Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента.....

Featured Replies

Слушам сутрешния блок и си мисля какви глупости дрънкат.

и? кви ги дрънкат?

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 95,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Автор
и? кви ги дрънкат?

Пак са много велики и ще ни оправят бързо biggrin.gif

Мисля си за живота като цяло...

Писна ми от сняг....

Мисля си,че явно на снега не му е писнало от нас... :)

тук спря да вали :)

тук не е почвало

което не пречи да е супер гнусно време sad.gif

Свърших с входящата и изходящата си поща.

Боже, тия дознатели са затънали в толкова документация, та няма накъде повече.Може ли едно дело да седи на етап досъдебно производство вече 8 месеца ? При положение, че всичко е ясно още при първи прочит ?!

Справки и справчици - първоначални , след това повторни, потретни, почетвъртни и т.н.

Накрая почнах да гледам старите справки, дето съм изпращал и не ми става ясно какво на тях не им е ясно biggrin.gif

А сега почиствам разни теми, темички, постове, постчета и постовища от спам, спамчета и спамища biggrin.gif

Мисля си как от сутринта бомбардираха служебния ми мейл с глупости... А си мислех,че днес ще е спокойно... :)

Свърших с входящата и изходящата си поща.

Боже, тия дознатели са затънали в толкова документация, та няма накъде повече.Може ли едно дело да седи на етап досъдебно производство вече 8 месеца ? При положение, че всичко е ясно още при първи прочит ?!

Справки и справчици - първоначални , след това повторни, потретни, почетвъртни и т.н.

Накрая почнах да гледам старите справки, дето съм изпращал и не ми става ясно какво на тях не им е ясно biggrin.gif

А сега почиствам разни теми, темички, постове, постчета и постовища от спам, спамчета и спамища biggrin.gif

я недей мърмори - иначе от къде ще си попълваме справката-декларация по чл.29 ал.2 от Наредба 1, а? biggrin.gif

Гледам масовката за предаването "Голямото мрънкане" добре го дава... crazy.gif

Още мога, ама ще си го събирам до довечера.. :)

Може ли едно дело да седи на етап досъдебно производство вече 8 месеца ? При положение, че всичко е ясно още при първи прочит ?!

Трай си.

При мен след два месеца стават точно две години.

БАСИ!!!

Още мога, ама ще си го събирам до довечера.. :)

Ти си като чавдарче в сравнение с тия двете мрънкала по-горе. mega_shok.gif

Едит: поправка - не тия двете, а тия трите. 050.gif

Редактирано от Censored (преглед на промените)

я недей мърмори - иначе от къде ще си попълваме справката-декларация по чл.29 ал.2 от Наредба 1, а? biggrin.gif

biggrin.gif Знаеш ли какви справки ще ви дам аз на вас ? laugh.gif

Та ма и плашат :

на основание на чл.159 от НПК,...

laugh.gif Никой не се сеща, че вече НПК няма, ами е НК , та да си промени писмото в компютъра, ами трие само имената и ЕГН и праща ли, праща.....

Трай си.

При мен след два месеца стават точно две години.

БАСИ!!!

А - трая си аз, трая си.....

Просто се учудвам на тази бумащина , която се пише, след това се чака да пристигне, след това се присещат за нещо друго, пак пишат, пак чакат да се върне отговор, и така - минават месеци, години......

Мисля си, че тази нощ не сме се будили, ама това ще да е щото бяхме леко упоени.

Мисля си, че снощи пих малко, ама това не пречи леко да ме поцепва главата.

Мисля си, че може и да ме поцепва щото спах 5-6 часа, което може да не задоволява организма ми.

Мисля си обаче, че сутрешния секс добре го задоволява.

Мисля си, щастлива ли съм?

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

Мисля си, че тази нощ не сме се будили, ама това ще да е щото бяхме леко опоени.

Мисля си, че снощи пих малко, ама това не пречи леко да ме поцепва главата.

Мисля си, че може и да ме поцепва щото спах 5-6 часа, което може да не задоволява организма ми.

Мисля си обаче, че сутрешния секс добре го задоволява.

Мисля си, щастлива ли съм?

мисля си, че ти си първия положителен пост от сутринта ohmy.gif

аз със сигурност не съм щастлива и ще се постарая и другите да не са :)

А - трая си аз, трая си.....

Просто се учудвам на тази бумащина , която се пише, след това се чака да пристигне, след това се присещат за нещо друго, пак пишат, пак чакат да се върне отговор, и така - минават месеци, години......

Допълни това с факта, че издухания прокурор взима пари и от всички възможни страни с едни обещания...

пп. Ако скоро в новините се появи нещо за прокурорски задник, пуснат по пързалка с бръснарски ножчета и накрая цопнал в леген с йод, сети се за тая дискусия баси.

мисля си, че ти си първия положителен пост от сутринта ohmy.gif

Мисля си, че цялата от сутринта съм нещо много положителна и така вече 24-ти ден.

Мисля си и къде да си намеря шибания номер "Баш селянин", щото на новия хард го няма.

Допълни това с факта, че издухания прокурор взима пари и от всички възможни страни с едни обещания...

пп. Ако скоро в новините се появи нещо за прокурорски задник, пуснат по пързалка с бръснарски ножчета и накрая цопнал в леген с йод, сети се за тая дискусия баси.

biggrin.gif След този ти пост сякаш виждам как Emmi подскача от мястото си и започва да пише най-язвителната забележка, на която е способна в тази прекрасна утрин ;)

Мисля си, че цялата от сутринта съм нещо много положителна и така вече 24-ти ден.

Мисля си и къде да си намеря шибания номер "Баш селянин", щото на новия хард го няма.

каки, нали знаеш, че те обичкам ? :)

biggrin.gif След този ти пост сякаш виждам как Emmi подскача от мястото си и започва да пише най-язвителната забележка, на която е способна в тази прекрасна утрин ;)

каки, нали знаеш, че те обичкам ? :)

не се налага да подскачам обаче ;)

какиното :P

мислех да му кажа, да не се притеснява - малката му тайна ще бъде надлежно съхранена. И да питам дали няма нужда от помощ за редене на ножчетата. Че то пипкава работа...............

това буди сериозни опасения... Виж, консултирай се с доктора дорде е време :P

С целия си прост акъл, реших да ви споделя каква мисъл нахлу в главата ми днес сабалем - да взема да спра цигарите. ohmy.gif Имам още пет в кутията, изпушвам ги и спирам да купувам и да пуша.

каки, нали знаеш, че те обичкам ? :blink:

И аз те обичкам. Ей така както съм положителна, леко затоплена и малко разлигавена. :ph34r:

това буди сериозни опасения... Виж, консултирай се с доктора дорде е време :P

Мисля, че си права!

С целия си прост акъл, реших да ви споделя каква мисъл нахлу в главата ми днес сабалем - да взема да спра цигарите. ohmy.gif Имам още пет в кутията, изпушвам ги и спирам да купувам и да пуша.

Мисля си да спреш да си мислиш такива кощунствени неща... :ph34r:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.