Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Метални запалки

Featured Replies

Голяма греда ударих с намирането на такива. От Бургас съм и един ден обиколих поне едно 10-15 магазина за такива неща и или цените бяха над 20лв. или нямаше въобще. Идеята ми е да дам запалка за гравиране и затова не ми трябва някоя запалка от 20-30 или 100лв. Намерих няколко сайта в интернет със запалки на прилични цени, но там пък нямаха налично количество от въпросните модели. Затова, ако някой знае, къде мога да намеря, ще съм много благодарна.

Редактирано от m!m139 (преглед на промените)

• 10 месеца по-късно...

Абе, хора, вие грамотни ли сте? Можете ли да четете? Авторката не търси къде да си гравира запалките, нито изрично е поискала да гледа как някой си размята Zippo-то. Към авторката - я кажи в кои сайтове си била вече, за да продължим търсенето. И понеже обикновено се продават на едро, да разбирам ли, че търсиш единична бройка (за подарък, или нещо)?

Редактирано от Disasterpiece (преглед на промените)

Търси IMCO - страхотни бензинови запалки. Фирмата е Австрийска и са по-стари от Zippo, по-евтини са, а според мен, са и по-качествени и по-здрави. Механизма им е много прост и "дуракоустойчив". Трудно е да ги намериш, но са по-евтини от 20 лв., освен ако не е някой специален модел. Има място за гравиране.

Публикувано изображение

ето и инфо от един бг форум и евентуално от къде да намериш - линк

Редактирано от djagi (преглед на промените)

Търси IMCO - страхотни бензинови запалки. Фирмата е Австрийска и са по-стари от Zippo, по-евтини са, а според мен, са и по-качествени и по-здрави. Механизма им е много прост и "дуракоустойчив". Трудно е да ги намериш, но са по-евтини от 20 лв., освен ако не е някой специален модел. Има място за гравиране.

Публикувано изображение

ето и инфо от един бг форум и евентуално от къде да намериш - линк

баси имам точно първата от линка ама съвсем не изглежда така :cool: подарък ми е от 20-тина години ама и тогава беше стара сакаш е от 50...

Публикувано изображение

Подкрепям. Дядо ми - Бог да го прости - имаше такава, подарък от чужбина. Не се разделяше с нея - десетки години употреба и не беше мръднала. Уникалки запалки, много класи над миризливите Zippo (тези не миришат изобщо, защото резервоарът е на винт и с уплътнение, а петлето приляга плътно около "свещта"). И на вятър са по-устоичиви от Zippo заради "пръстена" отстрани на отворите, който се регулира.

• 1 година по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.