкова я критикувате последната част - ''Legend''. Тя също е хубава - не само като графика и управление но и като нива,трудност и т.н. (вярно само че е малко по-малка но....) cool.gifcool.gifcool.gif:wors::wors:;)

Казаха че ще излиза новата част на Томб Раидер след 3-4 месеца,за повече подробност пишете ми на е-маила [email protected] Това е

^KRISTALINA^ ти коя версия играеш,мога да ти кажа как да го минеш

Здравейте моля ако някой знае нека да помогне. Играя на ''Tomb Raider:Legend'' и съм в Англия на 54% от играта . Справям се но не мога да мина шефа -той представлява нещо като Хидра - излиза от водата и почвам да го стрелям но нищо не помага. Знам само че когато стрелям по статуите излиза някакъв звук който укротява шефа но само за малко. Как да го пречукам и Аз не знам. Моля помогнете !!!!! cool.gifcool.gifcool.gifcool.gifcool.gifcool.gifcool.gif

Здравейте моля ако някой знае нека да помогне. Играя на ''Tomb Raider:Legend'' и съм в Англия на 54% от играта . Справям се но не мога да мина шефа -той представлява нещо като Хидра - излиза от водата и почвам да го стрелям но нищо не помага. Знам само че когато стрелям по статуите излиза някакъв звук който укротява шефа но само за малко. Как да го пречукам и Аз не знам. Моля помогнете !!!!! cool.gifcool.gifcool.gifcool.gifcool.gifcool.gifcool.gif

Когато се укроти,хвърляш магнитното въже по ръчката до статоята и дърпаш!Тогава ще падне една кошница която ще му чупи главата!Така стреляш по четирите статуй и дърпаш лоста,за да падат кошници и да го удрят в главата!За повече инфо свали това филмче-England bos

Пробва ли да сложиш XP Patch за "Томб Райдър IV"?

http://66.139.79.232/stuff/trdl/div/euro_trle_tomb4.zip

Би трябвало да тръгне.

Tа,пробвах два варианта:

1. Да разархивирам пач-а в папката на играта(не стана)

и

2. Да направя в папката на играта папка,кръстена "Patch" и в нея разархивирах файла,пак не стана,дава ми няква грешка

Можете ли да ми кажете какво мога да направя? ;)sad.gif

Интересното е,че "Tomb Raider IV Gold" тръгва на ХР,а Томб Райдър IV не.

Шах на пешката, разбираш ли? Аз ли не съм в час, или до колкото знам, просто "Tomb Raider IV Gold" няма? cool.gif

Ако в Томб Райдър 4 събереш всички тайни ти дават тва дпълнително ниво,или нещо такова.Има със сигърност!

Ако в Томб Райдър 4 събереш всички тайни ти дават тва дпълнително ниво,или нещо такова.Има със сигърност!

И всичките 70 секрета да събереш, пак няма да ти пусне нищо повече (Това не е Tomb Raider 3) и това мога да ти го докажа, ако желаеш. cool.gif

П.П. Има един Tomb Raider level editor (TRLE), но това не е Tomb Raider 4 Gold ;) .

И аз да си кажа мнението:Много е трудна за мене.Иначе си ми харесва.

• 2 седмици по-късно...
А по моя проблем?... :P

Разархивираш където и да е и получаваш "tomb4.exe" с него заместваш оригиналния

файл на TR4 и всичко е наред ОСВЕН АКО:

Цитирам:

"Този пач върви само на чист XP без Service Pack или на XP Service Pack 2 build 2600".

На тях върви дори без пач само че бавно се зарежда.

Когато се укроти,хвърляш магнитното въже по ръчката до статоята и дърпаш!Тогава ще падне една кошница която ще му чупи главата!Така стреляш по четирите статуй и дърпаш лоста,за да падат кошници и да го удрят в главата!За повече инфо свали това филмче-England bos

не става и не става,тея кошници не му чупят главата sad.gif

не става и не става,тея кошници не му чупят главата sad.gif

Трябва да правиш това с бързина!Лесно е!

Трябва да правиш това с бързина!Лесно е!

да бе лесно,то докато се успокои и хвърлям въжето то вече ме събори,не знам дали ще мога да мина тази мисия sad.gif гадост тия да я бяха направили по гадна :P

EDIT ще може ли линк за този бос,защото предния не работи

Редактирано от mclaren (преглед на промените)

да бе лесно,то докато се успокои и хвърлям въжето то вече ме събори,не знам дали ще мога да мина тази мисия sad.gif гадост тия да я бяха направили по гадна :down:

EDIT ще може ли линк за този бос,защото предния не работи

Не знам други линкове освен този!Но трябва доста да стреляш в камбаните!

• 3 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Някой може ли да помогне? След като си инсталирах Tomb Raider 4 The Last Revelation си я стартирам както си му е реда,показва ми там Eidos,Core, и се появява един loading bar, и като зареди докрай просто ме изхвърля от играта и това е и не мога да играя.Ако някой има идея как се оправя това, pls да пише,мерси предварително.

При мен прави подобен проблем,само че ме изхвърля след като поиграя 10-20 секунди(винаги на едно и също място,до едни стълби).На всичкото отгоре го играя от пач.Някво решение?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.