Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Tomb Raider:Коментари и мнения

Featured Replies

oт официалния сайт http://www.tombraider.com/ можете да си изтеглите една готина програма:Desktop Lara

представлява една малка Лара,която щъка по Taskbar-а

яко е

<{POST_SNAPBACK}>

Малко е досадна :).Все се моли да и помагам да се катери или пък вика,че само в интернет седя,и че не тренирам нищо :).Иначе е хубава - особено някой движения laugh.gif

• Отговори 135
  • Прегледи 21,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

момиче съм и да ти кажа честно не се радвам точно на тия движения,на които се радваш ти :clap: ,ама ме кефи,когато Лара се катери по прозорците,които отварям

Who wants a wonderfull walkthrough for Tomb Raider chronicles can find it here

http://www.gamechronicles.com/guides/tomb5/tr5walk.htm

Който не е разбрал да взема речника и да превежда ;):););)

така ти се губи цялото удоволствие, пък и не са чак толкова сложни тези игри че да не може сам да се справи човек:)

Е,има някои работи,във които се запъваш и без walktrough не може.

Аз докато науча как се използва лазера знаеш ли колко се мъчих?

Всеки в началото е имал проблеми.Когато бях на 7-8 години и играх за първи път Tomb Raider 3 ако знаете колко съм се мъчил докато го превъртя.Особено на второто ниво на Лондон - докато най-случайно не разбера,че в един от автоматите за билети в метрото трябва да се пъхне монета и се взема билет и така се продължава колко само се лутах...Също така колко време се мъчих да убия боса на последното ниво на Tomb Raider 3 (паяка) - докато му науча цаката :offtopic_s:...

Игри за който има опътване могат да се превъртят много по-лесно от колкото такива за който няма.За пример давам Septerra Core - за нея по принцип има опътване,но е много кратко - стига само за 30 часа перфектна игра - а после още колко има...което не е описано.Така и не успях да я превъртя играта.

Цитат (agentpat @ 19.01.2006г. в 21:56)

Според мен новата (Legend) ще е добра, но от сега се вижда, че има изкопирани някой "нещица" от Принца! A иначе, дано не им посече акъла на американците от "Cristal Dinamics", да я осакатят както "Принца" (говоря за сейфовете на играта...всички знаете, че на Райдърите можеш да си запазваш играта където искаш).

*

какъв Принц, какви пет лева?wink.gif

ти знаеш ли от кога се разработва Tomb Raider, и че е основоположник на този жанр изобщо - 3d RPG? така че по скоро принца ти е базиран на ТР, а не обратното. Това даже девелопърите на играта няма да ти го отрекат, така че спри да богохулствашwink.gif

Long live Lara Croft!:offtopic_s:

Определено между поредицата Tomb Raider и историите на принца (които започват през далечната 1989 г. тогава излиза първата игра от поредицата), има разлика и както се вижда (ако се придържаме към твоята логика) не Принца е базиран на Raider-a, а обратното:hush:. Идеята за сексапилната археоложка се заражда през 1992 г.

П.П. Между другото ти кога изигра първия си Райдър?;).

Принца, в сегашната му версия, започва да се разработва през 2002/3 до колкото помня, със Sands of time, първият от сегашната трилогия, която завърши с The Two Thrones. Това за което ти говориш от 1989 най вероятно е Prince of Persia 3D, което обаче си е баш 2D и си е типичен аркейд.

Пак казвам, и мисля че не греша, този жанр 3RD person RPG, започва през далечната 1996 с Томб Рейдър, който аз първо играх на Плейстайшън, а две години по-късно и на ПЦ

Редактирано от kolp (преглед на промените)

Пак казвам, и мисля че не греша, този жанр 3RD person RPG, започва през далечната 1996 с Томб Рейдър...

Приятелю! Tomb Raider e игра тип Adventure, а не RPG! RPG, или Role Playing Game са игрите от поредиците: Morrowind; Fallоut; Gothic...има и още много, но сега не ми се изброяват;).

От цялата работа знам само,че Tomb Raider e Action/Adventure поредица.А относно 3-та част,на мене не ми тръгва на компа,може би защото съм на XP.За принца няма да коментирам,тая игра не съм я играла и не ми звучи хубаво.А като въпрос поставям следния: "Защо щом това е тема за Tomb Raider се обсъжда само принца?" angry.gifangry.gifangry.gif

Редактирано от lara_croft (преглед на промените)

От цялата работа знам само,че Tomb Raider e Action/Adventure поредица.

Много точно казано;). И за другото си права ("Защо щом това е тема за Tomb Raider се обсъжда само принца?")! Стана спор, понеже исках просто да разясня нещата, които засегна колегата за тези две поредици! Лично аз спирам да пиша по този въпрос, защото темата наистина е за друго:).

П.П. А третата част на Raider-a си върви като пушка на XP, та даже и с всички звуци и филмчета към нея:).

Можеш ли да ми кажеш може би не си я тегля от правилното място или не си я инсталирам кат хората(TR3).Ако имаш съвет кажи ми моля те. ;)

Малко вероятно е проблема да е в релийза на играта.По-скоро ти трябва пач-решение за съвместимоста на играта с Windows XP ( по принцип играта е стара и върви само на Windows 95/98) - с този пач играта върви на Windows XP !

Виж ТУК или ТУК и си избери...(второто е торент и изисква регистрация). А относно инсталацията...кажи какъв е точно проблема? Така без информация, нищо не мога да ти кажа;).

Проблема беше следния,имам Crack,инсталирам играта,слагам копие от Crack-а в иконката и то ми иска диск.Не мога да ги разбера тия технологии :)

Стандартната инсталация на играта си е от около 1.7 мб. (толкова се инсталират в папката) и си върви с диск. Сега! Може да се направи да върви и без диск, но това не се прави с крак, а се копират нужните файлове от диска на харда, за да върви играта! Но така, или иначе няма да спестиш много място:).

Проблема беше следния,имам Crack,инсталирам играта,слагам копие от Crack-а в иконката и то ми иска диск.

Самият крак се копира в директорията на играта, а не в иконката:).

Толкова им разбирам на игрите.Най-важното е че една приятелка ще ми даде диск и ще се оправя сама нататък. :bye: :bye: :bye: Благодаря все пак.

да, да, напълно правилно - 3d person action/adventure е жанра, но така или иначе Tomb Raider 1 е първият негов представител ;)

Че кои е казал,че Тоmb Raider 1 не е първия от поредицата(щом е 1 си е ясно).

E,така по може.Аз не го знаех тва.Какво ще кажете за Chronicles хора.Последните нива хич не са лесни,верваите ми :snowballfight::):)

А някой да ми помогне с линкове за 1 и 2 ра част на играта да си я изтегля,че съм я играл само на Плей стейшън ,и сега ги немам записани никъде ?

Ето: Tomb Raider 1 и Tomb Raider 2

Обаче си има тема "Желания и линкове към игри" и би трябвало там да поискаш тези игри;).

Редактирано от agentpat (преглед на промените)

Мерси за линковете ! Съжалявам за искането,просто си помислих , че след като е за Кака Лара темата и може да се пита и обсъжда всичко ! Мерси пак !

Мерси за линковете ! Съжалявам за искането,просто си помислих , че след като е за Кака Лара темата и може да се пита и обсъжда всичко ! Мерси пак !

Няма нищо, пак заповядай. Ще помагаме с каквото можем :bye: .

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.