Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Need for Speed Shift

Featured Replies

хах а с това 4850х800 с какво видео трябва да си .. Доста малко хора ще са с него :P

• Отговори 430
  • Прегледи 71,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

хах а с това 4850х800 с какво видео трябва да си ..

Доста малко хора ще са с него ;)

Какво говориш ле човек.Тази карта е разпросранена вече като дупките в София.И xbox 360 има видео кррастоска между xt1900 И hd2900,първото хибридно видео.Но пак няма подръжка за DX10.Конзолният гейминг си е на светлинни години от PC.Много малко игри има които графиката и при двете платформи да е една и съща,но Shift сигурно ще е една от тях от доста време NFS си е чисто конзолна игра.Аз не знам кога производителите на гейминг ще се осъзнаят че в момента конзолното пиратство е много по-сериозно и повече от това при комповете.Скоро предполагам
  • Автор

Клипчетата, които гледаме са от PS3. Тази конзола може да извади тази графика, xbox-а не може. PC-то може, но трябва да разполага с видео карта от висок клас, като HD4850. Xbox-а си изпя песента, ако може така да се каже. Затова M$ подготвят Xbox720 за догодина. И все пак конзолните игри се пишат по различен начин и затова не им е проблем да се конкурират с настоящите game компютри що се отнася до графика и фреймрейт. Сравнения като 800 към 48 не са реалистични, просто работата на двете видео карти е доста различна. ПП: nVidia 8800GT също има 6-7 пъти по-малко шейдъра, ама все още подкарва всичко на макс ;)

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Клипчетата, които гледаме са от PS3. Тази конзола може да извади тази графика, xbox-а не може. PC-то може, но трябва да разполага с видео карта от висок клас, като HD4850. Xbox-а си изпя песента, ако може така да се каже. Затова M$ подготвят Xbox720 за догодина. И все пак конзолните игри се пишат по различен начин и затова не им е проблем да се конкурират с настоящите game компютри що се отнася до графика и фреймрейт.

Сравнения като 800 към 48 не са реалистични, просто работата на двете видео карти е доста различна.

ПП: nVidia 8800GT също има 6-7 пъти по-малко шейдъра, ама все още подкарва всичко на макс :P

Графичния чип на XBox 360 се произвежда от ATI/AMD и е X1900 pro има 48 pixel и 8 vertex shader 12 тексдтурника и 12 TMU's . ATI HD4850 е с 800 унифицирани shader's което значи 800 pixel и 800

vertex 16 текстурника 40 ТМU . Когато са слжени на pc HD 4850 e поне 5-6 пъти по бърза.

8800GT e с 112 унифицирани разликата е ,че АТИ и Nvidia ги пресмятат по различен начин. Като се пуснат филтрации 8800GT кляка много при 1650x1080 4AA 16AF разликата е поне 30% в сравнвнение с HD4850 .

При Shift разликата между pc и конзолната версия е няма да е голяма но като се пуснат филтрацииите определено веднага ще се забелязва.

Редактирано от Boyracer (преглед на промените)

Клипчетата, които гледаме са от PS3. Тази конзола може да извади тази графика, xbox-а не може. PC-то може, но трябва да разполага с видео карта от висок клас, като HD4850. Xbox-а си изпя песента, ако може така да се каже. Затова M$ подготвят Xbox720 за догодина. И все пак конзолните игри се пишат по различен начин и затова не им е проблем да се конкурират с настоящите game компютри що се отнася до графика и фреймрейт.

Сравнения като 800 към 48 не са реалистични, просто работата на двете видео карти е доста различна.

ПП: nVidia 8800GT също има 6-7 пъти по-малко шейдъра, ама все още подкарва всичко на макс :ph34r:

720 не го ли годвят за 2012-2013 някаде.Както и PS4?

Работата е там че за бокса игрите са оптимизирани повече отколкото за PC.На бокса няма windows а леко софтуерче .Така че няма как едно добро PC да се сравнява с xbox360.

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

Аз се надявам с моя Athlon X2 5400+, 9600GT и 3GB рам да я подкарам на макс без сеч под Vista Ultimate x64 ;)

Леко ме съмнява, тъй като тази 9600GT не е от най-бързите видео карти и е среден клас... А и тези 3GB рам не се знае доколко ще са достатъчни. Все пак с виста си, а играта предполагам ще е лакома, като знам колко са им оптимизирани игрите на EA

• Автор

720 не го ли годвят за 2012-2013 някаде.Както и PS4?

;) Еми и аз вече не знам. Последно четох, че щели да се забързат и да са готови в края на 2010. Но навсякъде пише различни дати.

Много добър trailer :lol6: Явно ,че играта ще е много добра щом са се потрудили така да изглежда гаража.

• Автор

Публикувано изображение

Ето нещо много интересно. Пичовете от GamersZine са получили preview версия на играта. Те предоставят първата официална информация относно тунинга директно от извора дето се вика. Ето ви цялата статия: ЦЪК! Интереното е, че ще можем да бараме много неща вътре в купето, като волани, седалки и допълнителни уреди, както и че промяната на ширината на гумите и слагането на нова изпускателна система ще влияе на поведението на колата ... за разлика от предишните игри.

Отделно се появи и интервю с Dave Flynn, главен дизайнер на трасетата. Говори се за създаването на пистите. Ето го и него!

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

За тези, който говорят, че играта няма да е хубава мисля, че много грешат. Тази просто ще е различна от другите и надявам се много по-добра!

Аз очаквам да е много добра защото момчетата от GTR работят по нея.Само ме притеснява факта че е направиха за много бързо време.

Аз очаквам да е много добра защото момчетата от GTR работят по нея.Само ме притеснява факта че е направиха за много бързо време.

Ти какво очакваш.Това да не е близард?Имам чувството,че всички ЕА игри се пускат с минимум 3 месеца по-рано.После чакай пачове за 1 куп бъгове.

Нали уж имаше два екипа, всеки от които разработваше отделна игра и замисълът беше всеки екип да пуска игра през една година? ;)

Аз доколкото си спомням декември месец 2008 бъдещето на Need For Speed беше неясно и имаше големи съкращения в EA Black Box.

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

Аз доколкото си спомням декември месец 2008 бъдещето на Need For Speed беше неясно и имаше големи съкращения в EA Black Box.

Направо да го спират.Вече мисля,че поредицата се изчерпа.Да направят нови серии игри.Тая shift няма да е изключение.Сега всичко се кефи,но като излезе ще се почне нещо от рода-"Историята не ми харесва","Управлението е скапанo","Има бъгове" и т.н.

Редактирано от jamc (преглед на промените)

Направо да го спират.Вече мисля,че поредицата се изчерпа.Да направят нови серии игри.Тая shift няма да е изключение.Сега всичко се кефи,но като излезе ще се почне нещо от рода-"Историята не ми харесва","Управлението е скапанo","Има бъгове" и т.н.

Добре ве, като не ти харесва - не го играй

• Автор

Публикувано изображение

В GamerZines се появиха превюта на оптичния и силовия тунинг в играта. Добра новина е, че лимита на леърите лепинки е доста по-голям. Със сигурност е поне 50, а може и изобщо да няма лимит. Повече няма да пиша, четете си сами :whist:

Оптичен тунинг

Силов тунинг

Добра ще е играта ето едно ново видео http://www.youtube.com/watch?v=q5yyNstJ4AI

Наистина ще е реалистична.. не набира кто в другите части от 80км/х да скочи директно на 120 Публикувано изображениеПубликувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.