Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Tomb Raider:Коментари и мнения

Featured Replies

Тука коментар няма да давам,но се радвам,че сте отзивчиви и помагате на балъците кат мене. :):wors::)

Редактирано от lara_croft (преглед на промените)

• Отговори 135
  • Прегледи 21,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Абе хора,вземам да се плаша.Понякога като плясна някоя глупост и вие спирате да пишете във форума.И на всички:честит ви Св.Валентин и Трифон Зарезан :kiss2: :baby: Отговаряйте,моля ви!

Скачаш с Alt

Вадиш пистолети със Spase(маи така се пише)

Стреляш и вършиш всичко друго със Ctrl

А иначе стрелките си ги знаеш

Екипировката ти е на Esc

А паузата на P

Би трябвало да нямаш проблеми с контролите,ако не си разбъзикал преди да започнеш да играеш

ПП.Нормално ли е във Lost artifact Лара да е с много забавени движения и се управлява много трудно.

ПП.Нормално ли е във Lost artifact Лара да е с много забавени движения и се управлява много трудно.

<{POST_SNAPBACK}>

Изобщо не е нормално даже.Превъртал сам и тази част и нямах никакви проблеми.Имаш някакъв проблем с играта.Съвета ми е да преинсталираш играта,а ако не се оправи и след прейнсталацията да погледнеш дали компютърът ти покрива изисквания на играта ( едно време я играех на 266 Mhz 32 Ram 8 MB Video Card ).В краен случай си я търси наново :clap:

Редактирано от SteFo (преглед на промените)

Като цяло поредицата е уникална и на мен лично много ми харесва.Tomb Raider 4 беше една от най-успешните в сериите,играл съм я с часове,изключително увлекателна игра,както и продълженията й.Колкото до Tomb Raider Legend...http://www.gamespot.com/pc/action/tombraidervii/screenindex.html - просто хвърлете един поглед на screenshot-овете,играта ще бъде може би най-добрата в сериите,аз лично я чакам с нетърпение.

<{POST_SNAPBACK}>

Напълно съм съгласен със теб но мисля ,че все пак неможе да се сравнява със Resident Evil 1-3 , Sillent Hill 1-4 Те са най-добрите във този жанр :clap: Поздрави ,trabant4e

Напълно съм съгласен със теб но мисля ,че все пак неможе да се сравнява със Resident Evil 1-3 , Sillent Hill 1-4 Те са най-добрите във този жанр :clap: Поздрави ,trabant4e

<{POST_SNAPBACK}>

Нека не започваме нов спор и спазваме благия тон.Всеки с вкусовете си.Едни харесват едни игри,други други игри.Нямаш база за сравнение между двете игри.

Лично аз се опасявам да не сложат на "Legend" някое старфорсче (както и предполагам, че ще стане де), че тогава я вапцахме :clap:

Нека не започваме нов спор и спазваме благия тон.Всеки с вкусовете си.Едни харесват едни игри,други други игри.Нямаш база за сравнение между двете игри.

<{POST_SNAPBACK}>

Съгласен съм и се извинявам просто си изразявам мнение ... то е лично мнение...

А какво мога да направя за да станат движенията на Лара бързи и нормални

Аз започнах да играя Tomb Raider Chronicles и не е много интересна честно казано.

Тhe last revelation е много добра,но сам още в първите нива.За Legend мога да кажа само,че ще е най-интересната от всички досега.Добре че се сетиха да сменят производителя. :wors:  :wors:  :wors:

<{POST_SNAPBACK}>

И аз съм на Chronicles в момента и съм в мелницата но стигнах до място от дето немога да продължа.До тук ми хареса но давидим дали ще видя останалото.

Къде зацикли.Аз съм на последното ниво.Питай ще помагам :bye: :bye: :bye: :bye: :bye:

Според мене най добра от поредицата е Last Revelation (TR4)

Не случайно тя е използвана за създаване на стотици нови Томб Райдъри.

Ако някой се интересува да види тук:

http://www.laraslevelbase.org/

Има както отделни нови нива така и пълни игри, най добрите от които:

Lara at the Movies

Reign Of Chaos

Tomb Raider A

The Lizard King и т. н.

Колкото до проблема със Windows XP тук в секцията Downloads

има TR4 XP-Patch, който обаче работи само със чист Windows XP.

За SP1 и SP2 няма пач или аз не го знам. Ако някой разполага

с информация моля да пише.

Благодаря много за този сайт, приятел :) . Аз лично не знаех, че има толкова направени (неофициални) нива за Райдърите :eek: . Проблема е, че нито едно от тях не успях да подкарам sad.gif . Ако ти си успял, напиши и сподели опита си...ще е полезен и на други, мисля cool.gif .

Само "Tomb Raider A" се инсталира директно.

За другите трябва първо да инсталираш TR4 a след това просто следвай

инструкциите от текстовия файл (такъв има към всяко ниво).В повечето

случаи трябва да се копира Data в Data на TR4, Audio в Audio на TR4,,

load.bmp в основната папка на TR4 и т. н. Разбира се има и по сложни

случаи за тях първо изтегли това:

http://66.139.79.232/levels/2000/TRLE.rar

а после виж тук:

http://www.laraslevelbase.org/box_manual.asp

P.S.

