Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Алтернативна медицина, д-р Райф, д-р Хулда Кларк, Calf

Featured Replies

U.RaТеб съм те виждал някъде!

Случайно да си Фото шоп специалист???

А кажете, като сте изпробвали дийствието на машините ви, забелязвали ли сте подобни ефекти, като в тази статия?

http://www.livejournal.ru/themes/id/9672

Методите нямат връзка. Нищо общо!!

Редактирано от npn (преглед на промените)

• Отговори 144
  • Прегледи 89,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Аха, Ваньо, Пиппи е цар на фотошопа така както аз съм цар на каруцарите...хехе :) Специално за Пип ще синтезирам същината на метода - за да не търси под Телеца нищо друго, но само мангизи... Лечението се състои в усвояването на електричеството, което се явява елемент на праната. И тъй като сичкуто бацилоподобни скорпита се боят от праната като комуноид от рИволиуция щото не могат директно да я усвоят - може само да я краднат по чифутоидски от тези, които могат да я усвоят - та този елемент на праната - електричеството ги трепе наред. Ще го кажа на по-разбираем за Пип език. Лунните наги се боят от пряката слънчева светлина (съдържаща прана) като скорпион от вода. Те могат да усвоят само отразена светлина - лунната. Пряката слънчева светлина ги убива, или май по-точно казано - ги връща там където принадлежат - на Мая. Светлината (съответно праната) се разпространява вълново - на цикли/вибрационно. Инфравибрационното електрическо поле (както Ваньо правилно каза някъде в първите постове) "пробужда" съпротивителните сили на човека, а ултравибрациите "трепе" наред патогените и паразитите без участието на съпротивителните сили на човека. Пип, ти добре се оправяш със цветовата гама - нали? Та д-р Райф направил (няколко) микроскоп с който наблюдавал микроорганизмите на живо. Всеки микроорганизъм вибрира на дадена вълнова честота, която може (и) да се види в определен цвят (по-скоро отсенка). Та той си направил няколко такива микроскопа и директно наблюдавал какво се случва с патогените при облъчването им с "фатална" за тях честота. Е, по-късно рязаните пластелинчета от медицинската мафия се намесили, разкарвали го по съдилища, намсикво - и като резултат изчезнало всичко направено от Райф. Е, сега възстановяваме стъпка по стъпка неговите постижения.

Специално за Пип ще синтезирам същината на метода - за да не търси под Телеца нищо друго, но само мангизи...

и още нещо:

"My mangiz is better than yours" Публикувано изображение

• Автор

че си под контрол на матрицата и духовете в нея

И на мангизите...

Истината браткиш не се бои от разследване...

Публикувано изображение

Да раздвижим малко темата с една много важна и ценна информация.

Това е революционен метод за лечение със Запър. За целта трябва да имате един обикновен запър с честота 1000, 2500 или 728 Hz.

Трябва ви и една метална пластинка с размери примерно 5Х5 см. Плюсовия проводник на запъра се прекъсва и по пътя на сигнала се поставя пластинката. Taка пластината се чвява част от плюсовия проводник. Следващата стъпка е да вземете една чиста стъклена чаша. В тази чаша можете да сложите ваша слюнка, кръв , урина или изпражнение. От последните три е необходимо съвсем малко количество, което се смесва с 30% спирт и може да се постави в малко стерилно стъклено шишенце, за да се ползва многократно. Материалът взет от вас се поставя на пластинката, запърът се включва и хващате електродите. Необходимото време е 3-4 мин. веднъж на всеки четири дни. За период от 28 дни 7 пъти. Как действа:

-слюнка- възстановява имунитета и го стимулира, подобрява лимфния поток

-кръв-лекува алергии, ревматични болки, метаболитни нарушения

-урина- урината трябва да е ПЪРВАТА сутрешна. Ползва се за детоксикация, стимулира бъбреците, лекува кожни проблеми, артрит и подагра

-изпражнения- лекува всякакви чревни проблеми и детоксицира

===========================================================

!!!ТОЗИ МЕТОД Е МНОГО ПО- СИЛНО ДЕЙСТВАЩ ОТ ОБИКНОВЕНОТО ЗАПВАНЕ!!!

Не си задавайте въпроса за принципа. По-важното е че РАБОТИ!!! :ass:

А от къде човек да си намери такъв запър? Или как да си го направи? Гледам и темата в бгаудио ама 54 страници малко трудно се четат наведнъж. :-)

Не разбрах, слюнката, урината, трябва ли да се поглъщат, след като им е било въздействано?

