Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Алтернативна медицина, д-р Райф, д-р Хулда Кларк, Calf

Featured Replies

Сигурно си личи колко не разбирам от това.

Може да се каже, но това винаги може да се промени.

но съм прочела, че и това не е много сигурно лекарство.

Аз пък съм чел, че много хора се разболяват, защото така искат. Чел съм също, че много болести се дължат на дълбоки духовни причини, а други са резултат от отношението на човек към света и първо човек трябва да промени отношението си към света за да може да се излекува. Това е и причината да няма нищо 100% сигурно, в което и да е лечение. Разбира се не пиша тези неща за да те отчая.

Специално за ракът съм чел, че се дължи на Любов в погрешна плоскост, а единствения орган, който не хваща рак е сърцето, седалището на Любовта, която лекува всичко. Та тъкмо ми хрумна, дали честотата на Любовта 528 херца няма да повлияе ракови заболявания. :ph34r:

• Отговори 144
  • Прегледи 88,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Може да се каже, но това винаги може да се промени.

Аз пък съм чел, че много хора се разболяват, защото така искат. Чел съм също, че много болести се дължат на дълбоки духовни причини, а други са резултат от отношението на човек към света и първо човек трябва да промени отношението си към света за да може да се излекува. Това е и причината да няма нищо 100% сигурно, в което и да е лечение. Разбира се не пиша тези неща за да те отчая.

Специално за ракът съм чел, че се дължи на Любов в погрешна плоскост, а единствения орган, който не хваща рак е сърцето, седалището на Любовта, която лекува всичко. Та тъкмо ми хрумна, дали честотата на Любовта 528 херца няма да повлияе ракови заболявания. :idea:

Аз дълбоко вярвам в това но баща ми...едва ли. А и едва ли бе се променил вече отношението към света. Но все пак той е много добър и хрисим човек.

Аз дълбоко вярвам в това но баща ми...едва ли. А и едва ли бе се променил вече отношението към света. Но все пак той е много добър и хрисим човек.

Дай малко повече информация.На каква възраст е баща ти? Каква точно е диагнозата?С какво го лекуват?

И аз четох такива неща.

Ето една интересна информация по въпроса: Публикувано изображение

http://www.vselena.com/psihobolest.htm

Ето какви мисли се предполага, че причиняват рак:

Рак Дълбока рана. Стара обида. Голяма тайна или мъка не дават покой. Съхранено чувство за ненавист.

Ето още малко:

http://az-therapy.blogspot.com/2008/06/blog-post_25.html

Първопричината за всички болести е характерът на човека, твърдят лекарите - рефлексотерапевти.

Според тяхното схващане, всеки орган в човешкото тяло е разположен на един от 12-те меридиана, по които преминава енергията. Заболяването се появява, когато се наруши правилното протичане на енергията, а това често е следствие от отрицателните емоции, които предизвикват свиване и прекъсване на каналите. Органите, "принадлежащи" към тези канали, започват да функционират неправилно и да излъчват или твърде много, или твърде малко енергия.

Всяка човешка емоция - положителна или отрицателна - въздейства на определен орган, считат рефлексотерапевтите.

Класически пример е т.нар. стресова или нервна язва. Работата на стомаха например пряко зависи от емоционалния фон на човека. Силният стрес е способен да повлияе на лигавицата на този орган буквално за броени минути. Неслучайно съществува и фразата "сви ме стомаха от притеснение".

Много заболявания например сърдечно-съдовите, хипертонията, кожните, бронхиалната астма, нарушенията в работата на бъбреците се смятат за психосоматични, т.е. такива, които възникват на нервна почва.

Затова и лекарите с опит, ако познават характера и наклонностите на пациента, могат с по-голяма точност да определят наличното заболяване.

Болестите на началника

Кои хора най-често стават ръководители? Настойчивите и неуморните, които не оставят подчинените си да стоят на една място. А коя е болестта на началниците?

Техният начин на живот без съмнение е съпроводен от стрес и емоционални пристъпи. Това води до засиленото отделяне на адреналин в кръвта. Хормоналните промени предизвикват спазми в съдовете, а това затруднява работата на сърцето. Тонусът на съдовете става постоянен и способства за постоянното повишаване на артериалното налягане.

Проблемите на любвеобилните

Хората, които обичат едва ли не всички, по-често са жертви на панкреатита, болестите на жлъчката и бъбречните колики, твърди рефлексотрапията.

