Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на Лаптоп до 1000лв.

Featured Replies

Често ми се налага да патувам и реших да си взема лаптоп.Значи основно ще се ползва за Интернет,филми,музика,офис пакета и Фотошоп.Не даржа на супер барзизна но все пак де е от модрните за днешно време.мога да отделя до 1000лв.даже ако може под 1000.Понеже видях коментари да не се купува от .......маркет и ...полис.насочете ме кам специализирани такива заведения.

Редактирано от maerto (преглед на промените)

• Отговори 103
  • Прегледи 11,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Автор
Тези три модела ще ти свършат прекрасна работа

Acer eMachine 720

Fujitsu-Siemens Amilo Pa3515

Toshiba Satellite L300 - с No Matter What застраховка

И трите варианта са удобни за пътуване, ще се справят с Photoshop

Благодаря за предложенията,мисля че ми допада първият ;)

А какво ще кажеш за този?Малко по-евтин е и горе долу същите характеристики.

http://www.vario.bg/index.php?productID=2688

Редактирано от iovi
2.6 Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно, както и публикуването на голям брой мнения от един потребител едно след друго. За добавяне на информация към предишен пост има бутон "Редактирай" на всеки ваш (преглед на промените)

Този просто е морално остарял и процесора и видео чипът не са особено актуални на днешна дата. Мисълта ми е че дори може да има някаква грешка в сайта и да не е премахнат от каталога, трябва да попиташ. Все пак Acer-а е по-добрия

Редактирано от phake (преглед на промените)

Asus маи е по добра марка от Acer??

Специално този модел, да. Процесора е по-добър, бърз.. и има още куп характеристики, с които бие Acer...

Да- хубав модел, но ти излиза извън -цената от 1000 лв. cool.gif

Може да видиш тук:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=107394

А и във всеки сайт, в който предлагат лаптопи- може да разгледаш каталога с предложените цени, само си поставяш критерии за търсене- от ... до 1000 лв.

Успех!

• Автор

Може да видиш тук:

А и във всеки сайт, в който предлагат лаптопи- може да разгледаш каталога с предложените цени, само си поставяш критерии за търсене- от ... до 1000 лв.

Успех!

еми кам 980лв излиза ...

По-днешния курс на БНБ излиза 993.42 лв., вмъква се в бюджета. ;)

По-днешния курс на БНБ излиза 993.42 лв., вмъква се в бюджета. :P

Освен че цената е без ДДС, лаптопа не е наличен в момента. Не знам къде си гледал, но излиза само в Extended варианта на ценовата листа...

Освен че цената е без ДДС, лаптопа не е наличен в момента. Не знам къде си гледал, но излиза само в Extended варианта на ценовата листа...

Оффф, това ДДС все го забравям. В такъв случай не се вместваме в бюджета. biggrin.gif

Редактирано от TiriT (преглед на промените)

• Автор

Може да видиш тук:

Успех!

Да, благодаря за матеряла ти ,прочетох го;)Аз си намерих много машини по критери Цена,но просто не знам кои компoненти са по- нови и кои по- стари,затова се обарнах кам форума за напътствие за по новички все пак ;)

Редактирано от maerto (преглед на промените)

От всичко, което е предложено дотук ако аз си избирах бих довел нещата между Acer eMachine и Asus, но при мен е по-лесно тъй като не харесвам Asus и бих избрал първият. Ако оставим настрана всичко друго дори и характеристиките на Asus не са с много голямо предимство. Тънкия момент е във видеото, но както може би се досещаш Radeon 3470 не прави чудеса, но е важна твойта преценка най-вече.

ACER AS5735Z-344G32Mn,

New Gemstone design, Intel® Pentium® Dual Core T3400 (2.16GHz, 667 MHz FSB, 1 MB L2), Mobile Intel® GL40 Express Chipset with integrated 3D graphics Intel® GMA 4500M DDR II 4GB (2x2GB), 15.6" WXGA (HD), high-brightness (220-nit) Acer CrystalBrite™ TFT LCD, high-def 1366 x 768 pixel resolution, 320GB SATA, DVD+RW SuperMulti (tray) load, no FDD, 5-in-1 card reader (SD/MMC/MS/MS PRO/xD), 3 x USB 2.0 ports, 0.3MP Orbicam, BT, ExpressCard™/54, Two built-in Acer 3DSonic stereo speakers, External display (VGA) port; Headphones/ speaker /line-out port; Microphone /line-in jack; (RJ-11) port; DC-in jack for AC adapter, Ethernet, 56K, 802.11 b/g/n, 6-cell LiIon - 2.2-hour battery life, Acer QuicCharge™ technology: 80% charge in 1 hour, 2.70 kg, Linux/ 1 year International Travelers Warranty

999.00 лв. с ДДС

Моделът поддържа HD и 16:9 стандартът

С фактура на физическо лице,включваща Имената,ЕГН и адрес гаранцията се одължава на 2 години.

