Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента.....

Featured Replies

Добрем...изтрих почти 3 страници постове, след което постнах, че следващите коментари които не са по темата, няма само да се трият...последва коментар, който не беше по темата. Просто го изтрих, след което последва още един коментар, който не е по темата..аз не говоря на стените около мен, а на вас, бе хора. Като не ви харесва, оставям ви и си правете каквото си искате..пука ми много, ша знайте... :)

Леко, леко kiss.gif

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 95,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Добрем...изтрих почти 3 страници постове, след което постнах, че следващите коментари които не са по темата, няма само да се трият...последва коментар, който не беше по темата. Просто го изтрих, след което последва още един коментар, който не е по темата..аз не говоря на стените около мен, а на вас, бе хора. Като не ви харесва, оставям ви и си правете каквото си искате..пука ми много, ша знайте... :)

А това по темата ли беше?

Мисля си, че трябва да правите каквото сметнете за добре, не е моя работа да се меся, а може да само да гледам и да се смея тихо.

Мисля си за това колко лесно си живеят някой хора!

Не си спомням как точно ги наричаха ????

Те са си единствения проблем! Няма нужда да се съобразяват с нуждите на хората около тях...

Е гати и живота "шапка на тояга"!

Искам и аз така. Дали има школа за подобно поведение?

Мисля си че напоследък много взех да се вслушвам в другите, които пък поставят моето лично мнение под въпрос. Ама извода беше - Fck It, аз си знам работата, а на който не му харесва в кофите O.0

Мисля си какво хубаво време е навън,пък аз цял ден ше съм затрупан с работа... ;)

мисля да закуся..... :rolleyes:

Мисля да жулна още едно кафе :rolleyes:

Мисля си,че колегата започна да действа laugh.gif

Мисля си дали Доктора се разхожда из форума или това е един призрак, който броди из Европа баси...

Призрак е бил biggrin.gif

Снощи забравих със жената да си пуснем GTV и да гледаме "Черна котка, бял котак" , като свърши Music Idol почнах да цъкам по каналите - и хванахме края.

Съответно трябваше да пускам компютъра и да ровя из торентите за да си го дръпна, а firefox-а ми е с отворени винаги 7-8 таба, единият от които винаги е kaldata.com .

Заради това и си ме видял да светя, без аз да бродя из форума.

Добро утро на всички, и честито на печелившите :rolleyes:

Призрак е бил biggrin.gif

Снощи забравих със жената да си пуснем GTV и да гледаме "Черна котка, бял котак" , като свърши Music Idol почнах да цъкам по каналите - и хванахме края.

Съответно трябваше да пускам компютъра и да ровя из торентите за да си го дръпна, а firefox-а ми е с отворени винаги 7-8 таба, единият от които винаги е kaldata.com .

Заради това и си ме видял да светя, без аз да бродя из форума.

Добро утро на всички, и честито на печелившите :rolleyes:

то затова ни е отрицателен прираста на населението щото филмчета си теглим и ТВ зяпаме........

то затова ни е отрицателен прираста на населението щото филмчета си теглим и ТВ зяпаме........

Мисля си, че те само използват филма, за да се сближат (чети внимателно Сближат, а не Оближат).

Ей на, питай го.

пп. Обаче имам око-рентген еййййййййй...

поне не ползвам ягодови презарвативи :rolleyes:

Мисля си, че те само използват филма, за да се сближат (чети внимателно Сближат, а не Оближат).

Ей на, питай го.

пп. Обаче имам око-рентген еййййййййй...

направо - та аз съм бил онлайн не повече от 5 минути - докато ровех из Арената , за да намеря релийза, който ми трябваше.....

поне не ползвам ягодови презарвативи :rolleyes:

направо - та аз съм бил онлайн не повече от 5 минути - докато ровех из Арената , за да намеря релийза, който ми трябваше.....

то и аз не ги ползвам - много въпроси ми задават biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

то и аз не ги ползвам - много въпроси ми задават biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Аз ли да те уча, как да отклониш вниманието от въпросите и как да насочиш вниманието към по-съществените неща ?

Аз ли да те уча, как да отклониш вниманието от въпросите и как да насочиш вниманието към по-съществените неща ?

твоя метод го разбрах - пускаш филмче :rolleyes:

Мисля си, че се добрах до работа :rolleyes:

Софиянци, не минавайте днес по Г.М.Димитров, ако не искате да побелеете преждевременно biggrin.gif

твоя метод го разбрах - пускаш филмче :rolleyes:

жената има гости от Червен бряг - аз да не съм извратен случайно ?

жената има гости от Червен бряг - аз да не съм извратен случайно ?

Че си извратен - извратен си...И то неслучайно biggrin.gif:help wanted3:

• Автор

Мисля си ,дали ще ме одобрят за длъжността ,за която кандидатсвам.Твърде хубаво е да се случи.Ще се пръкне някой с повече опит или с връзки sad.gif

Че си извратен - извратен си...И то неслучайно biggrin.gif:bye1:

Ей, чъш !

пернатолюбел такъв :help wanted3:

Мисля си ,дали ще ме одобрят за длъжността ,за която кандидатсвам.Твърде хубаво е да се случи.Ще се пръкне някой с повече опит или с връзки sad.gif

Задължително е така :angel19: Ако сама не се откажеш от работата поради такива мисли - никой друг няма да ти я заеме laugh.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.