Ето още един сайт с нива: http://www.trle.net/

Редактирано от bbobby (преглед на промените)

Работата е, че не ми тръгва Левъл Едитора на мен sad.gif . Тъкмо зареди главното меню и ме изхвърля...и съвместимост задавах и пак нищо :yanim: . Някакви идеи?

Работата е, че не ми тръгва Левъл Едитора на мен sad.gif . Тъкмо зареди главното меню и ме изхвърля...и съвместимост задавах и пак нищо :yanim: . Някакви идеи?

<{POST_SNAPBACK}>

За да подкараш тези нива не ти трябва да стартираш Левъл Едитора.

Освен ако искаш да си направиш собствени нива.

Най много да ти потрябва Левъл Конвертора "tom2pc" и то само при някои

от нивата.

По добре кажи кое ниво искаш да подкараш а аз ще ти напиша точно какво

да направиш.

За нивото "The Dead Empire 1" обаче май иска cool.gif .

П.П. Иначе успях да подкарам вече две нива (едното с доста поднива)...обаче звука от изстрелите, ходенето и и т.н е много лош (чува се като едно пукане). Може би някой пач би оправил проблема? :clap: .

За нивото "The Dead Empire 1" обаче май иска  cool.gif .

П.П. Иначе успях да подкарам вече две нива (едното с доста поднива)...обаче звука от изстрелите, ходенето и и т.н е много лош (чува се като едно пукане). Може би някой пач би оправил проблема?  :nono: .

<{POST_SNAPBACK}>

Копирай: ENGLISH.DAT и SCRIPT.DAT във TRLE.

tde.lar, tde.sam, tde.raw, tde.swd, tde.wad, tde.CD, tde.sfx и tde.TOM във TRLE/graphics/wads

102.wav във TRLE/audio

Във TRLE/audio стартирай start_me.exe и изчакай да конвертира mp3 във wav

След това стартирай tom2pc.exe. Със бутона Add избери tde.TOM. После натисни бутона Build All

и изчакай да се конвертира нивото (при мен се наложи последното да го направя 2 пъти, незнам защо)

После всичко си тръгна нормално.

Колкото до проблема със звука да не би да си забравил да конвертираш mp3 във wav със start_me.exe (папка audio)

защото Райдъра не работи с mp3 а само със wav.

В началото на играта съм.Минах Фараона и сега съм на едно място,където оня дядка пали с един факел течността в басейна...Аз съм отгоре и се въртя в кръг и нищо повече немога да направя.Може би нещо не съм активириал или пропуснал.Помогнете ми.10x

Копирай: ENGLISH.DAT и SCRIPT.DAT във TRLE.

tde.lar, tde.sam, tde.raw, tde.swd, tde.wad, tde.CD, tde.sfx и tde.TOM във TRLE/graphics/wads

102.wav във TRLE/audio

Във TRLE/audio стартирай start_me.exe и изчакай да конвертира mp3 във wav

След това стартирай tom2pc.exe. Със бутона Add избери tde.TOM. После натисни бутона Build All

и изчакай да се конвертира нивото (при мен се наложи последното да го направя 2 пъти, незнам защо)

После всичко си тръгна нормално.

Благодаря много :). Всичко вече е наред.

П.П. Просто чрез Левъл Едитора може да се стартира всяко ниво базирано на енджина на ТР4.

Благодаря много :). Всичко вече е наред.

П.П. Просто чрез Левъл Едитора може да се стартира всяко ниво базирано на енджина на ТР4.

<{POST_SNAPBACK}>

Само че "The Dead Empire 1" е много късо и не твърде оригинално.

Ето моята класация:

1. Lara at the Movies

2. Reign Of Chaos

3. Tomb Raider A

4. The Lizard King

Lara at the Movies е правена по сценарии от 13 хитови филма:

The Treasure Island, Rebecca, Psycho, The Blair Witch Project, Jurassic Park,

Blood from Mummys Tomb, Alien Resurrection, Pirates of the Caribbean,

Star Wars Episode 1, Hound of the Baskervilles, 12 Monkeys, Stargate, Indiana Jones.

Изиграх я с огромно удоволствие. Препоръчвам ти я:

http://66.139.79.232/levels/2004/0604/TRLEGold-Movie.zip

В началото на играта съм.Минах Фараона и сега съм на едно място,където оня дядка пали с един факел течността в басейна...Аз съм отгоре и се въртя в кръг и нищо повече немога да направя.Може би нещо не съм активириал или пропуснал.Помогнете ми.10x

<{POST_SNAPBACK}>

СТАЯТА СЪС СИМВОЛИ НА ПОДА: Дръпнете веригата.Това ще отвори вратата долу и ще позволи на водача ви да влезе. После ще видите 4 символа на пода да светят. За да отворите изхода трябва да стъпите на най близкия и

да скачате на всеки следващ без да стъпвате извън тях. След всеки правилен скок някоя от факлите на стената

ще се запалва.Ако направите грешка всички факли ще угаснат и символите по които сте минали преди това ще

се запалят. Трябва да ги угасите за да пробвате отново. Това става със другата верига в малката стая надолу по стълбите.

seth1.jpg

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.