Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента.....

Featured Replies

Току-що от затвора ми докараха познайте кого ? Серийният изнасилвач ;)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 95,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Мисля, че на останалите затворници трябва да им се даде медал -една година насам - бой всеки ден, сутрин и вечер (за десерт след боя) му се изреждат всички от етажа.......

Каква му е диагнозата Док ?

Няколко епелиптични гърча един след друг от тази сутрин - за това ми го докараха. ще го пооправим и ще го върнем отново в затвора.Накарал съм всички да го пипат само с ръкавици.

А епилепсията е посттавматична (след един бой са му спукали главата)

Няколко епелиптични гърча един след друг от тази сутрин - за това ми го докараха. ще го пооправим и ще го върнем отново в затвора.Накарал съм всички да го пипат само с ръкавици.

Само такова наказание за такива като него ...

Мисля, че на останалите затворници трябва да им се даде медал -една година насам - бой всеки ден, сутрин и вечер (за десерт след боя) му се изреждат всички от етажа.......

Мдам.. все пак в затвора имат чуство за чест донякъде явно... вярно е че там не обичали такива нерези ....

Така му се пада...

Как лети времето ....

Как лети времето ....

.... крайно време е да седна и да си напиша протоколите за понеделник biggrin.gif

Мдам.. все пак в затвора имат чуство за чест донякъде явно... вярно е че там не обичали такива нерези ....

Така му се пада...

Върнах го обратно вече.

Мисля си, че се чувствам като на работа в момента с тая бумащина около мене sad.gif

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Мисля си, че се чувствам като на работа в момента с тая бумащина около мене sad.gif

Така и трябва -след като цяла седмица си се чувствала като на курорт с тия кафета, понички и млади , разголени пичове покрай тебе :)

Така и трябва -след като цяла седмица си се чувствала като на курорт с тия кафета, понички и млади , разголени пичове покрай тебе :)

За да не си хапеш джуките от яд, че си на работа в събота да знаеш, че съм ти съпричастна biggrin.gif

Имам си служебен лаптоп и купчинка документи до мене в момента :blink:

Чудя се още колко ли теми ще бъдат отворени с линк към pampers.bg :magnifier:

Чудя се още колко ли теми ще бъдат отворени с линк към pampers.bg :magnifier:

Поне още 3-4 докато свърши цялата дандания....

И мисля че накрая няма да спечели най-красивото бебе.. а това чиито родители са успели да му ходатайстват най-много... мдам..... няма нищо честно в това... и какво ли ще стане като порасне то самото.. не искам да го мисля...

И мисля че накрая няма да спечели най-красивото бебе.. а това чиито родители са успели да му ходатайстват най-много... мдам..... няма нищо честно в това... и какво ли ще стане като порасне то самото.. не искам да го мисля...

Пусни си вечерта Биг Брадър и огледай хубаво Тодор Славков biggrin.gif

Мисля,че няма нищо лошо в тази работа с гласуването,но ми се струва безсмислено всичко.

Пусни си вечерта Биг Брадър и огледай хубаво Тодор Славков biggrin.gif

Защо... какво му има на човека :magnifier:

П.С Звучи ми познато...

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Защо... какво му има на човека :magnifier:

П.С Звучи ми познато...

нищо му няма на "царчето" - нищо :handshake:

Внука на Тодор Живков е това.Пусни си Биг Брадър и ще видиш защо ти го соча за пример за дете, което :

а това чиито родители са успели да му ходатайстват най-много... мдам..... няма нищо честно в това... и какво ли ще стане като порасне то самото.. не искам да го мисля...
нищо му няма на "царчето" - нищо :magnifier:

Внука на Тодор Живков е това.Пусни си Биг Брадър и ще видиш защо ти го соча за пример за дете, което :

Ясно, знам че е внучето на Тато и син на Батето.. ще погледна .... :handshake:

Редактирано от Diin (преглед на промените)

На Минкова за салатата от кокошки и за това,как хората се правят на луди. laugh.gif

• Автор
На Минкова за салатата от кокошки и за това,как хората се правят на луди. laugh.gif

Не мисли ;)

ето защо избягвам да си напрягам главата,

въздуха под налягане води до главоболие

Не ми се тръгва за работа :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.