Виж Класация на производителите на лаптопи и ще разбереш защо ти препоръчвам ACER

Редактирано от openmind (преглед на промените)

• Автор

Погледни и ТОЗИ. Малко над лимита, но си струва. :hush:

[/

Да и този не е лош.Наистина вече се двоумя между Asus и Acer? всеки си е фен на някоя марка,но аз ще се водя по характеристики (процесор и Рам).

еми кам 980лв излиза ...

Да, ако беше без ДДС!

По-днешния курс на БНБ излиза 993.42 лв., вмъква се в бюджета. :P

Да, но когато махнат ДДС обади ми се ще си го купя пак лаптопа щото е страхотен!

Да, мерси...

Тези три модела ще ти свършат прекрасна работа

Acer eMachine 720

Fujitsu-Siemens Amilo Pa3515

Toshiba Satellite L300 - с No Matter What застраховка

И трите варианта са удобни за пътуване, ще се справят с Photoshop

Добре си предложил, а аз предлагам той или тя да си хареса лаптоп и да зададе въпросите които го вълнуват в подробности!

Да и този не е лош.Наистина вече се двоумя между Asus и Acer? всеки си е фен на някоя марка,но аз ще се водя по характеристики (процесор и Рам).

Не знам за колегата, но аз не съм фен на никоя марка,a ако трябва да съм фен на някоя марка лаптопи то това са DELL и HP, но техните предложения са по-скъпи, така че няма да коментирам. Между двата модела предложени от мен и колегата openmind разликата е, в процесорите (на ASUS-a е по-добър), и във видеокартите, които са горе-долу еднакви, но са различни марки. Вече можеш сам да си избираш. :P

Редактирано от TiriT (преглед на промените)

Погледни и ТОЗИ. Малко над лимита, но си струва. :P

Това е по-добрия вариант, не заради марката(даже може да се каже, че леко симпатизирам на ACER, колкото и странно да звучи и на него са се навъдили фенови, е DELL е най-доброто разбира се biggrin.gif ). Процесора на АСУСА е по-добър, рама е с 1 гб по-малко, но няма голямо значение. Най-важното АСУСА е с видео HD3470, което е мноооого по-добре от видео картата на Интел, а именно GMA 4500M, не е фенщина, навярно половината форум знае, че не харесвам интел, но видео ускорителите им са пълна скръб.А и АСУСА е близо половин кило по-лек ;)

Редактирано от vidimiq (преглед на промените)

• Автор
Да, ако беше без ДДС!

Да, но когато махнат ДДС обади ми се ще си го купя пак лаптопа щото е страхотен!

Да, мерси...

Добре си предложил, а аз предлагам той или тя да си хареса лаптоп и да зададе въпросите които го вълнуват в подробности!

Мисля че си избрах вече машинка,разбирасе съветите ми помогнаха донякаде :PБлагодарско все пак.

Няма да споменавам на какво сам се спрял че да не предизвикам вълна от коментари и току виж някои ме е отказал ;)

Ако все пак те интересува виж едно сравнение на процесорите на ASUS-a и на ACER-a-ТУК-Pentium Dual Core T3400 е три места по-напред от архаичния и остарял като технология Core 2 Duo T5800 въпреки неговите 2 МВ кеш(45-то място за T3400 срещу 48 място за Т5800)

Не може да става въпрос за сравнение на видеокартите-Ati Mobile Radeon HD3470 е по-добрата карта.

В рамките до 1000 лв. Acer е по-доброто решение.Пазарът се е изобрал от към ACER-и с цена малко над 1000 лв. които могат да се сравнят с предложения ASUS, съветвам те да не бързаш...

Редактирано от openmind (преглед на промените)

... съветвам те да не бързаш...

ако пък изчакаш оше година, да знаеш за тези пари какъв страхотен лаптоп ще вземеш... biggrin.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.