Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трансценденталност - какво представлява и как се постига

Featured Replies

Абе позата и посоката е важна, но не най. Ти се научи да де молиш, другото ще дойде от себе си

Така става ли?Като молитва?

Като гледам добре се е научила да се моли Мадона.И на правилния "бог".... cool.gif

Редактирано от neo2311 (преглед на промените)

• Отговори 85
  • Прегледи 14,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Така става ли?Като молитва?

Като гледам добре се е научила да се моли Мадона.И на правилния "бог".... cool.gif

По отношение на избора, нали сме обсъждали, че всеки сам решава. Така, че няма лошо, щом това и носи щастие.

Избирай, избора е свободен. Но да знаеш не е лесно, че възможностите са мноого, но и само една.

Редактирано от mimito53 (преглед на промените)

По отношение на избора, нали сме обсъждали, че всеки сам решава. Така, че няма лошо, щом това и носи щастие.

Избирай, избора е свободен. Но да знаеш не е лесно, че възможностите са мноого, но и само една.

Щастие в матер. свят без Бог се нарича МАЙА(илюзия). cool.gif

Не казвам, че трябва да страдаме. Напротив. Трябва да разберем КОЕ Е ИСТИНСКОТО ЩАСТИЕ, НЕ-ИЛЮЗОРНОТО! cool.gif

Не казвам, че трябва да страдаме. Напротив. Трябва да разберем КОЕ Е ИСТИНСКОТО ЩАСТИЕ, НЕ-ИЛЮЗОРНОТО! cool.gif

Е добре, да кажем, че за него говорим. biggrin.gif

• 4 седмици по-късно...
Щастие в матер. свят без Бог се нарича МАЙА(илюзия).

Аха, така е, и обикновено това "щастие" се намира и постига във заведенията от сорта "Тарикати"... laugh.gif Условия за постигане на въпросното "щастие" при мъжете е бръсната кратуна тип "мутроид", а при жените - силиконови цици с размер на олимпийски плувен басейн... :P

Така ли ви учат във вашата секта, дето ще ви води някъде в междузъбното щастие, ахахахааааааа.

Това, което си постнал, многократно го повтаряш и е типичният сектански приом за промиване на мозъците ви. Не трябва да страдаме, ама като ги попиташ вашите водачи какво точно е истинското щастие, няма да могат да ти отговорят и ще те бутнат да се просветляваш, щото не си достатъчно просветлен, ако изпитваш и материално блаженство, нали така.

От мен да знаеш - комуто не се нрави този свят и онзи няма да се понрави.

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

От мен да знаеш - комуто не се нрави този свят и онзи няма да се понрави.

Люси, по принцип повечето време съм съгласен с теб. Но този път цитата (изкаран от контест - за останалото си права - с него не съм съгласен.

Не го знам този (напротив - много добре го знаем) създателя на този свят, но е пълен некадърник. Или по-точно казано некадърничка.

Смисъла (един от многото) на живота е постигане на съвършенство чрез творчество. Ако този свят е съвършен, то движението би било равно на нула, и би настъпила нощта на Брама. (не че няма да настъпи де) Но този свят не е съвършен и всички ние се стремим (не говоря за оцеляване - това е първосигналносистемно©) към неговото и наше Съвършенство. В и Чрез Творчество.

А за "онзи" свят - ами астрала - там виждаме всички наши страхове, илюзии, представи, мечти - "абе да преспим една вечер с тази мисъл" за да я доизкусурим в астрала. ;)

Люси, по принцип повечето време съм съгласен с теб. Но този път цитата (изкаран от контест - за останалото си права - с него не съм съгласен.

Не го знам този (напротив - много добре го знаем) създателя на този свят, но е пълен некадърник. Или по-точно казано некадърничка.

Смисъла (един от многото) на живота е постигане на съвършенство чрез творчество. Ако този свят е съвършен, то движението би било равно на нула, и би настъпила нощта на Брама. (не че няма да настъпи де) Но този свят не е съвършен и всички ние се стремим (не говоря за оцеляване - това е първосигналносистемно©) към неговото и наше Съвършенство. В и Чрез Творчество.

А за "онзи" свят - ами астрала - там виждаме всички наши страхове, илюзии, представи, мечти - "абе да преспим една вечер с тази мисъл" за да я доизкусурим в астрала. :headphones:

"Каквото горе, това и долу." - Великият Хермес.

А римляните са допълнили - "Каквото вън, такова и отвътре."

На мен не ми е нужна нито астрология, нито психология, за да зная какво се случва във вътрешния свят на човека. Достатъчно ми е да погледна лицето му - там пише всичко. Особено очите - прозореца към душата и душевното състояние на всеки един. Както астрала, така и ментала, така и всяка една енергия-дух е изкристализирала в материя и те са неотделими.

Смисълът на живота е в неговото живеене, не в отричането му и деленето му. Онзи свят е пропил в този достатъчно, за да го отделяме и който се пъни да го прави, завършва зле. Светът е един - и ментала, и астрала, и етера проникват навсякъде твърдоматериалния, светът е фракциониран, но не и сепариран. Вълните на морето не правят отделни морета, а все са едно.

Люси - 10Х

Много мъдрост има в тези думи...

Всички май говорим за едно и също нещо но се пънем по различен начин. А ти Цар Кору І, като ръснеш тук том из форумите горчива билка, какво очакваш, някой да да затанцува на твойта гайда ли. не не се надявай, всички сме като теб, "от нашето по убаво нема" biggrin.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.