Душата на компанията обикновено е пламенна и избухлива личност, която бързо забравя лошото и без труд намира подход в общуването си с всеки човек. Хората от този психотип страдат нерядко от спазми, колики и внезапни пристъпи на болка, които съпровождат упоменатите вече заболявания. В момента на спазъм те лесно изгубват контрола върху себе си и с това се обясняват както внезапните изблици на гняв, така и тяхната енергичност и неуморимост.

При свръхчувствителните

Лесно ранимият, мнителният, нервният и тревожен характер на творческите личности са съпроводени от по-слаби бели дробове. Затова и те са преследвани от бронхити, хронични пневмонии и бронхиална астма.

Спазмите в бронхите принуждават тези хора да се намират в постоянно напрежение, а това "подхранва" тяхната тревожност и емоционалност. Основната емоция на тези хора е тъгата, а любимото занимание – самобичуването.

Прекомерно голямото количество страх поразява бъбреците и пикочния мехур - ето защо страхливците страдат от болни бъбреци. Появата на енуреза при децата винаги е предшествана от силна уплаха. Дори циститът обикновено възниква след внезапен страх, а простудата само способства да възникването на болестта в пикочния мехур.

Ако лесно се ядосвате...

Гневът разрушава черния дроб. Този орган не напразно е наричан хранилище на преживените обиди. Яростта и гневът активизират неговата работа и го карат да увеличава производството си на жлъчна течност, която се разнася с кръвния ток по цялото тяло и започва да трови организма.

Кои все пак са най-здрави

Хората, които не страдат от хронични заболявания, обикновено са тези, които не се стремят да постигнат големи върхове в кариерата си. Те са отлични служители без да страдат от излишна суета да се докажат на всяка цена. С години те могат да заемат една и съща длъжност и не се нуждаят нито от служебно повишение, нито от съжаление. Т.е. това са напълно земни хора, които нямат амбицията да правят нови открития.

Как се лекуват психосоматичните заболявания

Според рефлексотерапията, този тип заболявания могат да се лекуват успешно с помощта на :

• иглотерапията - тя възстановява правилното протичане на енергията по меридианите на тялото

• медитацията - тя е особено ефективна при нервна възбуда.

• различните видове психотерапия - автогенен тренинг, хипноза, телесно-ориентирани упражнения, способстващи за премахването на спазмите, невролингвистично програмиране.

• Молитвата – доказано е, че при вярващите молитвеното състояние възвръща душевното равновесие и нормализира физиологичните параметри.

Линка на Вселената дава вярна инфо, що-годе. Връзката между психически причини и соматични проблеми е доказателство за кармата в семейна или социална среда. Всички пътища към Бога, освен, че 'скъсват' кармичните връзки, но и не амбицират хората за изява във външна среда. Думата 'амбиция' иде от едно от въплъщние на Богинята-Майка в "Амби"(Ambee).

Не съм съгласен в почервененото, че за да си лишен от амбиция, трябва да си 'земен' човек. Публикувано изображение Тъкмо обратното- Земните архетипи се стремят към изява на Земята, тъй като те считат, че това е техния дом на душата, тъй като не вярват в други светове и измерения. :wors:

По-скоро нещата трябва да се поствят на друга основа- Земните архетипи са реалисти и методици. Ако работят за Духовното си развитие, то те ще бъдат Освободени от стресът на амбицията, ако се поддадат на тленните си функции-то амбицията за изява в обозримото ще ги владее.

Нешата са аналогични при другите елементи.

Така, че нещата не са на основа 'земно' за да бъдеш освободен от илюзорността на амбицията. Примерно-Люцката не е амбициозна, но тя има фикс-идея за Реалността отвъд, което я прави нереалист и тя няма да отиде Отвъд, а ще отиде на друго място в материалния космос, за където си има фантазията, че е по-хубаво и приятно от тука. Публикувано изображение Ти пък имаш склонност да си 'пускаш корените' в Земята, което е пак своеобразна илюзия. Публикувано изображение

Редактирано от aeu (преглед на промените)

Изпробвах запера и билките на Хулда Кларк на баща ми, който се разболя от рак, но ефект няма. Много разчитах да му помогна.

Според д-р Кларк рака се бори с точна честота от 434КХц=434 000Хц,както и всеки един вирус или болест си имат такава собствена резонансна честота.

Според д-р Раиф рака се облъчва със светлинни импулси със честота от 1 604 000Хц.

И при двамата доктори има доказани излекувани от рак всички пациенти-така пише във книгите и документалните филми за тях!