НЕ! Разтворите си стоят консервирани в спирта.

А от къде човек да си намери такъв запър? Или как да си го направи? Гледам и темата в бгаудио ама 54 страници малко трудно се четат наведнъж. :-)

Беге аудио го остави. Забрави го направо. Ако искаш запър, аз съм направил на сума ти народ. Пълен комплект от Запър с две честоти, адаптор, електроди+ пластима от неръждаема стомана ще ти излезне 70лв. По принцип правя и програмируеми запъри посредством компютъра и програмата Frex16. Kомплект излиза 95лв. Последната ми разработка е управляем запър постедством Мр3 плеър. Направил съм файлове с различни честоти и диагнози. файлове мога да правя и по поръчка за дадена диагноза. Компектът върви с плеър и излиза 150лв. При интерес, на лични. Имам още фокуси в ръкава Публикувано изображение .
  • Автор

В бгаудио темата отиде на "майка си в питката" Публикувано изображение - хехе - никакви перверзни асоциации ;) ...

Поради намесата на службите (Вотан) и спама позволен от админите (които може да са били притиснати от някой). Запъри има много за продан из нета. Въпрос е колко са ефективни (Теофилския е пълен боклук), на каква честота са настроени, от кого са направени, този дето ги е направил наясно ли е с нещата - много са факторите. Тези, които Ваньо ми е направил до един работят на 100%. И други машинарийки ми е правил. И на хора сме помагали и излекували. Но за това - друг път.

Едно от условията при качествен запър е сигнала да остане квадратен (50% насищане) след като се хванат електродите от човека. Променя се съпротивлението и сигнала става "вълнообразен". Ваньо (npn) пусна горното инфо вчера по моя молба. Тукси, нищо не трябва да се поглъща - прочети инфото още веднъж - Ваньо ясно пише как точно да става. Метода е основан на "индукцията" и "страха". Пластинката е свързана само с плюса на запъра. Като минуса се явява магнитното поле на земята. Ще се опитам да формулирам как точно действа метода (без да претендирам за изчерпателност - просто така си го обяснявам).

Запъра "трепе" с еднополярни положителни електрически импулси (елемент на праната). Паразитите не могат да усвоят праната директно. На тях им трябва "донор" какъвто се явява човека. Електричеството ги убива - това лекарите го знаят много добре. В процеса на "умирането" си те излъчват Страх. За този страх е говорил и д-р Рекевег (Reckeweg) и с него (страха) е прогонил всички зайци в област в Бавария по молба на Хитлер и обитателите и. След запването паразитите в шишето на металната пластинка умират излъчвайки Страх. Този Страх се предава индуктивно на паразитите в човешкия организъм. Ефекта е същия както и при д-р Рекевег - до 29+ дни (пълен лунен цикъл) всички паразити "хващат Ориент Експрес" и се "пръждосват" на майка си в питката... :wors: Но това не е всичко (както казват по ТВ Шоп :lol6: ) - човешките клетки също по индукция "разбират" как да се справят с паразитните тифути© - нещо, което д-р Райф е наблюдавал на микроскопа си. Тук има и нещо с животинските егрегори, но не мога да го твърдя със сигурност на този етап на съжденията си. Това, което със абсолютна сигурност мога да потвърдя е, че минусовия електрод трябва да се заземи. Във вселената празни пространства няма така, че паразитите (и техните умрели тела) да имат "къде да се завърнат" - в земята (или на майка си в питката :lol6: )...

A.com, давам ти 2 работещи запърни схеми:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Не си задавайте въпроса за принципа. По-важното е че РАБОТИ!!!

Нали?

И сега още малко полезна информация. Човек трябва да има АЛКАЛНА вътрешна среда. ЗАЩО? Когато човек УМРЕ, pH-то му се понижава ( става кисел), а това дава сигнал на МИКРОБИТЕ в него, да започнат работата, която природата им е отредила, а именно да РАЗЛОЖАТ тялото. Водейки незрдавословен живот, ядейки и пиейки боклуци, хората несъзнателно понижават своето pH. Какъв е резултатът всеки знае, логиката е ясна. Малко са хората, които знаят, че са главно бактерии. ДА. Човек има десет пъти повече бактерии отколкото човешки клетки в тялото си. Запомнете това.

Малко са и хората, които знаят, че срещу нас българите ( и не само )се води скрит геноцид. Ето един цитат от един документ:

4. У гоите всичко трябва да бъде робско - храната, религията, идеологията, науката, отношението им към нас, оръжията и средствата за защита, начинът на живот, средствата за информация, образованието, професиите, положението в обществото, жилището, културата.

