Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

НЛП, хипноза, промиване на мозъка

Featured Replies

Кой от вас вярва в съществуването на психотронни оръжия?

Аз мисля, че може и да има такива оръжия. Защо да няма?!

Разбира се, че има. Всички религиозни догми и глупави учения, които не са базирани на разумната логика и които ти казват как точно и какво да мислиш, тоест - мислят вместо теб и това наричат божий промисъл, са именно това. Фанатизмът е тяхно дете - за справка - иди и виж темата Ислям, темата Кришна и всичко ще ти стане ясно от раз.

• Отговори 88
  • Прегледи 14,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Автор
Разбира се, че има. Всички религиозни догми и глупави учения, които не са базирани на разумната логика и които ти казват как точно и какво да мислиш, тоест - мислят вместо теб и това наричат божий промисъл, са именно това. Фанатизмът е тяхно дете - за справка - иди и виж темата Ислям, темата Кришна и всичко ще ти стане ясно от раз.

Така е! Ама аз питах за машина, която променя мозъчните вълни и по този начин може да бъде контролирано поведението на човека.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Така е! Ама аз питах за машина, която променя мозъчните вълни и по този начин човек може да бъде накаран да върши разни неща.

Каква по-голяма машина от фанатизма в религиите и каква по-голяма промяна в мисловните процеси при човека въз основа на техните догми. Ние тук, във форума, нямаме ли си типични примери за това... cool.gif

а за това кво ще кажете.

интересно е след петата минута.гледайте внимателно!!!

http://www.youtube.com/watch?v=u7gl8nNsDMA

или тва

Ще кажа, че този е шарлатанин.

• Автор
Каква по-голяма машина от фанатизма в религиите и каква по-голяма промяна в мисловните процеси при човека въз основа на техните догми. Ние тук, във форума, нямаме ли си типични примери за това... cool.gif

Ще кажа, че този е шарлатанин.

Да, шарлатанин е, със сигурност.

Наистина тук във форума има много фанатици, независимо от вярванията им - дали вярват в най-древните учения и Бог, назован с точно определено име и само на него трябвали да се кланят всички... Абе... луда работа. Ама има опрвия. cool.gif

Разбирам, че не вярваш в съществуването на машина, променяща мозъчните вълни?

Остави фанатиците. Ние тях си ги знаем и ги чакаме да се освестят. laugh.gif

Да, шарлатанин е, със сигурност.

Наистина тук във форума има много фанатици, независимо от вярванията им - дали вярват в най-древните учения и Бог, назован с точно определено име и само на него трябвали да се кланят всички... Абе... луда работа. Ама има опрвия. cool.gif

Разбирам, че не вярваш в съществуването на машина, променяща мозъчните вълни?

Остави фанатиците. Ние тях си ги знаем и ги чакаме да се освестят. laugh.gif

Ти си бил голям оптимист. Има да си чакаш. За тях ти, щом ползваш рациото и мислиш самостоятелно, си набутан в графата заблуден и сляп материалист. Те се мъчат теб да спасят от заблуди, а ти ги чакаш да се освестят, майтап голям.

Голяма част от пишещите в този форум са сектанти и ти ми говориш за променени мозъчни вълни, а аз ще ти кажа, че и такива няма - просто няма мозъчна дейност там, има натискане на копчето, което се явява пусков момент при споменаване на техния бог, наричан само с различни имена, а в същината си един и същ и се започва едно възпроизводство на записа в мозъка им - само едно и също до втръсване - как това е единствения бог истинен и как само той и вярата в него има способността да те изведе от матрицата, в която си затънал до гуша. biggrin.gif Иди и виж спора в темата Ислям, който се е водил вчера - голям смях - спор между двама фанатици. Този спор ражда единствено чудовища като на картините, показани от Дийн и Ура, нищо друго. А модераторите така и не изтриха тези снимки, ако чакат да използвам бутона "докладвай" има и те да си чакат.

Този фанатичен бог може и да няма име - някои го наричат абсолют. Задължително е да е с главна буква, обаче.

Ученията и религиозните вярвания, които не изискват да мислиш и да търсиш сам истината, а ти дават нагово всичко, в което трябва да вярваш, са до едно фанатични и произвеждат фанатици на килограми. Това дъновисти, това розенкройцери, разни адвентисти и свидетели, фанатици-ислямисти, будисти или православни, кришнари, без значение е какви се определят те - абсолютно еднакви в същността си - все промити и недействащи мозъци, ползвани само за самовъзпроизводство на самия фанатизъм като такъв. Жалкото е, че отиват на кино и добри мозъци. Но започне ли се веднъж, трудно е да се спре процеса навреме. Връщането към здравия разум е ужасно трудно. Психиатрите знаят това много добре.

