Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

НЛП, хипноза, промиване на мозъка

Featured Replies

Тук ще си поговорим за всички начини за въздействие върху мозъка (ако искате го наречете подсъзнанието), като: нейролингвистично програмиране - НЛП, хипноза, въздействие на човека с мисъл от разстояние, 25-ия кадър, промиване на мозъка, включително и от секти, па и за психотронното оръжие може да си поговорим дали вярвате, че съществува.

Като начало, ето ви едно интересно филмче с хипноза: cool.gif

http://hotfortune.ru/Predskazaniya-3/Vanga...ie-amerika-591/

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

• Отговори 88
  • Прегледи 13,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Мозъкът е местилище на ума.

brain и mind(mannah)са различни понятия.

Съзнанието и подсъзнанието са понятия, характеризиращи се като 'симптоми на нематериалната душа'.

Така както човек, когато се роди, то няма добър ум, като инструментариум, но подсъзнателно(инстринтивно) върши неща от сученето до астралните пътешествия. Всичко това е обхвата на подсъзнанието.

Чрез ума човек 'обработва' тази информация.

Това е все едно склуптор на сече със секач дадено парче глина. Склупторът е душата, глината е подсъзнанието(опитът му до сега,като материал за изява), а секачът е инструмента.

Изводът от горенаписаното е, че умът не е нищо повече от вторичен инструмент на душата, за съзнанието, като нейни симптом.

Тук ще си поговорим за всички начини за въздействие върху мозъка (ако искате го наречете подсъзнанието), като: нейролингвистично програмиране - НЛП, хипноза, въздействие на човека с мисъл от разстояние, промиване на мозъка, включително и от секти, па и за психотронното оръжие може да си поговорим дали вярвате, че съществува.

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

• Автор

Ще е хубаво, ако разкажете някоя истинска история, свързана с психическо въздействие. cool.gif

Кажете дали вярвате в съществуването на психотронно оръжие. :)

Ето видео за 25-ия кадър за начинаещи, които не знаят какво е това.

Ето и един експеримент, който не е нещо ново за тези от вас, които са чели психология.

Много са ми интересни тези социалистически чада, които участват в експеримента.

http://www.youtube.com/watch?v=gGgBie9qNHk...feature=related

Друг експеримент от същия филм:

http://www.youtube.com/watch?v=LAcP2WyRSFs...feature=related

А това е много интересно. Не вярвах, че някой ще каже на черното бяло. cool.gif

http://www.youtube.com/watch?v=liULvAsKpgs...feature=related

Предлагам един експеримент.

Ще постна снимка на млад мъж, но няма да ви казвам кой е.

Опитайте се да разгадаете поне малко от него или от живота му, или ... каквото и да било.

Разбира се след това ще ви кажа кой е :scared:

12211614.jpg

приятно забавление laugh.gif

Хич ме няма във физиогномията, ама ще се пробвам. То от всичките неща, все ще позная нещо :lock: .

Интелектуален тип, силно развита мисъл, вкл. и абстрактна, не се страхува, но е стеснителен, не е съвсем решителен. Честен, с висок морал, не е егоист. Вероятно е скромен. Съобразителен е, прозорлив. Също не ми изглежда с особено силна воля. Чувствата му са потиснати, слабо изявени. Затворен е в себе си. Жизненият му тонус е нисък, липсва му жизнена сила. Строг е (главно по отношение на себе си).

хайде де! защо се уплашихте?

не ви промивам мозъка, казвайки ви какъв е той! че да покриете наблюденията си с моите думи, т.е. да видите това, което искам да видите.

никак не е трудно да се манипулира човешкото съзнание

нали така?

извинявай Shiniasu, писали сме едновременно.

да. позна доста :lock:

Редактирано от Нел (преглед на промените)

• Автор
хайде де! защо се уплашихте?

не ви промивам мозъка, казвайки ви какъв е той! че да покриете наблюденията си с моите думи, т.е. да видите това, което искам да видите.

никак не е трудно да се манипулира човешкото съзнание

нали така?

извинявай Shiniasu, писали сме едновременно.

