Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покажете как изглежда вашият десктоп

Featured Replies

Този месец иска ли питане кой ще ми е wallpaper-a? :)

Публикувано изображение

+ лиско:

Публикувано изображение

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 1,1k
  • Прегледи 176,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • 2 седмици по-късно...

Хайде и аз малко да ви поспамя тука :) :

Публикувано изображение

Сега това за времето го пуснах колкото да има нещо, ама иначе не ми трябва за нищо - истински обаче се нуждая от тези два Widget-a за Yahoo WIdgets, и по-точно най-вече от 24 часовника, много готин беше ама поради моята глупост да деинсталирам Yahoo Widgets веднъж,и с това си действие да си изтрия и всички свалени "джаджи" сега вече нарочно са спрели download-а на самия Widget Engine от официалния сайт,както и на всички Widget-и  (Галерията с такива) и могат да се теглят само по външни сайтове ако някой ги е качил някъде, ама точно тези две (календарът не е толкова важен) ги няма или поне аз не ги намирам!  :crying10: 

Post Your Desktop - Страница 24, мнение #600hardwareBG.com форум (7th December 2010 23:17)

Няма ли начин да си ги наравиш сам ?

Публикувано изображение

Сега това за времето го пуснах колкото да има нещо, ама иначе не ми трябва за нищо - истински обаче се нуждая от тези два Widget-a за Yahoo WIdgets, и по-точно най-вече от 24 часовника, много готин беше ама поради моята глупост да деинсталирам Yahoo Widgets веднъж,и с това си действие да си изтрия и всички свалени "джаджи" сега вече нарочно са спрели download-а на самия Widget Engine от официалния сайт,както и на всички Widget-и  (Галерията с такива) и могат да се теглят само по външни сайтове ако някой ги е качил някъде, ама точно тези две (календарът не е толкова важен) ги няма или поне аз не ги намирам!  :crying10: 

Post Your Desktop - Страница 24, мнение #600hardwareBG.com форум (7th December 2010 23:17)

Няма ли начин да си ги наравиш сам ?

Ами май със сигурност има някакъв ама най-вероятно си е занимавка... трябва да питам в някой чуждестранен форум относно custom widgets.

Ами май със сигурност има някакъв ама най-вероятно си е занимавка... трябва да питам в някой чуждестранен форум относно custom widgets.

Или да питаш момчето от hardware.bg дали не може да ти ги качи някъде ако ги има?

ае, жоре, те тава май е един и същ чиляк ваа

или поне аз тъй разбрах

Публикувано изображение

Ако е този ще черпиш :)

http://www.softpedia.com/get/Windows-Widgets/Alarms-Clocks/Twelve-Clock.shtml

ще го постна и моя десктоп, ей така непринудено и без много да му мисля, и знам, че изглежда зле, не ми се занимава с него сега.

Публикувано изображение

най готино е какво ми се случва по хард-дисковете, пълен хаус и бъркотия е добре че има програма като "Еverything" да мога да си намирам папките никога нищо не съм сортирал и всичко е в основните директории на харда, картинки има един милион пръснати навсякъде и отделно други неща, отдавна съм спял да го подреждам а само тегла без да трия   :) дори това което инсталирам вече не му следа директориите трия от add remove program и така а торентите свалят там където има място

Редактирано от ℒℴ♥e (преглед на промените)

Лелее, не знам как си го намерил, ама също така и не знам как да ти благодаря !!!!

П.С: Сега покрай рождения ден се опаричих, така че не се притеснявай - само кажи какво да е !  :ph34r: 

Представям ви новият ми супер-дупер десктоп: 

Публикувано изображение

Аз всъщност и аз го бях намирал май точно този, и после го забутах някъде, ама все пак има още нещо за доизкусуряване: показва часа във формат 12H, а не 24, май че не се влияе от настройката на Windows, ето какви опции има самия Widget (то и името си му е такова - "Twelve clock"):

Публикувано изображение

На шота отгоре се вижда и един друг(http://www.orbona.com/widgets/24-clock) - той е на 24H..Но твоят часовник си остава най-добрият, с черният фон си е оригинала !  ;) + Това забележете като го направя син (настройка, която другият Widget няма: http://store.picbg.net/pubpic/A6/6D/95c38dd7ba8ea66d.jpgкак си пасва с колите ! :)

На последна инстанция май 3 в 1 си е най-добре.  

Изтеглих си от тук Yahoo Widgets! енджинът и в тамошната инсталация са включени и 8 Widget-а - оригиналните за тази програма, който се интересува ето списъкът с тях:

Analog Clock

Battery

Digital Clock

Day Planner

iTunes Remote

Picture Frame

Yahoo! Mail CHecker (не работи, но може да се използва като шорткът към пощата, обаче не може да замени X-mail notifier за браузъра, който вече я отваря автоматично при получен m@il.)

Yahoo! Weather

http://store.picbg.net/pubpic/DE/F7/e51947b7c9c9def7.jpg (Само че Day Planner се бъгна нещо !)

Тва осмица ли е? А ако е седмица, я кажи как си сменил старт бутона с тоя и от къде го взе?

Публикувано изображение

Редактирано от Silvering (преглед на промените)

Публикувано изображение

това е картинката на моя :)

Тва осмица ли е? А ако е седмица, я кажи как си сменил старт бутона с тоя и от къде го взе?

8-ца е, но понеже няма старт бутон си дръпнах една програмка http://www.iobit.com/iobitstartmenu8.php

:offtopic_s:

Това време е точно като за 2013,календара и той... дали има подобни и за Windows ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.