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

Ти си бил голям оптимист. Има да си чакаш. За тях ти, щом ползваш рациото и мислиш самостоятелно, си набутан в графата заблуден и сляп материалист. Те се мъчат теб да спасят от заблуди, а ти ги чакаш да се освестят, майтап голям.

Голяма част от пишещите в този форум са сектанти и ти ми говориш за променени мозъчни вълни, а аз ще ти кажа, че и такива няма - просто няма мозъчна дейност там, има натискане на копчето, което се явява пусков момент при споменаване на техния бог, наричан само с различни имена, а в същината си един и същ и се започва едно възпроизводство на записа в мозъка им - само едно и също до втръсване - как това е единствения бог истинен и как само той и вярата в него има способността да те изведе от матрицата, в която си затънал до гуша. biggrin.gif Иди и виж спора в темата Ислям, който се е водил вчера - голям смях - спор между двама фанатици. Този спор ражда единствено чудовища като на картините, показани от Дийн и Ура, нищо друго. А модераторите така и не изтриха тези снимки, ако чакат да използвам бутона "докладвай" има и те да си чакат.

Този фанатичен бог може и да няма име - някои го наричат абсолют. Задължително е да е с главна буква, обаче.

Ученията и религиозните вярвания, които не изискват да мислиш и да търсиш сам истината, а ти дават нагово всичко, в което трябва да вярваш, са до едно фанатични и произвеждат фанатици на килограми. Това дъновисти, това розенкройцери, разни адвентисти и свидетели, фанатици-ислямисти, будисти или православни, кришнари, без значение е какви се определят те - абсолютно еднакви в същността си - все промити и недействащи мозъци, ползвани само за самовъзпроизводство на самия фанатизъм като такъв. Жалкото е, че отиват на кино и добри мозъци. Но започне ли се веднъж, трудно е да се спре процеса навреме. Връщането към здравия разум е ужасно трудно. Психиатрите знаят това много добре.

Люцка, вместо да се пънеш, като ПрепЪнателният да изкарваш думата 'секта' мръсна дума(Кришна-съзнание има най-голямото основание да изкара всички религии, барабар светското общество на луциферианското илюминати и разни организациики на консуматорска основа на ума) за 'секта', тъй като са се отделили в хронология от Кришна; или пък да "смесваш плявата със зърното"- демоничен саллаам на паднал лунно-сатурниански дух с Кришна-съзнание или разни кръжоци от типа на Розенкройцерите или ДънДивистите, просто погелдни твоят common-ism ДАЛИ СЛУЧАЙНО НЕ Е 'СЕКТА' И ТОЙ? <ahttps://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_smile.gif' alt=':)'> .. За мен ти си от сектата на mental speculators от типа на соц.интелектуалци. Само, че Neo-интелЕктуалка.

Тюксън е от сектата на 'гурме-дегустаторите'. biggrin.gif ма талант за деГУСТА-ция. "Ме густа ла пинга гранде"?.. ахахаха

gastrologia.jpg

Луцифер е този, който дава светска изява без Бог, като, разбира се, ще си дойде и ще си "вземе тантото" за това що ти е давал, като ментален ресурс за наслада на сетивата и ума. cool.gif

Луцифер те кара и да ме наричаш 'религиозен фанатик'(след като Кришна-сънание не е религия; илюминати на луцифер е ;) )и да ме сравняваш с това овне недодялaно, което дори и не e ислямистче а -объркано турско-националистче- баат Дийнката, си е най-новата изява на Люцифенерчо в главата ти. cool.gif

Просто, наистина материалзмът те поставя в полoжение "енергийно-зависима от Козирога". Съжалявам-"щом така си решила ти-ДОБРЕ" biggrin.gif , както е казал Васко с кръпките на кецовете... biggrin.gif aз съм ОТВЪД Козирогът, ...мдааа laugh.gif

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

biggrin.gif Туки, разбра ли сега за какво иде реч, като те нарекох оптимист. Не, ти не си оптимист само, ти си идеалист-оптимист, направо. Затова влизаш в графата на Ура неспасяем върл материалист густо-дегустатор. А за мен остава прозвището интелектуален безбожник, само щото съм обикновен реалист. А, и нео-социалист съм, според нашия приятел. biggrin.gif

Нео, много ми липсваш, брато, повече, отколкото предполагах.