ПС:Запера работи само и единствено на 30КХц=30 000Хц., и не може да бъде в честотата на всичките болести едновременно, тои просто потиска според мене вирусите/някак си ги омаломощава/, и после се надяваме имунната система на човек сам да се справи.Тоест деиствието на запера зависи много и от силата на имунната система на самия човек.

Според д-р Кларк рака се бори с точна честота от 434КХц=434 000Хц,както и всеки един вирус или болест си имат такава собствена резонансна честота.

Според д-р Раиф рака се облъчва със светлинни импулси със честота от 1 604 000Хц.

И при двамата доктори има доказани излекувани от рак всички пациенти-така пише във книгите и документалните филми за тях!

ПС:Запера работи само и единствено на 30КХц=30 000Хц., и не може да бъде в честотата на всичките болести едновременно, тои просто потиска според мене вирусите/някак си ги омаломощава/, и после се надяваме имунната система на човек сам да се справи.Тоест деиствието на запера зависи много и от силата на имунната система на самия човек.

Има ли такъв уред, който да работи с различни КХц. Така използването на запера започва да ми се вижда безсмислено при положение, че за различните вируси и паразити са необходими различни честоти а при запера е една установена.

Има но това е "тежката артилерия". Заперът е "леко стрелково оръжие".И съответно цените им се различават от "пъти" до "десетки пъти".Той също си има своето място.Всичко зависи от това какъв е проблемът и съответно какво целиш да постигнеш.

Редактирано от nespokox (преглед на промените)

Има но това е "тежката артилерия". Заперът е "леко стрелково оръжие".И съответно цените им се различават от "пъти" до "десетки пъти".Той също си има своето място.Всичко зависи от това какъв е проблемът и съответно какво целиш да постигнеш.

Това не ми е много ясно. Явно съм много малко запозната със всичко, което е изобретено но се опитвам да помогна на баща ми. Предполагам, че рак не се лекува с леко стрелково оръжие. Преди малко получих този линк.

http://www.curenaturalicancro.com/video-dr...ntion-2008.html

Знаете ли нещо за това?

О да! Содата алкализира кръвта и тялото. Содата е смътоносна за патогените. Някъде бях писал за Ph-то на тялото. То трябва да е високо, т.е. кръвта ти да е алкална. Когато кръвта ти стане кисела, микробите, с които кротко си съжителстваш, получават сигнал , че си умрял и започват да извършват работата, която им е отредила природата, а именно да разложат тялото. Последиците са логични. Сега ще спомена един билкар, който е излекувал Иван Костов ( политикът ) от рак ( мисля, че беше на белите дробове ). Това е Бай Кольо от Асеновград. Много е добър! Има книги, някои, от които са на 800 години.

Има ли такъв уред, който да работи с различни КХц. Така използването на запера започва да ми се вижда безсмислено при положение, че за различните вируси и паразити са необходими различни честоти а при запера е една установена.

Има,ако прочетеш мнение №5 от първата страница на тази тема ще го видиш и на снимка;).Аз започнах да правя честотни генератори които дават каквато честота си поискаш-по точно каквато им нагласиш, и на лцд дисплея се вижда.Амплитудата на сигнала им също се регулира от 7V до 24V точно каквата си поискаш такава амплитуда можеш да пуснеш.Точноста на честотата при моя генератор е 0,0047Хц.Тоест с такава точност можеш да атакуваш точно и избирателно които и вирус или болест си поискаш!

Отделно честотни генератори с регулираща се честота се продават и на много други места.

При интерес скаипа ми е:gogo555216

Поздрави!

На снимката се виждат честотите на резонанс на патогените. Варират в широки граници и затова в дясното поле е дадена усреднена стойност. Честотите са закръглени за по-голямо удобство и точност от порядъка на 0,0047 Херца е безсмислена.post-221678-1239275589_thumb.jpg

