Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента пак...

Featured Replies

wtf?! времето е сменено?!

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 90,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Чудя се какво ли толкова има е дискотеката в Оряховица, че всяка седмица имаме поне по една катастрофа с хора, които са били цяла нощ там ?

за следните събития, случили се на днешната дата си мисля :

29 март 2009 | 05:31 | Агенция "Фокус"

През 1944 г. на 29 и 30 март се извършват тежки англо-американски бомбардировки над София. От 1943 г. авиацията на САЩ и Англия, базирана в Южна Италия, започва да извършва допълнителни стратегически операции върху германските съюзници, сред които е и Царство България.

Сергей Антонов получава оправдателна присъда от Римския наказателен съд на 29 март 1986 година. Антонов е арестуван и съден във връзка с атентата срещу папа Йоан Павел II от 13 май 1981 г. на площад "Св. Петър" в Рим. Оправдан е поради липса на доказателства, но периодично и двадесет години по-късно, се възражда споменът за “българската следа”, независимо, че и главата на католическата църква отхвърли това предположение по време на визитата си в България.

Солун пада под османска власт на 29 март 1430 година, превзет от войските на султан Мурад ІІ (1421 - 1451).

Композиторът Лудвиг ван Бетовен изнася първия си концерт във Виена (1795).

Любопитен акцент към днешната дата внася информация от 1848 г. – тогава, поради замръзване, Ниагарският водопад спира да тече за едно денонощие. Разположен на река Ниагара, в Северна Америка на границата между САЩ и Канада, той е разделен на 2 части - в Канада (широчина около 800 m, височина 48 m) и в САЩ (широчина 300 m, височина 51 m).

През 1867 г. САЩ купуват от руския император Александър II Аляска за 7,2 милиона долара.

През 1886 г. в Атланта Джон Пъмбертън за първи път произвежда напитката “Кока-кола”.

Последните американски войски се изтеглят от Южен Виетнам на 29 март 1973 година, с което приключва започналата през 1964 година Виетнамска война.

На 29 март са родени: американският президент в периода 1841 – 1845 година Джон Тейлър, лидерът на ВМРО – БНД Красимир Каракачанов (1965) и лидерът на ДПС Ахмед Доган (1954), футболистите Красимир Балъков (1966), Мануел Руи Коща (1972) и Марк Овермарс (1973).

На 29 март, преди 25 години, умира Карл Орф, германски композитор и диригент, чието най-известно произведение “Кармина Бурана” е обект на многобройни сценични и спортни превъплъщения.

липсва един час :)

Ти ревизия ли правиш ? laugh.gif

Тююю - липси установяваш - кой ли го е откраднал ? laugh.gif

ходют тут всякие.... потом вещи пропадают........ :)

да ви кажа, нещо май се поболявам........... мисля да вземам мерки

ходют тут всякие.... потом вещи пропадают........ :P

да ви кажа, нещо май се поболявам........... мисля да вземам мерки

Ничего, ничего - увидеш : вещи и часы - ето ерунда, дорогая... :P

аспиринче, чай, пототом : аспиринче, ракийка, потом : аспиринче, секс - и вот у тебя здоровье

:)

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

да пусна тема "За какво не си мислите в момента..."

Мисля си, що тоя народ е толкоз смотан. Може ли да чакаш до последния момент за всичко. Ние ще му пускаме декларацията вече, той вика "Ама имам още една фактура" :)

Тъпа работа. :P

аз мисля да закуся

докато не ми е изчезнала и закуската biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Мисля си дано Минкова си намери работа някой ден като дегустатор и дано има нужда от помощ laugh.gif

Мисля си, що тоя народ е толкоз смотан. Може ли да чакаш до последния момент за всичко. Ние ще му пускаме декларацията вече, той вика "Ама имам още една фактура" :)

Тъпа работа. :P

тъй правят бе! Направо да ги удуши човек :P

Ничего, ничего - увидеш : вещи и часы - ето ерунда, дорогая... :P

аспиринче, чай, пототом : аспиринче, ракийка, потом : аспиринче, секс - и вот у тебя здоровье

ще почна с аспиринчето............. :P

Ма къде са ги завирали тия фактури до сега :P

мога да ти го напиша ама ................ доктора ще го изтрие biggrin.gif

по аналните отверстия :P

Е точно това и аз си мисля :P

А сега ви зарязвам, че се почна... :P

Само още една глупост да споделя...Може ли да издадеш фактура и да не напишеш на кого я издаваш :) Е, това ме довърши.

И на кой клиент да я плясна сега ? :P

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Е това е то - каръшка му работа, да се събудиш с мисълта, че си окъснял със ставането, пък то да се окаже, че е и с един час по-късно на всичкото отгоре biggrin.gif

Мисля си дали гадното време няма да ми провали излизането... :)

Гледам бТВ в момента.Доктора, който дават в момента работеше преди в "бърза помощ" Никопол.Познавам го много добре.Заедно се зачислихме за специалност.

Чудя аз какво правя тук ?

Мисля си за това ,което сънувах снощи biggrin.gif

Мисля,че разходката ми се размина. sad.gif

Искам онази блуза, която видях в магазинааа... и онзи колан... и онази пола... баскетболната топкаа... ИСКАМ ЦЕЛИЯ МАГАЗИИИН!!!

ЧЕСТИТО! ;)

това е нещото дето не го знам как става...................

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.