да. позна доста :lock:

А откъде да знаем дали Shiniasu наистина е познал доста или ти сега ни лъжеш, за да продължим ние по неговите съждения, а накрая да се окаже, че нищо от тези предположения не е вярно, а ние се водим по ръзсъжденията на този, писол преди нас и ти сега ни манипулираш? cool.gif

Друго е да се види на живо този човек и да се види какво му е излъчването и как се държи.

Очите му и стиснатите устни му показват някакъв проблем, който го мъчи. Мисля, че в него има някакви вътрешни противоречия.

То излъчването се запазва на снимките. Даже хора, които виждат аурите на хората, твърдят, че и на снимките аурите им се запечатват.

правилно, друго е да се види на живо laugh.gif

мен ако питаш, Тук съм, това е един красив млад мъж

всъщност взех снимката от един друг форум, в който пиша и познах какъв е(мъжът на снимката). имах три предположения и едното беше абсолютно точно, но... познах, защото дълги години опознавах човекът, който ми зададе "гатанката" и на тази база прецених какво би искал да чуе... остана да кажа точно обратното на това, което иска да чуе laugh.gif и познах

Снимките запазват моменти, не цялостно излъчване. На една човек може да изглежда смирен, а на друга - страстен - зависи къде гледа, какво мисли, как.

На снимката - европейски тип, от новите, амбициозните, но още не-справил се с романтизма си. В частност - момчето на мама /в смисъл - подвластен на желанията си, глезен/.

Добре загладената коса и стиснатите устни определено задавят желанието ми да продължавам нататък.

Давайки определения за някого, описваме и себе си, частично.

Пъзел.

Иначе - да, сигурна съм, има зло-употребители, които гадаят и по снимки. biggrin.gifohmy.gif

Редактирано от infinity1305 (преглед на промените)

Снимките запазват моменти, не цялостно излъчване. На една човек може да изглежда смирен, а на друга - страстен - зависи къде гледа, какво мисли, как.

На снимката - европейски тип, от новите, амбициозните, но още не-справил се с романтизма си. В частност - момчето на мама /в смисъл - подвластен на желанията си, глезен/.

Добре загладената коса и стиснатите устни определено задавят желанието ми да продължавам нататък.

Давайки определения за някого, описваме и себе си, частично.

Пъзел.

Иначе - да, сигурна съм, има зло-употребители, които гадаят и по снимки. biggrin.gifohmy.gif

....'сцепена брадичка' знаеш ли какво означава за френологията?... cool.gif

• Автор

U.Ra, я да те видя какво ще ми кажеш за този тип лице.

http://www.beinsadouno.com/board/index.php...ost&p=67940

Той е много подобен на моя типаж. Само носът в началото - точно между веждите е доста вдлъбнат, т. е., носът ми не започва точно от челото, както на тази картинка, а трябва да се изреже малко от носа на тази картинка, точно между очите. И очите ми май са по-малки.

Е, какво ще кажеш за това лице, което е като моя типаж? :wors:

и така... снимката е на Йоахим Пайпер, SS-Standartenführer от Waffen-SS, прочул се като командир на елитни части в едни от най-жестоките битки на WWII, фанатично предан на Химлер, след войната осъден на смърт за военни престъпления.

за повече инфо

Тук ще си поговорим за всички начини за въздействие върху мозъка (ако искате го наречете подсъзнанието), като: нейролингвистично програмиране - НЛП, хипноза, въздействие на човека с мисъл от разстояние, 25-ия кадър, промиване на мозъка, включително и от секти, па и за психотронното оръжие може да си поговорим дали вярвате, че съществува.

а за това кво ще кажете.

интересно е след петата минута.гледайте внимателно!!!

http://www.youtube.com/watch?v=u7gl8nNsDMA

или тва

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

пак комунизъм, царю?. 'сектите' срещу 'комунистите'(сенките)?.. кои са 'сектите'?.. Сциентолозите какви са?... Ами мормоните? ами мормотите?.. biggrin.gif

В Кришна-съзнание казваме, че ДУХОВНИЯТ 'аз-'(джива-атма) трябва да овладее ума си и да го контролира, а не да бъде контролиран от майа(илюзията) cool.gif

После вече може да се отдаде спокойно на Свръх-аз-ът, Парма-атма, тъй като майа няма да бъде активна.