Сега ще ви запозная с един нов метод за въздействие с вибрации. За да се възползвате от него, на вас ви трябват два или повече говорителя с определена ориентация на магнитната система. Ето как се избират походящите. Купувате си компас, отивате в магазина за говорители вземате говорителя и доближавате компасът към него. Ако северът посочи говорителя, то този говорител ще ви свършши работа. Важно е да се знае, че мембраната на говорителя не трябва да е метална или с метални примеси. Също така е препоръчително корпуса на говорителя да е пластмасов, а самия говорител да е със съпротивление на бобината 8 ома. И така, вземате говорителите и ги закрепяте на плоскост от дърво или пластмаса, като лицето на говорителите е към плоскостта. Свързвате плюсовете на г-те с плюса на запър или честотен генератор. Ползвайте 1 или 2,5Khz. Минусите не се свързват никъде. Так устройството се явява като антена. Поставяте плоскостта с говорителите отдолу и върху нея слагате храната си или хранителни продукти. Можете да слагате месо, риба, плодове и зеленчуци, яйца, мляко, ядки, хляб. За 5 минути измират всички микроби, паразити и яйца на паразити. За 20 минути се разграждат токсините в храната, като формалдехида, а токсичните "D" аминокиселини се превръщат в нетосични в "L" форма. Трябва да знаете, че на устройството му пречат метални предмети върху него, така че когато слагате нещо за дезинфекция и тетоксикация, то не трябва да е в нетални съдове. Първоначално си направих един експеримент с две филии хляб. Завих ги в найлон и едната сложих на уреда, а другата на неутрално място. Пуснах запъра на 2,5Khz за около 8 часа, след което го спрях и зачаках. След 4 дни филията на неутралното място се покри с черен мухъл, а другата имаше нещо като плесен само в мястото където е била мамбраната на говорителя.Около това място всичко беше чисто. В случая ползвах само един говорител и предполагам затова се получи зона където няма въздействие. Вижте снимките и си правете изводи. post-221678-1239340006_thumb.jpg post-221678-1239340000_thumb.jpg post-221678-1239339994_thumb.jpg

• Автор

Сега ще ви запозная с един нов метод за въздействие с вибрации. За да се възползвате от него, на вас ви трябват два или повече говорителя с определена ориентация на магнитната система. Ето как се избират походящите. Купувате си компас, отивате в магазина за говорители вземате говорителя и доближавате компасът към него. Ако северът посочи говорителя, то този говорител ще ви свърши работа. Важно е да се знае, че мембраната на говорителя не трябва да е метална или с метални примеси. Също така е препоръчително корпуса на говорителя да е пластмасов, а самия говорител да е със съпротивление на бобината 8 ома. И така, вземате говорителите и ги закрепете на плоскост от дърво или пластмаса, като лицето на говорителите е към плоскостта. Свързвате плюсовете на г-те с плюса на запър или честотен генератор. Ползвайте 1 или 2,5Khz. Минусите не се свързват никъде. Так устройството се явява като антена.

Поставяте плоскостта с говорителите отдолу и върху нея слагате храната си или хранителни продукти. Можете да слагате месо, риба, плодове и зеленчуци, яйца, мляко, ядки, хляб. За 5 минути измират всички микроби, паразити и яйца на паразити. За 20 минути се разграждат токсините в храната, като формалдехида, а токсичните "D" аминокиселини се превръщат в нетосични в "L" форма. Трябва да знаете, че на устройството му пречат метални предмети върху него, така че когато слагате нещо за дезинфекция и тетоксикация, то не трябва да е в метални съдове. Първоначално си направих един експеримент с две филии хляб. Завих ги в найлон и едната сложих на уреда, а другата на неутрално място.

Пуснах запъра на 2,5Khz за около 8 часа, след което го спрях и зачаках. След 4 дни филията на неутралното място се покри с черен мухъл, а другата имаше нещо като плесен само в мястото където е била мамбраната на говорителя.Около това място всичко беше чисто. В случая ползвах само един говорител и предполагам затова се получи зона където няма въздействие. Вижте снимките и си правете изводи.

post-221678-1239340006_thumb.jpg

post-221678-1239340000_thumb.jpg

post-221678-1239339994_thumb.jpg

Тази система работи - и то яко. Ваньо ми я направи тази джаджа. Е, запъра вързан за нея е на 2128hz и си мисля, че запърната честота няма особено въздействие. 727hz също работи добре. Джаджата може да се използва и за други неща. Като например "премахване на главоболието". И как стана това? Един ден се бях "нагълтал с прахоляци" от улицата, може и от друго да е било - на имах главоболие. Легнах на леглото, сложих уреда под главата си ( :ass: не я знам колко е умна ;) ) и след 5 минути главоболието ми, граничещо с мигрена изчезна яко дим. От този момент нататък не използвам обезболяващи медикаменти (Burana, аналгин и т.н.). Интересния ефект, който забелязах при обезпаразитяването на храни и зеленчуци ( :) те спадат ли към храните? Публикувано изображение ) е загубата на вкусовите им качества. Ваньо също го забеляза това нещо. Марулите придобиват вкус на люцерна. (Пип - ето един способ да се откажеш от марулоядството и на станеш мършояд Публикувано изображение ) Кашкавалът става на гьон, обаче месото не си губи прекрасните си вкусови качества - напротив - може даже да се яде без термична обработка.

