Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на Лаптоп до 1000лв.

Featured Replies

ако пък изчакаш оше година, да знаеш за тези пари какъв страхотен лаптоп ще вземеш... biggrin.gif

Става въпрос за една-две седмици :P

• Отговори 103
  • Прегледи 11,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

В момента на пазара за лаптопи с най-добро съотношение качество-цена-параметри са Асусите.Аз ти препоръчвам този лаптоп:. Имайки впредвид парите с които разполагаш това е добър избор.

• Автор
Става въпрос за една-две седмици :P

Две седмици мога да изчакам и ще го направя да видим :hush:

В момента на пазара за лаптопи с най-добро съотношение качество-цена-параметри са Асусите.Аз ти препоръчвам този лаптоп:. Имайки впредвид парите с които разполагаш това е добър избор.

а процесора не е ли малко слаб 1.66Ghz

Редактирано от maerto (преглед на промените)

Две седмици мога да изчакам и ще го направя да видим :)

а процесора не е ли малко слаб 1.66Ghz

По-горе съм поставил линк от където може да видиш сравнение между доста мобилни процесори.Може сам да се увериш за какво става въпрос.

Сега виждам че ASUS-a който ти предлагат е с Core 2 Duo T5450-той пък-с неговото 91 място, въобще не може да влезе в каквато и да е конкуренция с Т3400 .

Редактирано от openmind (преглед на промените)

@Openmind -> напълно съм съгласен. най-добрия модел до 1000лв за момента

@crazyfrog -> той по-добре да си вземе нещо втора употреба отколкото този Acer

• Автор
По-добро от ТОВА за момента няма да намериш до 1000 лв.

Мисля че си прав ,този е наи-подходящ за мен cool.gif Тенкс

Редактирано от maerto (преглед на промените)

По-добро от ТОВА за момента няма да намериш до 1000 лв.

Заради прекрасното видео последен модел или заради по-големия диск sad.gif

• Автор
Погледни този компютър ... за тези пари е доста добър:

http://ftech-bg.com/product_info.php?products_id=1967

с отделна видео карта е... и ще ти е по добре за фотошопа

А тази цена без ДДС ли е??

По вече заради видеото ,пространство не ми трябва много,имам си достатъчно и външна памет.

Ахах, и аз вече съм на това мнение!

maerto, искаш ли и аз да ти предложа нещо?! Така може и година да ти предлагат, а може и да е по-добре година да ти предлагат, до тогава може и цените да паднат... :)

@Openmind -> напълно съм съгласен. най-добрия модел до 1000лв за момента

И какво му е на ACER-a ? Защо да не му свърши работа ?

Дай предложение за машина с видео последен модел до 1000 лв. :hush:

Ati Mobile Radeon HD3470 е по-добра от GeForce 7300-две мнения няма, и е логично да е така, но една читава конфигурация не съм видял под 1000 лв. с тая карта Mobile Radeon HD3470-който има застояла продукция гледа да я пробута покрай относително по-новичка видео карта и се получават абсурдни конфигурации-старо, застояло ама човек заявява гордо че е собсвеник на ноутбук с дискретно видео и двуядрен процесор топли топли току що свалени от конвейра.За баламите винаги ще има какво да им пълни очите, но за жалост '''.. от пръдня боя не става...." :stop: Lenovo-то може да не е последен писък на IT индустрията, но за парите ще си върши работата перфектно и Photoshop и музика и нет и филми-който може да намери по-качествена конфигурация под 1000 лв. с дискретно видео, моля да сподели информация.Lenovo са железни като стандарт на изработка,съпорт и поддръжка- само с една програмка и драйвър на LAN или Wirelles-колкото да се вържеш към нета, си сваляш последни драйвъри за машината барабар с ъпдейтите на BIOS-a.И мога да кажа с абсолютна сигурност че моделът който предложих си заслужава всяка една стотинка от цената.

Редактирано от openmind (преглед на промените)

Photoshop ще върви добре на всяка машина с поне 512 Мб. рам, а и на по-слаби, но зависи много от това, какви снимки обработвате с Photoshop. За някакви по-обикновенни неща и 512 Мб. рам стигат. Разбира се, не говоря за професионална работа, но ако беше така, ни тавана щеше да е 1000 лв., ни щеше изобщо да става дума за лаптоп... Тъй че Photoshop изобщо не може да е критерии за мощност на един лаптоп. От опит ще ви кажа, че Photoshop, CorelDRAW, InDesign, Illustrator и още един куп други програми, без никакъв проблем се подкарват на най-слабото eeePC 7", да не говорим, ако му се добавят 2Гб. рам. Единствено екрана е пречка да може да се върши работа на ASUS EEE PC 4G SURF, например... Говоря принципно, не че някой ще се взира в 7" нетбук да върши работа

Photoshop ще върви добре на всяка машина с поне 512 Мб. рам, а и на по-слаби, но зависи много от това, какви снимки обработвате с Photoshop. За някакви по-обикновенни неща и 512 Мб. рам стигат. Разбира се, не говоря за професионална работа, но ако беше така, ни тавана щеше да е 1000 лв., ни щеше изобщо да става дума за лаптоп... Тъй че Photoshop изобщо не може да е критерии за мощност на един лаптоп. От опит ще ви кажа, че Photoshop, CorelDRAW, InDesign, Illustrator и още един куп други програми, без никакъв проблем се подкарват на най-слабото eeePC 7", да не говорим, ако му се добавят 2Гб. рам. Единствено екрана е пречка да може да се върши работа на ASUS EEE PC 4G SURF, например... Говоря принципно, не че някой ще се взира в 7" нетбук да върши работа

Напълно си прав...