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

пак комунизъм, царю?. 'сектите' срещу 'комунистите'(сенките)?.. кои са 'сектите'?.. Сциентолозите какви са?... Ами мормоните? ами мормотите?.. biggrin.gif

В Кришна-съзнание казваме, че ДУХОВНИЯТ 'аз-'(джива-атма) трябва да овладее ума си и да го контролира, а не да бъде контролиран от майа(илюзията) cool.gif

После вече може да се отдаде спокойно на Свръх-аз-ът, Парма-атма, тъй като майа няма да бъде активна.

Ами овладей си атмана най-накрая, че ми писнааааааааааааа на дживата от Кришна!

Ами овладей си атмана най-накрая, че ми писнааааааааааааа на дживата от Кришна!

ахахахахаха, Люцкаааааа... :);):)

:)

:)

ахахахахаха, Люцкаааааа... :shake_puter::shake_puter::shake_puter:

;)

:shake_puter:

Ето защо те харесвам, приятел. cool.gif

Аз също много се смея, докато чета и пиша тук, но, моля те, събери малко прането и пиши по същество в темите.

• Автор

Една интересна статия за една руска секта, в която промивали мозъка на сектантите с психотропни вещества и наркотици.

http://www.vesti.ru/doc.html?id=219353

Ще извадя само една част от статията тук. Другата ще си я прочетете от линка.

На особняк оперативников навела девушка, которой удалось вырваться на свободу. Она-то и рассказала милиционерам, что творится в штаб-квартире сектантов: пленников накачивают наркотиками, полностью лишают свободы воли. Обещают новую жизнь без страданий, и новоиспеченные адепты сами отдают документы на квартиры и все деньги.

"Ашрам Шамбала" – она же "Академия оккультных наук", "Сибирская ассоциация йогов" – появилась в 1989 году на волне увлечения индуистскими теориями. Сейчас у нее отделения во многих городах России, в рядах секты – около 15 тысяч человек. В основном девушки. Их похищали или заманивали обманом. После обработки психотропными веществами заставляли отказаться от прежней жизни: забыть близких, отдать все сбережения и собственность. Новичкам показывали выступления тех, кто уже достиг ранга "просветленных"

От внешнего мира их отрезали полностью. Общение с близкими, Интернет, телевидение, мобильные телефоны, любая литература, кроме сектантских брошюр, – все, что могло вывести жертву из гипноза, в "Ашрам Шамбале" было строжайше запрещено.

С главой "Ашрам Шамбалы" правоохранительные органы уже встречались. Константина Руднёва дважды пытались привлечь к уголовной ответственности, но ни одно из дел так и не дошло до суда. Члены секты отказывались давать показания против своего наставника. Как ни странно, даже на этот раз, при наличии всех фактов, Руднёва сразу задержать не получилось. Его отпустили, но только пока – найденные в другом особняке "Ашрам Шамбалы" брошюры, наркотики и психотропные препараты уже скоро лягут в копилку вещдоков. К тому же сектанты наконец-то вышли из транса и заговорили со следователями.

• Автор

Ето друга статия, пак за хипнотизиране и използване на упойващи вещества при ученици.Така и не мога да разбера защо им е на сектантите да хипнотизират ученици. :P

http://www.vesti.ru/doc.html?id=88359

Детей загипнотизировали во время экскурсии

Прокуратура Липецка начала расследование деятельности местной религиозной секты "Богородичный центр". Поводом для проверок стал инцидент, в котором пострадала группа школьников.

Под видом проведения экскурсии в музее члены секты начали читать детям проповеди. Уже установлено, что ребят подвергали гипнозу, используя при этом одурманивающие вещества. Позже 17 детей обратились к врачам с жалобами на головную боль и повышенную температуру.

Девять членов организации задержаны. Проводится расследование. В офисе сектантов изъяты культовая литература, видеоматериалы, сектантские листовки.

• Автор

Сещате ли се как ви раказвах за руските циганки, които хипнотизират хората и те сами им дават пърите и бижутата си? Сега намерих статии по въпроса.

http://www.izvestia.ru/investigation/article3092536/

http://www.vesti.ru/doc.html?id=102119

• Автор

Кой от вас вярва в съществуването на психотронни оръжия?

Аз мисля, че може и да има такива оръжия. Защо да няма?!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.