Друга полза от джаджата - премахване на мускулната умора. До колкото знам (тук Трихо и Люси да си изкажат про мнението си) при двигателна суперактивност мускулите отделят киселина, която разяжда слоя мазнина около нервните клетки и от тук идва сигнала за болка към мозъка предаден от нервите - мускулна умора. До 5 минути след третирането с джаджата върху мускула болката изчезва - нещо подобно като изчезването на парите ми след посещение (на добра воля) в кварталния супермаркет... Публикувано изображение:ass:

След дълги разсъждения стигнах до следния извод.

Принципът на нискочестотната терапия се базира на СТРУКТУРИРАНЕТО НА ВОДАТА В НАШЕТО ТЯЛО

Всичко друго е вятър и мъгла. Запомнете го добре. Това е ИСТИНАТА

Езикът на Вселената е СИМВОЛИКАТА и това е причината да можете да приемата честотна информация дори от написани числа и символи.

Предстоят опити. Надявам се скоро да ви кажа, че дори няма да имате нужда от честотен генератор. Дано съм прав.

Вяравайте в чудеса, има ги!

=========================================================================

Една история.

Миналата година една жена от Хасково е отписана от живите и изписана от болницата с мрачни игледи за бъдещето. Болна е от тежка пневмония, храчи кръв, постоянно получава различни бактериални инфекции. За нейно щастие има познат с голямо сърце- Веселин Крачунов от BG Audio Team. Весо поръча да му направя запер с една честота от 2,5 Khz., защото тогава по моя информация, това е най-добрата честота за запер. Жената получава запера като подарък от Весо и започва да си прави всекидневни сеанси 3-4 пъти на ден, като всеки път е 3 по 7 минути с паузи по 20. Тези процедури продължават два месеца, след което идва почивка от 20 дни. Състоянието на жената е невероятно стабилно и от пневмонията няма и помен. Тя буквално е извадена от гроба. Сигурно сте впечатлени от продължителността на лечението. Аз също. Какъв е извода? При тежки случаи, трябва продължително и упорито третиране на болния. Затова тези, които прочетат това, трябва да го имат в предвид и да не се отчайват, а да бъдат упорити. Когато човек има желание и силен дух, малко са нещата, които могат да му се опрат.

Редактирано от npn (преглед на промените)

Ще публикувам няколко честоти които се използват от доктор в кабинета му с направен от мене честотен генератор,и човека ми сподели че е лекувал ставно заболяване с тях, но също така е имало и нормализиране на високо кръвно налягане което от 160 горна граница е станало нормално 130 на 80 при пациент на 60-70 години възраст след третиране с тези честоти!Следователно ставните заболявания и кръвното налягане са свързани! Ето и честотите-сигурен съм че ще бъдат от полза на много хора: 3176Хц,880Хц,727Хц,787Хц,317Хц,250Хц,120Хц.Всяка една от тези честоти се пуска с продължителност от 6 минути и между всяка честота се прави пауза от 20 минути. Отделно за главобол 8Хц,10Хц,6000Хц всяка една от тези три честоти с продължителност от по 5 мин без почивка между тях-директно една след друга трито по 5 мин общо 15 мин терапия-всякъв тиквобол минава без да остави следа. Резултат с грипно заболяване. Двудневни процедури с честотен генератор при следната последователност 120; 146; 20; 1500; 1550Хц по 6 мин. с почивки между тях. Втори ден 802; 880; 787; 522; 727; 465Хц по 6 мин. с почивки между тях. Без употреба на антибиотици и други лекарствени средства. Резултата е пълно излекуване. Вярвам че е истина защото човека, подложил се на процедурите е специалист в тази област за разлика от мен. Едно допълнение, той е страстен пушач, но това не е попречило на лечението! Тези честоти за грипа вече са изпробвани от няколко различни човека и при всичките резултата е положителен. и още: Излекуване на акне: честота от 564Хц за 6-7 дена.Сеансите са били по 10 мин. Мога да потвърдя същите положителни резултати за акне при следната последователност: Първи ден2720, 2170, 1800, Втори ден 1600, 1552, 1550, Трети ден 1500, 880, 802, Четвърти ден778, 787, 760, Пети ден741, 727, 660, Шести ден564, 465, 450, Седми ден 444, 428. Честотите са в Херци; продължителност на сеансите 6 минути. След всеки сеанс почивка от 20 минути. Реално вече генератора се ползва за много видове болежки по списъка със честотите от книгата на д-р Хулда Кларк,или другия списък на независимите експериментатори "CAFL",но аз лично съм го ползвал само за тези заболявания които съм изредил тука-затова ги пиша само тях. При няква болежка както си четем форума пиеки си кафето примерно мож да хващаме и електродите. Изглежда си е струвало на 100% времето отишло ми за разработката на точен честотен генератор,и мисля че такъв трябва да има във всяко едно семеиство,или къща. Прикачам и една снимка на последната версия на този генератор,вече на батерии като с едно зареждане на батериите може да работи около 25 часа=250процедури от по 6 минути всяка,батериите са зарядни и се зареждат многократно.

