Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента.....

Featured Replies

Утре ще замествам даскалката.... от сега имам сценична треска (от класа ми - ?!)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 95,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Дано седмицата да не е като първия ден...

мисля си дали да не шибна 5-6 ракиики :wors:

Щи стигнат ли? ;)

ако не стигнат,ще допием с водка. cool.gif

Мисля си,че ти си истински профешънъл biggrin.gif

Мисля си,че ти си истински профешънъл biggrin.gif

кво да направя?

обичам го повече от мама.

днес ми е много студено.............. sad.gif

Баси несериозната... БУКВАЛНО в последния момент ме остави да се оправям сама! А тя трябваше да търси упражнения! :)

Мисля си, че тъпите даскаля само се чудят кво да измислят. Свърших с есето, но трябва да правя поправка на преразказа. Кифлата по български ни даде контролно, при положение, че в дневника си пише, че тия две седмици имаме по география, биология и зип-математика и същата тая е дето ни занимава с тая тъпа поправка. И разбира се, ако не ни даде домашно не е тя. Мисля си също, че доста хора не осъзнават, че времената се променят и вече не е като едно време. Мисля си, че на доста хора мястото им е в заведения за душевно болни, както и си мисля колко кухи хора има на тоя свят.

Мисля си,че като се започне едно мерене кой е по-по-най, нещата винаги се за*ират... Да не ти дреме :)

Mисля си, че накрая ще си останете доволни, когато останате само тези, които пишат в раздела за празни приказки.

Мисля си, че Елесар е зъл...

Недей,бе зайчо kiss.gif

Мисля си, как всеки гледа от неговата си камбанария и съди за нещата по нещо, което е част от обща и по-мащабна картинка. А каквото и да е, извадено от контекста на основната идея -визуална или вербална - придобива друг смисъл и измерение. И всеки е прав за себе си, но за съжаление малко от нас си дават сметка, че от другата страна на монитора стои жив човек, който чувства, мисли, смее се, плаче, иска, боли го, ревнува, мечтае...

И ако поне веднъж в миг, в който ни се прииска да напсуваме някой или да го праснем с бухалката у тиквата...та поне веднъж в такъв момент, ако се усмихнем и си кажем "А бе я да не си го слагам на сърце, щот не си струва"...и ако се усмихнем на човека отсреща - дори и да не го заслужава - ще се почувстваме по-добре...

Баси кви си ги мисля, баси...

Mисля си, че накрая ще си останете доволни, когато останате само тези, които пишат в раздела за празни приказки.

Мисля си,че те тва е целта...Шъ превземем форума biggrin.gif

Мисля си,че те тва е целта...Шъ превземем форума biggrin.gif

тихата революция................. :)

Добрем...изтрих почти 3 страници постове, след което постнах, че следващите коментари които не са по темата, няма само да се трият...последва коментар, който не беше по темата. Просто го изтрих, след което последва още един коментар, който не е по темата..аз не говоря на стените около мен, а на вас, бе хора. Като не ви харесва, оставям ви и си правете каквото си искате..пука ми много, ша знайте... :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.