5. Посредством вредни и непълноценни храни гоите да бъдат превърнати в безпросветно стадо, в безинициативни, бездейни и .затлъстели свини. Кръвта им трябва да бъде кисела, а не алкална.

6. Да създадем и да удържим превъзходство над гойското стадо, да бием постоянно по слабите точки и ключовите центрове на гоите, по-бьрзо да преминем към решаващия стадий в овладяването на света и пълното подчиняване на гоите на нашето международно правителство.

ТОЧКА ПЕТА!!!!

Какво можем да направим?

Пиене на жива вода!

Пиене на сода за хляб. Помните ли онази глупост, която гласеше, че пиенето на сода бикарбонат изтънявало червата. Каква глупост само!!! :wors: Тази глупост е част от световния заговор срещу човешкото здраве. Содата мори яко патогените.

Друг начин за алкализация е пиенето на сок от лимони. Ама не се чудете, така е. Процесът се нарича буфериране . Екологични ябълки също алкализират кръвта. Зеленчуци, сокове от тях също.

Кое вкисва кръвта- консерванти и повечето хранителни добавки Е100-Е1000, газирано, захар, тестени храни, МЕСО.

ДЕЙСТВАЙТЕ!

Нали?

И сега още малко полезна информация. Човек трябва да има АЛКАЛНА вътрешна среда. ЗАЩО? Когато човек УМРЕ, pH-то му се понижава ( става кисел), а това дава сигнал на МИКРОБИТЕ в него, да започнат работата, която природата им е отредила, а именно да РАЗЛОЖАТ тялото. Водейки незрдавословен живот, ядейки и пиейки боклуци, хората несъзнателно понижават своето pH. Какъв е резултатът всеки знае, логиката е ясна. Малко са хората, които знаят, че са главно бактерии. ДА. Човек има десет пъти повече бактерии отколкото човешки клетки в тялото си. Запомнете това.

Малко са и хората, които знаят, че срещу нас българите ( и не само )се води скрит геноцид. Ето един цитат от един документ:

ТОЧКА ПЕТА!!!!

Какво можем да направим?

Пиене на жива вода!

Пиене на сода за хляб. Помните ли онази глупост, която гласеше, че пиенето на сода бикарбонат изтънявало червата. Каква глупост само!!! :wors: Тази глупост е част от световния заговор срещу човешкото здраве. Содата мори яко патогените.

Друг начин за алкализация е пиенето на сок от лимони. Ама не се чудете, така е. Процесът се нарича буфериране . Екологични ябълки също алкализират кръвта. Зеленчуци, сокове от тях също.

Кое вкисва кръвта- консерванти и повечето хранителни добавки Е100-Е1000, газирано, захар, тестени храни, МЕСО.

ДЕЙСТВАЙТЕ!

Добре, че си го написал това червното с ГЛАВНИ букви, за да го забележи по добре Царят! :lol6:

А какво ще кажеш за пиенето на една чаша вода, в която са разтворени 1 л. мед и 1 л. ябълков оцет? Казват, че било много полезно. Аз не го пия де, ама искам да знам. cool.gif

Ако оцетът е истински, това е добро. от него се отслабва, което значи ускоряване на метаболизма с всички положителни последици. Пробвал съм го, ама аз по принцип съм си слаб и тогава станах направо скелет :wors:

Цитатът е от " Програма за изтребване на българския народ ". Ама не е само българския, а всички славянски май. Питай гугъл.

• Автор

Содата мори яко патогените.

пиенето на сода бикарбонат изтънявало червата

:laughing5: Да бе - помня като малък и майка ми ги говореше тези неща когато вуйчо ми пиеше сода за язвата си. :top secret:

А иначе рецептата (как беше Ваньо?) е сода+кленова отвара+още нещо - не ми се рови за него точно сега.

Добре, че си го написал това червното с ГЛАВНИ букви, за да го забележи по добре Царят!

:laughing5: С червено го написа ти браткиш, и това се нарича манипулация (да ти опресня лингвистичната памет)... :wow: Пък и си има отделна тема за марулоядство - там ще ги обсъждаме.

Controversy of Zion е страшна книга. Не че ми казва нещо ново, но... Но и има неща до които DOUGLAS REED не се е добрал. И то е фалшификацията "Завръщането от Вавилонския плен" - дето не се е състоял никога. Пропуснал е също и други дребни нещица - избиването на "училището за Пророци" от Саул (май беше). Но в общи линии книгата е "връхтъ"... Мерсаж браткиш :handshake:

Да бе - помня като малък и майка ми ги говореше тези неща когато вуйчо ми пиеше сода за язвата си. :top secret:

А иначе рецептата (как беше Ваньо?) е сода+кленова отвара+още нещо - не ми се рови за него точно сега.

