Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента.....

Featured Replies

не сте сами ;)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 95,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Даааааааааааа остана ли малко?

Федорке усещаш ли, че сме сами?

Остана доста, то само аз си го ядох biggrin.gif

А, не усещам, щото ходя напред назад да чета клюки из нета biggrin.gif . Хората в петък вечер са излезли да се повеселят навън, не са като мен вързани с пакет памперси и една камара работа със срок за изпълнение.

Малко по темата

Мисля да предложа на сериознито момичета да се преместим или в бара или в свободните приказки, че утре ще ни четат конско!!!

Малко по темата

Мисля да предложа на сериознито момичета да се преместим или в бара или в свободните приказки, че утре ще ни четат конско!!!

Кой бе, кой ще ни чете конско?

Шефовете ще кажат "Айдеееееееееее оспамихте темата.... ЗАЩО?"

Е то разликата между празни приказки и свободни разговори е никва...

biggrin.gif

Е, то ако някой почне да чете конско, ще направи голяма грешка.

Един кратък анализ - всичко, което сме написали, сме го мислили. Трябва ли обезателно изречението да започва или свършва съответно с мисля си за или ... за това си мисля.

П.П. Поне така си мисля biggrin.gif Едва ли има тук някой, пишещ нещо, което не мисли... ако ме разбирате

Мисля си,че първото кафе не можа да ме събуди. Ще се пие второ... :)

П.П. Поне така си мисля biggrin.gif Едва ли има тук някой, пишещ нещо, което не мисли... ако ме разбирате

:P то това важи за всичко написано, във всички теми и форуми laugh.gif

p.s. виждайки горецитираното мнение на многоуважаемата fedora, денят ми определено придоби нов смисъл :)

Събота, работен ден. В офиса се затъпявало

14 март 2009 / News.dir.bg

Днес, 14 март, е нормален работен ден след 4-те почивни дни от 28 февруари до 3 март, включително.

Разместване на работни и почивни дни ще има също около 1 май и Гергьовден – 4 и 5 май (понеделник и вторник) са обявени за почивни дни, които ще се отработват на 16 и 30 май. Почивен ден е и 21 септември (понеделник), а съботата след него – 26 септември, ще се работи.

Дълги години екип от финландски учени изследвали над 2000 държавни служители във Великобритания, и стигнали до извода, че многото часове, прекарани в офиса, повишават риска от нервни разстройства и дори могат да доведат до слабоумие, съобщи неотдавна Би Би Си, цитирана от СЕГА. От резултатите става ясно, че умствените способности на хората, които работят повече от 55 часа на седмица, затворени в едно помещение, са по-ниски от тези на колегите им, които не се претоварват. Според професор Кери Купър от университета в Ланкастър работодателите трябвало да проумеят, че дългият работен ден не довежда до по-добри резултати, а вреди на работния процес.

Служителите, участвали в изследването, са преминали през 5 различни теста за умствени способности, като са ги правели през различни години - 1997, 1999, 2002 и 2004 г. Тези от тях, които оставали в офиса в извънработно време, за да свършат допълнителни задачи, дали най-слаби резултати. Словесният им запас и умението им да се аргументират били значително намалени.

“Работодателите трябва да проумеят, че извънредният труд всъщност вреди на фирмата в дългосрочен план. Много е важно да се спазва правилното съотношение между работа и почивка“, категоричен е професор Купър. Но отбелязва скептично, че в условията на криза хората все по-дълго се задържали на работното си място от страх да не ги уволнят.

Мисля си дали в моите офиси четат дир.бг баси...

мисля да взема да поизрина кочинката докато прасетата са на даскало........ :)

мисля, че ако са достатъчно затъпяли - не biggrin.gif

казваш им - ако седите в офиса -ще получите нервно разстройство.Ако сте загрижени за Вашето здраве - напишете си молбите и повече никога няма да седите в тези офиси laugh.gif

мисля да взема да поизрина кочинката докато прасетата са на даскало........ :)

Добро утро :P

Аз това ще го правя, когато жена ми легне да спи с малката следобед.

Мисля си за един недоволин пИтел biggrin.gif

Добро утро ... :)

Мисля си за една ухилена шефка biggrin.gif

Добро да е :P

Пък на мен ми се спи като на мечок през ноември... biggrin.gif

Даже и второто кафе не успя да ме събуди...Ама ако прасна още едно,и сигурно ще се гътна,така че спирам дотук laugh.gif

Пък на мен ми се спи като на мечок през ноември... biggrin.gif

Даже и второто кафе не успя да ме събуди...Ама ако прасна още едно,и сигурно ще се гътна,така че спирам дотук laugh.gif

Пффф, мисля си, че ше имаш сърцепляс от кафетата biggrin.gif

Пффф, мисля си, че ше имаш сърцепляс от кафетата biggrin.gif

Мисля си,че ще имам сърцепляс от работата biggrin.gif

за съботните мекички на "една откачалка" biggrin.gif

Брех, какво сте се разработили всички, бре :friends1:

Аз още ме мога да се разсъня :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.