Нещо му тръгна да се заяждам в тая тема но не е така и не го правя умишлено, който иска да ми вярва :)

С Photoshop CS4 се започва нормална работа с C2D 5200 понаточен поне до 3.3 ГХц и с 2 ГБ РАМ. Става дума за професионални проекти с видима големина от 80 МБ нагоре и повече от 150 слойчета и т.н. Той и с по-малко рамец не иска да се поинсталира. За CS3 минимума е 1 ГБ РАМ за ХП машинка. А да се работи с 512 си е някакъв мазохизъм. Въпросната 3470 е минимума за някаква по-комфортна дейност за лаптоп. И последно, видял съм/чул съм повече проблемни Леново отколкото Ейсус, изключвам проблемчетата с батерийките им. Та който иска да вярва, аз се спирам със спама, нищо лично към никого, мир и любов както се казва в превод ;)

Нещо му тръгна да се заяждам в тая тема но не е така и не го правя умишлено, който иска да ми вярва :)

С Photoshop CS4 се започва нормална работа с C2D 5200 понаточен поне до 3.3 ГХц и с 2 ГБ РАМ. Става дума за професионални проекти с видима големина от 80 МБ нагоре и повече от 150 слойчета и т.н. Той и с по-малко рамец не иска да се поинсталира. За CS3 минимума е 1 ГБ РАМ за ХП машинка. А да се работи с 512 си е някакъв мазохизъм. Въпросната 3470 е минимума за някаква по-комфортна дейност за лаптоп. И последно, видял съм/чул съм повече проблемни Леново отколкото Ейсус, изключвам проблемчетата с батерийките им. Та който иска да вярва, аз се спирам със спама, нищо лично към никого, мир и любов както се казва в превод ;)

ми не си прав и бих могъл да го демонстрирам, ако имах свободно време. Да, цс 4 отказва да се инсталира на по-малко от 512 рам, но това съвсем не значи, че не може да се стартира на машина с 128 рам. Преди секунди го направих на виртуална машина, просто за да съмабсолютно сигурен......

Кой говори за професионални проекти, които ще работи на лаптоп. И да, работил съм с над 500 мб. изображения на сравнително слаба машина. Не че е комфортно, но е напълно възможно. Освен това не съм съвсем убеден, че новите версии на програмите изискват повече и по-мощен хардуер. Това принципно е така заради новите възможности, които предлагат

ми не си прав и бих могъл да го демонстрирам, ако имах свободно време. Да, цс 4 отказва да се инсталира на по-малко от 512 рам, но това съвсем не значи, че не може да се стартира на машина с 128 рам. Преди секунди го направих на виртуална машина, просто за да съмабсолютно сигурен......

Кой говори за професионални проекти, които ще работи на лаптоп. И да, работил съм с над 500 мб. изображения на сравнително слаба машина. Не че е комфортно, но е напълно възможно. Освен това не съм съвсем убеден, че новите версии на програмите изискват повече и по-мощен хардуер. Това принципно е така заради новите възможности, които предлагат

Няма нужда да демонстрираш .Аз съм инсталирал Photoshop CS4 на машинка с 128 МБ РАМ и си работеше /Разбира се не бе лесно да го изтраеш да дращи по диска,но си е факт че вървеше.Е машинката си е голямо куче разбира се -Dell optiplex някакъв античен.Става за редакция на снимки от телефони ,даже някой друг филтър от по сложните успях да ползвам. :)

Редактирано от Angel Heart (преглед на промените)

• Автор
Ахах, и аз вече съм на това мнение!

maerto, искаш ли и аз да ти предложа нещо?! Така може и година да ти предлагат, а може и да е по-добре година да ти предлагат, до тогава може и цените да паднат... :P

Да,и аз на това разчитам :P

Да,и аз на това разчитам :P

Не .Цените горе долу си остават същите,само машините стават по мощни.Онзи ден намерих каталог на метро,отпреди година и половина ,две.За 1000 лева се е продавал лаптоп с 40 ГБ хард диск и 256 МБ РАМ,другите неща даже не ги и гледах.

Редактирано от Angel Heart (преглед на промените)

Не .Цените горе долу си остават същите,само машините стават по мощни.Онзи ден намерих каталог на метро,отпреди година и половина ,две.За 1000 лева се е продавал лаптоп с 40 ГБ хард диск и 256 МБ РАМ,другите неща даже не ги и гледах.

Актуалните модели винаги са по-скъпи от морално остарелите. Аз лично предпочитам да си купя морално остарял нов пред втора употреба горе долу актуален, за вас не знам.

• Автор

Актуалните модели винаги са по-скъпи от морално остарелите. Аз лично предпочитам да си купя морално остарял нов пред втора употреба горе долу актуален, за вас не знам.

[/quote

И аз съм на това мнение.За някои думата Морално остарял означава и физически остарял,което не е вярно.Важното е да върши работа :P

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.