:laughing5: С червено го написа ти браткиш, и това се нарича манипулация (да ти опресня лингвистичната памет)... Пък и си има отделна тема за марулоядство - там ще ги обсъждаме.

Controversy of Zion е страшна книга. Не че ми казва нещо ново, но... Но и има неща до които DOUGLAS REED не се е добрал. И то е фалшификацията "Завръщането от Вавилонския плен" - дето не се е състоял никога. Пропуснал е също и други дребни нещица - избиването на "училището за Пророци" от Саул (май беше). Но в общи линии книгата е "връхтъ"... Мерсаж браткиш :laughing5:

:P

Браткиш, радвам се, че книгата ти е полезна. За мене бе на второ място след като четох 1996-97-ма книгите на Никола Николов. До тогава в Бг 'демокрацията' на Еб..н Костофф се считаше за "върха на Сладолетта". Нали и за това в Монитор Чичо Фичо не можеше да ни класифицира или към 'неговия' или към 'отбора на мама Ленче'... :handshake::lol6:Публикувано изображение

...за 'маруло-ядството' ми звучи малко като мърло-ядство... :wow::rap: Е?... Браткиш, след час-два ще отворя една нова тема за Аюр-ВЕДА, като свърша една работа след малко...но на първо време прегледай тази книга.. готвенето без месо, яйца, чесън, лук и гъби може и да е по-вкусно от 'омни-ядството'. А най-голяма кирия е, че е "karma-free".. Публикувано изображение

Публикувано изображение

http://www.ayurvedabg.com/food.php

Редактирано от .... (преглед на промените)

Kakто си го написал съм го пил. Оцетът беше купешки, от оня дето има завързана книжцица на гърлото. Не знам дали го има още в магазините.

A.com,май си сбъркал форума,братче.Тук гледам религия и мистика,мед със оцет и две схемки копнати от някъде,непомирисали поялник.

Едната на към 2100 Hz а другата на 730 Hz и коефициент на запълване около 7:3 според калкулатора ;) . А запера на Хулда Кларк беше на 30 kHz ,май. :yanim:

Редактирано от nespokox (преглед на промените)

A.com,май си сбъркал форума,братче.Тук гледам религия и мистика,мед със оцет и две схемки копнати от някъде,непомирисали поялник.

Едната на към 2100 Hz а другата на 730 Hz и коефициент на запълване около 7:3 според калкулатора :rolleyes: . А запера на Хулда Кларк беше на 30 kHz ,май. :speak:

Имаш ли да кажеш нещо по-умно и конструктивно?

Умните неща ги казвам на лични.За съжаление някои злоупотребяват.......

1.2 Форумът да се ползва по предназначение. Той не е място за явна и пряка реклама, политическа агитация и др. подобни.

купувам/продавам

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Ти за едната рекламка ли се пръкна.

Ей НЕЗНАЙНИ ДРУЖЕ възирай рязко и не спами темата.

Защо съм така рязък и вулгарен ли?

захранване от батерия 9V, изходно напрежение 15V,

За теб законите на физиката не важат ли? Ей теофилчо, хората не са глупави.

Видя ли как се излагаш пред света? Те и заперите ти ще са като глупостите дето пишеш, ако изобщо знаеш как да правиш запери.

Те и Мерцедес и Лада са коли ама.....

Я да копипастирам това дето си написал, че да остане за поколенията:

Произвеждам: ZaPP-3- на 3 честоти -728 Hz,2128 Hz и 30 kHz /или други по желание/при коефициент на запълване 50 %, захранване от батерия 9V, изходно напрежение 15V, защита на изхода от късо съединение,индикация за състоянието на батерията,индикация за изходния ток, електроди с кабели и инструкция за експлоатация. Гаранция 5 г. - ц. 60 лв

ZaPP-3-USB - захранване от USB на лаптоп /вместо батерия/но само при изключен от мрежата адаптор на същия-работа на лаптопа на батерии. - ц. 68 лв

ZaPP-3-UNI - работи с батерия 9V или със захранване от лаптоп. - ц. 78 лв

Доставка-по куриер с наложен платеж. Срок на доставката-3 дни от поръчката. За контакт:

Позволи ми един базплатен съвет - не се излагай повече тук!

Между другото моите запъри са с 18 000 честоти. Имам и с 1 000 000, но е 400лв.