Ура, голям си сладур, брато и ме кефиш много. :rolleyes: Ти си ярък светлоносец на този форум, пръскаш от скришната и известна само на посветените светлина навред, досущ като един приятел, когото ти не долюбваш, поради незнайни за мен, но вероятно знайни за теб причини, а на мен ми е просто интересен. biggrin.gif Сега сериозно - много си умен и язък ти за ума!

biggrin.gif Туки, разбра ли сега за какво иде реч, като те нарекох оптимист. Не, ти не си оптимист само, ти си идеалист-оптимист, направо. Затова влизаш в графата на Ура неспасяем върл материалист густо-дегустатор. А за мен остава прозвището интелектуален безбожник, само щото съм обикновен реалист. А, и нео-социалист. biggrin.gif

Нео, много ми липсваш, брато, повече, отколкото предполагах.

Ура, голям си сладур, брато и ме кефиш много. :rolleyes: Ти си ярък светлоносец на този форум, пръскаш от кришната светлина навред, досущ като един приятел, когото ти не долюбваш, поради незнайни за мен, но вероятно знайни за теб причини, а на мен ми е просто интересен. biggrin.gif Сега сериозно - много си умен и язък ти за ума!

...не си "безбожник", а си "безразборник", :rolleyes::rolleyes: което както ти казах е на светлинни години от баат Дийнката, но пак ще му кацнеш, ако ти харе(м)-са миризка на розите там доле...а знаеш те имат такъв ухаен мириЗ(без кириЗ), защото миреят на оборската ТОР(яхуй и аллахуй), 'снесена' от Тюксън ДеГуста Гранде. biggrin.gif

...не си "безбожник", а си "безразборник", :rolleyes::rolleyes: което както ти казах е на светлинни години от баат Дийнката, но пак ще му кацнеш, ако ти харе(м)-са миризка на розите там доле...а знаеш те имат такъв ухаен мириЗ(без кириЗ), защото миреят на оборската ТОР(яхуй и аллахуй), 'снесена' от Тюксън ДеГуста Гранде. biggrin.gif

Ура, заливаш ме от смях, сладур. :rolleyes: Как ти идват наум такива смехории, невероятно светъл и весел дух си, ето защо толкова те харесвам - с теб е леко на душата на човека и ето защо не мога да проумея какво правиш в секта, брато, точно ти там с целия си интелект и с всички знания.

Сега сериозно - много си умен и язък ти за ума!

Люси, всяко нещо, което става има определен смисъл, който може да не се види веднага, а след период от време. "Престоя" на Пип при кришнатите със сигурност също има смисъл и цел. А Пип след определеното му за "престоя" време сам ще каже за "урочето", което е научил там. Пип сам спомена преди няколко дни, че кришна организацията е (цитирам по памет) корумпирана и изгубила своята истинност. Говоря за финансовата организация на движението Кришна-съзнание. Така, че ще видиш развитието му (на Пип) след време.

Тези, които помним (с огромно удоволствие) неговите "изяви" в политическата критика срещу мангал костофф, хубавата наде, и останалата СеДС пасмина на Пип из форумите можем с увереност да заявим, че браткиш Пиппи е невероятен Боец, и веднъж намерил кауза се бори за нея със всички възможни свои интелектуални сили. А Пип има достатъчно такива сили - даже му и "артисват"... cool.gif Знания също - бол.

Въпроса би трябвало да се постави в друга светлина. Като (например) кой, защо, по какъв начин, с какви (психотронни?) средства направи така, че за период от няколко месеца браткиш Пиппи стана от политически боец срещу комуноидната тъпандурщина© в отчаян от материята, Нитцше, Фройд, Сократ, и живота последовател на Кришна (движението)?

Люси, всяко нещо, което става има определен смисъл, който може да не се види веднага, а след период от време. "Престоя" на Пип при кришнатите със сигурност също има смисъл и цел. А Пип след определеното му за "престоя" време сам ще каже за "урочето", което е научил там. Пип сам спомена преди няколко дни, че кришна организацията е (цитирам по памет) корумпирана и изгубила своята истинност. Говоря за финансовата организация на движението Кришна-съзнание. Така, че ще видиш развитието му (на Пип) след време.

Тези, които помним (с огромно удоволствие) неговите "изяви" в политическата критика срещу мангал костофф, хубавата наде, и останалата СеДС пасмина на Пип из форумите можем с увереност да заявим, че браткиш Пиппи е невероятен Боец, и веднъж намерил кауза се бори за нея със всички възможни свои интелектуални сили. А Пип има достатъчно такива сили - даже му и "артисват"... cool.gif Знания също - бол.

Въпроса би трябвало да се постави в друга светлина. Като (например) кой, защо, по какъв начин, с какви (психотронни?) средства направи така, че за период от няколко месеца браткиш Пиппи стана от политически боец срещу комуноидната тъпандурщина© в отчаян от материята, Нитцше, Фройд, Сократ, и живота последовател на Кришна (движението)?

Аз имам отговора. Французите също... :help wanted3:biggrin.gif

• Автор
Cherche la femme!

Е, дай по-ясно, де!

