Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покажете как изглежда вашият десктоп

Featured Replies

Търсих такава тема, но не открих във форума ни. Аз ще бъда първи, пък да видим чий работен плот ще излезе най-подредения. Ама да не вземете сега да си ги чистите за пред снимка ! :)

Хайде Вие сте наред !

Ахха има такава тема-както е казал колегата горе.Моя може да го видиш в онази тема-пост 1065  :)http://www.kaldata.com/forums/topic/11421-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B8%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D0%B0-%D0%B2%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%BF/page-54

• Отговори 1,1k
  • Прегледи 176,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

skalata_73 Брой го като втора част! Не е лошо обикновено, ако видиш в един раздел >> Покажете своите авторски снимки и то то са теми на части няма да се препълни сървъра обикновено старите теми се архивират ... така стига съм спамил нека да покажа своя :)
Публикувано изображение

Редактирано от ST305 (преглед на промените)

skalata_73 Брой го като втора част! Не е лошо обикновено, ако видиш в един раздел >> Покажете своите авторски снимки и то то са теми на части няма да се препълни сървъра обикновено старите теми се архивират ... така стига съм спамил нека да покажа своя :) 

Ааа няма лошо.Казах го с добри намерения.Щеше ми се да не е офтопик и да покажа и тоя на работа ,но е претрупан с програми и е грозна гледка :D

:offtopic_s:

skalaa колега, не съм мислил, че ще го кажеш с лоши намерения просто няма какво да правя и ти намекнах, че има такъв  раздел с малко писаници :Д. Това си е твой избор дали ще качиш, но е хубаво и е любопитно все пак.Поздрави! Айде другите>>>

.. Това си е твой избор дали ще качиш, но е хубаво и е любопитно все пак... 

Ами аз имам качен в другата тема-виж от по горния ми пост тук! Просто тоя на работа ми е отрупан с много програми,които ползвам и не е за гледане ,а тоя дето съм постнал в другата тема ми е на лаптопа вкъщи.

Майка ти видяла ли ти е десктопа :)

Не, но и да го види какво.? Вече съм на почти 20 год. да няма сметка да ми държи  :DП.п. Само татко го видя, много се зарадва :D

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...
  • 3 седмици по-късно...
  • 3 месеца по-късно...
  • 4 седмици по-късно...

Дразнят ме иконите, затова съм ги махнал.

Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.