Ти за едната рекламка ли се пръкна.

Ей галофон възирай рязко и не спами темата.

Защо съм така рязък и вулгарен ли?

За теб законите на физиката не важат ли? Ей теофилчо, хората не са глупави.

Видя ли как се излагаш пред света? Те и заперите ти ще са като глупостите дето пишеш, ако изобщо знаеш как да правиш запери.

Те и Мерцедес и Лада са коли ама.....

Я да копипастирам това дето си написал, че да остане за поколенията:

Позволи ми един базплатен съвет - не се излагай повече тук!

Между другото моите запъри са с 18 000 честоти. Имам и с 1 000 000, но е 400лв.

Изтриха ми рекламката но пък стана ясно какви велики електрончици имало тук.

1.Не съм Теофил.

2.Стана ясно, че npn и pnp са едно и също лице.

3.Въпросният pnp-npn не е и чувал за преобразуване DC-DC и съответно повишаване на напрежението колкото ти душа иска.

4.А като тръгне за някъде същият си носи и компютъра в една голяяяяяма чанта.

5.По добре да си беше траял-така нямаше да знаем за т.3.Много се издъни.

6.Бъди здрав и продължавай да ни веселиш, npn!

Искрено твой: 7555

Редактирано от 7555 (преглед на промените)

3.Въпросният pnp-npn не е и чувал за преобразуване DC-DC и съответно повишаване на напрежението колкото ти душа иска.

Не очаквах, че за да отдеш от Пловдив в София, минаваш през Токио, а аз съм практичен човек. В случая поради нерационалното ти решение ти дължа извинение. ИЗВИНЯВАЙ

4.А като тръгне за някъде същият си носи и компютъра в една голяяяяяма чанта.

5.По добре да си беше траял-така нямаше да знаем за т.3.Много се издъни.

А ти пък ако знаеш колко се издъни.........

Всъщност ти си "нужното зло" от подписа ми. Благодаря ти! Публикувано изображение

Да продължим креативно напред! Направих следния експеримент. Взех чаша с вода, сложих я на метална пластинка, която свързах към плюса на програмируем запър посредством компа. С програмата Фрекс16, си направих набор от честоти, които смятах, че ще са полезни за мен. Честотите ги настроих да са по 20 секунди. Пуснах устройството и след края на програмата изпих водата. Ефектът беше осезателен. За 5 минути ми изчезна нервното напрежение и започнах да се прозявам, направо ми се приспа. Този опит го приложих няколко пъти, когато ставах нервен и не се чувствах добре. Ефектът беше на лице всеки път. Явно това е т.нар. структуриране на водата, за което се говори във филма " Великата тайна на водата ". Много от програмите във Фрекса са доста дълги и на човек ще му писне да държи електродите. Затова препоръчвам да си правите секвециите от честоти като ги настроите по 20 секунди и по начина описан от мен да си зареждате вода. Не използвайте радиочестоти НИКОГА ! И да не забравя, вземете лист хартия, напишете на него думите "ЛЮБОВ" и "БЛАГОДАРНОСТ" и сложете този лист под чашата когато зареждате водата. Пожелавам ви успех!

528Hz-според водещи генетици тази честота поправя увредени участъци от ДНК. Също така отваря сърдечния център, донася мир и способства за по-бързо изцеление. Честотата на Любовта. Една от шесте основни градивни честоти на Вселената. По подразбиране трябва да се ползва винаги с каквито и да е други честоти. Не е случайно, че програмата Frex16 винаги се отваря с тази честота в буфера.

Основните честоти на вселената това е солфежната скала: 852, 741, 639, 528, 417, 396.

А вие способни ли сте да измерите каква е честотата на мозъчните вълни на хората, в зависимост от това, какви са мислите им? Способни ли сте изобщо да измерите честотата на мозъчните вълни? wink.gif

Не, няма толкова скъпа апаратура.

И от друга страна, хората, променяйки сами мисленето си, честотата на мозъчните си вълни, могат да се излекуват. wink.gif Е, човек не винаги е способен да се контролира, себе си и мислите си.

Абсолютно си прав, но хората не са йоги ( не онова мече ) ;)

Вижте това. Как изглеждат нотите.

post-221678-1237924081_thumb.jpg

post-221678-1237924090_thumb.jpg

post-221678-1237924101_thumb.jpg

post-221678-1237924108_thumb.jpg

post-221678-1237924116_thumb.jpg

post-221678-1237924123_thumb.jpg

post-221678-1237924129_thumb.jpg

post-221678-1237924137_thumb.jpg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.