Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде ще сте през лятото?

Къде ще сте през лятото? 111 гласували потребители

1. 1. Къде ще сте през лятото?

• На море
      33%
      47
    • На планина
      15%
      22
    • На село
      10%
      14
    • В чужбина
      15%
      21
    • На работа
      25%
      35

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

На доста места се очертава да бъда май...

• Отговори 129
  • Прегледи 35,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Брейй, много сме работни всички. Е ... ако остане време може да направя някоя 10дневка из гърция. :rolleyes:

• 2 месеца по-късно...

Последните дни се говореше основно за Несебър, като Китен и Приморско отпаднаха тотално. Чудене, маене и претенции паднаха, но вчера вечерта решихме, че мястото ще да е Поморие :clap:

хих

Разговорите за миналогодишната ваканция мина пред очите ми на бърз каданс :mark:

Разликата това лято е, че няма да ходим в началото, а в края му. И този път се спряхме на Приморско. Не съм ходила там, та се надявам да ми хареса. Малката засега я е страх от вода и големи надуваеми басейни, та ще видим и с нея как ще се справим :D

хих

Разговорите за миналогодишната ваканция мина пред очите ми на бърз каданс :bar2:

Разликата това лято е, че няма да ходим в началото, а в края му. И този път се спряхме на Приморско. Не съм ходила там, та се надявам да ми хареса. Малката засега я е страх от вода и големи надуваеми басейни, та ще видим и с нея как ще се справим :)

Ще ти хареса. Южният плаж е за предпочитане, водата е чиста, но е доста плитко. Има и готини ресторанти с разнообразна и добра храна: "Левтери" на първо място, заради перфектното обслужване и домашната кайсиева :), "Старата Мелница" и ресторанта на Здравко от Б.Б., "Лилия 1", препоръчвам панираните с корнфлейкс, пилешки хапки, там.

• 11 месеца по-късно...

На бунгала от 26 август до 4 септември на Фичоза!:baby: Хубаво или лошо за толкоз пари толкоз.... Живот и здраве догодина да имам пари за четиризвезден на Златните....:whist:

Ще струваме 6 месеца на дядо
  • 1 месец по-късно...
  • 2 месеца по-късно...
  • 4 месеца по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Аз лично това лято ще работя! :)

на море в Измир или Мардин

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Здравейте приятели и добре дошли в единственият сайт който обединява в себе си развлечение, култура и спорт.

Нашата цел е да обединим в него всички дейности от свободното време на един българин, така че да може той чрез едно посещение в сайта да си организира изцяло свободното време.

Моля Ви, отделете време за да го разгледате!!!

Znaq.bg :: Началоwww.znaq.bg

• 2 месеца по-късно...

Еееееееее, хванахме последния влак.......пак..... От 25 август до 2 септември на Фичоза....пак..... :surfing:

През лятото ще гледам да съм предимно на сянка и по възможност на една ръка разстояние от студена бира. :D

През лятото ще гледам да съм предимно на сянка и по възможност на една ръка разстояние от студена бира. :D

Микиииии, туй местенце е точно такова...Сянка, бира и на една ръка разстояние готино книжле.... :tease:

Бе гледай са закъташ на тая Фичоза на вътре у горъта, щот много младеж там денонощно, много шум, много парти, много плаж, много нещо. Я и аз през ден сме там.

щот много младеж там денонощно, много шум, много парти, много плаж, много нещо. Я и аз през ден сме там.

Сигурно говорим за различни места...Базата на "Солвей Соди"....Наоколо има само един хотел със скромно ресторантче...Даже няма магазини...Ето го хотела - базата е над него:

Публикувано изображение

Ехххх...., няма да ви казвам, какви мечти имах за това лято... :( Съдбата реши да бъде несправедлива с мен. Ама на пук на всичко и на всички стискам здраво зъби, усмихвам се и си бъхтя яко. Пирина ми е взел ума от години, ама се успокоявам, че нема се измести,та чакам с нетърпение да се потопя в обятията му.

Да,и аз ударих греда с Пирин през юли... :ph34r: Обаче в средата на септември съм там. И задължително на 23 този месец на Мальовица. :wors:На тази дата съм там всяка година.

Споко, и аз съм греда с Пирин. Тевното и Кременските ще си гледкам през кривия макарон с който се сдобих :D Обаче на 19-ти този месец ще се базирам в с.Баня за леки Пирински, Рилски и Родопски разходчици :whist:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.