...не си "безбожник", а си "безразборник", ;):lol6: което както ти казах е на светлинни години от баат Дийнката, но пак ще му кацнеш, ако ти харе(м)-са миризка на розите там доле...а знаеш те имат такъв ухаен мириЗ(без кириЗ), защото миреят на оборската ТОР(яхуй и аллахуй), 'снесена' от Тюксън ДеГуста Гранде. biggrin.gif

:wors:

Артисват друг път! :P:nono:

;)

Артисват друг път!

Тукси, човек носи интелекта си през инкарнациите. Ражда се с него (талантите). Да се отрече на Пип интелект е меко казано несериозно.

• Автор
Тукси, човек носи интелекта си през инкарнациите. Ражда се с него (талантите). Да се отрече на Пип интелект е меко казано несериозно.

Интелект!!! :speak:

Няма такива работи! Най-обикновено психично заболяване, от което няма да се излекува НИКОГА!!! biggrin.gif

Не си ли забелязал, че той скача от една крайност в друга. Първо - отявлен женомразец, после кришнар. И предположения за други крайности имам, ама няма да ги споменавам сега. ;)

Не знам дали са му влияли с психотронно оръжие, ама той е луд за връзване и точно така ще си умре, радостен, че излиза от матирацта, ама всъщност влизайки просто в гроба!

Интелект!!! :speak:

Няма такива работи! Най-обикновено психично заболяване, от което няма да се излекува НИКОГА!!! biggrin.gif

Не си ли забелязал, че той скача от една крайност в друга. Първо - отявлен женомразец, после кришнар. И предположения за други крайности имам, ама няма да ги споменавам сега. ;)

Не знам дали са му влияли с психотронно оръжие, ама той е луд за връзване и точно така ще си умре, радостен, че излиза от матирацта, ама всъщност влизайки просто в гроба!

Шаблонна е фразата, но е вярна - от гениалността до лудостта има една крачка. Важното е да не се направи. Въпросът е да имаш мярката.

А Ура е интелект и това се вижда от пръв поглед дори.

няма да се излекува НИКОГА!!!

Не съм съгласен с теб Тукси. Човек не може да се "излекува" от интелекта си. А лудостта е лудост защото е сложена в шаблон. И дали е лудост зависи от гледната точка. Защото според гледната точка на "луд" затворник не той затворен, а надзирателите са затворени - нали те са зад решетките... cool.gif

А за крайностите - ами те винаги дават обратен резултат - и е видно

• Автор

Да! Даже тук искам да цитирам една мисъл:

В живота няма грешки, а само уроци. Не съществува такова нещо като негативно преживяване, а само възможности да растеш, да учиш и напредваш по пътя на себевладението. В борбата се ражда сила. Дори болката може да бъде прекрасен учител. Но за да превъзмогнеш болката, трябва първо да я изпиташ. Или, казано по друг начин, как можеш действително да познаеш радостта да бъдеш на върха на планината, ако преди това не си бил в най-ниската долина.

Робин Шарма

Тукси, точно това и говореше Люси в един свой пост относно Везните

Или, казано по друг начин, как можеш действително да познаеш радостта да бъдеш на върха на планината, ако преди това не си бил в най-ниската долина.
  • Автор
Тукси, точно това и говореше Люси в един свой пост относно Везните

Да, знам! Но, това са и моите изводи от живота. cool.gif

Мен повече ме впечатли това, че няма само негативно преживяване, а има трупане на опит. Така си е, макар и да не ни харесва много това нещо.

biggrin.gif:)

То това и бай Христо - Христоса го е казал.

То това и бай Христо - Христоса го е казал.

Бай ти Ристьо е казал да наблегнеш на кекса и силната ранЪ, за да има борбЪ. biggrin.gif

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Бай ти Ристьо е казал да наблегнеш на кекса и силната ранЪ, за да има борбЪ

:scared: Пип, като се има и предвид за ПараЛелите (ама не списованието, нито първичните Лелки) :) между Кришна и Йошуа значи ли, и Кришна го би казал? cool.gif

Я браткиш разКАЖИ за петте гаджета - Везни. Ама не питам от лиубопитство, а от Любознателност.

• Автор
:scared: Пип, като се има и предвид за ПараЛелите (ама не списованието, нито първичните Лелки) :scared: между Кришна и Йошуа значи ли, и Кришна го би казал? cool.gif

Я браткиш разКАЖИ за петте гаджета - Везни. Ама не питам от лиубопитство, а от Любознателност.

:)

:speak:

biggrin.gif Да разкаже и за настоящото гадже - зодия Телец и вероятно също кришнарка. Тя му е приятелката в профила. Ако сте забелязали, той има само един приятел в профила си и това е именно тя! ;):rolleyes:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.