Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде ще сте през лятото?

Къде ще сте през лятото? 111 гласували потребители

1. 1. Къде ще сте през лятото?

• На море
      33%
      47
    • На планина
      15%
      22
    • На село
      10%
      14
    • В чужбина
      15%
      21
    • На работа
      25%
      35

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

лятото мога да прескоча до България, ще видим...

• Отговори 129
  • Прегледи 35,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Най -вероятно ще си остана във Варна Публикувано изображение

Минкова, варненци бягат лятото от града, че става дваж по-жежко от тълпите. Публикувано изображение

аз се точа за Безбог ама да видим....................

До гуша ми е дошла тая хижа :P Почти всяка година я минаваме...

Иначе тая година може и да пропусна традиционната планина и само да топна д-то в морето... Публикувано изображение

До гуша ми е дошла тая хижа :P Почти всяка година я минаваме...

Иначе тая година може и да пропусна традиционната планина и само да топна д-то в морето... Публикувано изображение

All inclusive, може би Публикувано изображение

Извади си паспорт - да видя само кога ще се прибирам и можем да си организираме трипче до Истанбул - там ще ни чакат две скандинавски булки :yanim:

Знаеш ли как ми се пътува с тебе Публикувано изображение

това не трябваше да го виждам Публикувано изображение

вече си мисля, че може и никъде да не ида лятото, както се развиват нещата

но все пак ще се бия докрай

На море , но някое по диво място , ако има възможност ми се ще и до Париж да отскочиме :rolleyes:

• 4 седмици по-късно...

явно ще съм по Черноморието, но още се обмисля кой град по-точно. Засега везните клонят към Китен, Созопол или Приморско, само трябва да избера.

Но знам само, че не ще да чувам скоро за Варна Публикувано изображение

Аз исках в Гърция Публикувано изображение

После ми говориха за Турция, ама трябва да си вадя международен паспорт за там (разбира се, не това е пречката)...

После уж се уговорихме със сестра ми за южното черноморие, а тя май няма да си дойде...Та, нищо чудно и да си остана в Плевен

макар че ще направя всичко възможно да се махна поне за седмица оттук..

Аз в последните седмици слушам само и много положителни отзиви за Турция, та чак ми звучат пресилено.

явно ще съм по Черноморието, но още се обмисля кой град по-точно. Засега везните клонят към Китен, Созопол или Приморско, само трябва да избера.

Но знам само, че не ще да чувам скоро за Варна Публикувано изображение

Чи к'во и има на Варна? Вярно, че най-смахнатите потребители са от там, което си е добра причина да го избягваш, но пък...

Минкова, варненци бягат лятото от града, че става дваж по-жежко от тълпите. B)

т.е. възползвай се и се наслади на този град докато гражданите му ги няма. Публикувано изображение

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Аз в последните седмици слушам само и много положителни отзиви за Турция, та чак ми звучат пресилено.

Досега разглеждах снимките на една колежка, която преди два дена се върна от Мармарис. Красотата, която видях, не ми изглежда пресилена Публикувано изображение Само за 300 лв (път, спане, храна) отиде за 5 или 6 нощувки. Определено си заслужава, нали? Ама явно на мен няма да ми се случи това лято...

Чи к'во и има на Варна? Вярно, че най-смахнатите потребители са от там, което си е добра причина да го избягваш, но пък...

Не искам да я чувам, зашото последните години, в които сме ходили на море, все там беше и на Кранево...А аз обичам, когато става дума за пътуване, да има разнообразие, искам да отида някъде, където не съм била преди това. Сега драпам много за Приморско и да отскачаме до Китен, ама имам "пречки", с които трябва да се боря Публикувано изображение

Определено ще си остана тук, на морето :cheers:

Публикувано изображение

от 18 юли ще съм тук и ще хайманосвам в близките и не толкова близките околности Публикувано изображение

а ако излъжа някой да отидем и на Пирин................

Плановете ми са да направя едно море, да ида до село за да видя аверчетата, които не съм виждал наистина отдавна, след това може да се замъкна и още нанякъде, но и на работа ще трябва да се отбия, де..

Ще отскоча до морето за някой друг ден Публикувано изображение

• Автор

Планината или Морето . Аз планината защото съм от Бургас и това море всеки ден го виждам.Вие на къде сте? :)

post-177676-1245416610_thumb.jpg

в България смятаме да се върнем към август и ще съберем родителите на жена ми и нашите някъде на хижа и хладинка, а септември ще отидем до едно забито селце в Италия, където има евтини къщички под наем и ще изкараме седмица там.

Ами при мен вечно лято така че нямам планове ще продължа със сивото си ежедневие кайтсърф и гонене на фусти по улиците и плажовете

• 3 седмици по-късно...

Последните дни се говореше основно за Несебър, като Китен и Приморско отпаднаха тотално. Чудене, маене и претенции паднаха, но вчера вечерта решихме, че мястото ще да е Поморие :help wanted3:

Последните дни се говореше основно за Несебър, като Китен и Приморско отпаднаха тотално. Чудене, маене и претенции паднаха, но вчера вечерта решихме, че мястото ще да е Поморие :lol6:

Аз съм с две ръце за Поморие... :) Хубаво е мястото... няма много хора, но не са и малко.. Само след 12 има една дискотека, на която може да се отиде, но мисля, че няма да е проблем това :P

Смятам да отскоча до Сандански за няколко дни,след това до Thessaloniki.

• 10 месеца по-късно...

Живот и здраве от 15 юли на Дружба! Ако има някой наоколо да драсне два реда да пием по една студена бира!Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.