post-221703-1239589300_thumb.jpg

Днес минах през тест на лампата тип Раиф за ренгенови излъчвания-беха си в нормата,нивото на гама и бета лъчи е в нормата.Начи остана да си намеря гадинки които да мога да ги виждам как ще реагират на дадена честота от плазмата на лампата.

post-221703-1239745030_thumb.jpg

Би ли дал примерна схема за "запера си" ? За предпочитане с вариатор за смяна на честотите. Искам да си направя един такъв и да го тествам.

Би ли дал примерна схема за "запера си" ? За предпочитане с вариатор за смяна на честотите.

Искам да си направя един такъв и да го тествам.

Здравеи,аз лично запери рядко правя-както се вижда по горе съм писал за честотни генератори.Запери иначе също правя,но основно с микроконтролери когато трябва да са с няколко честоти,като пиша програмата за дадена честота индивидуално според желанието на дадения човек.

Поствам обаче една сравнително добра схема на обикновен "запер" която е лесна за повторение от всеки и не вярвам да представлява трудност.

post-221703-1239791579_thumb.jpg

Редактирано от Gogo55 (преглед на промените)

Тази схема е за горене на брадавиди. Обърнахте ли внимание на името "Wart......". Като Wart papiloma virus. Там от където е взета ти обясняват да вземеш една игла и след като я вържеш към анода да си е допреш до брадавицата, докато държиш и катода. Боляло доста разправят........... Trichocephalus-е, доколкото знам си ми градски. Ако искаш заперче, имам платки, мога да ти дам една за експеримента.

Новото ми отроче. Честотен генератор с памет за две честоти. Лесна смяна на честотите и стъпката с ротационен енкодер. Честотата е ограничена до 2 Mhz. С изход 0,9 волта за ползване на синхрометър. Възможност за работа с програмата Frex16, Mp4, DVD, CD. Изходна амплитуда около 11,4 волта. post-221678-1239998482_thumb.jpg post-221678-1239998495_thumb.jpg post-221678-1239998506_thumb.jpg post-221678-1239998517_thumb.jpg post-221678-1239998529_thumb.jpg Захранването е адаптор или акумулатор.

npn ще споделиш ли техническите данни на този генератор,точноста му,как го проверяваш,както и с каква елементна база е направен?

" Фирмена " тайна е техническото изпълнение. Генераторът е DDS. Точността доста по-вискока от необходимото. Калибрирана е в лаболатория. Каквото пише на дисплея това излиза. Генератора може да извежда и по-високи честоти, но нарочно съм го ограничил, за да не се заиграва човек с биополето си. Изходния импулс може да достига 2 ампера, перфектно за управление на мощни Mossfet транзистори.

Редактирано от npn (преглед на промените)

" Фирмена " тайна е техническото изпълнение. Генераторът е DDS. Точността доста по-вискока от необходимото. Калибрирана е в лаболатория. Каквото пише на дисплея това излиза. Генератора може да извежда и по-високи честоти, но нарочно съм го ограничил, за да не се заиграва човек с биополето си. Изходния импулс може да достига 2 ампера, перфектно за управление на мощни Mossfet транзистори.

Браво,npn! :hush:

Редактирано от nespokox (преглед на промените)

Здравейте. Не можах да разбера нито от книгата, нито от форума, какво значение има свързването на електродите - ръка-ръка,ръка-крак и тн. Предвид излъчванията на гадините в някакъв спектър, а не на точна честота,има ли смисъл от някаква честотна модулация , в какви граници и честота? Може би в чуждите сайтове се споменава нещо. Имам не лоши познания в електрониката/без програмиране/ и мога да бъда полезен на нуждаещите се съвсем безсплатно. Поздрави на всички. Алекс

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.